Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Törtetők 1x03 - Talk Show

2007. október 09. 10:00 - bakfitty

Folytatódik a hollywoodi aranygyerekek irigylésre méltó lájfsztájl-bemutatója, a múlt heti monstre költekezések után most a Staples Center ringjénél nyitunk, Vitali (vagy Vlagyimir, tudja a halál) Klicsko éppen egy szerencsétlent agyabugyál ájulásig a kötelek között, rövid pillanatokra felbukkan Lennox Lewis és Evander Holyfield is, és nem mellesleg Vince és barátai ott óbégatnak majdnem az első sorban. Vér, veríték és utolsó pillanatban leléptető bíró után a srácok már az utcán húzzák a szájukat, hogy jó-jó, biztos kemény sport, de azért megkapják a kemény milliókat érte. Vince inkább nem veretné szét azt az imádnivaló arcát, még ennyiért se, inkább becsajozik úgy, hogy egy büdös mukkot nem szól és már a karjaiba omlik egy intimtetkós lány, aki hozza magával barátnéját is a kötelező sörözésre.

Vince nemcsak a csajokat vonzza, hanem a saját ügynökét is, a luxuskrimóban ott van Ari is, aki imádta azt a rengeteg vért az este. Ari előkapja a farzsebéből Jimmy Kimmelt, aki egyrészt a comment:com Kis vidámság reggelre rovatának állandó vendége, másrészt pedig a saját nevén futó beszélgetős műsorához beszerezné Vince-t, mondjuk holnapra. Vince szarja le, miért is ne, az előbb toltak le egy tequilát, Jimmy is bedob egyet, holnap felvétel. Kimmel még odaszól, hogy csókoltatja Dramát. Vince félbátyja éppen Luke Wilson szavait issza, aki épp arról mesél, hogy milyen fain kis házimozit szereltetett be magának, oda is adja a szaki névjegyét, keveset kér, nektek is ez kell. Drama rákérdez, hogy Luke forgat-e még mindig Wesszel (Wes Andersonról van szó), kellene neki az egyik mellékszerep. Luke hangja komorrá vált: azt már sajnos Owen kapta basszameg. De sebaj, majd kiesik, akkor jöhet Drama. Vince már az asztalnál ülve szúrósan a mai randija szemébe néz, E kérdi, hogy aztán mi lesz Jimmy-nél, hogy készüljön, mert meg fogják szopatni. Vince csak huncutol mosolyog, hogy majd addig csinál valami sztorit, és visszakézből lekapja a modellcsajt.

Reggelire Drama valami irtó büdös tofurántottát sütött, mindenki húzza a száját, úgyhogy a kukában is landol. E megint rákérdez, hogy Vince akar-e készülni Kimmelre, Drama kifakad (”Fuck Kimmel! Jimmy Kimmel's a prick!”), régen nagy haverok voltak, de állítólag miután kirúgták a Melrose Place-ből, Jimmy felé sem néz. Erősen javasolja, hogy mondja le az egészet, de E szerint már nem lehet, aki már megint ráparázik arra, hogy mit fog sztárhaverja mondani este, mire elkezdődik a kollektív csesztetés, hogy biztos megint a régi nője van a dologban. Az alacsonynövésű ír tagad rendületlenül, jön a csaj, de csak összeszedi a cuccát, a többiek nem örülnek, mert ha Kirsten jön akkor E meggajdul, inkább dobja ki a pázsitra a cuccait, minthogy az a nő ide a lábát betegye. Vince elkotyogja, hogy ő bizony egy nővel sem szakított soha, csak hagyta hogy minden elsikkadjon.

Nyomás a butikba öltönyt shoppingolni, Vince sajtósa, Shauna teljesen ki van akadva, hogy nem kellene őt kihagyni az ilyen médiás kavarásokból. Főleg hogy az aranyifjú valszeg egy Kimmel Live-ot sem látott. Közben hív a műsor asszisztense, egy óra múlva készül az előinterjú, Vince-nek ehhez most nincs kedve, rásózza E-re. A golfpályán persze ott van mindenki, de E lóg a telefonon és görcsösen próbál valami vicceset nyilatkozni az asszisztensnek. Nem megy túl jól, Drama szerint hagyni kellene az egészet a francba, E elpöttyenti, hogy Sara Foster is lesz a ma esti műsorban, Vince arca elhűl, na, például vele sem szakított. Nem büszke rá, de ez van.

Kirsten pakolja ki a cuccait E-nél, szemrehányások és csípős megjegyzések egymás hegyén-hátán, mígnem az egész szexbe torkollik. Nem, nem hagytam ki semmi lényegeset.A csaj hangsúlyozza, hogy ez nem make-up hanem break-up szex, de ahogy E-t elnézem akár Rilkét is szavalhatna.

Turtle és Drama elmegy meglátogatja Rufus-t, a penge házimozi szerelőt, aki felajánlja, hogy ha bemondják a nevét Kimmelnél akkor féláron kapja a szettet, de ha felkap egy gáz sapkát is, akkor ingyen. A három meglett férfi megegyezett, el is kezdenek pornót nézni a minta-moziteremben. E-nek csak a koitusz után esik le, hogy mit is jelent a break-up szex, hiába nézi bociszemeivel az asszonyt, az a vonat már elment. Kirsten el is tűnik, E pedig kocog át a többiekhez a szomszédba, Turtle és Drama már kinyalta magát, kell nekik ma este minden sansz Kimmel zöld szobájában. Vince végszóra kimászik az ágyból, indulás az ABC stúdiójába. A sztárt ledobják a sminkeshez, a többiek pedig nyakig bevetik magukat a sok domborulatba a váróban. Vince kóvályog a színfalak mögött, és ahelyett, hogy az arcát alapoztatná, inkább bekopog Sara Fosterhez. Foster kisasszony sleppje egy szempillantás alatt eltűnik a szobából, aztán egy kölcsönös bocsánatkérés után, amiért senki nem hívott fel senkit, ők is nekiállnak huncutkodni.

A többiek odakint barátságosan elcsacsognak, feltűnik Ari kedves, bár egyre robotszerűbb asszisztense, Emily, aki rögtön leteszi magát E mellé. Kínos-feszengős pillanatok, Emily megkérdi, hogy E cigizik-e, rövid kínos bájcsevej, de az ír végre veszi az adást, és mint jó gimisek mennek az épület elé eltolni egy blázt. Kinn még egy kevés szövegelés a nikotin személyiség és egészségromboló hatásáról, de E még ragaszkodik egy szálhoz.

Közben Kimmel már elkezdődött, már Sara Fostert nyaggatja, a folyosón meg Ari kapja el a csupafog Sarah „nemi erőszakkal viccelek sokat” Silvermant. Ari ott áll a zöld szoba határán, nem mehet beljebb, mert volt egy kis ügye Natalie Portman apjával. A szuperügynök nem kertel sokat, már vinné haza a komikushölgyet, aki inkább finoman továbblép a parti belseje felé.

A műsorban Vince félbotrányt csinál, bevallja, hogy Sara Fosterrel kufircoltak öt perce, Kimmel erőltetné, hogy inkább az új filmről kellene beszélni, de a sztár nem szeretne, inkább a másik vendég kezét markolássza. Shauna kezd a váróban összezuhanni, Vince a filmrészletet sem akarja látni, inkább hirdeti, hogy mindenki menjen nézze meg, akinek meg nem tetszik, annak a stúdió fizet. Kimmel puhatolózik, hogy akkor mégis miről beszéljenek, Vince felhozza a bátyját, hogy mégis miért kezdte el hanyagolni a sómen, Jimmy mossa magát, hogy ő hívni akarta Dramát, csak sehol nem tudta elérni, de ha már itt van, akkor bejöhetne. Drama berohan, nagyölelés, a geng az ismétlésen még azt is megnézi, hogy a Chase testvérek pofátlanul reklámozzák Rufus-t, és ezennel vége.

Címkék: törtetők
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása