Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grace klinika 3x07 - Horgászok a pácban

2007. november 21. 10:31 - sixx

Nyugodtan lehetett volna ennek az ásítózós 42 percnek az is a címe, hogy Az Epizód, Amire Kurvára Semmi Szükség Nem Volt, mert azon kívül, hogy kiderült: a kórházban dolgozó hisztispicsáknál csak a faszik nagyobb idióták, semmi, de semmi értelme nem volt az egésznek. (Mivel láttam az egész évadot már, mindenkit megnyugtathatok, hogy innen már csak felfelé vezet az út, habár erős visszaesés lesz még bőven.)

A fiúk ugyanis ezen a héten kempingezni mennek, meg sátrat építeni (nem úgy), aminek a vége egy nevetséges verekedés Alex és George között (Alex: Hihi, a csajod dugott Sloane-nal. George: Akkor most kapsz egy pofont!), a pultus csávó faszija (ja igen, meleg, oszt?) beveri a fejét, Burke nem nagyon tudja összevarni, csak cikkcakkosra, ó, jaj, George meglátja, dráma.

A Kínok Kórházában közben egy transzexuális paciens "farokból punci" műtéte, illetve az azt veszélyeztető mellrák rádöbbenti Meredith kisasszonyt, hogy a folyóparton unatkozó Shep az igazi, és párás lesz a szeme neki, pedig Sloane is meg akarja dugni, és mennyivel jobb faszi, nem? Torres és Addison egy szegény asszonnyal vannak elfoglalva, aki elesett, és emiatt elvetélt, itt van egy kis sírás is, de a jóízlés határán belül. Legalább kiderült, hogy Kate Walsh ezerszer jobb színésznő, mint a butafejű Heigl vagy az idegesítő Pompeo.

Ami a vicces részeket illeti, Christina könyékig turkál egy kiscsávó ürülékében, mert nem hajlandó elárulni a Nácinak, miért törölte le a nevét a tábláról, és bosszúból Monopoly-bábukat kell kihorgásznia. Sloane a kocsmában rámozdul Meredith csontos seggére, de annyira idétlen az egész, hogy a színészek majdnem elröhögik. Aztán megjön Shep, és előlről kezdik az egészet a csajjal, teccenek érteni? MINDEN KEZDŐDIK ELŐLRŐL.

Címkék: grace klinika
8 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

farman 2007.11.21. 11:24:22

az a legjobb, hogy ebben a kórházban csak 1 osztály van, mindenki mindig találkozik a másikkal, minden egy "légtérben" történik - ahol agyat operálnak, ott hamarosan arcot varnak fel, majd komplikált szülés után rögvest egy szívátültetés, aztán a társalgó! ilyen a világon nincs!!!

aztán az a legújabb sportom, hogy megpróbálom kideríteni: képes vagyok e ébren végig bírni az epizódot. vesztésre állok...

Szilcsa 2007.11.21. 13:00:36

Nőként sem bírom végignézni...

EasyFriend 2007.11.21. 19:22:24

Nem akad valaki, aki kevésbé gyűlöli a sorozatot? Nem az a baj, hogy nem dicséred a sorozatot, nem kell, hogy tetsszen, viszont az baj, hogy rövid, kevéssé vicces dührohamokat adsz le minden héten, amik még a tényszerű összefoglalást is csak épp hogy tartalmazzák. Mintha muszájból csinálnád.
Eleve az meglep, hogy megnézted előre az egész évadot, ha ennyire rühelled. Legalább leittad magad előtte zsibbadtra? :-)

EasyFriend 2007.11.21. 19:23:07

Jah egyébként én is nehezen maradok ébren rajta, szó se róla, de nekem alibim van, mostanában jóval korábban kelek, mint szeretnék.

candyperfumegirl 2007.11.22. 02:40:28

"Kate Walsh ezerszer jobb színésznő, mint a butafejű Heigl vagy az idegesítő Pompeo."

Arról nem is beszélve, hogy klasszisokkal jobb nő is, nem csodálom, hogy őt halászták ki spinoff célokra.

Fekete Tea 2007.11.23. 12:22:28

Ha csak az lenne a baj, hogy gyűlöli a sorozatot, de baromi pontatlanul is ír róla; Burke jól össze tudja varrni a bibit, jóval a varrás elött veszi észre Georgi, hogy gáz van Burke kacsójával, Meredith pedig már az előző részekben rájött, hogy a törpe agydoki az igazi, csak törpe kért időt az átgondolásra és Meredith -persze belemegyek-, mert nem akart törtető tiniként loholni a törpe után, mer az, hogy nézne már ki. A nő meg nem elvetélt, hanem meghalt a babája a pocijában(tehát vetélésről szó sincs), akit aztán meg kellett szülnie, ami elég durva volt! Amúgy tényleg klasszisokkal veri a női mezőnyt Kate Walsh!!! Ajánlom, ha már vetted a fáradtságot, hogy CSAK is a mi kedvünkért végignézted a teljes évadot, legalább a levetített rész elött nézd meg megint az aktuálist, mert így még a végén hiteltelen leszel! Na, pusszantás mindenkinek!
süti beállítások módosítása