Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Törtetők 1x04 – Randi este

2007. október 17. 08:10 - bakfitty

Szörnyű reggeli ébredés, Ari Gold a napfényes golfpályáról hajnalok hajnalán E-t zaklatja, kap is az arcára, hogy miért nincs fönn, a keleti parton most nyit a Fej Rá, Ari majd jelentkezik a nézettséggel, ahogy alakul. E már tenné vissza a vörös fejét a párnára, amikor Emily hívja, hogy tessék lassan kinyitni a kaput, mert mindjárt ott van. Ericnek se kell több, ugrás ki az ágyból, reggeli rutin fél perc alatt, sziszegős szappan, folyékony fogmosás, és már fogadja ki az asszisztenst, aki Vince rajongói leveleit hozta. Kérdi, hogy lesz-e valami hepaj ma este, E kínosan bevallja, hogy itthon fognak lapítani. Hát-hát, az elég ciki, Emily csodálkozik is, majd kedvesen elbúcsúzik. Szerelmes szívek még néznek egymás után, amíg Emily-ből ki nem bukik, hogy ha nincsen semmi terv ma estére, akkor esetleg kettesben elmehetnének ”vacsorázni”. E-nek még mindig a reggeli kóma irányítja az agyát, még rá is kérdez, hogy ezt így hogy, míg Emily be nem vallja, hogy a csomagot elküldhette volna egy postással is.

Bent már mindenki felkelt, kivéve Johnny Dramát, aki beszerzett egy asszonyt magának végre és mindenféle ebből adódó zörejekkel szórakoztatta a lakókat egész este, mellesleg most meg baszik összedobni egy reggelit. Turtle közben a leveleket bontogatja, szokásos naiv rajongói kérések, küldjél képet, küldjél szignót, küldjed magad, itt a meztelen képem. Na az utóbbitól már mindenki elfelejti, hogy éhes. Pedig Drama már jön le az asszonnyal, akinek olyan hasa van, hogy kókuszt lehetne törni rajta, a karjával meg minimum hidakat hajlít. Drama kikíséri a hölgyet, visszafele már röhögnek rajta, hogy mégis milyen lehetett Evander Holyfielddel kefélni, hát nektek is ugrott a reggeli.

Még szerencse, hogy pénzes embereknek rántottához mindig ott van egy kávézó, kibukik, hogy E már tervezett valamit a premier estére. Mondjuk így nagy tervnek nem mondanám, főleg hogy kábé 2 órája csöngetett be hozzá az esti randi. Ciki is, hogy a csaj hívta el, meg is kapja a nagy csesztetést, ugorgyunk. Vince feldobja, hogy miért nem szerez be mindenki egy párt magának estére, E meg kibukik, hogy ez most nem ilyen este lesz.

Vince közben járja a promó köröket, elköpi egy rádióban, hogy E-t ugyan elhívta egy csaj (hahaHA), de neki még nincs senki ma estére. Hát akkor próbáljuk meg egy telefonálóval, sikerült Justine Chapent kihalászni, aki kettővel ezelőtt szeretett volna az álmosarcú színész ölében kikötni, amíg az be nem parázott nemtommitől. Justine szemeiben megint kúró nyulak ugrálnak, már így telefonon át is, Vince-nek szép estéje lesz. A Chase kúriában Turtle kétségbeesetten próbál találni magának telefonon valakit vacsira, amíg hogy hogynem kiszúrja a pucér rajongó képét. Jaj, te kis szarkeverő, te. Drama a fanszőrét ritkítja, E az arcát beretválja, és fogadja Ari webcames hívását, aki nem éppen a legjobb hírrel jelentkezik: a napi számok nem éppen a legjobbak, a Pixar kurva mókusa bekavart (nem tudom melyik eszes volt az, aki egy Pixar filmmel szemben indította Vince filmjét, de tüstént ki kellene penderíteni a filmiparból). Ari találkozót akar, E hamukál, hogy ma este itthon maradnak, de hálistennek elég egy katt, hogy az ügynök eltűnjön.

De felgyorsult világunkban csak úgy dübörög a kommunikáció, a Kirsten nevű ex már hívja is E-t, hogy mégis milyen csajt szedett össze magának ma estére. E nem is érti, hogy mi a fasz van, tessék már őt békénhagyni ilyen hülyeségekkel, és különben is, szakítottak. E már a verandán csapja le a telefont, ahova szép sunyin behúz egy fehér limo. Vince rendelte, milyen vicces lesz, aztán a beszélgetés átcsap párkapcsolati maszatolásba, ami elég unalmas, de Vince belekérdez a filmje nézettségébe. E itt is kamuzik, minden fasza. A többiek is bedokkolnak a szobába, hova megyünk ma? Tekézni!

Ott van Drama izompacsirta asszonya, Emily, Justine és a láthatólag nem teljesen komplett rajongó is. Turtle persze kussol, hogy ki is ő igazából, E-nek aztán rémlik, félrerángatja azt az idióta haverját, hogy ezt azért így hogy gondolta, Turtle csak nyugtat, hogy most mi ez a nagy para, míg E-ből kibukik, hogy azért mert a premier nem megy úgy, mint kéne. A vacsoránál a pszichotikus rajongó villámokat szór Justine-ra, amiért Vince karjait markolássza, ráripakodik, hogy ezt a ”megőrzöm a szüzességet” mennyire komolyan gondolja, merthogy itt a srácok nem is hiszik el, hogy még ahemm érintetlen. E kéri a csekket, a kínos feszengést a vágás megoldja.

A geng limója elmegy egy mozi előtt, baszomnagy sor áll előtte, persze mindenki a kocsiban azt hiszi, hogy a Fej Rá mekkorát robbant, amíg Drama ki nem hajol és megkérdi, hogy mégis mire jött ez a sok ember. Hát persze, hogy a Pixar mókusra. Turtle végre hasznossá teszi magát, lelövi a mókusos poénját a sorbanálló tömegnek, én minimum betörtem volna a kocsi ablakát ha ezt eljátssza valaki velem szombat este, de a los angelesi plebs ezek szerint sokkal nyugodtabb nálam. Limóban pacsi, ezt is elintéztük, nyomás inni. A kapuban érkezik Ari telefonja, megvannak a nézettségi számok, majd odamegy és megmondja.

E szarrá parázza magát, hogy mégis hányan nézték meg Vince filmjét, Emily nyugtatja, ráadásul térerő sincs. Vince ahogy szokott smúzol a randijával, mire az őrült sztalker (aki még mindig velük van, nem is értem miért) felkapja a vizet, Turtle vigasztalná/ráhajtana, míg a csaj ki nem szúrja Jason Batemant, mi sajnos nem, pedig vicces faszi, és el is tűnik az emberrengetegben. Dramát csúnyán leoltja az asszony a tánctéren, amiért egy rajongója odament, Vince vadul smárul, E meg ottragadt Emily-vel kínos csendben. Justine-nak végre kiszabadul az ajka, és szeretné ha Vince lenne neki az első, színészünk erőltetetten mosolyog meg hebeg-habog, míg a lány meggondolja magát és ő is eltűnik.

De végre megérkezik Ari a jó hírrel, Vince filmje a legnézettebb élőszereplős film, elő a tequilával. E végre feloldódott, de Emily nem, mert megjött a főnöke. E metakommunikációból segghülye, Emily ajánlja fel, hogy mi lenne, ha kikísérné. És a kocsinál, és végre, már azt hittem soha, megtörténik a csók, de Arinak egy szót se. Turtle-t meg Dramát is közben otthagyták a nők, de a férfiak összetartanak, és ma este hányásig isznak. Vince-hez még odamegy egy csaj, akivel egy konditerembe jár, úgyhogy ő le is fordul a férfimulatságról, Ari meg kifejti E-nek, hogy rá szeretne hajtani az asszisztensére. Roll the credits!

Címkék: törtetők
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása