Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 2x04 - 13:00-14:00

2007. október 22. 07:20 - Bruti

Délután 1 óra. Ott hagytuk abba, hogy Jack felvette a leggecibb nézését és azzal voodoozza Nina fejit. Jár az agya, hogy tudná múlt időbe tenni a csajt. Vágunk. Riporterek hada várja az elnököt és mindenki arra kíváncsi, hogy mé’ esik le egy helikopterjármű a kék égről. Ennyire szuicid népség lenne ez a fuckisztáni? Persze még nem tudják, hogy rajta voltak, de Palmer-ből se szednek ki semmit! Mondjuk, nem mintha tudna bármit is... csak jól mondja a semmit. Bent kis meglepetés várja. A vótasszony jött látogatóba. Ezt a nőt már az első napon is utáltam. Nekem valamiért mindig a Majmok Bolygójából az a majomnőizé jut eszembe róla. Sokat nem enyelegnek, mert már zavarja is kifelé, de Sherry-nek hasznos információi vannak. Állítólag evakuálják a katonaságot L.A.-ből, az elnök tudta nélkül. Miket tud ez…

Tony még mindig nem jut dűlőre a Reza sráccal. Nézi, nézi és morfondírozik magában: „Lehet, hogy alvó ügynök a srác? Mintha csipás lenne a szeme”, aztán elhessegeti a gondolatot és tovább gyúrja a mókust. Vissza Palmer-hez. Gyanús, hogy nem baleset volt a légibemutató. Két lehetőség van: vagy a fuckisztáni, vagy hazai merénylet volt. Palmer és Lynne hajlik az utóbbi felé, Zombinak meg olyan a szeme, mint két hóba hugyozott lyuk. Nagyon gyér lehetett a mellékszereplő-kínálat, ha ezzel az orcával beengedték a Fox-hoz.

CTU. Megvan a kegyelmi papiros, lehet menni egyezkedni Nina-val. Bercinek még van egy utolsó kérése Jack felé: „Ezt most ne lődd már le! De tényleg!” Bauer belép Nina-hoz. A feszültség tapintható, mikor Nina flegmán odaveti: „na, vágjunk bele” -és fölényesen elkezdi. Visalia-ba menne az istenadta (város L.A.-től északra), mert ott van valami kapcsolata, meg gondolom ott már a bomba se pukkan olyan nagyot. Jack-nek nem tetszik annyira az ötlet, dűt-borít, mint Gálék kocája. Nina önelégülten vigyorog, mert tudja, hogy nem emelhet rá kezet. Nos, kispofám, ezt most éppen rosszul tudod… A következő másodpercben már székestül lóg a falon. Gigáján Jack egyik mancsa, a másikkal pedig a mosolyt törölgeti az arcáról. Sikerrel. Hahaha, hülye picsa!

Sugár Berci (ahogy állapota engedi) beront a szobába és leparancsolja kisfeleségéről Jack-et. „Ugye megkértelek, hogy ne nyírd ki!” és már zavarná is hazafelé, de Jack meglepően nyugodt. „Bercikém! Ne bazd fel magad, mert még stroke-ot kapsz itt a sugárfertőzésedre, oszt kész a komplikáció! Amúgy is álljál arrébb, mert a zsebemben megfeketedett tőled a röntgenfilm.” Majd elmagyarázza, hogy itt előre megtervezett színjáték folyik. Nina most kúpol, Jack meg irányít! Tegye fel az a kezét, aki nem dőlt hátra elégedetten a fotőjben, arcán kurva széles vigyorral! Senki? Na ezért szeretjük Jack Bauer-t. Tikk… takk… Tikk… takk…

Marie el van kenődve, mint béka az úton. „Há, hogy lesz nekem így menyasszonytánc-pénz, meg új kuckó?”. Erre jön Kate és nagyon kapar. Próbálja meggyőzni a csajt, hogy mondja le az esküvőt. Szerintem meg minden alkalmat meg kell ragadni az ivásra, de ők tudják. Ugrunk. Szőkenő és a pasija keresi a kisszöszit. Meg is találják, de Pszichoapu ott áll az ajtóban. Má’ meg mi legyen?

Jack-et visszaengedik Nina-hoz, aki remeg, mint családi fotó a kombájnban. „Ki az a fickó Visalia-ban?”- kérdi Jack kedvesen, de válasz sehol. Két lövés a feje fölé, oszt danol is a drága. Valami Mamud Faheen a kapcsolata, de többet csak akkor mond, ha odaviszik, mert amúgy Jack kinyírja. Na ezt jól látod! Bauer kimegy, de még visszanéz a válla fölött. Ez még csak a kezdet, nyuszómuszó!

Lynne hozza a hírt, hogy exPalmerné tényleg jól informált, mert L.A.-ben a hadsereget már evakuálják. A parancsot Zombi adta ki. Palmer már hívatja is, de az láthatóan nem találja a szavakat. Szerintem az történt, hogy a sminkes kicsit fel akarta dobni az öreget, de véletlenül beszédközponton szúrta egy botox injekcióval. Aztán csak kimagyarázza magát. Ez még Sunyi Eric terve volt, és ő azt hitte, az elnök rábólintott. Gyanús a vén kretén.

Pszichoapu szedelőzködik a kisszöszivel, de telefonon keresik a recepciónál. Mielőtt kimegy, még idomítja a jányát: „Itt maradsz!”. A telefonnal Kim pasija tartja fel, addig Szőkénk beoson a gyerekhez. „Na picur, kapjad magad össze, amíg apád szíjjat nem hasít a hátunkból!” A kiscsaj arcán látszik, hogy a két ellentétes parancstól (jössz, maradsz) majdnem lefagyott az oprendszere. Hosszan gondolkodik, Kim már éppen nyomott volna egy reset-et, mikor kibökte a helyes választ: „Rendben, megyek”. Apu beleunt a telefonálgatásba, megy vissza Megan-ért. A gyerek meg sehol. Nabazmeg! Tikk… takk… Tikk… takk…

Maradunk a kórházban. A szőkék menekülnek a lépcsőházban, hál’ az égnek, kapnak erősítést is. Megjön a telefonbetyár Miguel. De baj van, mert Megan-nak leolvadt a kis ZX spectrum a fejiben. Csak most dolgozta fel, hogy nem lesz az neki olyan jó, ha apu ideges lesz. Ezzel mondjuk már elkésett, mert Pszicho lezáratta a kórházat. Snitt. Jack-et már várják Visalia-ban, de Berci nem szívesen engedné el kettecskén az asszonnyal. Melléjük rak egy ügynököt, Ed-et, biztos, ami hótziher alapon. Aztán megint ez a csúnya köhögés… ejnye. Itt kínlódik ahelyett, hogy nézne egy jó sírkövest.

Palmer és Palmerné rendesen osztják egymást. Sherry állítja: csak azért van itt, hogy segítsen (muhaha), Palmer meg annyira utálja, hogy remeg a fején a bőr. Rühellik egymást, de csak megegyeznek. A vótasszony segít információkat szerezni az elnöknek, hogy mit kap érte, az még homályos. Tikk… takk… Tikk… takk…

Reza szülei betoppannak a lányos házba. Kate fogadja őket. Hamar kibukik a terrorista sztori, a szülők meg rájönnek, hogy a kisfiuk a büdös életben nem fog itt asszimilálódni. Ugrunk. Szőkenő és a pasija zseniális tervet eszeltek ki. Miguel odasétál a recepcióhoz, a sulinet program keretében felkap egy 17”-os monitort és kirohan vele az utcára. Fut a zseni, ahogy a lába bírja, az őrök utána. A két szöszi meg szépen kisomfordál. De szart vág a kerék, mert édesapa kiszúrja őket az ablakból.

Jack, Nina és Ed ügynök utaznak a rabomobilban. Nina-nak be nem áll a szája. Szerinte Jack úgyse nyírja ki, mert akkor mi lesz Kim-el. A két ügynök már szívesen pofán vágná, de hagyják, hadd mondja, mert amelyik kutya ugat, az nem fogaz. Tikk… takk… Tikk… takk…

Tony már üvöltözik Reza-val, de a srác nagyon tagad. Aztán kiszúrja Reza szüleit a kertben, gondol egyet, és bilincsbe veri a srácot, hogy megszégyenítse a kölköt. Na, ez hat, mert egyből köp: „Nem én vagyok a hunyó! A jó öreg Bob bizniszel itt a terroristákkal!” –mondja, mintegy megalapozva ezzel, a jó após-vő viszonyt. Vissza a szőkékhez. Már megint futnak, mint a bolond és már megint Apuba ütköznek. Kim majdnem kap egy sallert, mikor megérkezik Miguel és rendet tesz. Az oviban Chuck Norris lehetett a jele, mert úgy rúgja le Aput, mint paraszt a gumicsizmát.

Most, hogy Reza továbbdobta a szaroslabdát, Tony elengedi. Van is nagy örvendezés, ölelgeti kiccsaládját meg a nőjét. Az örömapát meg viszik kihallgatni. Szegény Kate… kellett neked magánnyomozósdi. Az utolsó pillanatok. A két Szőke meg Bunyós Pityu elkötik Apu Lexus-át. Váltunk. Ed ügynök, a Bauer-től kapott vizet szürcsöli és hopp, egyszercsak elájul. Jack elkapja, szépen lefekteti, majd rávigyorog az elszörnyedt Nina-ra. Mi is vigyorgunk.. legalább egy hétig. Tikk… takk… Tikk… takk…

 

Címkék: 24
20 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kezike · http://gertarauss.blog.hu/ 2007.10.22. 08:53:48

jack utolso vigyorat berakhattad volna kepnek, az teccett:))

a harcikutya telleg kicsit sok volt, azé ne...
amugy jokat rohogtem:))

spoilereznek, de asszem itt se lehet, mintha nem latta volna mar mindenki

gyz 2007.10.22. 10:16:58

megint jobb volt, mint a film maga :-)

a harci kutyás mondatot viszont helyedben kiszedném, az igazi parasztság, egyáltalán nem vicces.

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2007.10.22. 10:33:08

Ok kiszedetem! (sajna én má nemtok belenyúlni utólag) Hosszan gondolkoztam, hogy elbírja ezt a feketehumort, vagy nem. Ezek szerint túllőttem a célon. Sorry :F

EasyFriend 2007.10.22. 12:39:01

No spoiler plíz, én most látom először ezt az évadot. Bruti, ezen a héten is király voltál, bár ez mintha egy fokkal népiesebbre sikerült volna a szokásosnál. :-) Falun töltöd a hétvégét?

gyz 2007.10.22. 14:02:35

Bruti_

ez rendes tőled.

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2007.10.22. 14:56:28

Hé! Hol itt a spoiler?? De tényleg nem tudom!
Amúgy debrecen egy nagy falu. :D

Gabba 2007.10.22. 22:05:17

kezike, valszeg nehéz elhinni, de tényleg van, aki még nem látta ezt a szériát - pl. én sem. Már az első évad alatt is volt vki, aki jóindulatúan megjegyezte, hogy Ninára kell figyelni, nem szeretnék még egyszer hasonlóba belefutni. Kösz a megértést.

Bruti, ismét csak gratulálok, pazar! Már nagyon ráhangolódtam a stílusodra, mert a köríves rugásnál nekem is csaknorisz ugrott be, biztos voltam abban, hogy beleveszed a hogyvótba.

Gabba 2007.10.22. 22:16:25

Amúgy a harcikutyásat megírnád privátban? Én bírom a fekete humort.

EasyFriend 2007.10.23. 14:42:41

"Hé! Hol itt a spoiler?? De tényleg nem tudom!"
Sehol, ez kezike kommentjének szólt: "spoilereznek, de asszem itt se lehet, mintha nem latta volna mar mindenki "

EasyFriend 2007.10.23. 14:44:58

Amúgy én is felháborodtam a CTU faji előítéletein. Én éreztem, hogy a Reza gyerek ártatlan, és én is az örömapára gyanakodtam, a szeme se áll jól neki. És arabul is beszél. ;-)

Dorkapa 2007.10.24. 10:01:59

Engedelmetekkel:
még én sem láttam, sőt, tök véletlenül kezdtem el nézni az előző évadot is, hogy aztán jó rákattannyak! :)

Speciel én bírom a spoilert, olyannyira, hogy olykor előre olvasok mi lesz a öv. részben..., ezzel 1ütt +értem a másik oldalt is.

...a hangmérnök csóka meg tényleg szépen lendítette a körívesét (nagy +lepetésre!), szóseróla! :)

A post meg jó, bruti jól nyomod!

Gabba 2007.10.24. 10:37:14

Hápersze, hogy gyanús az örömapu! Róla
már a Lostban ki is derült, hogy alkoholista és titokban sebészként dolgozik ;-)

sélli 2007.10.24. 13:06:16

'Zombinak meg olyan a szeme, mint két hóba hugyozott lyuk' ez LEGALÁBB olyan jó, mint a Sugár Berci!!! :)
Igazán tréfás így 'visszaolvasni' a részeket a 6. nap távlatából (télleg sokkal jobb mint az eredeti!). A felére már nem is emlékszem, viszont a Balf***-Blonde-Band akciói maradandó tudatkárosodást okoztak.

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2007.10.24. 17:49:26

bruti :DDD
már megint gazdagabb lettem pár "szállóigével"
OFFOLOK:
követelem hogy vedd át a tűzvonalbant!! kiricsi kollégád baszik frissiteni, pedig lemaradtam az utolsó epizódról (köcsög ünnepek)és nem tudom mi van.

Bruti*** 2007.10.24. 18:04:46

Bombadil: www.mtv.hu/videotar/?id=11559
Itt megnézheted az uccsó Bucibauert.

szinkrobi · http://iszdb.hu 2007.10.25. 14:54:23

"Nekem valamiért mindig a Majmok Bolygójából az a majomnőizé jut eszembe róla."

Bruti!

Szerintem azzal is túl lőttél a célon, hogy a néger színésznőt (és lehet hogy már a néger szóért is beperelne Penny Johnson Jerald) szóval az afroamerikai színésznőt egy majomhoz hasonlítod...

Bruti*** 2007.10.25. 16:05:40

Szinkrobi! Én nem írtam, hogy néger! Ha meg neked a néger-majom párhuzam jut eszedbe erről a nőről, akkor te vagy a hunyó.
Nekem az arcáról jutott eszembe, mint ahogy Jim Carrey-ről is a majom, Béres Alexandráról, meg a ló. Persze nem szép dolog személyeskedni, de ettől még nem keverném össze a rasszizmussal.

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2007.10.25. 19:56:15

bruti
köszi a linket:) nekem eszembe sem jutott, hogy a videotárban megvan a tűzvonalban. már be is pótoltam:))
a követelésemet azért fenttartom:)

Gabba 2007.10.27. 18:13:05

szinkrobi: a Tíz kicsi négert már elégetted?
(bocs az offért, de ez kibukott. utálom a műfeszkót.)

EasyFriend 2007.10.28. 19:36:15

Egy pillanatra én is fennakadtam azon a mondaton, de aztán jóindulattal közelítettem a témához és feltételeztem, hogy Bruti úgy gondolta, ahogy így utólag meg is magyarázta.
süti beállítások módosítása