Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grace klinika 3x05 - Bűntudat

2007. november 07. 10:20 - sixx

Találó a cím, biztos szarul érezte magát Sondra Rhimes a sorozat harmadik évadának stabilan csökkenő színvonala miatt, és így kacsint ki ránk, szintén bűntudatos nézőkre, akikre ott bámul a gyerek a sarokban, és bébiételes száját elhúzza egy kicsit, inkább velem foglalkoznál, mint ilyen szart néznél, de te tudod, majd ugyanilyen sérült hülye felnőtt lesz belőlem, mint mondjuk Torres doktornőből, aki nem bírja már George medikus/rezidens/gyakornok/tanonc/segéd/apród/inas/bojtár (nem kívánt törlendő) vergődését, és megdugatja magát McCsábítóval (asszem így magyarították Sloane/McSteamy-t), és kirúgja George-ot, habár kissé korán, mert Sloane ismét Addisont dugja majd ekkorra, és a rabszolgahajcsár Leonszió is ott ólálkodik valahol a háttérben, isten az atyám.


Furdalja a lelkiismeret az egész kibaszott kórházat, csak azért nem sírnak egymás vállán tele egy lavórt, mert ezzel még a Grace klinikát sem lehet eladni (majd lesz még sírósabb, még lelkiismeretfurdalósabb epizód is, én szóltam előre). Izzie például kiválóan elvan a mániákus szakácsnő szerepében, míg rá nem ébresztik, hogy ez a) nem áll jól neki b) karriergyilkos húzás, így vissza kell menni a kórházba, és nagy levegőt kell venni a démonokkal való küzdelemhez. Küzdelem pedig van, mert a Nácinak be kell számolni a kollégák előtt Denny haláláról, szét is szedi az egyik, mint bolond a hógolyót.

A Náci a fentiek, és Denny idő előtti elmúlása miatt érez lelkiismeret furdalást, először egy betegen tölti ki a dühét, majd rájön, hogy ez kurvára nem kóser, és majdnem sírva fakad a mellrákos nő ágya mellett. A mellrákos betegnek is bűntudata van, mert a gyerekét és a szoptatást okolja azért, mert nem vette észre a mellrákot hamarabb. Ez így szerintem faszság, de mit tudok én a nők lelkivilágáról? A Burke/Christina páros talán az egyetlen a sorozatban, ami mindenfélele skrupulusok nélkül képes belevágni egy életmentő műtétbe úgy, hogy közben a faszi keze remeg, mint Shilton barátomé, de Christina észnél van, és megmenti a seggét.


Shep bűntudata régről fakad, azt hiszi ugyanis, hogy miatta ment szarrá a házassága Addisonnal, mármint a megcsalás miatt konkrétan, és kész a rajta levő (kórházi) ruházaton kívül mindent a vöröshajú asszonynak adni a válóperben. (Soha nem akarok bűntudatot érezni.) Addison persze pont ettől lesz rosszul, mert nem csak egyszer dugott Sloane-nal, hanem még vagy egy hónapig gyűrte össze a lepedőt vele (szevasz, Laci!), és persze, hogy nem tudja befogni a száját, és elmondja Sheperdnek, aki erre közli vele, hogy húzza el a belét Seattle-ből, mertkülönben. Nyugi, már a spinoffban van.


Sloane nem érez bűntudatot, miért is érezne, két orvost is megdugott 42 perc alatt, ami figyelemreméltó teljesítmény, de csak a tévésorozatok világában, Kovinál egy nővér hat orvost is le tud rendezni feleannyi idő alatt. A rész végére Izzie rájön, hogy ő mégis orvos akar lenni, és beszél a főnökkel, akinek bűntudata van amiatt, hogy nem vágta jól pofán annak idején, amikor kis ollójával a Dennyt életben tartó csövet vágta el, és ugyan nem mondja ki, de a halál angyalaként is aposztrofálható hisztispicsa igenis visszatérhet a kórházba.


Meredith közli az állatorvos csávóval, hogy menjen vadakat terelgetni, ő inkább egy érzelmileg kábé hatéves gyerek szintjén álló IGAZI orvossal akar sok gyereket készíteni a jövőben, ezt a vágy tárgya (Sheperd) egy olyan vállrándítással veszi tudomásul, mint én a mai Valencia meccs végeredményét, ami jól elbaszta a fogadásomat. A végére hagyjuk az egyetlen vicces jelenetet, amiben egy, a farkában piercinget viselő (értjük a tanmesét? Faszt nem szúrunk át vassal, mert megszívjuk!) beteg meredt hímtagja aktus közben beleakad a nej pesszáriumába (vagy nem abba, mittudomén), és ez az eleján nagyon mókás, különösen úgy, hogy a nőt az a színésznő alakítja, akit Huff ügyvéd haverja (Oliver Platt, imádunk) teherbe ejtett egy másik sorozatban, és ott is feszt dugott. Lesz sorozat jövő héten is, írunk is majd róla.

Címkék: grace klinika
11 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

timbuk 2007.11.07. 10:32:31

A pontosság kedvéért a nőnek spirálja volt.

Nézem a sorozatot (bármennyire is ciki), de a 8 millkóval való szenvedésről nem írtál.

És ez a mostani hogyvolt nem volt annyira vicces, pedig rendszerint nagyon bírom.

Boise 2007.11.07. 11:31:06

Szerintem vicces volt, bár lehet azért mert nem nézem a sorit? :)
Komolyan Grace klinikából ennyi (=hogyvolt) bőven elég :)

Micsike · http://verzse.blog.hu/ 2007.11.07. 13:46:32

Mi van????Disznó jó volt a hogyvolt!!!:D Sixx rulez!(amugy sztem a legeslegeslegidegesítőbb dolog a filmben az volt h az az idióta szőke 5 percenként elmondta h jólvagyok.Pofán húzhatta volna valaki igazán!!)

kislanyka 2007.11.07. 14:54:27

szevasz laci kap egy pirospontot

sixx · http://comment.blog.hu 2007.11.07. 18:36:32

ami jár, az jár. majd szólok neki, hogy nézzen bele.

Marla Singer 2007.11.07. 20:38:48

hát nem kerülnék Dr Börk kezei alá Micsoda faszi már, hogy a hiúsága miatt be nem vallott remegő kezeivel keresztöltés helyett szívszaggatást csinál?! Tényleg meg kell halnia valakinek, hogy "rájöjjön" inkább tojáshabot kéne vernie?!az amúgy is erőfeszítés nélkül menne...

bodobács 2007.11.07. 21:16:05

sixx, mondtam már h miattad kezdtem el nézni a grész klinikát? csak azért h utána elolvashassam a hogyvoltot.
újabban megint nem nézem mer annyira szar (vészhelyzet után pláne), úgyhogy olvasom. és naaaaaaaaaaagggggyyyyyyyyyyyooooooooonnnnnnnnnnnnn jó.
köszi h vagy :)

pevike 2007.11.08. 08:50:53

Én még egy részt sem láttam, de a hogyvoltokat nem tudom kihagyni! (igazából késztetést sem érzek, hogy megnézzek egyet is...) Már teljesen képbe vagyok a szereplőket illetően, igaz, arcra nem tudom összekötni őket, de ez egyáltalán nem zavar! :) Köszi sixx!

sélli 2007.11.08. 14:44:26

Ehh, ezt is a Jóbarikból koppintották: 'Ám fáááááájjn' Ross szájából mindenképpen viccesebben és kevésbé idegesítően hangzott főleg a 3. kancsó margarita- és a kézszétégetős burrito felszolgálás után :))
Meredith kijött már a morfium-ködből? Mert időnként nem úgy tűnik...

La Noria 2007.11.08. 18:24:55

Lassan ki lehetne írni egy ki néz kevesebb Grace klinikát versenyt :)) Úgy próbálják itt egymást a kommentelők túlharsogni, hogy már csak ezért érdemes olvasni, komolyan :)) Lehetne különböző kategóriákat is létrehozni, mint pl: ki látott több részt, mielőtt teljesen abbahagyta; ki látott több részt, mielőtt már csak hogyvoltot olvasott, de nem nézte tovább; ki olvasott több hogyvoltot, mire elkezdte nézni, stb. Tökjó lenne!
Valszeg a nyertes az lenne, aki még sosem látta, és a hogyvoltokat is csak félve, félszemmel olvassa, gondolva azokra az időkre, mikor már az ciki lesz. :))

Nem, nem elvakult rajongó vagyok (pedig nézem minden héten, mert Patrick Dempsey akkor is állatian néz ki, ha színésznek elég csapnivaló is), csak kezd vicces lenni, hogy lassan Győzike szindróma lesz itt is úrrá mindenkin: nem győzik az emberek túlharsogni egymást, hogy ki mennyire cool, mert ő ugyan még csak az üres tvképernyőre sem néz rá szerda esténként, közben pedig... :)

gulyaszoli (törölt) · http://gulyaszoli.blog.hu 2007.11.08. 20:31:15

@ La Noria 2007.11.08. 18:24:55

ha nem tévedek, akkor kedd este van a Grace a tévében. Pedig aztán én tényleg soha egy részt sem. Erre a blogra is csak úgy kerültem, hogy a macskám végiggyalogolt a billentyűzeten miközben meg volt nyitva a Firefox és véletlenül pont ezt az URLt írta be a lábaival. :D
süti beállítások módosítása