Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: 24 2x03 - 10:00-11:00

2007. október 01. 00:06 - Bruti

10 óra. Nézzük csak, mivel is fejeztük be. Mason lekoccolt, Jack úton, hogy felrobbantsa a CTU-t régi-új haverjaival, Szöszi valahol elhagyta a kisszöszit. Keresi is rendesen, de nem csak ő, hanem a kiérkező rendőrség is. Apu (fején a csavarkulcs inverze.. hahaha) kicsit ideges, de a mentők ápolják.

Ez a fosgép Mason, már kocsiban ül és minél messzebb akarja magát tudni a bombától, de Tony kibaszik vele, rányom egy melót, ha én megdöglök, dögölj meg te is alapon. Na mehet vissza a városba. Szőke végre megtalálja a kiscsajt, még időben, mert már fürtökben lógtak rajta a pedofilok. Jack kocsikázik és kérdezget. Közben csörög a teló, a Szöszi hívja, hogy gond van. Most bezzeg tud rinyálni, mikor baj van, addig meg le se szarta az apját. Jack nem tud beszélni, így elküldi a nagynénihez. Szöszi hívja a CTU-t, Tony beavatja, hogy az apja éppen dolgozik, ezért rázta le, de a vonal szarakodik, így a két szőkénk busszal indul a CTU-ba.

A kapcsolatot éppen Jack és bandája teszi tönkre, hogy szerelőket küldjenek ki a telefontársaságtól. Kocsi mögül gyors hívás a CTU-nak, de a vonalak már döglöttek, így csak Lynne-t éri el. Szól, hogy merénylet készül a CTU ellen. Lynne, a sunyiképű Eric Rayburn-nek szól, aki úgy dönt, hogy vesszék a CTU, addig se lepleződik le Bauer. Mondom én, hogy geciember. De a csaj nem hagyja annyiban. Két szerelő érkezik a megrongált telefonállomáshoz. Mire észbe kapnak, az egyiküket már el is ásták. A másikat még használni akarják. Tikk… takk… Tikk… takk…

Sunyi Eric telefonál a CTU-ba, hogy azonnal töltsenek fel minden infót a bombáról az NSA szerverére. Gondolom, ez jól fog jönni, ha leamortizálják a CTU-t. Tony akadékoskodik egy kicsit, de kis hal ő ehhez. Kis hal, de nem hülye. Michelle se hülye. Gyanakodnak. Mason megérkezik a helyszínre. Rendőrök várják, majd együtt törik fel a raktárt. Mi már láttuk egyszer ezt a helyet, itt szerelték a terroristák, a bombát. Aztán hirtelen előugrik egy okos terrorista, és egyedül nekiront a rendőröknek. Előttem van, ahogy az afganisztáni hegyekben felkészítették erre az öngyilkos akcióra. Fiam! Neked majd egy üres raktárt kell védened! Jihad mi? Persze… Na gyorsan lelövik, de Mason és egy rendőr, szivárgó radioaktív füstöt szív be. Ez a szopás, nem 20 év a Csillagban!

A két szöszi buszozik és egy hatéves szintjén beszélgetnek. Mindketten. Váltunk. Jack-ék a szerelővel megérkeznek a CTU-hoz. Kis ellenőrzés és pár szúrós tekintet után beengedik a delegációt (ezen most ne akadjunk ki, végül is, csak egy nemzetbiztonsági épületről beszélünk). Tikk… takk… Tikk… takk…

Kate és Marie készülnek az esküvőre, mikor telefonál a magánzsaru. Mondja is, hogy: Ide figyeljél rám Kate! Ez a Reza fiú, kérem szépen terrorista.. vagy nem biztos, de jobb az ilyennel vigyázni. A mai világban nem lehet tudni. Utólagos engedelmeddel, én már rájuk is hívtam a nemzetbiztonságiakat. Csókolom a kiskezit. Az a fasza! A lagzi napján. Mindenesetre szólni kéne a zenészeknek, hogy ne vegyék fel lila öltönyt, mert ma nem lesz buli, meg csokordobálás.

Lynne nem bírja elérni az elnököt, az a sunyiképű Eric meg lapít. Eddie-ék bejutottak a CTU-ba, átesnek még némi ellenőrzésen és irány a vezérlő. Fasza. Ezek ott sétálnak Tony-ék között egy rakás bombával. Jack a kocsiban marad, valami térképpel tököl.Tikk… takk… Tikk… takk…

Mason Tony-nak telefonál. Sorolja, hogy mit nem találtak a garázsban. Közben levetkőztetik és lecsapatják slaggal, mint paraszt a haszonállatot. Amúgy nem egy százas izzó ez a Mason. Láthatóan nem vágja, hogy sugárszennyezettnek lenni, nem egy életbiztosítás. Paula és Michelle a női budiban picsognak, hogy mi lesz, ha felrobban a bomba. Mi lesz, mi lesz.. hát abbahagyjátok az élést, az lesz bazmeg, na tessék menni dolgozni!

De nem az atom miatt kellene aggódniuk, mert Eddie-ék éppen most rakták tele a CTU-t plasztikkal (sose értettem, hogy egy bomba miért jelzi hangos pityegéssel az eltelt másodperceket, de itt legalább nem pirosan villog a led). Jack felfirkálta a térképre a bombák helyét, majd eloldozza a néger szerelőt azzal, hogy rohanjon Tony-hoz. A srác kicsit ideges, hogy kinyírták a haverját, de „mit vitatkozunk most azon, hogy ki ölt meg kit?” hogy a klasszikust idézzem.

Jack a késével összekaszabolja a saját fejit és ájulást színlel, mikor megjönnek Eddie-ék. „Megmondtam, hogy ne engedd el a négust?!” ripakodik rá Eddie, de ez csak teszi a hülyét. Be a kocsiba és tünés a környékről. Akár még integethetnének az éppen megjelenő Kim-nek. A két szőke megérkezett a CTU-ba, mert az ugye biztonságos hely! Tikk… takk… Tikk… takk…

Jack-ék elkocsikáztak a helyszínről, még 4 percük van a robbanásig. Lynne még mindig az elnököt akarja elérni, hogy értesítse a merényletről, de Sunyi Eric kapja el őt. Hát ezek se lesznek már haverok.

Éppen megfenyegeti a csajt, amikor Palmer megérkezik. Lynne gondolkodás nélkül jelentést tesz. Eric szerint Wald bandája az egyetlen esély, hogy megtalálják a bombát, és Jack még nem ért célba. Az adatok már fent vannak a szerveren, szóval csak személyi és infrastrukturális veszteségek lesznek, ami ugye belefér. Jah.. De nem az elnöknek! Már gyermekkorában is csak „szociálisanérzékenypalmer-nek” hívták. Azonnal elrendeli a CTU evakuálását. Snitt. A telefonszerelő előkerül, figyelmezteti Tony-ékat, hogy el kéne húzni innen a picsába. Közben jön a telefon Lynne-tól és megerősíti a hírt. Na lesz is nagy riadalom, meg jajveszékelés, Tony még lerángatja Paula-t az emeletről, de már késő. BUMM! Na ezért szeretem a 24-et. Feszültségkeltésből megint ötös!

Eddie-ék elégedetten vigyorognak a mikrobuszból, még Jack is kicsikar egy jóvanbazmeg mosolyt. Good job Eddie! A CTU-ban füst, hullák, artériás vér és rohangáló emberek. Az elnök kapja a hírt: elkéstek. Még egy utolsó jelenetre futja ma: Mason-nel, egy védőruhás fickó közli, hogy ugyan megtisztították a sugárzó anyagtól, de plutóniumot lélegzett be, amit ugye, nem illik túlélni. Hát Mason.. ahogy mondani szokták, tartós tejet ne vegyél!
Tikk… takk… Tikk… takk…

7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabb 2007.10.01. 00:49:48

Kösz Bruti, ezzel a hogyvolttal fexek, méltó lezárása egy kellemes hétvégének.

Dorkapa 2007.10.01. 13:04:46

Azé az tényleg meredek, hogy egy CTU-ba csak úgy, pitty-putty be lehet jutni 5 fős brigádban, mint teefonszerelő, csak egy ürgét ellenőriznek sebtiben...
Na meg hogy az őr kapásból nem ismeri fel a Bauert, de ezt lehet azzal magyarázni, hogy újfijú, a Dzsekk meg nem dolgozott mostanság napmintnap.
Hogyne: tükör a kocsi alá, belülre meg csak kukucskálunk. Szóval ezt egy kicsit jobban kidolgozhatták volna, no!

henye 2007.10.01. 14:45:52

Bakker, ezt így olvasni sokkal szórakóztatóbb mint nézni a sorozatot. Kösz Bruti.

EasyFriend 2007.10.01. 14:48:16

Mézön jól megszopta... Maradt volna LA-ben fontoskodni.

Bruzsy · http://rockonlelkek.hu 2007.10.01. 17:23:48

Ami még nagyobb poén, hogy bent mászkálnak a CTU-ban a fickók, AKIKET A BENTI EMBEREK MEGFIGYELTEK! :D

Hisz maga Michelle mutogatott az első részben fotókat róluk, mint bandáról... :P

Amúgy Bruti, télleg jól nyomod, akár a Trisóban ... ;)
Csak 24-et fogsz csniálni, vagy lesz más is?

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2007.10.01. 20:18:10

Mást is szeretnék még írni, de az időm nem biztos, hogy engedi. Azé' köszi :)

Pancs 2008.08.25. 01:18:48

"Mi lesz, mi lesz.. hát abbahagyjátok az élést, az lesz bazmeg, na tessék menni dolgozni!"

„szociálisanérzékenypalmer”

Hát ez halál. K***A jó! ezért eskü érdemes élni.:D
süti beállítások módosítása