Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grace klinika 3x03 - Dilemma

2007. október 18. 10:17 - sixx

A cím első olvasatra mire másra vonatkozhatna, mint a párás szemű, és igenis békaszájú Meredith sorsfordító döntésére, hogy akkor most kit is engedjen első- és másodlagos nemi jellegei közvetlen közelébe, az arrogáns sebészembert, vagy a kedves állatorvost. Mivel Chris O'Donnel csak vengégszereplőnek érkezett a kín, gyötrelem és dugás kórházába, a választ MINDENKI tudja, de persze az más kérdés, hogy meddig húzzák még az idegeinket a késztők.


Úgy kezdünk, hogy Mere álmodik, és ismét megcsodálhatjuk az egyik legnagyobb filmes klisét, a nőknek nyakig a férfiaknak derékig érő, mégis egy darabból álló szupertakarót, mert a két hódoló ott vigyorog mellette (álmában), tessék csak nézni. Ennél sokkal érdekesebb, hogy Callie (a kissé vastag, de ettől még szexis latina) egy hete beköltözött a házba, amitől George kiborul, de nem mondja meg neki, és ez dráma. Aztán Callie ledobja magáról a törölközőt, és csöcsöt villant Meredith előtt. Nem mutatják. Nyugi, elköltözik.

Izzie megfogadja a Náci tanácsát, és visszamegy a kórházba, illetve csak az ajtóig jut el, ahol összetalálkozik az előző évadban meglőtt Burke doktorral, aki szintén nem bír belépni az ajtón, de aztán mégis. Addison Sloane-nal dug folyamatosan, de már nagyon kezd kikészülni bele, és inkább életeket ment, ami azért csak nemesebb feladat. Ja, Addison, Sloane és a felesége által kihajított főnök is ugyanabban a szálodában lakik, hehe, akár egy édeshármas is beleférne, ha Kovi rendezné, mondjuk Grace klitorisza címen.


Betegvonalon semmi érdekes, egy kislány azt hiszi magáról, hogy ő Klermackó a Hősökből, legalábbis fájdalmat nem érez, és szájjal szedi ki a varratot (na jó, tűzőgép-kapcsot vagy mi a faszt) a kezéből, le vagyunk nyűgözve. Egy másik faszinak kettévágját az agyát, de lehet, hogy nem, csak én értettem félre valamit, mert ez kissé durván hagzik. A lényeg, hogy ez az a műtét, ami arra készteti a munkamániás karrierista hárpiák élő védőszentjéát, azaz Christina Yangot, hogy baszogassa Burke-öt a visszatérés miatt. A harmadik beteg egy fickó, akit évente már sokadjára műtenek meg, mert triatlonista, és egy-egy verseny után generáljavításra kell mennie. Én abbahagynám a helyében, de persze én egy lusta disznó vagyok, most is itt ülök a gép előtt, ahelyett, hogy elmennék futni a két fokos időben.


Az epizód vége Meredith választásához tér vissza, nem randizik ő egyik gyökérrel sem, hanem inkább az ágyban fetreng a kis csapattal, miközben Callie beköltözik abba a szállodába, ahol a fél orvosgárda eleve lakik, és ha van isten, akkor lesz kalandja valakivel, hogy George ismét megdughassa a szifiliszes nővérkét. Jövő héten Meredith beszakad a morfiumtól és vicces lesz. Komolyan.

Címkék: grace klinika
9 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sélli 2007.10.18. 11:24:25

:) Na hja, L alakú takaró mint mindig. Már igazán újíthatnának valamit.
Bekarcolt Meredith? Mikor volt a jövő heti előzetes? A reklámblokkok átrendezése miatt már nem tudom követni, hogy a 'következő rész tartalmából'-t mikor adják...

HMagda 2007.10.18. 11:34:44

Ezek a "hogyvolt"-ok annyira jók,hogy én már nem is nézem magát a filme(ke)t (a Vészhelyzetet hagytam először abba,mert annyira depis) és most tervezem abbahagyni a Grace-t!Amit eddig láttam belőlük,az elég,hogy tudjam,kikről van szó,a többi meg igy sokkal szórakoztatóbb!!!Csak igy tovább, hajrá!!!

Dorkapa 2007.10.18. 11:44:17

Ennek a békaszájú picsának a kínlódása már idegtépő, nagy durranás lenne, ha a két pasi fogná magát, összehaverkodna úgy igazán és magasan szarna a csajra! :)
Mehettek volna együtt a lépcsőházajtóból sörözni, plö..

winnie 2007.10.18. 12:54:27

"L alakú takaró mint mindig. "

lássad már a képet, épp ez a poén, hogy nem "L".

sélli 2007.10.18. 13:44:14

winnie, ez egy tükrös, vagy dupla -ahogy tetszik-, odavissza L takaró (┘ └). Lássam én, hogy egybe van! Főleg térlátok. Épp ez a poén.

Llew 2007.10.18. 15:24:04

Én a GA-t már csak itt követem, mert vicces a TV-s verziót meg már nem bírom idegekkel. A RTL is átvette a TV2 féle filmek között nincs reklám csak közbe kettő módszert, vagy csak már nekem nem tűnik fel, hogy melyik csatornát nézem?

esem1970 2007.10.18. 19:34:49

Felhívnám a figyelmet az előző rész utolsó mondatára: "Náci hegyibeszédet tart Izzie-nek, akinek innentől kezdve egyenesen a kórházba fog vezetni az útja, eszem megáll." És Izzie is megáll, a kapuban persze.
Llew: jól láttad, már a zertéel is ezt csinálja.
Azért egy ilyen takarót én is bírnék, nem csak álmomban... ha értitek mire gondolok :)

Marla Singer 2007.10.20. 18:19:23

én meg a két pasit tűrném el magam mellett... takaró nélkül....és jöhetne Sloane is...

Micsike · http://verzse.blog.hu/ 2007.10.26. 14:24:16

Marla!!! De rohadtul igazad van!!!! :D És elsősorban Sloan meg aranyosállatorvoskrisz!!:d
süti beállítások módosítása