Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Hősök 1x21 - The Hard Part

2007. július 31. 09:10 - sixx

Nyúlfarknyi hogyvolt lesz ez kérem szépen, funkcionális, képmentes és tömör, készülünk az eheti fináléra, ami ismét a megszokott terjedelemben kerül majd ki, valamikor szerda este környékén.

Naszóval, az általam feleslegesnek tartott "hogy lett volna?" epizód után visszatérünk a jelenbe, Hiro és Ando elindult Sylart gyakni, mert azt hiszik (tévesen), hogy ő fog majd robbanni New York kellős közepén. Sylar eközben hazamegy az anyjához, de annyira nem sül el jól az összeborulás, mivel mama a gaz kardjába (na jó, ollójába) dől, tragédia #1. Hiro le akarja kardozni az ellent, de az ellenáll, megfagyasztja a csudakardot, és eltöri, tragédia #2. Hiro éppenhogy el tud teleportálni a kissé ideges Sylar elől.

Eric Roberts, a Szemüveges Ember (egyik) gazdája Mohinderrel kokettál, gyere és segíts nekem, mert van egy Molly nevű gyerek a karmaimban, ő az, aki minden hirót megtalál bárhol is legyen. A SZE, Ted és Parkman közrendőr mindeközben megérkeznek New York városába, oda, ahol éppen Clairemackó és Emó is mászkál. Emó magába szívja Ted robbanásos képességét, és elkezd világítani, mint egy lávalámpa, előzetes utasításának megfelelően Clairemackó ráemeli a fegyvert, és feszültséget kelt: lelövi? Lófaszt lövi.

A többiek: Petrelli muter rádumálja Nathant a Linderman-terv megvalósítására, Díel és Niki/Jessica behatol Linderman lakosztályába, ahol rádöbbennek, hogy az életük egy nagy kísérlet tulajdonképpen, melynek célja Májka megteremtése, és ennyi volt mára.

7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csodavida 2007.07.31. 09:34:29

Hát ez eléggé össze lett csapva...

s3v3n 2007.07.31. 09:49:13

na nem mintha annyi minden történt volna benne, lol

ez az epizód nagyon felqrta az agyam a sok baromság miatt.

az évad első felében volt valami megfoghatatlan hangulat ami vitt tovább, de aztán jött az időhúzás, majd a kapkodás... az utolsó pár rész pedig egész egyszerűen röhej(máig sem értem hogy az 1x20 hogy lehet ennyire kedvenc), a finálé meg egyenesen kaki, de az még csak a héten fog lemenni itthon szóval nospoiler.

Charlie Drop 2007.07.31. 11:35:05

sixx: jah, te is? Király :D
Mellesleg azért valaki kicsit kibővíthetné, erről a részről igazán lemaradtam, és a multkori részből ennyit én is kitaláltam (najó azt nem, hogy Sylar hazament vagymi) :D

bakfitty · http://ismerosvalahonnan.blog.hu 2007.07.31. 15:57:20

nemtom, nekem is a "hogy lett volna" lett a kedvenc részem, sok értelme nem volt, de marha élvezetes lett.

Penge™ (törölt) 2007.07.31. 21:18:04

Sylarnek kitől van a fagyasztós képessége?

Tryptich 2007.07.31. 21:58:42

s3v3n:

Nekem azért tetszett nagyon a huszas, mert tök kúl, ahogy a hirók már faszán tudják használni a képességeiket meg minden, amikor Peter megjelenik, több képességet használ egyszerre, ráadásul azt a részt angolul láttam, Peter hangja nagyon bejött, olyan olaszos keresztapás sebhelyesarcús, a másik dolog meg Sylar fake Nathan-ja, amiket mond, nekem csak akkor esett le a dolog amikor elkapta Claire-t, és akkor állt össze a kép, ezért ütött, na.
süti beállítások módosítása