Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 2x07 - 14:00-15:00

2007. október 29. 13:22 - Bruti

Mindig azon gondolkodom, hogy ki az a Jack Bauer-függő, aki képes hét napot várni egy-egy új részre. Nekem rá kellett jönnöm, hogy ennél mohóbb vagyok. Ha a 24-ről van szó, minimum 3-4 rész az elfogadható dózis. No, de mindegy, vágjunk bele! 2 óra van. Jack-ék megérkeznek a reptérre. Nina-t húzza maga után, az meg komolyan azt csinálja, mint az ovisok: „Elkábította Ed-et, szóljanak a főnöknek!”. Jaj, te szerencsétlen… hát Jack-et akarod bemártani? LOL! Az csak összekacsint az ügynökökkel és vigyorogva engedik fel őket a repcsire. Jack még felír Ed fájós fejére 2 szem Saridont, oszt viszontlátás! A gépen fontoskodik valami malacképű FBI-os, de Jack azt meg bezavarja az óljába.

Az esküvős házban áll a bál. Marie osztja Kate-et, az szidja a vőlegényt, majd jön Reza barátunk és a jogtalanul meggyanúsítottak szellemi fölényével szülőzni kezd. Uncsi is volt már ez az arab terrorista-sztereotípia, de hát mit van mit tenni, ha a haverok több generációra előre eljátszották a renoméjüket. Aztán ott a jó öreg Bob. Tóni éppen kihallgatja, jelen pillanatban ő a szemétláda.

Palmerné sürög-forog, ködösít és fontoskodik, ahogy szokott, mikor megjön egy régi ismerős, Mike, a személyzeti főnök. Lynne rossz híreket kap. A bezárt újságíró után kérdezősködnek, előbb-utóbb el kell majd engedni a szerencsétlent és akkor lesz majd pofázás, meg mártírkodás. De Májki már tudja is az ellenszert. Eltussolják. Ez a fickó kell ide, nem Sunyi, meg a Zombi.

CTU. Michelle hozza a híreket Jack kis magánakciójáról. Berci szerint Jack komplett őrült, de eredményes és ide pont ez kell. Na ebben van valami. De mit keres még mindig itt Sugár Berci? Már hullafoltok jelennek meg rajta, ez meg melózik. Igazi hülye… Washington (csak gondolom, hogy az, mert még sose mondták). Mike szerint Sherry-t elég nagy hiba volt visszaengedni a moslékosvödörhöz. Hazudós hülye picsa és még ambiciózus is. Tipikusan az a nő, akit baszni kéne… a falhoz. Azért utánanéznek az összeesküvés-elméletnek. Az elnök Zombival kezdené az átvilágítást. Ő és Sunyi Erik országos haverok, szal sose lehet tudni. Mike hozzálát.

Repülő. Jack igen finoman kérdezgeti Nina-t, de malacorca ügynök ebbe is beleköt. Mit kóstolgatja ez itt Jack-et?? Aztán Nina-nak új textilt adnak, de nem ám próbafülke, meg spanyolfal! A lófaszt! Jack előtt flangál girhes kis testivel! Tikk… takk… Tikk… takk…

Berci végre magára is szán egy kis időt, ami nem is árt, mert abból aztán igazán nem sok van neki. Szóval felhívja a fiát. Kisberci, ahogy nézem, valami hot-dog árus és nagyon megy a bót, mert nem ér rá az apjára. Mondjuk, állítólag az is leszarta vagy két évig, szóval 1-1. Ezt másképp kell megoldania. Vágunk. Jack-ék landolnak. Nina nagy nehezen kiböki, mi a cím és már haladnak is. Amúgy nem is értem, mit titokzatoskodik itt, ha nem lesz meg a bomba, lőttek a kegyelemnek. Jack nem válik meg kedvenc kémnőjétől. Viszi magával. Ugrás. Mike belevetette magát a munkába, meg is környékezte az öreg vizenyősszeműt. Pár keresztkérdés és már utálják is egymást. Lynne tájékoztatja az elnököt: Berci reggeli akciója a raktárban és Bauer visszatérése a téma. Palmer kicsit csodálkozik, hogy Jack és Nina kéz a kézben dolgoznak.

Visalia. Jack most álmodja meg az akciót, és az az érzésem, hogy sportot űz Mayers bajbakeveréséből. Őt fogja bezavarni az arabokhoz. Ennek Nina-n kívül mindenki örül. „Le fog lőni és magával is végez”- mondja. „Egyet se búsulj! Majd megbosszulunk” - viccelődik Jack. Tikk… takk… Tikk… takk…

Tóni hívja Bercit. Szerinte ez a két fasz ide-oda dobálja a szart, így nem lehet megtudni, melyik a hunyó. „Jól van, akkor hozd be mindkettőt, majd lesz itt igazságmondó injekció, meg váltóáramos hazugságvizsgáló”. Tóni szépen bezsákolja őket. Marie picsog még egy kicsit valami esküvőről, meg, hogy ő is akar menni. Na akkor mennyé te is, ha ilyen hülye vagy! Még a végén rád kennek valamit... Kate marad otthon egyedül, az apja megbízza, hogy fújja le az esküvőt. Mekkora mák! Egyedül tömheti be az egész kurva nagy tortát!
Az elnök és a sleppje tanácskozik. A jó Zombi Roger van a terítéken. Vajon összeesküvő a vén kretén, vagy csak azért utálják, mert olyan ronda, hogy a pitbull is melléharapna? Lynne nem személyeskedik, megvédi az öreget és így beégeti Majdnemfirstlady-t. De Palmer-nek már ott mászkál a bogár a fülébe, Mike meg csak a száját húzogatja. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de a politikai szál helyett Jack-nek kéne itt lövöldözni, meg agyonkínozni valakit. Tudom, antiszociális vagyok, de akkor is. Tikk… takk… Tikk… takk…

Kate már megint nyomoz az apja gépén, majd telefonál. Jelszó kéne neki. Mi baja van ennek? Snitt. Sherry keménykedik Lynne-nel, de csak maga alatt vágja a fát, mert Palmer átlát rajta, mint szalámis szendvics a folpackon! „…Hogy mondjam el, hogy ördög vagy angyalom.” (bocs, de még bennem van a tegnap esti Quimby koncert). Snitt. Jack-ék megérkeznek a Mahmud Faheen-hez. Nina-t bekamerázzák, majd bezavarják a bótba. Nem nagyon akaródzik lelövetni magát, de mit van mit tenni. Bent egy debella nő téblábol és kérdezi, mit akar. Mahmud-hoz jött. Méregeti, aztán amíg telefonál, Nina felkap valami kártyát az asztalról. Na itt valami arab kvartyogás van, de nyilvánvaló, hogy nem örülnek a vendégnek. Azért bekísérik Mahmud-hoz, majd Nina is rákezdi arabul, hogy megszökött a börtönből, aztán színészkedik, sír-rí, meg néz, mint a Shrekben a Csizmás Kandúr. Jack figyeli egy darabig a junyoszt kistévén, de mikor elmegy a kép, úgy dönt, hogy attack!

Na itt aztán kommandós kommandós hátán! Jönnek be az ajtón, ablakon, még a kéményen is arra három balfasz terroristára. Azok meg bentről random lövöldöznek, még a debella csaj is előkapott a szári alól egy Uzi-t. Gondolta, azzal szerez érvényt a Koránnak, de esélytelen, mint tsz lova az Epsoni derbin, mert gyorsan átsegítik Allah-hoz. Jack is előkerül, látja, hogy Mahmud a földön fekszi, a ribi meg sehol. Nahát, nahát! Ingyen repülőút meg új ruci, oszt nem volt képes bevárni a fiúkat. Hálátlan! Tikk… takk… Tikk… takk…

Jack követi Nina-t, aki nagy terrorista, meg szuperkém, de egy Tuto lakat simán kifog rajta. Jack már leharapta volna onnan azt a szart, ez meg… Egy lépésre van a szabadságtól, és ott bámul nagy szomorúan a rács mögött, lekonyuló fülekkel. Jack beéri és reggeli torna: Álljunk a fal mellé, tegyük tarkóra kezeinket, kész, rajt, tűz! Aztán mégse lő. Micsoda önuralom kérem szépen! Pedig a csaj elvileg már nem tud semmit, mondhatná, hogy menekülés közben tarkón harapta magát, aztán meg elfertőződött… vagy valami. De inkább megbilincseli. Ezt megúsztad baszod!

Kedvenc szereplőnket még nem is láttuk ebben az órában, de most feltűnt és persze, hogy megint bajba keveredett. Na jó, most nem ő volt a hülye, hanem a pasija, a Bunyós Manuella. Gyorsan hajtott, így lemeszelték őket a zsaruk. Mert lopott kocsival mennek, mint az állat. Jól van, ülj le fiam, 1-es! CTU. Hogy ez a Berci milyen nagy fasz! Ugye szólt a fiának, hogy találkozniuk kell, az meg elhajtotta. Na most azt bírta kitalálni, hogy behozatja rendőrökkel Kisbercit. Haha.. és még osztja is: „Nem megmondtam, hogy találkoznunk kell!” Aztán komolyra fordítja a szót. Ad a gyereknek párszázezer dollárt (!), amit összehúzott az elmúlt években (azért volnék köztisztviselő a CTU-nál), és közli vele, hogy hótton van. A gyermek mindjárt elmorzsol egy könnycseppet a bal szeme jobb sarkában, de a csekket azért elteszi. „Rák?” „Az hát! Olyan rákos vagyok, hogy hátrafelé megyek.” Még hozzáteszi, hogy tűnjön el a városból. Kisberci sokkal értelmesebb, mint Kim Bauer. Egyből felfogja, hogy tipli van. Sugár Berci meg elpityeredik nagy keserviben. Tényleg megsajnáltam.

Szőkenőt és fasziját egy ejnyebejnyével elengedi a rendőr, azaz, csak engedné, de valami piros csepeg a kocsi csomagtartójából, ami lássuk be, hogy sose volt még jó ómen. Manuella-val kinyittatják és.. akurvaéletbe! Megan anyja fekszik benne véresen! Hogy fog ez kijönni a kárpitból? Tikk… takk… Tikk… takk…

Címkék: 24
16 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bozso1981 2007.10.29. 13:45:39

bruti! ez yooooooo, mióta olvasom az összefoglalóidat, azóta nálunk is csak SugárBerci, meg pszichoapu nevekkel illetjük a szereplőket! :)

Pink Freud 2007.10.29. 13:52:34

Még nincs feedback? Pedig mekkora ász voltál ma is Bruti! Köszönjük. Egyébként én vagyok az, aki bír várni 1-1 hetet két rész között. Önuralom kérdése, Lynn a kedvenc szereplőm, amint kitaláltad.

Gabba 2007.10.29. 13:57:58

Én nem vagyok Bauer fan, tudok várni egy hetet. De a hétfőket csak a Bruti hogyvoltok miatt szeretem!
Az utolsó mondatnál már majdnem sírtam, úgy röhögtem.

Toymao 2007.10.29. 14:40:25

A bejegyzés nagyon király isteni, de...

Az isten szerelmére, ezt az Elnök embereis félrefordítási bakit felejtsük már el, hogy a (politikusoknál a) Chief of Staff az személyzeti főnök. Személyzeti főnök az, aki felveszi a takarítónőt meg mittudomén. Nálunk is létezik ez a funkció, úgyhívják kabinetfőnök. Köszöntem. :)

sélli 2007.10.29. 15:05:38

Bruti, ámulatba-kámulatba ejtő volt ez a hogyvolt!!! Kösz
Nem hogy egy hetet, egy órát nem tudok várni két rész között... 1 hétvége= 1 nap

Dorkapa 2007.10.29. 15:38:50

Átlát mint kolbászos (vagy szalámis?) szenya a folpakkon.... jesssz... :)))

És én is csak heti egy órás adagokat kapok..., még nem találtam meg a helyet ahonnan letölthetem a szinkronos évadot. Tipp, ajánlás?

Kis kiegészítés:
bamártott apuci szólt távozás előtt a nagyjánynak, hogy szójon a cibinek mi a pálya, az tudni fogja mit kell tenni. Erre a galibát okozó némber elcsodálkozott, hogy illetékes elvtárs adóügyekkel foglalkozik... Szóval apuci gyanús továbbra is!

Sugárberci spórolt sok-sok pénzt, pontosabban lenyúlt egy szakajtóval, még az első évadban volt szó 200e dolcsiról, amivel Dzsekk meg is zsarolta: ha nem hagyc dógozni megmondom mindenkinek hova lett a helyszínelésnél eltűnt lóvé! Vagyis van miből jófejapucinak lenni.

Dark Wolf 2007.10.29. 16:42:53

Hát igen, Kim tényleg a legidegesítőbb történetszál, de ebben a részben kurvajó volt, h csak a legvégén került szóba, hogy még nagyobb WTF-ot kapjunk az arcunkba a csomagtartóval. Ez szerintem király volt.

Az eheti hogyvolt-kedvencem: "Mekkora mák! Egyedül tömheti be az egész kurva nagy tortát!"

silaris (törölt) 2007.10.29. 16:56:57

tom falramásztok az ilyen hejesíró geekektől, de engem kurvára zavar az ed-et, jack-ék, nina-nak írásmód. leeccerűsítve: kötőjel csak akkor kell, ha az utsó betűt nem ejted (kate-et) ha msh, amit ejtesz: jackkel, ednek, egyben. ha mgh, amit ejtesz, akkor megnyúúúúúúúúúúúlik, oszt úgy írod, ahogy ejted. ninával. merszí.

silaris (törölt) 2007.10.29. 16:58:39

sherry-vel is kötőjeles, most nem megyek bele mér, de az jó így. :D

pevike 2007.10.29. 18:19:51

Én is csak egy kiegészítés:
"„Egyet se búsulj! Majd megbosszulunk” - viccelődik Jack."
Na, ez egész pontosan úgy volt, hogy Nina attól rettegett, hogy a pacák kapásból fejbe lövi előbb őt, aztán magát. Erre Jack: nyugi, megakadályozzuk, hogy végezzen magával...
(az meg kit érdekel, mi lesz veled... :))

Én is heti egy Jack Baueron élek, és most el vagyok kenődve: Ti is úgy látjátok, hogy jövő héten az M1 megint éheztetni fog minket? Most komolyan november 4-én nem "illik" 24-et adni, vagy mi?? :((

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2007.10.29. 20:23:42

a mai kedvencem: "menekülés közben tarkón harapta magát, aztán meg elfertőződött…" :DDD

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2007.10.30. 02:39:17

Na most értem haza, szóval egybe:
Silaris! Ezeken a kötőjeles megoldásokon sokat rágódtam én is, de a múltkor meg kifejezetten azt állították, hogy helytelen kötőjel nélkül írni az idegen neveket, szal már a tököm se tudja, hogy írjam. Gondoltam minden kötőjeles lesz.

Toymao! A magyar fordítás személyzeti főnök volt, így nem is gondolkoztam el rajta... eddig.

Pevike! Igen tudom mi hangzott el Jack szájából, de nem akartam ugyanazt leírni. Kicsit színeztem, amúgy meg kb. erre gondolt Jack is. :)

Dorkpapa! Nekem rég volt már az első évad, de már rémlik, hogy volt valami pénz lenyúlás.

Jah.. és köszi all! ;)

- duplagondol 2007.10.31. 13:30:43

„Le fog lőni és magával is végez”- mondja. „Egyet se búsulj! Majd megbosszulunk” - viccelődik Jack."

Az hagyján, de a magyar szinkronban még jobb lett, hogyasszongya:

- Fahín azonnal le fog lőni, utána pedig magával is végez!
- Akkor majd megpróbáljuk megmenteni Fahínt..:)

Pink Freud 2007.11.03. 00:51:41

Assztabetyár! Láttátok, vagy csak én vakultam meg, hogy ezen a vasárnapon nem lesz 24. Most mi lesz, ha nem kapom meg a tablettámat? Törni zúzni kezdek?
Szándékosan nem akartam törvénytelen eszközökhöz nyúlni, de most elgyengültem.

Lukri 2007.11.03. 13:26:36

Ezen az oldalon le lehet tölteni a 24-et WWW.SOROZAT.CO.NR szinkronnal a nélkül.

Bruti! Imádom amit írsz vinnyogva nevetek rajta.

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2007.11.04. 14:10:26

Láttam én is, hogy nem lesz. Őszintén szólva, kicsit megörültem, hogy nem kell írni, mert 4 napig el voltam utazva és nem lettem volna kész vasárnapra.
süti beállítások módosítása