Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

ER 13X04 - Szülőnek lenni

2007. október 31. 13:27 - zaphodbeeblebrox

Tonyval fejeztük be, Tonyval kezdünk, családi kör, anya veszekszik a lányával, hogy mit vegyen fel a kiscsaj. Tony nem avatkozik bele, lapít és eszi a reggeli pölyhét, igazat adunk neki, mi is ezt tennénk a helyében. Váltunk a Kovac otthonra, Abby a dadus kérdést feszegeti, hogy de jó lenne Joenak egy, Kovac szerint nem. Abby megy baba-mama tornára, amitől Kovacnak kikerekedik a szeme, de inkább nem szól semmit. Az eddig megismert Abbyhez valóban nem nagyon passzol egy ilyen baba-mama klub életérzés, de lássuk meg mi sül ki belőle. Vissza Tonyhoz és a lányhoz, a gyerek a kocsiban átöltözik, az anyaféle csicsacucc nem menő. Kiderül, hogy az egész öltözködős cirkusz egy srác miatt van, akibe bele van esve a csaj, de az nem is veszi észre. Gates ellátja tanáccsal, ignorálni kell a srácot, akkor majd kepeszteni fog. Hja, a férfilélek már csak ilyen egyszerű. Ugrás a kórházba: Hope és Pratt a szinen, Pratt meg akarja tanítani Hopenak az intubálást, akinek vissza kell tartania a levegőt közben és sikerül ezt olyan sokáig tennie, hogy a végén elájul az oxigénhiánytól. Ez a csaj überbéna.

Pultnál: Pratt dohog egyet Kovacnak, hogy ez az egész bagázs egy nagy szívás. Kovac kicsit helyre rakja, neki az a feladta, hogy ne legyenek ennyire bénák a rezidensek, neki kell beléjük verni a tudást. Ha Hope-ot sikerül betanítani, nagy győzelem lesz az tuti. Baba-mama tornán járunk Abbyvel, ahol nem fogadják túl szivesen, kínos vigyor, úgy néznek rá, mint egy gyerekgyilkosra, mert kenguruban hordja Joet, nem pedig hordozókendőben. Kis szópárbaj után gyorsan kiutálják a csoportból. No igen, a szüléssel nem osztanak IQ-t. Nem csalódtunk Abbyben, nem is illik a szopcsi-tejcsi-büfcsi mamik közé.

Morris és Pratt a kórházban, Archie minden esetét át akarja adni Prattnek, merthogy a fiának focimeccse lesz és azon ő ott akar lenni. Mondjuk a gyerek anyja mit se tud erről, hogy a fia megkereste a spermapapát, de Morris megy drukkolni, mert lelkes. Pratt barátunk homloka redőkbe rendeződik ettől, majd csatlakozik a rezidenseihez és próbál néhány értelmes választ kiszedni belőlük, de Tonyn kívül nemigen képes erre egyik sem. Biztató kép.

Neelánál járunk a sebészeten, a kis kopasz főnök küldött mellé egy gyakornokot, majd rögtön el is árasztja őket egy raklapnyi papírmunkával, mellé beszól párat, kicsit őrült feje van, de biztos kiderül majd a sorozat folyamán, hogy nem is olyan kis köcsög, mint amilyennek látszik. Így volt ez Romanoval is, egészen megkedveltem, mire levágta a helikopter a karját. A sürgősségin nagypapát és unokáját hozzák, fát vágtak, ami kissé félresikerült. Közben Morris betege is rosszabbodik, úgyhogy Pratt rohangál ide-oda, életeket ment sorban. Mindemellé még befut egy félig megégett fickó is, Prattnek szüksége lenne Hiro Nakamura időbuheráló képességére, ahhoz hogy ezt megoldja normálisan. Morris fiának meccsére ugrás. Archie elég agresszívan drukkol a fiának, az anya kicsit aggódva néz, hogy ki ez a kis vörös aki a gyerekével pacsizik. Hülyegyerek persze senkinek sem szólt, hogy az az ő apja, úgyhogy gondolom hamarosan nagy bajba kerül a mi Archienk. Vissza a kórházba, Tony centrál vénát készül szúrni Morris betegének, persze megint Pratt és az ő beleegyezése nélkül. Ettől Hope bepánikol és nyitva felejti a száját, majd gyorsan elmormol egy imát.

Abby a parkban, leül a homokozóhoz a többi anyuka közé, akikről kiderül, hogy mind dadusok és mivel azt hiszik Abbyről, hogy ő is az, igen zaftos kis dadustitkokat osztanak meg vele. Nem túl barátságos a kép: lefekszenek a férjekkel, hordják az anyukák ruháit meg egy rakat kis csúnyaság, amitől Abbynek leszárad a mosolya. Időközben a kórházban minden csipog, mint az őrület, az összes beteg egyszerre akar meghalni, Pratt még jobban széthullik, mindenki aki segíthetne eltűnt: Kovac a favágásos kisfiút menti épp, Morris meg sehol. Pratt leterhelt és a haját tépi gondolatban. Morris a meccsen: rácsap nagy örömében a fia fenekére, erre persze molesztálónak nézik, a kisfiú anyja és másik anyja (igen, leszbikusok használták fel Archie spermáit) meg egy apuka letámadják Morrisunkat, aminek a vége az, hogy Morris kiüti az apukát, a másik anya, aki gondolom a férfi a kapcsolatban, legyomrozza Archiet. De a kiskölök még mindig nem szól semmit, egyem a szivit.

Kórház: úgy tűnik az összeomlásnak vége, mindenki él még, Prattnek kicsit gyöngyözik a homloka, de sikerült helytállnia. Gates és Pratt újra vitázik egyet a szokott módon, hogy ki miben kompetens, ki miért felelős, hűljél már le Tony ésatöbbi. Én megértem Prattet, ő a felelős azért amit Gates csinál, és ha valakit kinyír, mert felelőtlen és azt hiszi, hogy mindent tud, akkor Pratt üti meg helyette a bokáját. Morris visszaérkezik a kórházba a kiütött apukával meg a két anyával, most jön majd még csak a java. Érkezik a rendőrség Archienkért. Kicsit elhagyjuk ezt a szálat egy kis bonyodalomért a betegeknél. A favágós kölök és a nagyapja rendben lesz, ott csak össznépi lelkizés történik, de Mr. Escobar, az égett ember, épp halni készül. Naná, hogy nincs elérhető gégész, aki épp kéne, a környéken, úgyhogy Neela veszi a kezébe a dolgokat, ő már párszor látott/csinált ilyet. Ebből baja lesz, jön a kis kopasz és beszól mindenkinek, Prattet sem kihagyva a sorból, pedig ha ők nincsenek, Mr. Escobar már halott lenne. Mondjuk így legalább életszagú a dolog.

Neelát követjük, aki az utánfutójával beszélget, Ray lép közbe, Neela levelei még mindig hozzá érkeznek. Olvadékony pillantásokat vet Neelára, akiről lepattan minden. Ray balra el. Morrishoz vissza, kihallgatja egy rendőr, még mindig nem árulta el senki senkinek, hogy apa-fia kapcsolatban vannak. Csak amikor megmondják Maxnek, hogy Archie goes to börtön, akkor bukik ki belőle, hogy ne vágják már sittre az aput. A gyerek összes anyja lefagy, mint az egyszeri hangya pöcse -10 fokban. Eközben Tony pakkot kap Prattől, rövid köpeny a hosszú helyett, merthogy a hosszú csak az igazi nagyfiúknak jár. Ezen a kis poénján Pratt rendkívül jót derül.

Kovac haza, Abby közli vele, hogy szó se lehet dadusról. Kovacon látszik, hogy nem egészen tudja követni a események ezen váratlan fordulatát, de boldog tőle. Gates szintén haza, anyával dumálgat, közbekopog a lány, úgy tűnik lány-anya kapcsolat elég ingatag, konkrétan nem bírják egymás arcát. Kiscsaj elmeséli Tonynak, hogy bejött az ignorálás a kisfickónál, küldött neki egy e-mailt a srác. Hurrá. Pratt is készül hazafelé a kórházból. Morris még mindig ott lábatlankodik, és miután vetít egy kis Jézusos sztorit Hopenak, elelemezgeti Prattnek, hogy mit is fog csinálni a fia anyukáival, Morris szendvics lesz belőle, hehe. Pratt nem bír szabadulni, mikor meglátja, hogy Hope mit művel egy beteggel, inkább marad és tanítja. Kép távolodik, vége.

Címkék: vészhelyzet
8 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dorkapa 2007.10.31. 15:01:23

Ebi párbeszéde az anyucikkal ezé jópofaság volt: a dilis anyuka az te vagy okoskapicsa, e te gyereked lesz elqrva, de sebaj, sürgősségin dolgozom, így majd ellátom a kölyködet ha bekerül hozzánk, szuperanyu! :)

homár molla2 2007.10.31. 15:05:52

basszus... levágódik románó keze? szemét spoilerezők! ;)

arathon 2007.10.31. 16:01:01

pár évad után most merte leírni mi lett vele:)

zaphodbeeblebrox 2007.10.31. 19:04:03

tényleg, erről a részről 3 hét múlva kellett volna írnom, addigra tuti megnézte mindenki, aki felvette, letöltötte, ellopta, kölcsönkapta stb is:) Romano karlevágása csúnya spoiler volt, igaz, lehet hogy még van olyan aki nem látta a 11. évadot. juj:)

Dorkapa: az tényleg ott volt, az a párbeszéd, meg amin szétröhögtem magam, amilyen arcokat Abby vágott a dadusokkal dumálás közben:) De Kovac is jó volt, hogy altatónak a "Should I stay or shloud I go now" dalt énekelte:)) (amit sajnos szinkronizáltak a tévében)

bjork 2007.11.01. 15:57:23

"No igen, a szüléssel nem osztanak IQ-t. Nem csalódtunk Abbyben, nem is illik a szopcsi-tejcsi-büfcsi mamik közé."
köszi, ez jól esett, tényleg:)))
le a gügyögéssel, meg a "pocaklakó"-zással! ezektől a hideg is kiráz.

amúgy az ilyen vicces kis apróság, hogy minden mellékszereplőnek van valami "jelleme", neela utánfutója például nimfomán.

bodobács 2007.11.01. 18:53:45

nem jut eszembe h ki szinkronizálja tonyszépfiút. az arca előttem van, de honnan ismerős? nem tudjátok?

zaphodbeeblebrox 2007.11.02. 09:18:35

Bodobács: Tony magyar hangja Gáspár András
süti beállítások módosítása