Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 2x04 - 12:00-13:00

2007. október 15. 06:51 - Bruti

Dél van. Persze ez nem azt jelenti, hogy Jack betér a Zöldfába és nyom a fejbe egy marhapörköltet. Áh, a fenét! Jack nem eszik, inni is csak akkor iszik, ha éppen vízben kínozzák, klotyóra se jár, nem tesz semmi olyat, mint a pórnép. Csak megy előre, mint egy buldog. Ő a tökéletes katona, nem a Fan Klód Zsandam. Na, mi is vót múltkor? Jack megint hazavágott egy csomó suttyót, Sugár Bercit is csak visszaette a fene a CTU-ba, Palmer meg úgy vágta ki Sunyi Eric-et a cégtől, mint a mikulást színes papírból. Meg van ugye a Kim-es vonal, de az felejtős.

CTU-ban vagyunk, vagyis ami maradt belőle (valami kormányközeli építési vállalkozó nagyot fog itt kaszálni). Berci még mindig Paula-t keltegeti, nem sok sikerrel. Tony némi vita után lelép ellenőrizni Sayid Ali (terrorista) egyik kapcsolatát. Ez lesz Reza. Aztán előperdül a mocsokból egy tip-top kis titkárnő és Mason kezébe nyom egy telót. Jack az. Már mondja is, mit derített ki: Nina Mayers bízta meg Wald-ot a robbantással. Eladott neki minden infót, még mielőtt bezárták, mint a malacot. Ezt most nem értem… másfél éve ül. Na mindegy, haladjunk. Eldöntik, hogy kihallgatják a nőt, már hozatják is a CTU-ba. Vágás. Lynne közli az elnökkel, hogy az arab ország (nincs neve neki, ezért mától Fuckisztán) nagykövete lassan megérkezik.

Szőkenő a kórházban bóklászik, mikor összefut Megan apjával. Választhat, vagy Pszichoapu szól a rendőröknek és ráverik a gyermekrablást, vagy lekoccol. Ő az utóbbit választja, én meg nem bírtam megállni, hogy ne rakjam be ide ezt a bimbós képet.

Az elnök fogadja Roger Stanton-t, gondolom ez a csávó lesz a Sunyi Eric utódja. Szétivott fejével, meg félig leesett szemhéjával, úgy néz ki, mint egy zombi a Resident Evil-ből, már csak az alulkoordinált mozgás hiányzik. Mindenesetre helyből utálja a fuckisztániakat. Esse nem szimpatikus ember.

CTU. Nagy a nyüzsi, Nina már útban van, mikor megérkezik Jack. „Hübazmeg, ezt mi csináltuk?” arckifejezéssel bámészkodik a romok közt, mikor jön Sugár Berci. Kicsit vitatkoznak, majd Jack elmegy jelentést írni, mert ugye az a legfontosabb most. Hirtelen Paula felriad, persze nem magától. Teletömték minden szarral és még a zsíros kenyeret is infúzión kapta. No de, ha már fent van, Berci odaugrik és elkezd kérdezősködni. „Hová tetted a kódot te szerencsétlen?!”- üvöltené legszívesebben, aztán visszafogja magát, mert mégis csak kultúrlény. Paula úgy motyog, mint akinek a fejére omlott a CTU, de végén csak kinyögi, hol van a cucc. Michelle már meg is találta. Jessz!!! Látod, tudsz te, ha akarsz,- dicséri Berci, de Paula-t ez már nem hatja meg. A dokik még pattogtatják egy darabig a bikázóval, de semmi. Gratulálok… ezt is sikerült kinyírni. Tikk… takk… Tikk… takk…

Kate és Reza hazaérnek. Az örömapa vigyorog a hülye jányán, „na ezért kellett parázni?”. Már Kate is majdnem megnyugszik, mikor betoppan Tony. – Jó napot kívánok! Terrorelhárítás! Egy arab fickót keresek.. Reza Naiyeer vagy hogyhívják. Itt lakik- e? Hoppá! Kate kis híján odapisil a teraszra és „én tudtam, tudtam” arccal néz az apjára. Na, ha tudtad, akkor eriggyé, oszt hívd ide!

Palmer-hez megjöttek az arabok és bizonygatják, hogy náluk aztán sose voltak terroristák, erre mutatnak nekik egy friss műholdképet tele apró mudzsahidekkel. Zsigerből jön a kifogás: -Nekünk nincs ilyen kütyünk fent az égen, mint nektek bazmeg! Meg amúgy is, mi a faszt keringtek ti felettünk? Bezzeg az infók meg kellenének nekik, de Roger és Lynne is ellenzi.

Bauer a jelentését írja. Ötször néztem vissza, mindig ugyanazt a négy gombot nyomkodja a laptopon. Vajon mit írhat? Fuck, fuck, vagy shit, shit? Csörög a teló, a lánya az. Még mindig a kórháznál van. Az apja zavarná a nagynénihez, de ez a csaj nem ért a szóból. Meg még kíváncsi is! Jack körbenéz, hogy nem hallják- e, és jó titkos ügynök módjára elsuttogja a bombás sztorit. De ne add tovább! Höhö… titoktartás meg állambiztonság, mi? Na erre már a Szőke is észbe kap, megígéri, hogy lelép. Szeretlek, én is, de én jobban, de nem, de de, oszt lerakják.

Sugár Berci figyeli Jack-et, valamiért, nagyon akarja, hogy eltűnjön. Nem értem, miért, mikor éppen üresedések vannak ügynök posztokon. Ekkor hozzák meg Nina-t. És még, hogy Sutherland-nak nincsenek arckifejezései! Olyan képet vág, mint akire nekifutásból rátoltak egy talicska gennyet. Tikk… takk… Tikk… takk…

Berci hallgatja ki Mayers-t. Rövid moralizálgatás után rátér a bombára. A nő beszélne, de feltételei vannak. Teljes elnöki amnesztiát kér az együttműködésért cserébe. Ez hülye! Erről csak az jut az eszembe, amit Olaf Jörgensson, a norvég vasutas mondott, mikor mindkét lábát levágta a Göteborg-Oslo-i gyors: „Hát a faszom nem kéne?”. Guantanamo után, alig hihető, hogy nem verik ki belőle a szart is… de tudom, tudom, ez csak film.

Tony faggatja Reza-t, az meg nem érti. Legalábbis úgy tesz. Asse tudja ki az a Sayid Ali. Vissza az elnökhöz. A fuckisztániaknak csak csepegtettek némi infót, de azt is cenzúrázva. Csörög a teló: szólnak Palmer-nek, hogy Nina Mayers kegyelmet kér. CTU. Jack-et épp elhajtanák, de az elnök keresi: -Szevasz Jack! Szép munka volt, köszi! Jah és még valami. Van ez a csaj, aki kinyírta az asszonyt. Hát elengednénk. Nem baj? -Persze, hogy nem, hadd menjen! Ennek a csávónak fát lehet vágni a hátán. Tikk… takk… Tikk… takk…

Szőkenő hívja a pasiját, valami zenész, vagy hangmérnök a mókus. Megkéri, hogy jöjjön érte. Sugár Berci kezd szarul lenni, de annyi ereje még van, hogy elhajtsa Jack-et. Persze nem megy el, hanem elkezd nyomozni Berci után. Michelle meg majd segít. Mert az olyan. Ugrunk. Kate próbálja távoltartani a húgát a kihallgatástól, de lebukik. A csaj rinyál, hogy mit akar a CTU Reza-tól, mire Kate bevallja, hogy végül is ő a hunyó, de csak testvéri szeretetből. Marie hisztizik, majd elzavarja az anyjába. Na ez nem jött be, mint kurvának a jámbor élet. Tikk… takk… Tikk… takk…

Szőkenőért megérkezik a pasija. A csaj meg akarja szöktetni a kisszöszit, és eltűnni a városból. A pasi nem érti, de ahogy ez Bauer-éknél szokás, Kim körbenéz, majd suttogó hangon kimondja a bűvös szót: A-tom-bom-ba! De ne add tovább! Hirtelen a srác is megvilágosodik. Rájön, hogy nem neki való a nagyvárosi nyüzsi, meg a koncertek, piálás, bulik. Inkább venne egy kis házikót vidéken, meg egy tehénkét és ott élné le hátralévő napjait Kim-el. De Megan nélkül sehová!

Sugár Berci krákog, mint egy kocsis, biztos a plutónium ott guggol a torkán. Köpd ki, ne nyeld le! Jack meg ül az irodájában. Már mindent tud Berciről, mégse röhög fel hangosan, sőt még együtt érző nézést is kicsikar magából. Ő szeretné vezetni a Mayers féle nyomozást, Berci körberöhögi. Erre Jack emlékezteti, hogy nagyobb dózist kapott, mint Csernobil, szóval a főnökei biztos nem látnák itt szívesen, ha kiderülne. Már övé is a munka.

Az elnöktől nemrég lépett le a fuckisztáni nagykövet. Tesznek-vesznek, mikor beront Zombifejű Roger, hogy azonnal kapcsolják be a tv-t. Éppen egy helikopter zuhan le és persze, hogy azon volt a nagykövet. Na most akkor mi van?! Az utolsó másodpercek a CTU-ban telnek. A kihallgatás kezdődhet, minden be van kamerázva. Jack a monitoron bámulja Nina-t. Kinyírja, vagy nem nyírja ki? A. válasz: kinyírja. B. válasz: A válasz. No de erre még várhatunk egy hetet. Tikk… takk… Tikk… takk…

 

Címkék: 24
27 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EasyFriend 2007.10.15. 08:46:52

Megint sírva röhögős volt egy-két rész. :-)Pár komment:
Azért amikor Palmer felhívta Jacket, azt is hozzáfűzte, hogy "azért majd valamikor később levajazzuk ezt a dolgot egymás közt, okés?" Szóval Palmer most lóg neki egy sörrel.
Jack csak azért jött rá, hogy Mason nem influenzás, mert annyira kezd szétzuhanni, hogy otthagyja az antipolónium tablettáját a mosdó szélén. Szép kis ügynök. Aztán meg azt hiszi, viheti tovább az irodát.
Ez a Roger kedves arcú ember, megnéznék egy vitaestet vele és Condoleeza Rice-szal.

zadir · http://ulloi129.wordpress.com 2007.10.15. 08:47:44

a Nina szál nagyon bejön ebben a szezonban... (is)

Gabba 2007.10.15. 08:51:19

Hát Bruti, ezt végignyihogtam ... már megint. Bearanyozod a hétfő reggeleket, köszi. Fuckisztán, Göteborg-Oslo, tehénke, A. válasz, B. válasz...
Mi jöhet még? :-)

gyz 2007.10.15. 08:56:29

Nekem az tetszett, hogy Mason homepátiás cuccot tol az émelygésre (Boiron-os tégely, nálunk is kapható).

talán attól fél, hogy a rendes gyógyszer valamilyen mellékhatása árt az egészségének?

Hpisti 2007.10.15. 09:19:28

Jack Bauer mindig ugyanazt a négy gombot nyomkodja a noteszgépen??? Az semmi! Amikor a Tony gyerek mutagatja az egyszem bizonyítékot a Rezesnek, azon a szerencsétlen TFT kijelzőn minden egyes fordításnál más a van... Ez ám a technyiká!

FlybyWire 2007.10.15. 10:29:49

Hol lehet belépni az Elisha Cuthbert fanclubba? (gy.k. Kim Bauer :)

F.

Gabba 2007.10.15. 10:55:44

Nem Kimmel volt az, hogy a 24 rajongói követelték, hogy nyírják már ki a csajt, annyira sok elbaszott dolgot csinált? (A "bimbózás" ellenére.)

Llew 2007.10.15. 11:58:55

Ha nem a meló helyen lennék akkor hangosan röhögtem volna olvasás közben, de így csak némán fuldoklok a monitor mögött. Nézem a sorozatot, de minek, mikor ez sokkal jobb. A Fuckisztánnál még csak vigyorogtam, de a "Fuck, fuck, vagy shit, shit?" nagyon súlyos volt. Alig maradtam a széken, erre jön az Olaf Jörgensson sztori. A szőke nős szálat nem igazán vágom minek van, hacsak nem arra, hogy végre haszna lesz és rajta keresztül behozzák, ahogy a fél város azt suttogja, hogy A-tom-bom-ba!, ne mond el senkinek. Pszichoapunak benyögné, hogy apám Jack Bauer, és ha nem húzol a faszba csúnya véged lesz.
Az olyasmik akasztanak ki, mint amikor a múlt részben Jack bekomandózik Waldhoz és hátat fordít a ház nagyobbik felének. Most meg a telefonba suttogós "A-tom-bom-ba!". A Nina kegyelmet kér és simán megkapja, az meg teljesen kész. Két falra vérfröccsenős pofon kezdetnek, aztán meg rákötöm egy éppen szabad elektromoskábelre. Mégis csak atomtámadásról beszélünk. Annak fényében különösen vicces ez, hogy az elején Jack simán lelőtt, feldarabolt valakit aki semmit nem tudott, ennek a picsának meg majdnem pizzát rendelnek. A hülye szőke (a másik) már csak ráadás. Nem az a baj, hogy lehet terrosita a vőlegény, hanem, hogy nyomoznak utána. Végül pedig, az csak nekem furcsa, hogy egy félig romba dőlt épületben simán működik a budi, van folyóvíz meg áram-internet egyéb civilizációs csodák. Gondolom elszakadt pár vezeték, meg eltört pár cső, így valószínűleg az áramot, vizet, telefont elzárták a mentés során. Vagy ez valami spéci terrorelhárítós bomba biztos budi?

Llew 2007.10.15. 12:03:10

Hogy miért nézem ha ennyire zavar? Mert gulity pleasure. Annyi a hülyeség benne, hogy azt nem lehet kihagyni.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2007.10.15. 12:22:58

Ezt a napot tavaly már láttam a Cool-on, ott most már a harmadik etap megy, szóval ezt most csak olvasom. Ez most egy dicséret volt a szerző felé...

szinkrobi · http://iszdb.hu 2007.10.15. 14:12:04

Nagyon jó volt hogyvolt.
Gratulálok!

sélli 2007.10.15. 14:40:24

Sugár Berci... még mindig itt tartok :))) Nem gondoltam volna, hogy a hétfőknek így fogok örülni... Grat!

Bruzsy · http://rockonlelkek.hu 2007.10.15. 15:43:01

És még nincs vége a bimbizésnek... Még ebben a napban (kb 7-8 óra múlva) E.C. még ezt is lefölözi... Akit érdekel, várja ki, vagy nézzen utána. :P

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2007.10.15. 17:08:00

" A dokik még pattogtatják egy darabig a bikázóval, de semmi. Gratulálok… ezt is sikerült kinyírni"
bruti :DDDDDDD

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2007.10.15. 17:13:34

bruti
nem akarnál írni egy tűzvonalban hogyvoltot?? úgyis egynapon van, nyomhatnád azt is. szívesen olvasnám a te interpretációdban:)))

Toszkána Grófja 2007.10.15. 17:34:18

"Berci hallgatja ki Mayers-t." hehe akkor már férj és feleség voltak a való életben.
Amúgy hogy bírja ki Dzsekk barátunk marhapörkölt nélkül? Legalább brunyálni elmehetne néha...

CSI 2007.10.15. 17:44:54

brutál jó :)

tűzvonalban hogyvoltra a te tolladból én is leadnék egy szavazatot :)

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2007.10.15. 20:25:31

A Tűzvonalban faszajókis sorozatnak már van gazdája! Amúgy nézem rendszeresen. Vicces :D

Hells! Ezt nem is tudtam, hogy házaspárok. Akkor biztos beleszőttem volna. ;)

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2007.10.15. 23:47:51

ki csinálja a tűzvonalbant? nem találom a címkék között. mindegy! nyúld le:)
szerintem is vicces sorozat. a történetszövés totál káoszából, néha zsaniális pillanatok, dialógok tünnek ki. olyan mintha tarantino és öt csimpánz írta volna együtt a forgatókönyvet.

Dark Wolf 2007.10.15. 23:48:55

Best of:

"az arab ország (nincs neve neki, ezért mától Fuckisztán"

"Paula úgy motyog, mint akinek a fejére omlott a CTU"

"Ötször néztem vissza, mindig ugyanazt a négy gombot nyomkodja a laptopon. Vajon mit írhat? Fuck, fuck, vagy shit, shit?"

"A pasi nem érti, de ahogy ez Bauer-éknél szokás, Kim körbenéz, majd suttogó hangon kimondja a bűvös szót: A-tom-bom-ba! De ne add tovább!"

Már írtam máskor is, de a 24-es hogyvoltoknál nincs jobb

Bunko 2007.10.17. 14:46:15

Hahaha! Bruti, ez tényleg jobb, mint maga a sorozat. "Már mindent tud Berciről, mégse röhög fel hangosan..." :DDDD
Gratula!

Pink Freud 2007.10.18. 11:21:42

Tényleg csak egy légypiszok: az utolsó bekezdés "lépett" két té. Tudod még javítani? Egyébként minden ott van a helyén, max. riszpekt!

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2007.10.18. 19:48:30

Pink! Teljesen igaz. Elgépeltem. 10x átnézem, de mindig marad valami. :/ Sixx majd javítja, ha ráér.
süti beállítások módosítása