Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 2x04 - 11:00-12:00

2007. október 07. 07:00 - Bruti

11 óra. Azzal fejeztük be, hogy volt egy kisebb átalakítás a CTU-ban. Jack cimborái vigyorognak, mint hülyegyerek a Tajgetoszon, Mason felezési ideje kb. harmincezer év, Palmer-t meg szétbassza az ideg, hogy a saját embereit robbantgatják fölfelé. A CTU-ban kellően nagy a pánik. Persze a főszereplők (Michelle, Tony) rendben vannak. Paula már nem annyira. A két szőke is megmaradt, de a kiscsaj sokkot kapott vagy mi.

Az elnök szerint hamarabb kellett volna tudni a dologról, nem is érti a dolgot, hogy Bauer miért nem szólt. Sunyi Eric terel, Lynne-re keni a szart. Megy az epehányás meg a zsarolás. Lynne-Eric: 0-1. Mocsok egy alak, de jön még kutyára dér! Ugrás. Mason jedi szerkóban ücsörög a mentő szélén és a dokit faggatja. Érdeklődése homlokterében a sugárszennyezettség van, illetve annak hatása az emberi szervezetre. Magyarul, kurvára kíváncsi, hogy meddig húzza még. Közben Tony hívja, hogy a CTU úgy néz ki, mint az epilepsziás gyerek terepasztala, de a meló hál’ istennek fel van töltve a szerverre, csak éppen a titkosítva van. A titkok tudója Paula meg annyira nem akar dolgozni, hogy inkább alámászott két tonna törmeléknek. Mason odabíz mindent és beteget jelent. Tony szerint megint a bőrét menti, de most az egyszer nincs igaza.

Jack-ék egy elhagyott helyen felgyújtják a furgont. Eddie telefonál Joe Wald-nak, Jack csak erre vár. Pisztolyt szegez Eddie-re és kéri a számot, majd lefegyverezi. Eddie nem érti: De hát hoztál nekem fasza jó levágott bucit, meg robbantottunk is! Most akkor mé’ csinálod ezt? Pudlifejű társa kiszúrja, hogy gond van. Lesz is nagy lövöldözés, ahogy az kell. Mivel Jack genetikailag képtelen mellélőni, a két fakezűt egyből leszedi, Eddie-t meg addig lövi, amíg fémesen nem cseng. Tikk… takk… Tikk… takk…

Most, hogy megint szerzett három frag-et, Jack hívja a CTU-t, Michelle-t kapja el. Lediktálja neki Wald címét és már indul is a következő bevetésre. Michelle rohan Tony-hoz, aki éppen miskolci speciális mentőnek képzeli magát. Pont most borít rá Paula-ra még két mázsa törmeléket. Ej, ej…még jó, hogy ezt, szegény Mancs nem érte meg.. biztos vinnyog a sírjában.

A Szőkenőnk egy orvossal beszélget. A kis szöszi már jobban van, de nem a robbanástól ájult el. Több törést is találtak a koponyáján, szóval ez gyermekbántalmazás. Persze Kim is gyanús. A sajtó rákapott a robbantás sztorira. Sunyi Eric evakuálni akarja L. A.-t, de Lynne szerint 9 millió embert nem lehet csak úgy kizavarni a vészkijáraton, nem pláza ez öcsém. Főleg nem egy nap alatt. Palmer Lynne-nek ad igazat. Lynne-Eric :1-1. Jack hívja az elnököt, de csak Lynne-t éri el. Na, ha már elkapta, le is bassza (jogosan), hogy mi a picsát csináltak fél órán keresztül, mé’ nem értesítették a CTU-t. Nagy válaszokat nem kap, így lecsapja.

Kate rohan az apjához: - Édesapám! Van itt ez a Reeza gyerek. Nahát faguriga legyek, ha ez nem terrorista! Az apja körberöhögi és elküldi őket együtt vásárolni. Tikk… takk… Tikk… takk…

Mason a mentőben köhécsel, Tony hívja. Kell a jelszava, ha már nem megy be dolgozni. És háháá a mai napon, Mason először lett szimpi, mert a jelszó : ”Hendrix! Persze, hogy x-el.. hogy is lehetne másképp”. Csak nem hippi volt az öreg, mielőtt fosgép kormányhivatalnokká avanzsált?

Jack megérkezik Wald-hoz. Rábírja, hogy beengedje. Nem tököl sokat, már fejéhez is nyomta a fegyvert. Nem akarok személyeskedni, de ez a Wald gyerek nem egy nagy eresztés. Kis kopasz nyüzüge alak, semmi bűnözőhajlamra utaló feje nincs. Rossz választás, de erre a kétperces szerepre, majdhogynem mindegy. Bauer a nagy vallatásban nem veszi észre a rátámadó blökit. Amíg küzd vele, Wald lelép. Jack lepuffantja a jószágot, az állatvédők meg egy emberként hördültek fel: Hé! Ez zsír új kutya! Még megvolt a blokkja! Szóval Wald ahelyett, hogy elszaladna, irány a sufni, ahol fasza kis pánikszobát rendezett be. Komoly több ponton záródó vasajtóval, de a falak meg gipszkartonból? Okos. Na Jack keres egy csákányt.

Szőkenő hívja szőkenőt! De tényleg! Itt mindenki szőke? Szóval Kim hívja a kisszöszi anyját, hogy a kiscsaj kórházban van, mert az apja összeverte és két verés közt igazán meglátogathatná. Már indulna, mikor az ajtóban megjelenik Apu. Tikk… takk… Tikk… takk…

Jack bontja a gipszkartont, de alatta vaslemez van. Akkor mégse olyan hülye ez a Wald. Leteszi a csákányt és a verbális meggyőzést választja, de lássuk be, hogy nem ez az erőssége. Kate és Reeza kocsikáznak. Nem éppen arra mennek, amerre kéne, Kate aggódik is. Az arab fickó nem árulja el, hová lesz a menet, csak titokzatoskodik, de egy ilyen ideggyenge csajnál ez nem túl jó ötlet. Behisztizik, majd kiugrik a kocsiból, pedig Reeza csak a nászajándékba vett házat akarta mutatni. Vaklárma.

Paula fejéről végre sikerül leszedni azt az öt köbméter sittet, meg egy nagyobb gerendát, de csak nem akar felállni. Megérkezik Sugár „Berci” Mason és elrendeli a dokiknak, hogy ébresszék fel a csajt. Mondjuk lehet belehal, de csak ő tudja visszafejteni a kódokat. Tikk… takk… Tikk… takk…

Szegény Lynne-re is rájár a rúd. Palmer rájön, hogy Bauer előre figyelmeztette őket. Fel nem foghatja, hogy miért nem szóltak neki. Lynne nem mártja be a Sunyiképüt. Vajon miért? De Palmer se hülye és összerakja a képet. Mindig mondtam én, tanult embernek nincs párja!

CTU. Michelle nem érti, hogy Paula mit keres még itt, Tony elmagyarázza. Kicsit elérzékenyülnek, meg minden... nem kell nagy jóstehetség ahhoz, hogy lesz itt egy kis szerelmi nyál szál. Vissza az elnöki bunkerbe. Lynne a végén csak énekelt, mert a biztonságiak jönnek a Sunyiért. Viszik az elnökhöz, az meg kirúgja a francba. Hahaha.. ezt megszívtad! Vagy ahogy a régi öregek mondanák: körbejár a fasz! Lynne – Eric: 2-1 (nem végeredmény). A jó mindig győz, illetve éljen Palmer az igazságos! Etc., etc.

Jack még mindig be akar jutni, de az acél, egy igen makacs fém. A pszichikai ráhatás se használt, már majdnem feladja, mikor végre nyílik a zár. Wald kezében egy pisztollyal ücsörög megbánóan és átad neki pár fényképet. Egy nő volt, aki megbízta a melóval és a CTU tervrajzokat is tőle kapta. Ő van a fényképeken. De többet már nem mond, mert a szájába veszi a fegyverét és ott mentében ólommérgezést kap. Már csak pár másodpercünk van 11-ig: Jack izgatottan végiglapozza a fotókat. Mutasd csak! Aztaszígyent! Ez Nina Myers! Tikk… takk… Tikk… takk.

Címkék: 24
16 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabba 2007.10.08. 08:52:19

Ezen a "Hendrix - X-szel?" párbeszéden felröhögtem. Há' most tényleg, hogyan lehetne másképp írni? Mondjuk, lehetett volna a jelszó Lemmy is, abban legalább nincs x.
Amúgy meg nem kötözködésből, de az ect. gondolom etc., Macs meg Mancs akart lenni...

EasyFriend 2007.10.08. 10:44:32

Huhh, Bruti, próbálok levegőt kapni a röhögés után, kurva jó volt. A jediszerkó egy kicsit fájdalmas :-).

gyz 2007.10.08. 10:51:25

én azon kevesek közé tartozom, aki most látja először ezt a sorozatot, de az biztos, hogy ez a mai összefoglaló sokkal jobb volt, mint maga a film :-)

sélli 2007.10.08. 10:58:57

Nyihahaha! Ez így hétfő reggelre PONT brillián nap/hétindító! Sugár 'Berci' Mason... Bruti, a Nap süssön le rád :)

kukacka 2007.10.08. 11:19:33

Hendriks formátum gyakori. Úgy tudom, hogy németalföldi eredetű név.

Nagyon jó ez a hogyvót post.

Dorkapa 2007.10.08. 11:46:35

Help!
Amikor Edi felhívta Vóldot, akkor mijé lett egyértelmű a címe? Mert Vóld olyan debil, hogy vezetéskes száma van? Mobilt az előző évadban sem tudtak órákon belül lokalizálni most meg sikerült volna visszamenőleg pár mp alatt? Szóval hogy van ez?

Meghát Vóldnak semmi köze az atomhoz? Akkor Dzsekk eddig nem tett semmit az igazi bomba megtalálása érdekében?

Az igaz, hogy a szóbeli, mentális meggyőzés nem erőssége kedvencünknek. Én azért reméltem hogy "meggájverkedik" a sufniban vmi robbatósat...

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2007.10.08. 11:52:52

Gabba! Jogos.. javítva :)
Dorka! Wald-ékat csak felhasználták. Elterelés. Megbénították a CTU-t, ez volt a cél. Mostmá' jöhet az atom.

Gabba 2007.10.08. 12:17:23

"Jack genetikailag képtelen mellélőni"
Ezt kiírom magamnak a faliújságra :-)

Gabba 2007.10.08. 12:59:23

"Jack genetikailag képtelen mellélőni"
Ezt kiírom magamnak a faliúságra :-)

ttibike 2007.10.08. 21:07:36

Én nem is nézem a sorozatot. Én elolvasom a hogyvoltot. Ez csak pár perc... és még képek is vannak!!

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2007.10.08. 21:28:29

Dorkapának még annyit, hogy mikor Eddie felhívta Wald-ot, felírta a címét a gyufásdobozra. Az kellett Jack-nek.

Szeva ttibi :)

Dorkapa 2007.10.08. 21:39:56

Na ez az, a gyufásdoboz!!!
Elkerülte a figyelmemet, thx Bruti!

pevike 2007.10.09. 09:20:18

Bruti, köszi, ez nagyon jó volt! Én is most látom először a sorozatot, és már teljesen Jack Bauer-függő vagyok! :D
A gyufásdoboz nekem sem esett le elsőre, nem értettem Jack minek nyír ki megint mindenkit, amikor még nem tud semmit - mondjuk láttunk már ilyet az első évadban, szóval nem lettem volna meglepve...
Én ott röhögtem nagyot, mikor Mason Tony telefonja után megkérdezi a dokit, hogy fertőző-e. Életünket és vérünket - még utolsó óráimban is bemegyek dolgozni, megmenteni Amerikát - ez igen! :D És kiderült, hogy igazi főnök, meghal a lány, ugyan már, én is meghalok, nagy ügy, haljunk együtt... :D
Azóta próbálom összekombinálni, hogy Nina hogy kerül a képbe, de majd meglátjuk. Alig várom a következő részt (a filmet és a posztot is)!

Dark Wolf 2007.10.10. 00:23:45

Bruti!

A 24-es hogyvoltok magasan a legjobbak az oldalon!
De az fáj, ha halott állatokkal viccelsz. Ezt inkább ne. De a többi isten.

Bunko 2007.10.10. 14:49:29

Bruti!
Ez valami fergeteges! Még még még! :DD

Dark Wolf! Itt halott emberek is ki vannak figurázva, szal ne legyél már álszent. Ez csak humor. Annak viszont kurva jó! :D
süti beállítások módosítása