Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grace klinika 3x04 - Ki vagyok én?

2007. október 31. 10:05 - sixx

Ez egy nagyon jó kérdés, de persze választ nem kapunk rá, mert ez amolyan költői izé, kell az ilyen elgondolkodtató motívum, ha már az epizód nem húz annyira - pedig ez még a jobbak közül való, istenbizony. Kezdjük a csajokkal, ez mindig érdekesebb. Meredithnek fáj a hasa, Yang ebből azonnal terhességre gyanakszik, de csak vakbélgyulladás. Nem tudom itthon mi a szokás, Seattle-ben ilyen esetekben morfiumot adnak a kedves betegnek, hogy beszakadva flörtölgethessen a kórház ÖSSZES alkalmazottjával.


Addison rájön, hogy Meredith jófej, mi ebből pedig arra hogy Addisonnak az agyára ment valami. A bedrogozott medikát közben mind a két kiskakas meglátogatja, és persze Derek az, aki kiszáll a versenyből, mert ő annyira, de annyira nemes lélek, vagy csak unja már dugni a békaszájú penészvirágot. Finn sem örülhet sokáig, mert Meredith meg arra döbben rá, hogy ha Derek ilyen nagylelkű, akkor ő az igazi. Eszem megáll, OTTHAGYTA A PICSÁBA, NEM? Később megműtik, és nem hal bele, pedig.

Izzie szenved, ezt tetézi Denny faterja, aki tulajdonképpen lekurvázza, és burkoltan azzal vádolja, hogy csak a pénze miatt kellett neki a fia. Milyen pénz??? 8,7 millió dollár olyan pénz, ennyit hagyott ugyanis Izzie-re a csávó, de a szőkenő ennek nem örül, hanem sír, George vállán, aki pont emiatt kerül bajba Callie-vel, a kívánós latin dokinővel. Mivel George Izzie-t vigasztal, Callie magára húzza Sloane-t, aki mellesleg marad a kórházban, mint plasztikai sebész, és főfasz.


Yang továbbra sem hagyja, hogy Burke magától felépüljön, és  az epizód 42 percét a szerencsétlen faszi ostorozásával tölti, mire az beadja a derekát, és próbaműtét hajt végre egy hullán, aminek az a vége, hogy ha az illető egy élőhalott volt, most már halott halott, mert Burke keze úgy remeg, mint Shiltoné, kedvenc rezidens alkoholistámé a Videó presszóból. Egy kicsit üvöltöznek, kell az, aztán megállapodnak benne, hogy jól eltitkolják. Nesze neked Hippokratesz, stb.


Ha már a fasziknál tartunk, Derek megsértődik, mert a főnök felvette a kórházba Sloane-t, aki MEGDUGTA A NEJÉT, és úgy viselkedik, mint egy szaros gyerek, amikor valaki elveszi a homokozólapátját. Ja, vannak betegek is a kórházban, de ez senkit nem érdekel. Jövő héten jövőnk sírni megint. 

Címkék: grace klinika
15 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

esem1970 2007.10.31. 12:26:23

ha van 4 komment, akkor miért nincs???

Rain 2007.10.31. 12:27:33

Ez klassz kritika:)))))

Micsike · http://verzse.blog.hu/ 2007.10.31. 13:46:34

Már megint többet nevettem a hogyvolton mint a filmen...vagy azon nem kéne??Asforme annyira fos rész volt h iszonytatórettenet!!Szlón még mindig hú de jó fickó...Mere-nek őt kéne választania igazából,ha lenne annyi esze,mint amennyi nincs!

Dark Wolf 2007.10.31. 18:03:47

"Nem tudom itthon mi a szokás, Seattle-ben ilyen esetekben morfiumot adnak a kedves betegnek, hogy beszakadva flörtölgethessen a kórház ÖSSZES alkalmazottjával."
"Ja, vannak betegek is a kórházban, de ez senkit nem érdekel."

Hát igen, ez mindent elmond erről a marhaságról.

2007.10.31. 18:49:58

Kész, én most vetettem keresztet erre a szarra! Ettől a résztől totálisan lila hajat kaptam...
Úgyis későn kezdődik, másnap menni kell melózni. Azt hiszem, ha a hogyvoltokat elolvasom, akkor nem maradok le semmiről...

Ginger 2007.10.31. 19:16:16

Kedves sixx! Én asszem leszokom a sorozat nézéséről, csak téged olvaslak majd. Sokkal szórakoztatóbb.
A felgyulladt fejű faszit meg az idegbeteg nejét nem is említetted!

sixx · http://comment.blog.hu 2007.10.31. 19:53:39

Ginger: megtisztelő, köszönöm. a felgyulladt fejű ember azért nem említettem, mert az írók sem nagyon foglalkoztak vele...

zaphodbeeblebrox 2007.10.31. 21:48:41

Grace klinikát néztem egymás után darálva, rohadt idegesítő volt:) így hetente egy csepp még elviselhetőbb. Yang a legjobb arc az egészben.

Scatty 2007.11.04. 14:07:52

Engem csak a zenei része tart még a sorozat nézése mellett. Az sokszor nagyon el van találva.

Végre beugrott, honnan ismerős a Videó presszó. Minden héten látom 1x a busz ablakából a felüljáróról.

Dennis Moore 2007.11.05. 09:11:17

Akinek nem tetszik a sorozat, az minek olvassa a majd el a hogyvoltot? Azon kívűl persze, hogy vicces?
süti beállítások módosítása