Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Mi van a Harmadik műszakkal?

2007. augusztus 10. 06:52 - sixx

Winnie kolléga nagyon frappánsan megválaszolja az elveszett epizód nyomában koslató rajongók kérdéseit, tessék ide klikkolni, és jó lesz. Hogyvoltokban le vagyunk maradva, megpróbáljuk pótolni.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nadine · http://nadinevilaga.blogspot.com 2007.08.10. 07:53:32

Mi veszett el? Elolvastam, de egy mukkot sem értek. Néztem-láttam a dupla részeket, nem volt hiányérzetem. Milyen december 1.?

onedin kenedi 2007.08.10. 08:40:24

Azt értem, hogy összekötötték a 2 sorozatot (a másikat nem nézem, de ismerős volt a fickó feje), de azért az furcsa, hogy a dupla rész 2 felében az "előzőrészekbentörtént"-es résznél bevágnak olyan részeket Kárloszról, amik nem is voltak. Vagy ehhez mindenképpen követni kell mindkét sorozatot? Azért ez elég fura koncepció.

Toymao 2007.08.10. 09:05:35

onedin: Lehet, fura koncepció, csak nem szabad elfelejteni, hogy ezeket a sorozatokat amerikai csatornák rendelik be, ahol az ilyen crossover részek gyakran (bár nem feltétlenül) egymás után következő (pl. A sorozat: 21:00, B: 22:00) sorozatoknál szokott előfordulni. Nem nagyon érdekli őket a nemzetközi forgalmazás, mert az már csak a gyártó stúdió plusz haszna.

onedin kenedi 2007.08.10. 09:51:31

Én nem felejtem el, csak mint magyar nézőt ez különösebben érdekel. Azt meg elvárnám, hogy az rtl jelezze ezt előre valamilyen formában, hogy ne üljek hülyén a tv előtt.
Amúgy meg láttunk már hasonlót máshol (talán pont a Harmadik műszak és az ER volt összefűzve, de ez nem biztos), és ott meg tudták oldani a készítők, hogy a két sorozat egymástól függetlenül is kerek egész maradjon.

onedin kenedi 2007.08.10. 09:55:06

mármint nem különösebben...

winnie 2007.08.10. 09:59:20

ott sem tudták, de nem is ez volt a cél. Az egyik ER-részben Susan elment New York-ba gyereket vagy tesót keresni - a következőben meg mintha mi sem történt volna. Mázli, hogy az két RTL-es sorozat volt, így le tudták adni egymás után.

ez szimpla amerikai sorozatpromózás, kint valóban egy pénteken ment le egy duplarész - és, bár én nem láttam, de van egy olyan érzésem, hogy nem csinálhatták rosszul, hiszen nadine is írja, hogy "Néztem-láttam a dupla részeket, nem volt hiányérzetem.". pedig nem egy hetet kellett várni, hanem csak pár percet a két nem összetartozó rész között.

EasyFriend 2007.08.10. 12:16:53

Ez a crossover dolog most tényleg furcsa volt, de az mondjuk anno még furcsább, amikor a Medical Investigation-ben Carlos egy (akkor még számomra) teljesen ismeretlen csajba volt szerelmes, miközben haldoklott... És Yokas mint nyomozó... Szóval mostanra összállt a kép. Azért szerintem berakhatták volna a Harmadik műszakba is Carlos gyógyulását, ahogy így is volt olyan jelenet, ami mindkét sorozatban szerepelt.
Ezeket a hogyvolt-ígéreteket már ti sem gondoljátok szerintem komolyan...

Robson bá 2007.08.10. 13:11:24

Kösz Sixx (és Gn), hiányérzet elmúlt.
süti beállítások módosítása