Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hősök: 1x19 - 0,07%

2007. július 05. 07:55 - sixx

Várható volt, hogy két olyan körömrágós és hubazmeges epizód után, mint a 17. és a 18., csak lejtmenet jöhet. Azt már meg sem említem, hogy a promókészítő droidok megint lelőttek két poént, mert minek, ezt lassan megszokjuk. Ott hagytuk abba, hogy Nathan Lindermannal cseveg a jövőről, Hiro és Ando el is ment oda kardostul, sylar éppen Emo agyát vizsgálná, Mohinder csak néz a plafonra szegezve, Izsák saját halálát festette, Clairemackó Petrelli muternál értetlenkedik, a Szemüveges Embert meg úgy megszívatták, mint Redondo a komplett ManU védelmet 99-ben.

Benettel nyitunk, Clairemackó-öltönyben jön hozzá Candice, zsivány, de nem veszi be senki a dolgot. Kicsit görbe lába van ennek a Missy Peregrymnek. Eric Roberts tart egy hegyibeszédet, degeci vagy te SzE, kígyót melengettem a keblemen, de nem nyírlak ki, mert parancsra várok. Las Vegas, Nathan nézegeti Linderman lenyűgöző műkincs-kollekcióját, meghallgatjuk a főgazember mondókáját, én nagyon rendes ember vagyok, sőt, gyógyítani akarok - és ezt be is mutatja rögvest, mert ő is híró, egy száraz kóróból varázsol cgi-virágot ügyesen. Ezen most gondolkodjunk el egy kicsit, oké?

Matt Parkman közrendőr szar napjainak egyikét éljük meg mi is, ez a szerencsétlen már 19 epizód óta szív folyamatosan, megváltás lesz a szezonvég. Most a "papírgyárban" van bezárva, pizsiben, mezítláb, és a SzE beszél a fejében, keljél már fel, és szabadíts ki, mertkülönben. Kissé nehezen megy a dolog, mert Parkman egy betonketrecben héderezik, de szépen lassan terv formálódik, és hajrá. A beillesztett kép menyire képregényes beállítás már, nem?

Vissza Lindermanhez, aki a műtárgyakar egyfajta útjelzőnek tekinti, így lesz fasza a jövő, Nathan, fel kell robbannia New Yorknak, Szodoma és Gomorra, a hanyatló kapitalizmus fellegvára pusztuljon! Kiderül, hogy Linderman és haverjai korábban próbálkoztak már világmegváltással, de kurvára nem jött össze, így a faszi most egyedül akarja megvalósítani a tervet, aminek az a lényege, hogy az emberiség 0,07%-kának meg kell halnia, mert akkor majd egyesülnek, és küzdenek, és minden nagyon fasza lesz. Nathan képet lát, rajta ő maga, az Oválisban, hoppácsak.

Matt Parkman Szemüveges Embert szabadít, annyira nem érdekes, ugorgyunk Mohinder kérójába, ahol Sylar fodrász/agysebész szerepben tetszeleg, mutasd csak azt a rakoncátlan tincset/mindent elnyelő agyvelőt, Emókám! Dráma van, Emó szája a szokásosnál is jobban félrebiggyed, és kezdődhet a First Ever Battle of the Superheroes, először is a vágás azonnal begyógyul, aztán Emó elméjének ereje a szekrényhez vágja a műkedvelő agysebészt, aki egyre szimpatikusabb nekünk.

Második felvonás: Mohinder leesik a plafonról ahová Sylar izé, szelleme szegezte, de Emó nem tud vele mit kezdeni, mert az ellen gyön megint, láthatatlanná kell válni, ez egy cheat kód Emó, geci vagy. Sylar hamar megoldást talál a problémára, a vitrin összetört üvegablakát kézrátétellel megemeli, és szétszórja a szélrózsa minden irányába. Persze, hogy eltalálja vele Emót, aki pont háttal áll neki, ezek szerint láthatatlan állapotban az ember nem csak hülye, hanem vak is lesz. Mielőtt Sylar kiszedné az agyát, a hirtelen gerincet és férfias méretű tököt növesztő Mohinder átmenetileg legyakja. Kurvaélet, végezhetne már valaki a Gangesz Bikájával.

Clairemackó Petrelli muternál héderezik, tudott rólam Emó? Tudott a frászt, kicsim, titokban voltál tartva, neked védelem kell, nem lehet csak úgy rohangálni a világban, csontokat visszanövesztve. Beszélgetnek még egy kicsit, a lényege, hogy mennek Párizsba nagyival, oszt jónapot. Ugorgyunk. Sylar magához tér, hisztizik egy sort, Izsák képére lel, és elindul beteljesíteni a jóslatot. Közben festő barátunk a  képregény utolsó oldalait teszi egy borítékba és adja egy futárnak, akinek még a vázlatait is átadja, KÉSZÜL A HALÁLRA, értjük.

Jajistenem, a DíEl családdal vagyunk, Jessica és kedves férje vitatkoznak, Májka nincs biztonságban melletted, de nyomorult skizó, eriggyinnét, de gyorsan, viszem a gyereket is. Linderman sameszei megjönnek Jessicáért. Unalom a köbön. Matt Parkman a "papírgyár" folyosóin kóvályog, és kihallgatja, hogy Eric Roberts ki akarja nyírni őt is, Tedet is, meg a SzE-t is, a nemzetközi helyzet fokozódik. Parkman kiszabadítja Tedet, a Sugárzó Szépséget, és mennek a SzE-ért.

Mohinder Petrelli muternál, csókolom, meghoztam a gyerket, kicsit meg van halva, nem baj? Sírás, összeomlás, rossz színészi játék mindenfelől, aig győzzük kapkodni a fejünket az erőltett könnyek és merev arccal előadott dialógusok elől. Tegye fel a kezét, aki elhitte, hogy Emó halott marad. Ugye? Jön Clairemackó, kiszedi a fejibűl az üvegszilánkot, ami pont úgy és ott állt bele az agyába, mint Clairemackó fejébe a fadarab a harmadik rész környékén. Erre mondjuk még várni kell, mert Jessica jön Lindermannál, a szakállasnak Májka kell, Jessica drágám, annyit tettem magáért, hogy az csak na, hozza el nekem a kölyköt. Nem hozom, kabbe. Vissza Parkmanékhez, Ted sugároz majd, illetve elektromágneses impulzust ad le, mert ezt is tudja, s lőn, minden elektromos cucc kikapcsol, mehetnek a SzE-ért, és lezárulhat ez a történetszál is végre.

Nathan hazaér Las Vegasból, megnézi Emót ő is, és  neki is sikerül leginkább albán diafilmszínészre emlékeztető alakítást nyújtani. Petrelli Muter most Nathan előtt is leleplezi magát, igen, én irányítottam a dógokat, itt a lányod Clairemackó, beszéljetek. A csaj végre kiszedi az üvegszilánkot, örülés van. Nathan és Emó megbeszélik a dolgokat, én felrobbanhatok, mondja Emó, de nem halok meg, ezt kaptam Clairemackótól. Hm, néz egy nagyot Nathan, aki ezzel jól jár, mert akkor felrobban a város, ő elnök lesz, Emó nem hal meg, mi a baj ezzel a tervvel?

Matt, Ted és a SzE egy kocsmában beszélgetnek, menni kell New Yorkba, mert ott van egy nyomkövető rendszer vagy mi, amivel mindig meg tudják találni a hírókat. Összeérnek szépen a szálak. Vágás, Májka és Niki, csak odaadja a kölköt Lindermannek? Oda hát, itt a bácsi, nem bánt, öcsi, csak cukrot ad. Májka el a vénemberrel, Niki visszaváltozik Candice kisasszonnyá (mintha még ezen csodálkozna valaki), és megjön az igazi Jessica, aki ezek után biztos jól kiakad majd, és Emmy-díjas alakítást nyújt. Muhaha.

Mohinder, a világ legnagyobb lúzere, a fasz, aki MINDIG képes a legrosszabb nevet tárcsázni a telefonkönyvből, Eric Roberts társaságában néz nagyokat, nem tudtam kihez fordulni, rémes ez a világ. Küzdöttem Sylarrel, oszt mi lett belőle. Roberts javaslata: gyere velünk, legyél barátunk, kutass nekünk. Mohinder Sylart akarja elkapni, Eric Roberts szerint ez kettesben össze is jön. Izsákhoz Sylar jön, maga öl majd meg engem? Sylar válasza naccerű: "This is usually the part when people start screaming", köszi Tim Kring, talán még Ali Lartert is megbocsátjuk.

Sylar kicst szadizza Izsákot, ecsetekkel szögeli a padlóhoz, ne ugass nekem, piktorkám, mit tudsz te? A jövőt, jóember, azt. Lefestettem hogy kell téged kinyírni, bombát megállítani, lelőttem a csajom és leszoktam a hernyóról, most már kiírhattok a sorozatból. Így lesz, Sylar, ujj, hang, vér, fejtető, sikoly, sötétség. A Petrelli-klán továbbra is együtt, most Clairemackó jön a faterral tárgyalni, hogy lesz mostantól? Közös karácsony? Faszt, politikus vagyok, választás előtt, zabigyereket hordozgassak körbe a sajtónak? Eredj Párizsba nagyival, oszt jó lesz. Ugrunk Sylarre, aki, most hogy már tudja hogyan kell, fest bolondmód, ugyanazt a beállítást, mint Nathan képén, csak szarabbul (értem, direkt, mert őneki ilyen TORZ személyisége van).

Ugrunk a jövőbe, Hiro és Ando a Deveaux-ház tetején nézi a krátert és a várost, a bombaember nem végzett félmunkát. Hiro rádöbben, hogy a múltban valamit nagyon elcseszhettek, rá kell jönni, hogy mit, mert csak akkor lesz minden rendbetéve. Erre a legmegfelelőbb hely? Izsák lakása, majd ő tudja, hogy mit kell tenni. A kéró megvan, de óriási a kupi, mindenfelé madzagok lógnak kis papírokkal, rajtuk szöveg, mellettük képek, a különböző idővonalakat rajta össze valaki. Na ki? Hát JövőHiro, aki előjön, és kurva ideges saját geek mása láttán. Jövő héten folytatjuk.

94 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Charlie Drop 2007.07.05. 07:59:11

ÚrIsten!

Ilyen korán, ere nem fogadtam volna, még nem olvastam a cikket, de a tegnapi rész, kissé hmm...

Neocon 2007.07.05. 08:27:26

Nekem tetszett a rész is, meg a hogy volt is. :)

tockos 2007.07.05. 08:46:03

Amúgy a rész címe 0,07%
(ennyien nyiffannak ki nevjorkban a világ lakosságához képest...vagy mi a szösz)

Pema 2007.07.05. 08:50:09

Nézhetetlen magyarul annyira szar a szinkron. Bár ez lassan mindenre filmre igaz amit a magyarok kezelésbe vesznek.

Velleda 2007.07.05. 08:52:33

Nekem az üvegszilángos jelenet nagyon tetszett....bár azon tényleg meglepődtem, hogy a tarkójából szedi ki a kiscsaj végül az üvegdarabot...biztos voltam benne, hogy a szívében lesz vagy valami ilyesmi.

Velleda 2007.07.05. 08:53:14

szilángos..hehe
Naná, hogy szilánkos

2007.07.05. 08:59:40

Azért a Peter -Sylar harc nekem már megint több helyen volt lyukas.
Tudom, tudom, fogadjam el, hogy így írták meg és kész, de akkor is.
1. Sylar egy bő lapátnyi üvegszilánkot szórt szét, de csak az az egyetlen egy találta el Emot.
2. És pont a fején, hátulról. Pedig, nekem úgy rémlik, mikor mutatták a vörösödő üvegdarabot, és Peter is láthatóvá vált, mintha épp SZEMBEN lett volna Sylarral. (de ebben az egy pontban készséggel meghajlok a szemfülesebbek előtt ;-)
3. Petert hazacipeli Mohinder, aki ugyan fel volt szögezve a plafonra (Ohhh, what a feeling, dancing on the ceiling...) , le is vérezte Petert, meg kissé tártorgott még leesés és Sylar elintézés után, azonban Petert már igen délcegen járva, látható sérülés nélkül szállítja le anyucihoz
4. Petert meg, ugye megfogdossa Mohinder, mikor szállítja, dajkálja anyuci, de természetesen, Clairmac az első, akinek feltűnik, hogy Peternek, a hosszú haja ellenére nem alapállapota, hogy nagy üvegdarabok álljanak ki a fejéből. Én speciel már hótt ideg voltam, hogy találja meg már valaki, ne rakják szekrénybe szegényt a választásokig, üvegdarabbal a fejiben, mert akkor nagyon büdös lesz.

A másik gondom Lindermann számolásával van: Nektek nem kevés egy pötyikét az a 0,7%, mint a Föld népességének elpusztuló része, ha NY lakossága megmurdel? Vagy, az nem csak NY-ra vonatkozott?

Ja, és Eric Robertsék biztonsági rendszere is egy kalap szahara, ha egyetlen őr érkezik a renitens fogolyhoz, és mindenféle biztosítás nélkül benyomul annak cellájába, aztán Parkman csatangolhat szanaszéjjel, senki, még egy kamera sem látja meg. Na, kedveseim, ÍGY tudott megszökni Sylar is. (mikor Parkmann bolyongott, a folyosók kicsit ugráltak, az mitől volt? Azt hittem, legalább Candice rátalál, és elveszíti a labirintusban, vagy valami.

Mocsár 2007.07.05. 09:14:51

A szilánkos rész valóban egy ügyes húzás volt Sylartől. De mi lesz itt a következő részben? Barna hajú Clairemackó WTF? o.O

Garp szerint.. · http://garpszerint.hu 2007.07.05. 09:16:17

0,07% = magyar szinkronban hét tized százalék?? Azért nem mindegy, a szinkronrendező kapásból tízszer annyi embert akar kinyiffantani NY-ban, mint a film készítői...

sélli 2007.07.05. 09:20:46

sixx, köszi az öf-t, sokkal jobb volt mint a tegnapi rész!
Sikerült ángálisul megnéznem a tegnapit, mit ne mondjak klasszisokkal élvezhetőbb, mint a szikronos... még Mohinder is elviselhetőbb a cuki angolangol akcentusával.

No, a lényeg: az Emó 'meghal' szál olyan szinten volt SZ@@@R, hogy azt hittem valami rossz brazil szappanoperát nézek. Sztorilájnereknek 2 feketepont, mert ezt az agybafúródást ugye már egyszer lelőtték.
Nem vágom, hogy most akkor nagyi is ugyanolyan regenerálódó hiro mint Claire??? És ha igen, akkor hogy a gyíkban nem tűnt fel eddig a kisfiacskáinak?
Fél órát röhögtem Parkman-en meg a 'sugárzó szépségen' :) Ennyi balféket egy helyen... bár már tényleg abba hagyhatná a folyamatos nyivákolást a robbanóember... kezd kicsit uncsi lenni.

Azért a vége ütött -legalább is nekem- Hiró találkozik saját magával, naaa!!!

sixx · http://comment.blog.hu 2007.07.05. 09:20:58

én is elbasztam, tudod, forgács.

2007.07.05. 09:28:07

sélli, szerintem a múltkori fadarab lair agyacskájában pont azt a célt szolgálta, hogy megágyazzanak Peter menekülésének. Ez volt a Csehovi puska a falon. Más kérdés, hogy kissé túl direktre és idegesítőre sikerült a koppintás.

Sixx: visszahallgattam, "tegnap" Lindermann ezt mondja Nathan felvetésére, hogy NY lakosságának a FELE elpusztulna a robbanásban:
"6,5 milliárdan laknak laknak ezen a bolygón, az a szám ennek csak a NULLAEGÉSZHÉTTITÓEZED százaléka"
Találós kérdés: hányan élnek NY-ban?

2007.07.05. 09:28:51

"lair" = Claire, csak nem ütöttem le elég erősen a c-t ;-)))

Halvány Görény 2007.07.05. 09:38:46

megint csak félig-meddig tudtam nézni, de nem volt világos, hogy kommunikáltak a szemüveges meg párkmen, egyoldalú volt, nem? és pont olyan mákjuk volt, hogy szinkronban tudtak maradni. na jó, persze a vegyélfelruhát, nemfeltűnőtnél már inkább önironikus volt.
nekem csak malcolm magyar hang nem tetszik, de az nagyon, nem illik.
valaki múltkor azt mondta, hogy az átváltozás nem átváltozás, csak illúzió, vizuális trükk, de akkor hogy lehet ölelgetni? :)

sélli 2007.07.05. 09:39:18

Ja, hát én elhiszem hogy ez volt az előkészítés 'agyhalott' fronton, de azért nem kell ennyire szájbarágósra venni... Nem hiszem hogy 10-es IQ-jú emberek nézik ezt a sorozatot. Ennyi erővel el is bábozhatták volna.. :)

Kérdés: ki rakta ki Hirónak az idővonalat??? És mi lehet azokon az újságcikkeken ami a robbantás-, és Nathan a megmentőnk- (vagy mi a gyík) után következnek. mert hogy még bőőőőven volt cikk... Izzzgis!

Terrance 2007.07.05. 09:40:14

Engem egy dolog zavar még:
Sylar telekinetikus képességei mellé mikor kapott szupererőt és hogyan tudja a kettőt ötvözni? Mert az egy dolog hogy valaki tud tárgyakat mozgatni, de hogy átböktye egy ecsettel egy ember lábszárát, ahhoz szupererő kell szerintem. Amúgy valószínűleg az ecset előbb törne el, mint a csont.
Nekem egyébként sixx-el ellentétben abszolút nem szimpatikus Sylar, pedig szoktam szeretni a jópofa gonosz szereplőket (pl. T-Bag). Sylar mindig olyan önelégült pofát vág, jó lenne valaki már pofán vágná. Sajnos Petertől ezt nehezen várhatom el, talán Parkman lenne erre alkalmas, ha közben a haiti blokkolná Sylart. Vagy maga a haiti.

Terrance 2007.07.05. 09:41:42

Ja és Hiro mér hitte hogy Izsák él?

Dorkapa 2007.07.05. 09:45:27

Halványabb rész, megannyi hülye szituval. Nade talán pont ezé szeressük ennyire a tesókat, vagy nem!? Különben miről értekeznénk, persze magasrötűen? :)

Parkman közrendőr képessége furán szelektív, csak azt halok akit akarok, és asse tiszta, hogy mi a "hatótávolság", hiszen láccólag olykor igen messze voltak egymástól a SZE-rel.

Az jó volt sixx-től: hogy aki láthatatlan az hülye is: miért állt háttal Emo Syler-nek, és naná, csak egy szilánk találja el, az is a legnagyobb, éppen a hegyivel, pont az agyba. Naná. Syler 5lete ettől még ügyes.

Mikor Steven Seagal (vagy hasonszőrű hőstársai) elhajítanak az ellen felé egy kést (bárdot, csavarhúzót, csövet, stb.) az is mindig ippeg a hegyivál áll bele a rosszemberbe. Mert ők is hősök, vagy mi...

tockos 2007.07.05. 09:46:28

A számok mindent elmondanak:

New York-i agglomeráció népessége majdnem 19 millió fő

Ha 0,07%=19millió, akkor
akkor 100%= 271 millió


Mivel ez az USA népességének felel meg majdnem, ezért

USA= A VILÁG !!!

Éljen Amerika!!!

tockos 2007.07.05. 09:48:17

ha elszámoltam akkor bocs
A lényeget értitek!

Kavics 2007.07.05. 09:54:51

NYC elpusztul most hirtelen Watchmen lopásnak tünik....
Remélem azért variál rajta, bár ott legalább a hidegháború miatt volt érteleme annak amit tesznek, de itt....

Kavics 2007.07.05. 09:59:08

tockos:
Elszámoltad.
0,07%= 4,5 millióval
100% = 6,5 milliárddal
Jó van ez így!

Charlie Drop 2007.07.05. 10:00:30

tockos, nem rossz, de csupán az az egy százalék...
most ha százzal is szorzod meg még durván 30 milliárd, tehát olyan 1,9 millió embernek kell meghallnia, ami nem fél NY

Charlie Drop 2007.07.05. 10:01:30

Kavics:
ha 4,5 millával egyenlő akkor okés :)

Halvány Görény 2007.07.05. 10:04:45

haiti blokkolja sylart, ez azért durva, 18-as karika

thenx 2007.07.05. 10:11:32

"Blokkolnám" LOOOOOOOOOOOOOL! :DDDDDDDDDD Halleluja, megvan a hét beszólása :) Erreföl szépen el is felejtettem mit akartam... Jaigen. Egy előnye volt emo fejbetalálásának: végre megfésülködött/megmosta a haját/elment fodrászhoz; vagy ezek kombinációja, de most már nem az a kretén emo-haja van nekije! Weeee :D

2007.07.05. 10:14:40

sélli, gondolom, jövő Hiro ezen a problémán rágódik öt éve, és saját maga rakta az idővonalat.

Számolósok!
Jó, hogy régen volt szigorlatom matekból, de leírtam (na, jó némi félregépeléssel), hogy mit mondott SZÓ SZERINT a magyarban Lindermann. (visszahallgattam):

Aszondta, hogy NULLAEGÉSZHÉTTIZED SZÁZALÉK.
Amit meg Ti számoltok, mintha nullaegészhétSZÁZAD százalék lenne.

Momentum 2007.07.05. 10:16:22

"New York-i agglomeráció népessége majdnem 19 millió fő

Ha 0,07%=19millió, akkor
akkor 100%= 271 millió"

...már nem azért de ez nem helyes számítás, ugyanis:
0,07% nem azt jelenti, hogy a 19milliót elosztod 0,07-tel, ugyanis számszakilag 0,0007-tel kell osztani... százalékszámítás!!!

Viszont az túl sok! úgyhogy vagy 27 milliárdan laknak a Földön vagy nem 19 millió NY lakossága...

6,5milliárd x 0.0007 = 4,550,000 az már jó halálozási arány tekintve NY óriási kulvárosi területeit, ami messzi van a belvárostól :)))

2007.07.05. 10:16:26

thenx, az a fodrász Sylar volt ;-)))
Végre oda a szembelógó tincs, remélem, nem növeszti vissza.

sixx · http://comment.blog.hu 2007.07.05. 10:18:12

alamuszi: rosszul bírták mondani, 0.07% az igazi.

thenx 2007.07.05. 10:20:04

Sose gondoltam volna hogy egy hajtincs elvesztése ekkora javulást tud eredményezni :)

usb 2007.07.05. 10:21:43

nem hiszem el, hogy Emo nem akar egy not sem megkurni lathatatlan emberkent. Ezt a benazast!

thenx 2007.07.05. 10:24:42

Bocsi, megint én. Utánanéztem ennek a hányanlaknakNewYorkban témának; a következőt találtam: New York city 2003-as adat: 8,085,742. Ma valszeg már több, úgyhogy NYC lakosságának a fele kb. télleg a föld népességének a 0,07%-a. A végén még kiderül hogy nem is olyan hülyék a forgatókönyvírók :)

sleepless40 2007.07.05. 11:18:03

valaki irta, h. az ecset elobb tort volna el, mint a csont: fizika hulye dolog, a minap tv-ben "lottek" at levegovel ceruzakat bazi nagy deszkan.
szvsz ha eleg gyors, siman atviszi a csontot.

Azor 2007.07.05. 11:43:21

Húúú mindjárt jön az éved legmegosztottabban fogadott része :) juhú :)
éesz itt sírás és fogcsikorgatás

sélli 2007.07.05. 11:44:00

Los, először én is arra gondoltam, hogy Hiro saját magának rakta a cérnagombolyag köteget, de akkor miért jelent meg jövőénje még plussz ráadásként? Mert akkor vagy egyik, vagy másik - ismét túl szájbarágós.
Szegény Ali-baba egyre rémesebben fest... akkora karikák vannak a szeme alatt mint a fél Grand Kanyon.

-Szűcs Gyula- · http://nerdblog.blog.hu/ 2007.07.05. 11:51:53

Én sajnos lekéstem a tegnapi Heroest...
De nagyon nem bánom, mert a Neil Gaiman dedikáláson szereztem autogrammot Doug Jonestól is! :)
Mondtam neki, hogy nagy Hellboy-rajongó vagyok, meg persze úgy egyáltalán, képregény fan, és ezért ezt írta egy papírra (amit azóta a Hellboy dvd belsejébe ragasztottam) :)

"There's a Hero in your heart!
Doug Jones
(Silver Surfer, Abe Sapien, El Fauno)"


(amúgy jó lett ez a mostani hogyvolt, legalább képben vagyok valamennyire! ;)

zolij 2007.07.05. 11:53:21

Emo mondjon le. Mi a helyzet a Szentjánosbogárral?:D

Kyntea 2007.07.05. 13:10:07

Engem egy dolog zavar. Még az első részek egyikében mikor Hiro meglátogatja emot a metroban nem azt mondtátok, hogy ez jön ki a száján: Ja, nem ismertelek meg a sebhelyed nélkül. Namármost ha drága emo regenerálódik, akkor mitől lesz sebhelye? Mert ugye arra tippeltünk, hogy a Sylar féle agyműtét hagy majd rajta nyomot.
A másik, hogy amint láttuk Sylar azért nem Izsák. Vagyis nem fest olyan jól. Hiába vette át a képességit nekije. Akkor ez azt jelenti, hogy az összes többi átvett képessége is csorbul egy kicsit? (bezzeg emonál minden tökéletes!)
A harmadik dolog. Láttátok utána a Kenósorsolást? A számolvasó csaj szinte megszólalásig hasonlított Ali Larterre! A hideg futkosott a hátamon... ennyire nem lehet a szeren a TV2, hogy direktben lépjen egy ilyet!

Defter 2007.07.05. 13:12:58

Hét század százalék ügyben nem csoda, ha ennyire félrefordítottak, elvégre a kommentelők közül is csak egyvalaki tudta, hogyan is működik valójában a százalékszámítás és pontosan milyen számokról is beszélnek :) kicsit kínos, tekintve, hogy le is volt írva az epizód elején, h .07%
Félrefordításban amúgy volt még egy remek jelenet, amikor Emó és a RE beszélgetnek a szobában, Emó az ablaknál áll, az üvegszilánkot nézegetik, és Emó megszólal: "Mit kellene tennek azzal, AKI megölt?" Mire a RE: "Tartsd a párnád alatt"... No comment

Halvány Görény 2007.07.05. 13:15:34

szerintem meg ő lehetett az, mert a sorsolás után nagyon örült az eredménynek és egy pillanatra feltűnt májkah is. biztos megbuherálta a gépet.
a következő részek nem lesznek olyan érdekesek főgonosz híján, mert szájler elkezdi csinálni az edemsz femili képregénysorozatot, kőgazdag lesz és leszarja a többi mutánst.

Kobaljov 2007.07.05. 13:22:29

"De mi lesz itt a következő részben? Barna hajú Clairemackó WTF?"

Mohindernek is emberes szakálla volt ott, szerintem az a jövőben játszódhat majd

Kavics 2007.07.05. 13:33:43

Kobolojov:
direkt nem néztem meg az előzetest erre ide ronditasz! Vazze!

Waldi! 2007.07.05. 13:39:24

"Persze, hogy eltallja vele Emt, aki pont httal ll neki, ezek szerint lthatatlan llapotban az ember nem csak hlye, hanem vak is lesz."

Amugy, ha valamin/valakin akadaly nelkul halad at a feny, tehat lathatatlan, akkor a szemlencseje nem tori, fokuszalja a fenyt, az irisze nem szabalyozza a szembe juto feny mennyiseget, a retinaja pedig termeszetesen nem nyeli el a fotonokat. Tehat ha valaki "lathatatlan", akkor az definicio szerint vak :)
Persze ha kepes arra, hogy az egyik iranybol erkezo fotonokat teste masik oldalan minden iranyba kisugarozza, mintha azok akadalytalanul haladtak volna at rajta, akkor nem lesz vak.

p.nyúl 2007.07.05. 13:45:08

Elnézést, mi az a "cgi virág"?

moli 2007.07.05. 13:56:01

"""nem hiszem el, hogy Emo nem akar egy not sem megkurni lathatatlan emberkent."""

biztos latta a nagyszeru Hollow Man cimu filmet :)

sylerolam 2007.07.05. 13:57:03

Candiceben nincs egy kicsit sok Y?

Charlie Drop 2007.07.05. 14:03:03

Defter: legalább ketten tudtunk helyesen számolni :P

Kyntea: így igaz, többek közt én mondtam ezt a sebhelyes dolgot...

Halvány Görény 2007.07.05. 14:31:27

a sebhelynél próbáljuk felfogni az időt szerintem, tehát amikor hiro visszajött, akkor azért jött, hogy mondja, hogy mentse meg a lányt, tehát akkor az alternatív jövőben valószínűleg nem mentette meg, ezért nem is volt valószínűleg a regen képessége, de mivel hiro visszament és mondta, másik jövő lett és végül nem lett sebhely. persze ez felvetné azt a kérdést, hogy abban a jövőben ahol nincs regen, és ami végül nem valósult meg, honnan szerezte a sebhelyet, és ha úgy mint most, akkor hogyan élte túl? :)

KicsiMéri 2007.07.05. 14:41:38

Ez a "virágfeltámasztós" képesség nagyon kéne!

(A növényeim egyetértőleg bólogatnak.)

Képességet akarok, - legalább egy kicsit!!!!!!!

Kyntea 2007.07.05. 15:04:12

a virágfeltámasztással csak az a baj, hogy egy orchidea soha nem így hervad el. Annak sajnos lehullik a virága. (komoly akartam az én orchideámról csinálni egy képet, amelyik sajnos pont most van ebben az állapotban.... de gondolom elhiszitek)

Kobaljov 2007.07.05. 15:10:13

Kavics: a mostani rész vége is egyértelműen már a jövőben játszódott, úgyhogy túl sok mindent azt hiszem nem rondítottam ide, hacsak Mohinder szakálla nem kulcselem..

Ofélia: cgi virág: számítógépes trükkel létrehozott (Computer-Generated Imagery)

2007.07.05. 15:19:11

A kocsma ahol az SZE, Parkman, meg Teddy robbanómaci volt, az nem az a hely volt ahol Hiro barátnőjét Charlie-t megölte Sylar?

pleiades.hu 2007.07.05. 17:45:17

"A másik, hogy amint láttuk Sylar azért nem Izsák. Vagyis nem fest olyan jól. Hiába vette át a képességit nekije. Akkor ez azt jelenti, hogy az összes többi átvett képessége is csorbul egy kicsit? (bezzeg emonál minden tökéletes!)"

Izsák képessége a jövőbe látás. Az más kérdés, hogy amúgy jól rajzol. Sylar a jövőbelátás képességét vette át, nem lett művész.

Halvány Görény 2007.07.05. 17:59:00

igen, ezzel is jelezve,hogy a művészet az valami más, az valami több. :)

EasyFriend 2007.07.05. 18:24:08

Mohinder télleg a legnagyobb lúzer a világon, de ezért szeretjük.
Sylar télleg azért ábrázolta Nathant Hulkként, mert ilyen torz személyisége van? Vagy csak azért efst úgy, mint egy ovis, mert tehetséget már nem tud átszívni mások agyából? Ha tudna, akkor mondjuk okos is lenne és nem nyomná le Mohinder egyszer se, nemhogy kétszer.

EasyFriend 2007.07.05. 18:26:35

Ja én meg azt nem értem egyébként, hogy ha Candice ott volt a szervezetnek zsebben, akkor miért nem vetették már be előbb? Lazán megtehettek volna a segítségével bármit.

Halvány Görény 2007.07.05. 19:12:53

ott volt végig, csak sose tudták, hogy ő az :)

Ssjani 2007.07.05. 19:49:43

Szerintem a sorozat legjobb alakítása Sylar pofája festés közben (a kezéről csöpögő vérrel).

stimpy 2007.07.05. 21:05:02

Akkor is Sylar a tuti. Az az ártatlan kis ábrázat... (6)

mándruc 2007.07.05. 21:10:39

"Emó nem tud vele mit kezdeni, mert az ellen gyön megint, láthatatlanná kell válni, ez egy cheat kód Emó, geci vagy"

Hát ezen besz@artam. Sixx, gratula.

Tryptich 2007.07.05. 21:29:08

Claire problémáit bírom a legjobban, regenerálódok, feltámadok, egy atombomba nekem meg se kottyan, de azért, jaj, hát ki fog engem megvédeni? Szegényke.
Amúgy ezt tényleg nézzétek meg, ha valaki még nem látta, én hasaltam rajta:)
www.youtube.com/watch?v=xM8ED_W7BhU

Tryptich 2007.07.05. 21:30:38

Claire problémáit bírom a legjobban, regenerálódok, feltámadok, egy atombomba nekem meg se kottyan, de azért, jaj, hát ki fog engem megvédeni? Szegényke.
Amúgy ezt tényleg nézzétek meg, ha valaki még nem látta, én hasaltam rajta:)
www.youtube.com/watch?v=xM8ED_W7BhU

TexasRanger · http://www.cadillacdesert.blogspot.com 2007.07.05. 22:21:09

EasyFriend: az nem Nathan hanem Sylar. Magát festette meg olyan Hulkosan. szerintem. Vagy... de ezt majd a következő rész után megbeszéljük.

Cole 2007.07.05. 22:45:55

Elnézést kívánok, hogy csak most reagálok, de az ecsettel való csont átdöfés tényleg simán kivitelezhető, csak a sebességtől függ a dolog. Csak hogy segítsek kicsit elképzelni a dolgot mennyire nem fantasy a dolog: manapság a fémeket egyre több helyen VÍZZEL vágják, mert olcsó, nem hevíti(ezáltal deformálja) a fém szélét, és még csak nem is sorjáz.

stimpy 2007.07.05. 23:10:44

Ez gyilkos! :) Azért egy robbanóember-Jessica-Sylar harcot megnéznék.

hgyurika 2007.07.05. 23:13:58

Üdv! most regeltem:) Az ecsettel átdöfés lehetséges, minden a keresztmetszeti tényező kérdése... A vízzel vágás is igaz, annyival kiegészítve, hogy abraziv anyagot kevernek hozzá (magyarul kvarchomokot). Ami it szóba jöhet az az erő ill. sebesség. Ettől függetlenül nekem nagyon bejön a sorozat. Apromóban láthattuk hogy a jövőben játszódik a jelenet, Syler már bombázik, ezek szerint a radioaktív ember is meghalt.Nem kár érte állandóan volt valami baja...

stimpy 2007.07.05. 23:32:33

Gyerekek!
Emo találkozott Izsákkal... Akkor neki is van jövőbelátó képessége, csak még nem tud róla???

hgyurika 2007.07.05. 23:37:27

stimpy 2007.07.05. 23:32:33

dehogynem tud róla, ő fejezett be egy képet, pár epizóddal ezelőtt...

stimpy 2007.07.05. 23:44:36

Akkor lehet, Sylar robban, és azt vizionálta? Habár annak semmi értelme, mert az nem élné túl, hacsak Linderman meg gyógyítja...

Terrance 2007.07.06. 09:50:58

hgyurika: De Sylarnek nincs se szupersebesség, se szupererő képessége, csak telekinézis.

sélli 2007.07.06. 10:03:53

Basszus gyerekek, ne spoilerezzetek már! direkt nem nézem/nézzük a 'következő rész tartalmából-t' mert a köcsög tv2 lelövi a poénok 2/3-át. Ne írjátok le lécci, vagy tegyétek elé, h SPOILER. Köszi!
Más: vki monnya már meg, hogy Nagyinak akkor szintén regenerálódó képessége van vagy mi?

sylerolam 2007.07.06. 10:25:01

Nem, nagyi jobban lát, jobban hall és semmi baja nem lesz, ha megeszik. De ez majd csak a következő évadban derül ki!

stimpy 2007.07.06. 10:27:51

sélli

Csak hangosan gondolkodok, mert azt gyanítottam, ezek a kérdések másbam is felmerültek. Ha spoilernek érezted, bocs.

Kyntea 2007.07.06. 10:49:55

emo a társaság leghaszontalanabb tagja. Hiába van neki mindenféle képessége... mégse ugrál érte, hogy használja. Sylart legalább izgatja a dolog. micsoda pazarlása ez a természetnek...

Boise 2007.07.06. 13:00:52

Hát, öö izé, ne kövezzetek meg de én is utánaszámoltam...

Ha a Föld lakossága kereken 6 milliárd, akkor annak a 0,07%-a 420 millió! Valaki azt írta, hogy New york lakossága (agglomerációkkal együtt) 19 millió, de ha jól emlékszem, Linderman bácsi azt mondja, hogy a robbanáskor csak NY lakosságának FELE fog elpusztulni (merthogy a másik felének fog reményt adni Nathan). Ez viszont csak 9,5 millió ember. Az pedig a Föld teljes lakosságának mindössze 0,00158%-a. Gondolom ez a szám nem mutatott volna olyan jól a címben :)

Nyugodtan számoljon utána egy jó matekos, de százalékszámításban profi vagyok :)

sylerolam 2007.07.06. 13:39:01

Sztm nem agglomerációval gondolta Lindermann, mert 6 mrd-os Földdel számolva a 0,07%=4,2 millió. Ha ez a fele NY lakosságának, akkor az rendben van, simán lehet, hogy 8,4 millióan lakják.

nemecsek ernő áruló 2007.07.06. 13:47:40

Blythe26: Oszd el százzal! Nem 0.07*6M, hanem 0.0007*6M ad helyes eredményt, lévén százalékról van szó!

Gestas 2007.07.06. 16:15:37

Na,akkor mint az oviban:ha a föld lakossága 6 milliárd,akkor annak a 10%-a,600 millió,1%-a,60 millió,0,1%-a 6 millió,0,01%-a 600 ezer akkor a 0,07%=600ezer x 7,ami ugye 4,2millió!Ez úgy nagyjából rendben is van fél New York-nak,elővárosok nélkül!

Boise 2007.07.06. 16:36:53

Igaz, a százas osztást kihagytam.
Pedig régen a suliban ezt az egyet szerettem matekból és már ez se megy :(

Öööö, asszem nem lennék okosabb egy ötödikesnél :)

Tartaruen (törölt) 2007.07.06. 21:02:38

Őőő... nézegettem Heroes wikit, és egy olyan kérdés vetödött fel bennem hogy Peter megálmodta álmaiban a dolgokat, mint például repül, meg felrobban, de akkor kitől szedte el a képességet amikor még Mr.Izsákkal még nem is találkozott? Nem lehetséges hogy (most puskázok)Charles Deveaux is hiro? (A pasi az első részekből akit Peter ápolt, és Isaac által lelött Simone apja)

Tryptich 2007.07.06. 22:27:12

Figyi már, Tartauren, ezt egy hónap múlva kérdezd már meg, Ok? :)

hgyurika 2007.07.06. 22:38:07

Látom nem megy a matek!
Akkor az én számításom (helyiértékek vesszővel jelölve):
6,500,000,000*0,0007=4,550,000

Vagyis hat és fél milliárd 0,07%-a egyenlő kb. négy és fél millióval.
Azért Amerikában még vannak emberek, akik tudnak számolni(ezért ilyen erős a gazdaságuk).

Tartaruen (törölt) 2007.07.06. 23:02:58

Mért is Tryptich? :?

stimpy 2007.07.06. 23:22:36

Erre én is kiváncsi vagyok.

Penge™ (törölt) 2007.07.07. 00:49:48

Terrance: Meg még jópár, amit összegyűjtött, de regenerálódás és szupererő valóban nincs, de az nem is kell a telekinézishez.

[SPOILER] Fog ő még páncélozott rabszállítót is elrepíteni. [/SPOILER]

Amúgy az Sylarnek egy képesség, hogy ha agyakat eszik akkor átveszi a képességet, vagy ha mondjuk Parkman megzabálná Sylar agyát, akkor ő is átvenné az eddig gyűjtött képességeit?

zolij 2007.07.07. 11:51:28

Sylarnek nem eszi meg az agyakat, csak elemzi őket. Az a képessége, hogy "megérti a dolgok működését"

Tryptich 2007.07.08. 13:59:55

Tartauren, stimpy:
Azért, mert még lesz szerepe neki.

Kavics 2007.07.11. 23:04:39

www.primatechpaper.com/

hoppá üresedés van....
lehet jelentkezni a SZE helyére!!

Kavics 2007.07.11. 23:34:11

ja link ebben a részben van amikor az indiai kihívja Eric Roberts-et....
süti beállítások módosítása