Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

House 3x01 - Jelentés

2007. november 22. 11:00 - candyperfumegirl

Már itt is van a House 3. évada, köszönjük szépen a TV2-nek, hogy csak két hétig tartotta Greg House-t ketamin által indukált mesterséges kómában, különben egész biztosan jelentkeztek volna az elvonási tüneteink. Hetibeteggel nyitunk ahogy legtöbbször, tolószékben vegetáló agykárosult családapáról van szó, aki egy családi grillpartin fogja magát és belehajt a medencébe. Családja persze ezt nem tartja az év ötletének, ugyanis apuci állapotát elnézve a dolog erősen öngyilkosságnak tűnik. Persze ha az lett volna, akkor nem szerepelne a jelenet a Dr. House című sorozat főcíme előtt, szóval ezt nem gondolhatták komolyan, hogy egy pillanatig is bevesszük. Főcím után gyönyörű napsütésben fürdő külvárosi tájat látunk, ahol egy férfi fut, és az állunk az asztalon koppan, amikor meglátjuk, hogy nem más az, mint Dr. Gregory House, az egykori sánta mizantróp faszkalap, aki korábban két lépést is csak iszonyatos fájdalmakkal és fél doboz vikodin elfogyasztása után tudott bot nélkül megtenni. Na így kell elkezdeni egy évadot.

Az okot persze ki lehet találni, és a következő jelenetben fényt is derítenek rá: Cuddy mindent pontosan úgy csinált, ahogy azt Ház a 2. évad fináléjában hallucinálta, vagyis ketaminnal kómába juttatta, így amellett, hogy eltávolította a golyókat még a lábfájását is megszüntette, ezért mindenképpen jár neki egy ajándékkosár meg egy lábmasszázs. Minimum. Ebben a pillanatban éppen azon agyalnak House országos cimborájával, Wilsonnal, hogy milyen izgis esettel köszöntsék kedvenc dokinkat a betegszabi utáni első munkanapján (amit mellesleg hetekkel későbbre időzített, mint ahogy azt illett volna), és vannak olyan rendesek, hogy nem egy, de két érdekes esetet is odadobnak neki (tolókocsis műrepülő és egy kompromittáló jógapózban megrekedt dögös csaj), és House mindkettőre is le is csap nagy hévvel. Amitől persze Jimmynek mindenáron analizálhatnékja támad, én komolyan nem értem, miért nem választotta inkább a pszichológia szakot az egyetemen, és azzal fárasztja Greget, hogy biztos csak önzésől vállalta el a betegeket, és tovább is van mondaná még, csak éppen azt felejti el, hogy most már House simán ott tudja hagyni a francba, ha idegesíti a dumája, ahogy ezt ebben a pillanatban prezentálja is.

House visszatérése a diagnosztikai osztályon nagy öröm, Cameron érzelmeskedni próbálna, de csak mert még 2 évad után sem jött rá, hogy ez nem az a sorozat, ahol tolerálják az ilyesmit, ha szentimentális akar lenni, akkor menjen sütit sütni Izzie mellé. A fiúk is nagyon fel vannak dobva a mester visszatérése miatt, már éppen indulna az „Isten hozott újra itt” buli, és rendelnék a sztriptíztáncosnőket, amikor ez a hülye bejelenti, hogy dolgozni akar. Időközben úgy látszik, sztahanovista lett House-ból, biztos a ketamin mellékhatása. A csapata kicsit sem meglepő módon egyik esetet sem találja érdekesnek (vagy csak nagyon rákészültek már arra a bulira), és félgőzzel, de azért eldiagnosztizálnak, miközben House hipnotizáltan bámulja a saját vére által hagyott foltot a szőnyegen, és perverz élvezettel jegyzi meg, hogy tetszik neki így. Ki állította, hogy ez a pasi nem normális?

Hogy történjen is valami, House máris kiír egy műtétet a hendikepes önkéntes műugrónak, de ami igazán meglepő, az az, hogy egészen jól megjátszott együttérző arccal végig is nézi a műtétet a beteg családjával, miközben megnyugtató agyhullámokat küld feléjük. Mi a fene folyik itt? Cameronnak is gyanús a dolog, és addig-addig pattog, hogy mi volt ez, miért nézted velük az operációt, mit érdekel, miért vagy jófej, miért nem mondtad, hogy szívet ültettek beléd, amíg House meg nem unja, és el nem sprintel (mert már TUD, királyság) egyenesen a másik esethez.

Valami elképesztő House munkamorálja ebben az epizódban, megnézi a kettes számú pácienst is, akinek foglalkozása szőkenő, és Ház nem sokat szarozik vele, középkori inkvizíciós módszereket alkalmaz rajta, hogy lássa,nem szimulál-e, és mozognak-e a végtagjai. Jó hír: mozognak. A trükk az volt, hogy be kellett mutatnia a beteg nagylábujját az öngyújtójának, erről szerintem már érik a legújabb cikk az egyik magas színvonalú orvosi szaklapban.

Wilson ma nem bírja ki, hogy ne analizálja House minden egyes levegővételét, szerinte ugyanis továbbra sem érdeklik a betegek (még jóhogy nem), és csak azért foglalkozik velük, hogy megtalálja a jelentését annak, ami vele történt. Szerintem hallgass pár félév pszichológiát Jimmy, mert ezt nem lehet az önsegítő könyvekből és az Elvált Férjek Kulbjának a gyűléseiből megtanulni.

A kettes számú páciensnek, vagyis jógázó szőkenőnek a szívében nagy mennyiségű vér halmozódott fel, márpedig ezt nem szimulálhatja, ahogy House korábban gondolta, ezért a jó doktor egy rakás veszélyes tesztet javasol, amiket Főnöknéni nemes egyszerűséggel letilt, mert neki benne van a munkaköri leírásában, hogy House-t korlátoznia kell. Minden szökévben egyszer.

A másik esettel kapcsolatban az az érdekesség, hogy a vegetatív állapotban öngyilkosságot elkövető (érezzük az oximoront) beteg felesége megköszöni House-nak a kedvességét (WTF), mert ő még ilyen rendes és törődő orvossal az életben nem találkozott. Lehet, hogy én vagyok hülye, de szerintem neki sem ártana megnézetni a fejét.

House unalmában szőlőszemekkel szőnyegbombázza a takarítót, majd egy ötéves érettségével Jimmyre fogja, de ezt lépést a helyében kétszer is meggondoltam volna, Jimmy ugyanis kegyetlen bosszút áll: újabb véget nem érő pszichoanalízisbe kezd, ezúttal a „boldogság első szintje…” kezdetű szöveggel indít, és esküdni mernék rá, hogy ezt a „Hogyan szeressük magunkat miután három feleségünk is elhagyott” című önsegítő könyvből vette. Ház szerint a boldogság hetedik szintje az, hogy Jimmy befogja, de ami még ennél is szívderítőbb az az, hogy időközben a jógázó szőkenő operációját lesve megoldja az esetet: a sebésznek nyilván új szemüveget kéne íratnia, ugyanis nem tűnt fel neki, hogy az amúgy egészen ápolt és jól szituált hölgy egyik lábujja már félig lerohadt. De ezért van nekünk egy Greg House-unk, aki olyasmit is meglát, amit senki más nem. A megoldás skorbut, tele kell nyomi C vitaminnal, és már mehet is haza jógázni, az élet szép. Ennyi? Ennyi. Egyszerű? Mint egy faék. Unalmas? Mint egy jóbanrosszban–maraton. Na, ezért nem ő a hetibeteg.

Akivel –ha már szóba került- egetrengetően izgalmas dolog történik, maga a Fordulat az esetben, ami áttörést hoz majd a diagnózisban: a beteg, aki mióta kivették az agydaganatát (8 éve) vegetatív állapotban leledzik, most BESZÉL! Na, azért még nem rohamozza meg újságírók hada a kórházat, House némileg túlzott, valójában ugyanis csak annyi történik, hogy a beteg olyan hangot hallat, mint egy minimálhangerőre állított kisé elhasználódott trash metal kazetta. Differenciáldiagnózis hörgésre? Néz is a csapat nagyokat, House azonban nem viccnek szánta a dolgot, teljesen komolyan gondolja hogy ebből akar kiindulni, ami azt jelenti, hogy kezdhetik főzni a kávét ipari mennyiségben, ugyanis kéri a beteg kórtörténetét 8 évre visszamenőleg a lehető leggyorsabban. Egy álom lehet Greg House-nak dolgozni.

Addig is mit csinál a főnök? Gördeszkázik, mert mi mást csinálna, miközben szorgos csapata robotol? A jelenet mellesleg zseniális, abszolút nem látjuk most benne a botjára sajátos szögben ránehezedő, sántító rohadékot, jelenleg egy gördeszkán egy alsótagozatos kölök leklkesedésével kunsztokat bemutató rohadékot látunk. Még az egyetemista csinibabák is megbámulják, a dolog már-már túlzottan idilli, ismerve a sorozat átlagos sunshine-faktorát, naná, hogy jön valami gebasz, meg is fájdul dokink lába, ami máris okot ad az aggodalomra.

Eközben a csapat borzasztóan szenved, egész éjjel kórtörténetet bújtak, nem ettek, nem ittak, nem tévéztek, Chase meg már egy teljes napja nem mosott hajat, szóval nagyon kivannak szegények. Az ébren töltött éjszaka legalább eredményes volt, megállapították, hogy a beteg egészen pontosan 214 tünetet produkált az elmúlt 8 évben. Akkor ezzel most előrébb vagyunk? House szerint igen, tesztelés jön, méghozzá a kellemetlenebb fajtából, mondván, hogy a beteg nem fog panaszkodni, még akkor sem, ha egy bazi csövet dugnak le a gyomrába, nagyon praktikus. Ezzel mindössze annyit érnek el, hogy végig kelljen néznem még egy gégemetszést (amit rühellek), mert a csövet mégsem fogadta annyira szívesen emberünk szervezete, mint azt remélték. House most már újabb agydaganat nyomait szeretné keresni, hogy legyen valami érdekes ebben az esetben, a feleség még bele is menne a dologba, Cuddy azonban beint nekik. Ideje volt, hogy valaki golyókat növesszen.

Házat leginkább a saját állapota aggasztja, nevezetesen, hogy egyszer megfájdult a lába (szegény), márpedig ha a ketaminos akció sikeres volt, ilyesminek nem lett volna szabad előfordulnia, akkor sem, ha 10 kilométer futással kezdte a napot, föl-alá rohangált a kórházban, lépcsőfutóversenyben lealázta Jimmyt és a nap 20 óráját egy gördeszkán egyensúlyozva töltötte. Persze vikodint akar, helyben vagyunk. Hiába állítja Jimmy, hogy negyveniksz év felette sem múlhat el nyomtalanul (aljas rágalom), Háznak az a fájdalom BAJT jelez. Nagyot. És mivel a sorozat címe nem Wilson MD, nem kérdés, hogy kinek van igaza.

Az agyaláshoz House legújabb hobbija, a futás tökéletesen megfelel, háromszor körbe is futja egész Princetont, amitől annyira kimelegszik, hogy egy szökőkútban hűti le magát, és ez az a pillanat, amikor elérkezik az Epifánia, ami nélkül nem is létezhet House epizód és már éppen ideje volt. Királyság. Már tudjuk, hogy ő már tudja, és ilyenkor muszáj megosztania valakivel, tehát hamarosan mi is megtudjuk. A szerencsétlen kiválasztott ki más is lehetne, mint Cuddy, akinek nyilván semmi más dolga nincs az éjszaka kellős közepén, mint az, hogy kedvenc alkalmazottját várja, hogy felriassza legszebb álmaiból, és előadhassa neki az elméletét egy kiadós mell-stírölés kíséretében, amit House még egy ilyen drámai pillanatban sem hagyna ki semmi pénzért sem. Főnöknéni szexi fehér csipkepizsamában megy az ablakahoz (vallja csak be nyugodtan, hogy várta), és egy tökéletes Rómeó és Júlia erkélyjelenet-koreográfiában House előadja briliáns diagnózisát: nemes egyszerűséggel a hendikepes betegünk azért gurult bele a medencébe, mert baromira melege volt. (újra és újra lehidalok Greg House zsenialitásától) Ez pedig nem mást bizonyít, mint azt, hogy van még agyműködése, hiszen hozott egy logikus döntést (ha nem is a lehető legokosabbat), ezért House szerint egy kis kortizollal lehet rajta segíteni, attól tud majd járni és dugni is, és mi más kéne még egy férfinak ahhoz, hogy egészségesnek érezze magát? Az ötletet Cuddy nem díjazza annyira, pedig nincs benne kockázat, mert a legrosszabb esetben marad a beteg olyan állapotban, mint most van, ő viszont eltökélte, hogy most akkor is bebizonyítja, hogy tud nemet mondani House-nak. A nyomaték kedvéért be is csukja az ablakot előtte és behúzza a függönyöket, megfosztva ezzel a dokit dekoltázsának látványától, mert ennyire komolyan gondolja.

Csakhogy másnap amint meglátja a beteget családjával, aki ugyanolyan magatehetetlen állapotban távozik, ahogy bejött, természetesen meggondolja magát, mert nehogy már szerencsétlen család szívjon azért, mert ő szeretné egy kicsit megrendszabályozni House-t. (arra különben is vannak ennél sokkal jobb és hatásosabb módszerek, és ha már itt tartunk, sokkal élvezetesebbek is) Naná, hogy ő maga adja be neki a kortizolinjekciót, és a dolog működik! Persze hogy működik, hiszen House ötlete volt. A beteg felkel és jár, magához öleli a feleségét és a fiát, igazi amerikai álom, főnöknéni el is morzsol pár könnycseppet, és én tökéletesen meg is tudom érteni.

Jimmy viszont úgy tűnik ebben a szezonban Dr. Genyát alakítja, mert aljas manipulatív suttogó propagandával ráveszi Cuddyt, hogy titkolja ez House elől, hogy most is igaza volt, máskülönben soha nem tanulja meg, hogy neki sem szabad mindent. Mégis ki ő, az apja? Van már neki egy vérbeli manipulatív faszkalap apja, szerintem köszöni szépen nem kér még egyet. És mivel House nem szokott hozzá, hogy ne legyen igaza valamiben, egy régi baráthoz fordul, akiben még soha nem csalódott, de az utóbbi hónapokban elhanyagolta, (talán ennek tudható be a hiba) és ezt nem engedheti meg még egyszer. Beoson Jimmy irodájába, és hamisít magának néhány vikodin receptet,a hogy azt kell, miközben a You Can’t Always Get What You Want szól baromi találóan. A harmadik évad nagyon is beindult, és gőzerővel fog robogni, azt megígérhetem.

Címkék: house
55 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

emmie 2007.11.22. 11:24:41

Imádom ezeket a hogyvoltokat :) Köszi, candyperfumegirl!!!!

YessicaHard 2007.11.22. 11:42:23

És miért nem akart Cameron randizni House-zal? A rohadt életbe, ezeknek már rég össze kellett volna feküdniük!

yokli 2007.11.22. 11:49:17

Cameron essen má' bele a liftaknába.

escaramujo 2007.11.22. 12:02:27

a rész elég halovány volt szerintem, nemhogy dübörgött....
az se igaz,hogy aki 8 évig tolókocsiban gulut,ilyen simán feláll...hol van annak már a combizma?!
most ez a rész kicsit hiteltelennek és túl lelkisre sikeredett...

macer 2007.11.22. 12:58:40

szőkenő tenyere lett megöngyújtózva sztem.

egyébiránt nagyon jó kis hogyvolt :)

hát még ha a Ház-azás mellőzve lenne...

moni77777 2007.11.22. 13:06:42

a lába volt, nem a keze! De mindegy. Én is szeretem a Hogyvoltot :-) Az elején csak pislogtam, hogy mi ez, de azóta minden héten elolvasom (ami engem érint, mert nézem) Csak így tovább!

yokli 2007.11.22. 13:13:05

Hát, ha a tenyere az, ami fejéhez képest az ágy másik végén van, és 5 tömpe ujjból áll, akkor tényleg a tenyere volt az...

macer 2007.11.22. 13:20:54

rosszul emlékszem, bocsi.

vasszűz 2007.11.22. 13:24:13

Szerintem is túl kedves lett Dr. Ház. Már majdnem Carter doktor lett belőle...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2007.11.22. 13:35:11

Az a "Kelj fel és járj!" jelenet tényleg nem passzolt ehhez a sorozathoz, én is furcsának éreztem.

Így utólag visszagondolva: amikor megcsiklandozta a csaj talpát az öngyújtóval, akkor nem szúrta ki az orra előtt rohadó nagylábujjat, később viszont több méterről, tükröződő üvegen keresztül meg igen. Ennél azért következetesebb szokott lenni ez a sorozat...

leonov 2007.11.22. 13:35:14

Még mindig klasszisokkal jobb volt, mint frejtamás fszságai !

Meg kell, hogy mondjam én elfogult és mániákus rajongója vagyok Lórinak. Tiszta dührohamokat kaptam , amikor az a csira frájertamás volt a heti sorozatom helyett !Ezt, meg az ensziájeszt nézem csak a sorozatok közűl. Szóval mélyütés volt a amikor ezt a műmájert adták helyette !


Direkt nem töltöttem le , hogy tudjak izgulni !

Egyébiránt ez egy jólsikerült hogyvolt- volt !

indexipo 2007.11.22. 13:39:41

Szerintem nagyon komoly évad a 3ik, de a 4ik eddig a legdurvább :D ( a harmadikban szerintem túl hosszú lett a 2.ikban is végigmenő hosszú egybefüggő houseszopatóésmindenremegtanító szál... Viszont ami eddig kint van a 4.-ikből, az egyszerűen fenomenális : )) És kösz az összefoglalót, bár néha elég erős a magánvéleményed, és még kicsit House-ra hajazó is, de összességében állat cikk :) Ölel neked : D

Mostly Harmless 2007.11.22. 13:48:40

ha a szőke páciens orangután, akkor az is a tenyere... =}

ansi 2007.11.22. 14:00:47

Az öngyújtós jelenetnél azért nem tünt fel a lábkörme ,mert lakkozva volt. Úgy indult a műtős jelenet ,hogy lemosták a lakkot a körméről.

Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke 2007.11.22. 14:13:50

Azért a 2. évad uccsó részénél nem volt ütősebb :D És a Cuddy-s jelenet is ott volt nagyon, aszittem már lesz valami love megminden. Eccer úgyis megdugja :D

sélli 2007.11.22. 14:29:18

Cameront verje már valaki fejbe egy féltéglával. Az mióta divat, hogy a beteg előtt kérdőjelezi meg a főnöke mondanivalóját -a többiről nem is beszélve-?? Ahh. Halál idegesítő.
HV jó volt!!!

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2007.11.22. 14:40:43

"Az öngyújtós jelenetnél azért nem tünt fel a lábkörme ,mert lakkozva volt. Úgy indult a műtős jelenet ,hogy lemosták a lakkot a körméről."

Akkor, elnézve azt a körmöt, rohadt vastag lehetett az a lakk...

Nem vagyok fideszes 2007.11.22. 14:42:07

Sylba, köszi a spoilerezést, bazdmeg. Képzeld, kurva sokan még nem látták a 3. seasont, és rohadtul nem tőled akarták megtudni a fejleményeket!

A pék húzzon a faszára, és akkor még finom voltam.

sélli 2007.11.22. 14:46:05

Sylba, kösz, hogy megosztottad velünk a komplett harmadik évad érzelmileg legfonosabb történéseit! A többit nem akarod elmesélni bazmeg???!!! Esetleg leírhatnád, hogy ki a gyilkos, biztos mindenki örülne neki! Vagy írdd már ki az elejére, hogy SPOILER - értetlen vagy??! A kurva életbe!

Nem vagyok fideszes 2007.11.22. 14:48:51

sélli, az ilyenek imádnak a "jól értesült" pózában tetszelegni, arra is nagy ívben szarva, hogy elbasszák egy rakás ember örömét. Vagy a kedves olv. társ annyira segghülye, hogy ebbe bele sem gondolt.

Nem vagyok fideszes 2007.11.22. 14:54:33

Modik, nem lehetne ennek az idiótának a postját? Eddig legalább két ember örömét elbaszta, semmi szükség többre.

Nem vagyok fideszes 2007.11.22. 14:55:16

Kimoderálni, ez kimaradt, sorry... :-)

Micsike · http://verzse.blog.hu/ 2007.11.22. 14:56:08

Huuuuu Sylba,ezért felkoncolnak...:S Ha nem láttam volna már azokat a részeket,én is anyáznék lehet...pppf....

candyperfumegirl 2007.11.22. 15:02:37

Teljesen igazatok van, spoiler törölve.

sixx · http://comment.blog.hu 2007.11.22. 15:02:46

kiszedtem, nyugi. tényleg parasztság spoilerezni.

Kenda 2007.11.22. 15:03:52

Mélyen köszönjük neked Sylba, bazmegelek én is! De nagyon jó, hogy otthon megvan a komplett 3. évad és direkt nem néztem meg eddig - csak rád vártam, most már tudom :-(((

Kenda 2007.11.22. 15:04:43

Én is köszi, sixx!

sélli 2007.11.22. 15:05:22

Kösz a modit. Nem vagyok ma jókedvemben, kérem kapcsolja ki!

enrikó karúszó 2007.11.22. 15:09:30

Sylba, úgy rúgnálak seggbe, hogy lyukat ütnél az égen! Olyan vagy, mint megboldogult öreganyám, aki mindig elmondta már jóval karácsony előtt, hogy mit tesznek a szüleim a fa alá. Muszáj volt eldicsekedned, hogy te láttad előre az összes House-t? Nekem is megvan, bazmeg, mégsem néztem meg előre, mert jól esik hetente egy kis izgalmat adagolni ebbe a szar rohanós életbe.

Nem vagyok fideszes 2007.11.22. 15:10:52

Az ilyen barom mi a kékeres lófaszért nem kerüli el nagy ívben a netet? Basszameg, kilőtte számomra a III. évadot, hogy rohadjon meg!

enrikó karúszó 2007.11.22. 15:12:48

Cpgirl, a nagy bazmegezésben majd elfelejtettem: király volt a HV! Thx.

Nem vagyok fideszes 2007.11.22. 15:16:10

"jól esik hetente egy kis izgalmat adagolni ebbe a szar rohanós életbe."

Velem meg még jobban kibaszott, mert én kivárom, amíg az egész sorozat kijön DC-n és kazettán, leszedem, majd rászánok egy kellemes szabadnapot, hogy megnézzem mindet egyben sörcivel, rágcsával, imádom azt az érzést, hogy nem kell várnom egy hetet, csak két klikk és megy tovább a sztori. Erre tessék, már vágom, hogy alakulnak a dolgok. Király, egy hülye miatt el lett baszva egy egész napi élményem, a kurva életbe.

enrikó karúszó 2007.11.22. 15:16:38

"Lófasz Hadnagy 2007.11.22. 15:10:52
Az ilyen barom mi a kékeres lófaszért nem kerüli el nagy ívben a netet? Basszameg, kilőtte számomra a III. évadot, hogy rohadjon meg!"

Egy kis vikodint? Vagy inkább ketamint ? ;-)
Amúgy meg totál egyetértek. :-(

Nem vagyok fideszes 2007.11.22. 15:20:57

Kösz, pajtás, már iszom azt a sört, amit a III. évadra szántam, hiszen feleslegessé vált.

zsoltko · http://www.parameter.sk/users/zsocsesz 2007.11.22. 15:22:27

Mialatt tegnap a House-t néztem, arra gondoltam, hogy ma mit is fogsz írni. Lehet, hogy ez már függőség?
Amúgy, ez a rész szerintem is elég "holywoodosra" sikerült. Az a kortizol injekció például nekem is jól jönne.

sélli 2007.11.22. 15:28:52

LHadnagy, Ízirájder öcsém, ízirájder :) Sör helyett küldök egy felest, attól kicsit jobban érzed majd magad.
Télleg nem értem mit várnak emberek attól, hogy beírnak ekkor irdatlan nagy spoilereket... hogy megköszöni neki valaki? Vagy mint az oviban bibibbi én már láttam, ti meg nem iridjkedjetek??? Ehhh!

Nem vagyok fideszes 2007.11.22. 15:38:11

"mint az oviban bibibbi én már láttam, ti meg nem iridjkedjetek???"

Belecsaptál, a kivagyiság mozgatja az ilyen hülyéket. Vagy tényleg annyira hülye a kedves olv. társ, hogy bele sem gondolt, ezzel hány emberrel baszik ki. Tök mindegy, egyik esetben sincs helye a neten.

P.s.: Milyen felesed van..?

gonoszkiralylany 2007.11.22. 15:59:54

ez tényleg nagyon jó rész :))
nincs TVm és már láttam a 3, évadot, de tökjól felhozza az emlékeket!

Micimedwe 2007.11.22. 16:11:12

Ezek a sorozatnézők tényleg betegek, állapítottam meg most a kommenteket olvasva.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2007.11.22. 16:44:03

Gyerekek, megvan a megoldás, amit mindenkinek csak javasolni tudok: amnézia! Én is olvastam a spoilert még a törlés előtt, aztán közben mással foglakoztam, és most, visszanézve ide, abszolút nem tudom felidézni (de komolyan, fogalmam sincs, miről van szó, pedig tényleg olvastam). Nem tudná valaki esetleg újra beírni? :-))))

Marla Singer 2007.11.22. 18:09:45

"derelye vágó"
tényleg furcsa, hogy csak a spoiler miatt kommentelnek ennyien! Régebben amikor még nem volt külön Hogy volt Blog, egy -egy epizódra ( nem csak House epizódra gondolok!!! ) rengetegen írtak!Emlékszem, hogy a Hősök kommentjeit mire végigolvastam ( kb idén tavasszal )fél óra is eltelt!Nem tudom, hogy csak a sorozattól függ-e mire reagálnak sokan és nem azt mondom, hogy baj a külön Hogy volt blog ( mert igenis kell a sorozatrajongóknak !), csak mintha kevesebb hozzálószás lenne egy egy rész után!

Dr. derelye vágó · http://www.freeworldgroup.com/games6/gameindex/castlewars.htm 2007.11.22. 18:18:21

pedig lenne egy diszkópatkányos idézetem pont ide illene de inkább nem irom le

Marla Singer 2007.11.22. 18:30:13

a Diszkópatkányok-at kb az 5. percig bírtam....lehet hogy lemaradtma valami jóról??

Dr. derelye vágó · http://www.freeworldgroup.com/games6/gameindex/castlewars.htm 2007.11.22. 19:16:35

akkor sok mindenről jah ha a zenéje megszola a diszkóban mindeki elkezdi rázni a fejét múltkor csak lestem hogy mi van

halalosiram 2007.11.22. 20:34:49

Na most regisztráltam...
Szerencsére én már nem láttam Sylba kommentjét, de jó nagy parasztság elcseszni mások sorozatait.. Amugy a tegnapi rész nekem se tetszett annyira, a két héttel ezelőtti viszont nagyon ottvolt!!! Az írás jó, grat érte!

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2007.11.22. 22:54:53

Sixx szólt, hogy szülőzés megy, gondoltam benézek. Már vége? ;)

sarasvati / sütifej (törölt) 2007.11.23. 17:22:19

sylba-ról lemaradtam.
szerencséje van.

KicsiAnn 2007.11.24. 21:42:59

Én is lemaradtam a spoilerről. Nem tudná elküldeni valaki? Vagy legalább kb. a tartalmát? Nekem kicsit vontatott már ez a sorozat (bocsánat a függőktől), de pár mondatban mégis érdekelne, mi történik majd...

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2007.11.25. 00:42:30

nekem nem volt valami durranás ez az epizód. a végén az atolószékből felkelés akkora baromság volt, hogy nem is értem hogyan gondolták az alkotók.
kezdve azzal, hogy hat év alatt az izmok teljesen elsorvadnak, az inak megrövidülnek, az izületek meg becsontosodnak, és még csontritkulása is lesz. tehát ha valakit így felállitanak, akkor a csontjai eltörnek, az inak elszakadnak.
lehet hogy szőrszálhasogatásnak tűnik, de szerintem azért a minimális realitást meg kéne tartani, különben szart sem ér az egész.
attól még hause a király!!:))

smore 2007.11.26. 15:04:20

Toma:
lehet, hogy csak én értelmezem rosszul, de mintha lett volna egy ín-húzogató műtét...

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2007.11.28. 00:05:33

smore
konkrétan, átvágták a pasas lábában az int, hogy ne érezzen fájdalmat. na, ettől még pláne nem tudott volna felállni:)

timbuk 2007.11.28. 11:26:33

A Hogyvoltok közül a tiéd a legélvezetesebb! Köszi Candyparfumgirl.
süti beállítások módosítása