Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grace klinika 3x01 - Karantén

2007. október 03. 12:15 - sixx

Visszatértek az orvosok a zertéelre, és míg a Vészhelyzet a klasszikus vérbentocsogós, jajmegnehaljonaszimpatikusszereplős úton haladt tova, a Grace sem újított önmagán, Meredith nem tud férfit választani, Gerorge egy fasz, Yang szívtelen picsa, talán Alex esetében látható valami fejlődés, most éppen kedves és gyermekszerető oldaláról ismerszik meg. Az előző évad kiváló véget ért, annyi esemény történt a 2x42 perc alatt, mint addig összesen (na jó, a bombás részek kivételek) Jeffrey Dean Morgan például a Weeds és a Supernatural után ismét bizonyította, hogy ő tud a világon legjobban meghalni.

Izzie emiatt kivan, és fekszik a padlón, rózsaszínben, és nekünk el kell hinnünk, hogy Katherine Heigl jó színésznő, Emmy-díjat kapott érte, kuss. Nem az, az üveges tekintet és merev arc nekem nem elég ahhoz, hogy valaki szenvedést közvetítsen, de lehet, velem van baj. Na, kérem szépen, a Grace is belép a flesbekkelő sorozatok közé, visszamegyünk az időben, látjuk a kezdeteket, Yang talpig bűrben, Alex kanos tekintettel méregeti Izzie csöcseit, lapozzunk.

Meredith főz, Christina baszogatja, kiderül, hogy Mere dugott Sheppel, ó, jaj, és elhagyta a bugyiját, mint Hamupipőke a cipőt, csak itt nem a tökhintó várja a jócsajt, hanem a faszija exneje, aki egy zacskóba gyömöszölve hurcolja magával az inkriminált - mellesleg rohadt szexis - ruhadarabot. Kórház, Shep, beteg jön fejsérüléssel és fertőző beteg férjjel, király, most már értem a címet. Alex Addisonnal egy gyermeket ment éppen, ez kitart az epizód végéig, nem annyira érdekes.

Kapunk még flashbacket később is, meg bubópestis rémképét Seattle-ben, milyen király lenne, ha a rész végére mindenki ott hörögne a padlón, és Milla Jovovich térdig vérben gázolva hurcolná Yang leszakadt fejét a kezében? Eh, ébredjünk. Addisonnal más dolga is akad, négy kiscsaj szüleivel kell beszélni arról, hogy akkor most melyik kis kíváncsi gézengúzt húzta meg egy kolléga a suli budijában, és mégis, ki szülte oda a kiskölyköt, akit az imént még Alex kezelt? Nem egyszerű kérdések ezek, kérem szépen. A szülők kiakadásától mindenkit megkímélek, nekem nem lesz lányom, az tuti.

Geroge és Shep az öltözőben ragadnak, mert karantén alatt a kórház, lehet beszélgetni sokat, meg minden. George kiakad kissé, Shep meg flesbekkel bőrig ázott Addisont magának, mi sokkal kevesebb ruhában flesbekkelünk csajokat, de ez nem kábel, csak network tévé. Ah, hát ez az a pillanat, amikor kiderült, hogy Addison félrekúrt, és Shep kihajítja, mint macskát szarni. Nohát. Lesz még flashback Meredith-Shep témában, Yang-Burke kalanddal és így tovább. Mere a valóságban összefut Finnel, az állatorvossal, de mi tudjuk, hogy ennek a kalandnak nem lesz hosszú élete.

Az epizód végére Adele asszony közli a főnökkel, hogy válasszon, vagy ő, vagy a kórház, Shep sírós-picsogós jelenetet rittyent a folyamatosan párás szemű Mere-vel (tényleg, ezt hogy csinálják?), Yang hozzábújik Burke-höz, a kisgyerek gyerekanyja megkerül, Izzie pedig feláll. Hajaj, és még van 22 epizód.

12 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

muesli 2007.10.03. 12:48:54

...kövezzetek meg, én még szeretem is őket

de ez nagyon király volt...
:-)

sélli 2007.10.03. 13:26:27

!...rész végére mindenki ott hörögne a padlón, és Milla Jovovich térdig vérben gázolva hurcolná Yang leszakadt fejét a kezében?!..! Hehe, már csak egyet kell aludni, és Rezident Ívölék folytatódnak a mozikban :))
A sírós-picsogós jeleneteket, meg gyanítom menthol cseppekkel a szemekben kivitelezik. azért már hiányoztak Graceklinikáék :)

sirtomi 2007.10.03. 13:51:29

Előző évadot néztem, de ez az első rész most nem kötött le túlságosan. Talán a következők.

pogacem 2007.10.03. 14:13:14

Esetleg egy helyesírás ellenőrző lefuthatna a dolgon, mert kicsit sok a sajthuba. :(

reminder 2007.10.03. 21:38:43

Tudom, hogy nagyon gáz, meg nagyon csajoknak való sorozat. De én néha élvezem ezt a sok szenvedést, amit itt produkálni tudnak.

barak 2007.10.04. 12:14:36

HÁT NEM SOKÁIG TARTOTT A LELKESEDÉSE A BLOG LÉTREHOZÓNAK, A TEGNAPI DR. HOUSE MINTHA NEM IS LETT VOLNA

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2007.10.04. 13:23:35

jó hogy van ez hogy volt, mert én ugyan láttam ezt az epizódot, de haljak meg, ha egy jelenetére is emlékeztem, tiz perc elmúltával.

sixx · http://comment.blog.hu 2007.10.04. 13:32:17

barak: van még mellette ezer dolgunk, majd délután meglátod. a house is készül, nyugivan.

barak 2007.10.04. 14:24:10

sixx: 1 köszi a választ, csak épp elég trauma hogy kimaradt. 2 a barak villámot jelent, láttál te már nyugodt villámot?

Dark Wolf 2007.10.05. 15:53:35

Ez az, még Grace klinika osztást, még még még! Fullgáz ez a sorozatnak nevezett kínlódás, Amerikának meg gratulálok a Nr.1 sorozatához.

2007.10.07. 19:54:08

én komolyan gondolkodom rajta, hogy hagyom a francba az egészet. basszus, hogy lehet egy Chris O'Donnelt kidobni?! Tök hülye ez a meredith...

kéki béla 2019.11.19. 22:46:28

Istenem... ez a sixx már tizenkét éve is egy suttyó paraszt volt.
süti beállítások módosítása