Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Hősök 1x18 - Parazita

2007. június 28. 11:36 - sixx

Kérem szépen, aki az előző résztől lehidalt, az most istenigazából üvölthetett, mert ez volt a Hősök eddigi legjobb epizódja, az, amiben megkaptuk Lindermant, az első Sylar-Emo konfrontációt, és egy, a TV2 paraszt promósai által lelőtt poént. A történet szálát ott vesszük fel, ahol abbahagytuk: Izsák és Emó sírnak a Vastagszájú Nő hullája fölött, Izsák nem hagyja annyiban, és kiváló céllövő tudományát kamatoztatva szétlövi a lakás berendezését, pedig Emót akarja eltalálni, csak idétlen hozzá. Emó invizibálja magát (van ilyen szó?) és meglóg. Izsák sír.

Vegas, Hiro jön Lindermanhoz kardot lopni, de a kétajtós szekrények nem engedik be. Ez hamar megváltozik majd, de ne szaladjunk előre. A Szemüveges Ember Julia Roberts tesójával van (nem úgy, perverz állatok) és mondja neki, hogy nem emlékszik semmire, ezek szerint a) a Néma (aki nem is az) csak kicst lőtte hasba; b) tényleg kitakarította az agyát. Eric Roberts nem nagyon hisz neki, ilyen fejjel nem lehet pozitív, barátságos karaktert alakítani. A SZE menne Clairemackó után, de ER nem engedi, és Matt Parkman közrendőrrel ellenőrizteti a gondolatait. A SZE nem hazudik. Persze az is lehet hogy Matt Parman közrendőr kamuzik, de ez most nem derül ki.

Clairemackó és a Néma (aki nem is az) úton van valahová, de azt még ők sem tudják, hogy merre. Clairemackó nem örül a dolgok ilyetén alakulásának, hol van az apám, én vele akarok beszélni! A Néma (aki nem is az) válasz helyett telefonoz franciául, egy szó világosan kivehető: Marseille, Clairemackó megy a fraciákhoz, csigapörkölt, vörösbor, sajt és hagymaleves. Nathan irodája, két FBI-ügynök érkezik, elhangzik az "illegális kampánypénzek" és a "Miszter Linderman", Nathan, Nathan, szar lehet neked. HAHA! Kiderül, hogy ez csak álca, a két ügynök Nathannel dolgozik, aki le akarja buktatni Lindermant. Ez jó volt egynek. Az együttműködés titkos, nem tud róla senki, Nathan megy Vegasba pénzért, bedrótozva, így bukik majd le Linderman.

Ki jelenik meg a sarokban? Hát Emó, a láthatatlan ember, aki Nathantől akar segítséget, folyt, de nem az én vérem,  Izsák egy fasz, ő lőtte le a nőt. Nathan nem akarja belekeverni a rendőrséget, mert az neki annyira nem lenne fasza, de Emó hajthatatlan, én okoztam, én vagyok az antikrisztus, közelségem öl, butít és nyomorba dönt, nem bírok így élni. Nem lesz öngyi, mert nem elég depi hozzá. A SZE hazaér, a neje abban a tudatban van, hogy Clairemackó pomponlány-táborban van, de ez csak álca az esetleg hallgatózó népségnek. Anyu bekapcsolja a rádiót, majd odasúgja a SZE-nek, hogy tegnap utasította mindenfélére: tegyen úgy, mintha nem emlékezne, és majd ezt mondja el neki most, hogy hazajön. A SZE lecsupaszította lelkét előtte, gazembereknek dolgoztam, és vakuztalak naphosszat, stb.

ER kolleganője érkezik, Missy Peregrym aranyos csaj. Viszi a SZE-t New Yorkba, mert Izsák belefingott a nulláslisztbe az ex kinyírásával. Ugrunk, Mohinder lakása, Sylar nyálcsorgatva bámul egy papírost, ez a lista, dokikám? Őket kell kinyírnom? Hát, nem sok maradt már, mondja Mohinder, mert VALAKI kinyírta őket, a szemét állat. Mohinder ideges lesz, Sylar azonnal menne "figyelmeztetni mindenkit", Izsákot, stb., de Mohinder ad neki teát, amitől elkábul, muhaha, a zsivány genetikus tudta, hogy Sylar az Sylar, yeah. Hiro addig szomorkodik a kaszinó előtt, míg meg nem érkezik Nathan, az ország másik végéből, egy pilanat alatt, de leszarom az ilyen hülyeségeket. Nathan segít Hirónak bejutni a kaszinóba, hurrá. Clairemackó a reptéren, kiakad, mert kanadai állampolgár az új (hamis) útlevele alapján, és menne Emóhoz, mert neki szimpatikus a lefelé biggyedő ajak, és a kifejezéstelen tekintet. Nem mész sehová, irány a repülő, mondja a Néma (aki nem is az), de megszívja, mert Clairemackó ellopja az útlevelét, és meglóg, megy Emóhoz, aki A NAGYBÁTYJA, CSAK SZÓLOK.

Izsák és a halott nő, jönek a rendőrök, hogysivanez a lövöldözés? Meg üvöltés? Meg hol a maga nője? Valaki telefonozott, hogy itt van, Izsák! Erre ki jelenik meg? A HALOTT NŐ, AZ. Izsák köpni-nyelni sem, mi is hasonlóképp éreznénk, de nem győzzük hangsúlyozni, hogy a tv2 MINDENT elkövet annak érdekében, hogy a nézők nehogy élvezzék ezt a sorozatot, és a promókban lelőtték a poént: a SZE új kolleganője (Candice) azt láttatja velünk, amit akar alakváltó, ő volt a Simone-öltönyben. A csaj nem tér vissza, mert meghalt. Végleg. Májka meg az anyja (?) videójátékoznak, de jó, hogy 20 percig kibírtuk nélkülük. Jessica Nikivel társalog a tükörben, erre beront Díel, és Nathan képét mutogatja, emmegmi? Dugod? Nem, csak megyek neki osztónak, mert ez az ember azt akarja, hogy én, a teljesen tehetségetelen nő osszak neki lapokat. Díel egy szavát nem hiszi el. Mi sem. Ugrunk Mohinder kérójába, kuráréval kábította el Sylart, és most bosszút akar állni, a DNS buktatott le, te nyomorult! A bohó Mohinder hangvillával kínozza Sylart, biztos nem szarabb, mint az elevenen megnyúzás, de az indiai genetikus nem egy Dzusekkbauer.

Hiro Linderman emeleti űbertitkos műkincsraktárában, leszállítja az álcának szánt Izsák képet (a sárkányosat), majd elindul kardot kutatni, de amikor elővenné a titkos rekeszből, a kurátor közli vele, hogy menten itt lesz 754 biztonsági őr, szóval szar van a levesben. Ki érkezik szekus egyenruhában? Ando! Yeah! Nathan közben a kaszinó másik részéről bejelentkezik az FBI-ügynököknek, akik csak egy ideig örülhetnek ennek, mert jön Jessica és kinyírja mindkettőt. A jelenet beállításai nagyon képregényesek lettek, királyság.

Mohinder közben levett egy vérmintát kis gerincfolyadékot Sylartől, és ennek segítségével már megmentheti a hírókat, vagy mi, de nemis, mert Sylar kiakad, kiabál, hisztizik, mire Mohinder felpattan, és fejbelövi, vagy legalábbis azt hiszi, MERT SYLAR MEGÁLÍTJA A GOLYÓT A LEVEGŐBEN, mindvégig a képességei birtokában volt, most rossz világ jő a környéken tartózkodó indiai genetikusokra. Izsák már nem gyászol, hanem lakberendez, majd fest bolondmódra, vajh mit? Saját halálát, azt, fejtető nyista, ott fekszik vérbefagyva a lakásában. Megnyugodhatunk.

Nathan megérkezik a szállodai szobájába, ahol már várja Niki, leszakítja róla az inget, de nem dugni akar, hanem eltökíteni a lehallgató cuccot, mert Linderman tud róla! Megöl téged, mégis szimpatikus politikus! Nathan először nem hisz neki, nem vagy te túl meggyőző, nem hát, Ali Larternek ennyire futja, ez van. A SZE hazatért, anyunak elmondja, hogy nem tudja hol van Clairemackó, és azt is, hogy tovább kell folytatni a mókát, basszuk át közösen a Céget, kedves nejem! Muhaha, a nej nem is nej, hanem Candice, az alakváltó vagy mi, ezt lehetett sejteni, de attól még jó volt.

Hiro megkapta a kis kardját, most aztán már semmi nem állíthatja meg, el is ugranak Andóval a jövőbe, ami továbbra is meglehetősen szét van cseszve, csak nem sikerült megmenteni a világot, mi? Szívás. Clairemackó Emó lakása előtt, na ki nyit ajtót? Emó mama, aki a Némát (aki nem is az) irányítja titokban, főgeci ez is, wow! Clairemackó nagyija is híró? Vagy most akkor mi van? Jó a vérvonal, az tuti.

Ismét Vegas. Niki aszongya Nathannak, hogy fogadja el Linderman ajánlatát, mert különben szarban lesz a haza. Nathan inkább úgy dönt, hogy fejbelövi Lindermant, oszt kalap. Megy is, hóna alatt pisztolyával, amit nem vesznek el tőle (és ezt nem furcsállja), és végre mi is megismerjük ezt a Lindermant, aki nem más, mint Malcom McDowell, az abszolút bad motherfucker több filmből is, le a kalappal a szereposztás előtt. Linderman szeret főzni, zöldséget főleg, mert az nagyon jó. Mi húspártiak vagyunk, Linderman bekaphassa.

Nathan nem nagyon tudja, hogy most akor mi van, mert Linderman boldogságról meg jelentőségteljes életről beszél, mivanmár, fenyegessél, oszt lelőlek. Elő is veszi a fegyvert, mintegy nyomatékosítani a dolgot, de nem nagyon hatja meg az öreget, aki közli vele, hogy ezt már nagyon sokan megpróbálták, de van egy ajánlata, amit Nathannak hallani kellene, és kapcsolatban van a képességével, meg Emóval, a lányával, a hírókkal, Liderman MINDENT tud. Megnyeretem veled a választást, Nathan, és négy év múlva a Fehér Házba kerülsz, de ha gondolod, akkor tessék, ölj meg. Nathan egy pöcs, és nem lövi le.

Emó Mohinder kérójában, hol vagy, genetikus barátom? Hol, hát a plafonra felszegezve, vicces gyerek ez a Sylar. Hoppácsak, előkerül a főcegi is, EMO A FALNAK LAPÍTVA, SYLAR CSUDAUJJA TÁMADÁSBA LENDÜL, ÉS ELKEZDI LESZEDNI EMO FEJÉNEK TETEJIT, DE VÉGE A RÉSZNEK, HOGY NYOMORODNÁNAK MEG. Nnna kérem szépen, a 19. részre annak idején másfél hónapot kellett várni, szóval ne nagyon tessék sírni az egyhetes szünet miatt.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

linduc (törölt) 2007.06.28. 11:51:05

Nem értem én a tv2-t, miért kell mindig mindent a bemutatóban letudni. :/
Egyébként jó volt. :)

pindur 2007.06.28. 11:52:08

már meg sem merem nlzni a bemutatókat.:/
egybéként ismét jó beszámoló volt sixx, köszi:)

HeroZs 2007.06.28. 11:52:42

mindig szétröhögöm magam ezeken a leírásokon :))

sirtomi 2007.06.28. 11:54:14

Király beszámoló volt! :)

Peter anyján lepődtem meg a legjobban! Ebben a sorozatban mindenki tud mindent csak a Hősök nem?! :D

Neocon 2007.06.28. 11:54:38

Annyi van még hátra az évadból vagy mi?

vasszűz 2007.06.28. 11:54:40

Sosem gondoltam volna, hogy egy hajtincs levágása ennyire drámai lehet.

huligánpalánta 2007.06.28. 11:57:01

Ez tényleg király rész volt! És a beszámolón is megint dőltem! Köszi sixx!
Ezen az utsó képen olyan, mintha EMO-nak vámpírfoga lenne! :)

linduc (törölt) 2007.06.28. 11:57:06

Neocon: még 5 rész van..

Sol 2007.06.28. 12:00:14

Én csak és kizárólag akkor kapcsolok a tv2re ha kezdödik a doktor house vagy a hősök. Így sosem látom a bemutatókat.

Halvány Görény 2007.06.28. 12:05:26

alakváltó, nem rossz barátnőnek, csak megrendeli az ember, hogy aznap este kivel szeretne lenni.
persze van egy veszélye, felbosszantani nem nagyon szabad, mert szar lehet arra eszmélni, hogy pl. a mosolygó juszt lászlót tolod hátulról.

OnixTitan 2007.06.28. 12:08:34

Hujú, ez is jó rész volt, mint az előző, csak nem értem hogy ando mit keresett a kaszinóban biztonsági egyenruhában? Jelentkezett álláshirdetésre?? Jó lehet Linderman biztonsági szűrője, megbízik mindenkiben. Aztán Hiroval teleportál a jövőben, ott meg nukleáris tél tombol, de a gammasugárzás senkit sem bánt mint az előző részbe! Egyébként érdekes, hogy mindenki odakerül az ornamentumos ház tetejére! Biztos fontos dolog lesz/volt/van ott! Emo meg hirtelen bepisilt, hogy hagyja megskalpolni magát by sylar? Jövőhéten már régi doktor house lesz, fakk, szemetek csak ősszel folytatják új részekel fakk!

Egyébként mi volt az a játék amivel Skizo és a kiborggyerek jáccanak?

Llew 2007.06.28. 12:11:56

Mr Isaac béna vagy (vicces mindig Izsákot olvasni, tekintve, hogy itt/ott lakok. Nem a fasziban, hanem van ilyen település kishazánkban. Nem reklám akar lenni) Ennek az SZe-nek az eszét is kitörölte A Néma (aki nem is az)? Hát hogy nem gondolta, hogy az újdönsült fasza képességű társ rögvest átbassza? Mellesleg hogyan foglalkoztathat egy szervezet egy olyan faszit aki képes emlékeket törölni anélkül, hogy ez ellen valahogy védekeznének? Egyik se gondol arra, hogy az ő agyukat (ER, SZE) is piríthatta akár minden munka nap végén a Néma (aki nem is az)? Eddig nem volt bajom trükkileg a sorozattal, de Candice alakváltás nem tetszik. Miért kell ehez behullámoztatni ez egész környező tér-idő kontiniumot? Mystic ezt sokkal királyabbul csinálta X-men-éknél. Clair és Peter rögtön címet is cseréltek a véres hentelős suli bál után vagy honnan tudja a csaj a címet? Ez a rész egyébként már csak azért sem lehet a legjobb, mert benne volta a hülye család, Niki/Jessica-val az élen. Én azt hittem a múltkor az aggódó anya végleg a tükörbe került erre megint itt aggódik. Remélem az apa-lány-nagymama-nagybácsi vonal nem megy szappanoperába. Linderman jó arc, Mohinder javítult, de csak, hogy nagyobbat bukhasson. Végre Emó és Sylar második menet. Nagyon várom, hogy mi lesz belőle. ez megint hosszú lett.

Halvány Görény 2007.06.28. 12:12:02

persze a jövő heti előzetes megint buktatott, hogy valahogy szétszedte bizony a szájler a pitert, mert különben hogy próbálgathatta volna az eltűnést, de ne aggódjanak a kedves nagymamák, mert tuti, hogy majd valahogy visszatér.

Kyntea 2007.06.28. 12:14:18

ÓÓÓÓÓÓÓÓóó oda a tincs... hát mitől lesz most ezentúl Emo az emo?
Sixx, a beszámoló pazar... már a film alatt is ezen járt az eszem, hogy vajh :-)
Annyit azért még kérdeznék, hogy Clermaci vajon a "pompom" tréningek alatt tanult meg lopni?

dzsefi 2007.06.28. 12:21:03

ez így jó is lenne Sol, de minden rész végén AZONNAL benyomják a következő adás promóját, szép csokorba gyűjtve a csavarokat... hogy nyomorodna meg, aki kitalálta.

ford? 2007.06.28. 12:21:41

'Nathan, az ország másik végéből, egy pilanat alatt, de leszarom az ilyen hülyeségeket' naná, a faszi tud repülni.
'Mohinder közben levett egy vérmintát Sylartől' liqourt vett le, gerincfolyadékot.
vicces, nekem kimaradt a promo, nem kárositottak meg:)

thenx 2007.06.28. 12:21:49

Nyehe, emo-nak is vége lesz a tincse nélkül mint a Kozsonak :D
Überkirály az iromány ismét; még ha sűrűbben is lenne, a végén még szükségtelenné válna a napirajz :)

linduc (törölt) 2007.06.28. 12:23:08

Candice nem alakvált, hanem azt látod, amit ő szeretne, hogy láss :)
(heroeswiki.com/Candice)

HG, azé' ettől a jusztos dologtól kirázott a hideg. :)

vicc1 2007.06.28. 12:28:42

A Simone-dolgot le KELLETT lőni a trailerbe, hiszen annyira ütős, hogy tuti látni akarja az ember, hogy most mi van?

aranyka 2007.06.28. 12:30:38

Próbáltam nem pislogni a film közben, de nem is vettem észre a közrendőrt...Most átállt volna a rossz oldalra ER mellé?
Lindermannt alakító színész valóban zseniális...nyugodtan apritja a zöldséget, miközben tudod, hogy bármikor téged is apríthat...
Egyébként nem tudjátok Jessica mivel játszott Majkával?? hasonló volt a God of war-hoz csak lány volt a főszereplő

Kyntea 2007.06.28. 12:30:52

Én annyit kérdeznék, hogy most akkor az "igazi" simone-t lőtték le, vagy az már akkor is candice volt? Mert Izsák ugyan sirdogált a korpusz felett (mint a szomszédomban lakó tesók már 3 napja a jobb létre szenderült vajda felett) és mikor látva az ajtóban álló "szellemet" visszanézett, a tetemnek hűlt helye volt! Vagy én néztem el valamit?

OnixTitan 2007.06.28. 12:31:02

A lumbálásról: nem egy koszos szobában fog egy félőrült indiai genetikus egy lekötözött elmebeteg Atlas (vagy valamegyik nyaki) csigolyájából gerincfolyadékot venni. A Houseban életszerűbb. Egyébként a bumburnyák nagy tű egyezik;)

mrgarris0n 2007.06.28. 12:33:44

Ignatius: Heavenly Sworddel jáccanak ha jólemléxem.

OnixTitan 2007.06.28. 12:36:18

Tényleg az a wikin fenn is van ha a Parasiteban azzal jáccanak;)

linduc (törölt) 2007.06.28. 12:40:39

Kyntea: Candice utána ment oda, hogy Simonet szétlőtte Izsák... lehet csak azé' nem látszott a hulla, mer a tv2 levágja a kép széleit, nem emlékszem... majd screenshotolom. :)

Kyntea 2007.06.28. 12:43:05

Köszi linduc. Nekem úgy tünt a nyomozók se vették észre, mármint a hullát. Az nem lehet, hogy candice nem csak alakot tud váltani, hanem mint Hiro egy kicsit tud mozogni térben és időben, vagy mint PP láthatatlan is tud lenni és "átszaladt" szobán? :-)

linduc (törölt) 2007.06.28. 12:47:58

Kyntea: Candice nem alakot vált, hanem azt láttatja az emberekkel, amit szeretne. Illúzió.

Charlie Drop 2007.06.28. 12:50:56

Most már értem miért nem ismerte meg anno Emot a jövőből jött Híro ("Nem ismertelek meg a sebhelyed nélkül")


hm

fini meccs lesz

sz'al nem kell a TV2-t hibáztatni, aki figyeli is a sorozatot, annak sok meglepetése nem lesz (najó, az újakat kivéve) :D:D

Charlie Drop 2007.06.28. 12:57:02

Ignatius: ráadásul nyakból lumbált, amitől még a House-ban is félnek, mert bénulás lehet belőle, ha elcseszik. Fura (bár nem vagyok doki)

OnixTitan 2007.06.28. 13:06:20

Linduc: köszi
Charlie: pontosan, ha egy neurológus fél megcsinálni akkor sureshnek persze simán megy. egyébént miért nem a derekánál vette nem tom. Biztos büdös Sylar segge. Egyébként Suresht jáccó színész is castingol a Prince of Persia filmre! kiváncsi vok milyen lenne idővisszatekerős mátrixmozdulatos hercegként;)

Charlie Drop 2007.06.28. 13:20:41

Ignatius:
[off] Simán zsír, bár valahogy régi PoP-os emlékeimben kutatva valahogy nem egy Suresh alkatú a főhős, bár manapság mindent lehet :)
[on]

Azért az milyen lett volna ha lebénul a rossz lumbálástól... Végtére is még nem gyógyul mint KlerMaci :D

Héttörpe (törölt) 2007.06.28. 13:30:45

Lehet nevet váltani? Én akarok lenni a "Rápuló Ámber"

Görény! a jusztlacis beszólás tényleg elég kemény volt. Ma nem tudok majd aludni rendesen...

heki 2007.06.28. 13:39:11

Basszus Lindermann a Mechanikus narancs egykori főhőse?
Jaj de öregszünk...

Llew 2007.06.28. 13:45:58

Ezen a lumbálás dolgon nem tudom mit vagytok úgy kiakadva. Suresh magasról leszarta Sylart, ha kell narancs facsaróval is kiszedte volna belőle a lét. Kit érdekel ha lenyomorodik a "paciens" mikor utána fejbe akarom lőni.

SzilviBarack 2007.06.28. 13:46:45

Thanks! Evribádi lávz (nát hétz) Sixx, tegnap nem láttuk...

vuck 2007.06.28. 13:48:55

a heavenly sworddal játszanak, ami még nem jelent meg.

Sol 2007.06.28. 13:50:08

dr.nyunyi 2007.06.28. 12:21:03
az a helyzet hogy rettegek a keno manótól és rühellem az összes reklámot, ezért a film vége elött 5 perccel már kezemben a távkapcs és ahogy megvan a felütés már nyomom is a gombot. rutinos reklám és kertévé kerülő vagyok mióta a valóságshowk betörtek hozzánk

Sol 2007.06.28. 13:51:47

nem azt mondja a jövőből jött Hiro, hogy : Más vagy a sebhelyed nélkül?

Charlie Drop 2007.06.28. 13:57:24

Sol: hátizé, rég láttam, lehet neked lenni igazad :)

Mocsár 2007.06.28. 13:58:46

A bohó Mohinder... :DDD

Sol 2007.06.28. 14:01:27

charlie drop, ezen nem fogunk összeveszni. csak megörültem hogy talán sikerült valamit megjegyeznem a sorozatból:D

Charlie Drop 2007.06.28. 14:04:59

Sol: én is így vagyok vele :)

OnixTitan 2007.06.28. 14:10:30

Llew: végülis igazad van, de azt sem értem hogy Suresh barátunk hol tanult meg lumbálni... habár ki tudja, utálom a bioszt de lehet h a Genetikus-Hőskereső-Világmegmentő szakon tanítják
Sol: dede;)

Egybéként Peter a sok képességtől fog(?) felrobbani vagy csak átveszi CSernobil Ted képességét és felb*ssza az agyát?

Charlie: nem tudom, hogy hány éves vagy, de nem a régi (jókis) pizsamás herceg szalad a pincében PoP ból lesz a film hanem a Sands Of Timeból, ami kb 4 éves asszem. (zanzarah.hu/). Ahhoz a herceghez pedig megy Szures csak ki kell vasalni a haját. Egyébként úgyis a 80% számítógéppel lesz megcsinálva és Chandra fiú csak egy lehetőség nem biztos

Sol 2007.06.28. 14:17:40

Na most ez a lumbálás dolog magyarázható azzal, hogy ugye állítólag az agyban keresendő a helyzet kulcsa, így aztán az egzotikus genetikus kiképezte magát az agy körüli teendőkből is, mert agyvízhez a legkönnyebben így tud hozzájutni a páciensek leölése nélkül. Gondolom én, hogy Sylert meg nem sajnálta, mert ha esetleg a beavatkozás során lebénul vagy meghal, akkor sem kár érte mert rossz ember:d

Charlie Drop 2007.06.28. 14:22:19

Ignatius: elég öreg ahhoz, hogy a PoP-ot még XT-n játszottam, a fent említett újabb verziót nem láttam az tény :D

OnixTitan 2007.06.28. 14:24:32

Tanuljunk otthon lumbálni:D ez teccik:D:D:D
Este ki is próbálom a húgomon;)

Sol 2007.06.28. 14:29:46

lehet indiában van ilyen önképzőkör, vagy a genetikus szak után elvégezte posztgraduál:d

Dorkapa 2007.06.28. 14:30:51

Az tényleg röhej, hogy itt mindenki (lásd. Linder"mitfőzzekmamagamnak?"man, vagy szenátor"nagymami") mindent tud, csak a hősök - és persze a töklúzer Mohinder - a segghülye és tudtalan.

Persze jegyezzük meg azt is, hogy Hiro nem annyira híró még, ha két butaarcú, ám magát roppant szellemesnek hisző testőrön sem tud átjutni. Ehhez - és ez kimaradt - telefonos segíccséget kér japcsi kedvencünk, és naná, hogy titkosügynök Petrelli siet is utat nyitni kardhoz. Ando feltűnése kicsit előkészítetlen, de kitérdekel, jó és kész, ne keressük mindig a rációt!?...

Az viszont nagyon jó, ahogyan Hiro megörül neki, Petrelli leállítja, majd félrehúzódva utat enged a lekesedésnek! :)

Sol 2007.06.28. 14:33:28

minden filmben van valaki, aki mindent tud:d

Charlie Drop 2007.06.28. 14:44:08

Dorkapa: Híró híró, szerintem elvitathatatlan, bár nem értem miért kell neki a kard, addig nem kellet míg a festményt meg nem látta....

Charlie Drop 2007.06.28. 14:52:12

hm, elveszett az előzőkommentem,

Szóval:
Dorkapa: Híró egy híró, csak azt nem értem, hogy miért neki a kard, míg nem meg nem látta a festményt addig nem annyira kellett neki

n0b4d11 2007.06.28. 14:58:07

Egyébként mostantól Emó nem is Emó többé, mert levágta Sylar a haját neki. Na ezekután hogy fogjuk őtet hívni...?

Sol 2007.06.28. 14:58:44

sebhelyes arcúnak:-D

Annika 2007.06.28. 15:03:15

Nekem az a sejtésem, hogy a végére Peter lesz a gonosz, és Sylar az aki a gyilkosságokkal megakadályozza, hogy még több különleges képesség birtokába juthasson. Hmmmm... szerintetek?

Az előző részt nem láttam, a kommentet is csak tegnap olvastam el. A szemüveggel kapcsolatban, jó kis keret lehet, ha 10-n évig kitart... :-)

Halvány Görény 2007.06.28. 15:09:28

négerember buherálta, elfelejt tönkremenni

Sol 2007.06.28. 15:15:09

jó is egy ilyen haiti a háznál

Jacknikolzon 2007.06.28. 15:15:46

Spoiler szagú de igyekszem burkolni: Alakváltó barátnőnk nem alakváltó, hanem azt befolyásolja amit mások látnak. És a kedvenc részem amikor azt mondja "valakinek":) Hogy: Ugye nem szeretnéd, hogy olyat mutassak amitől befordulsz egy életre?:DD Jó kis csajszi:D

Dorkapa 2007.06.28. 15:20:31

Hű, tényleg, az új hősről nem is szóltam, peddig érdemes róla min. annyit megjegyezni: blokkolni való! :)
Többet is kerülhet a képernyőre és még csak át sem kell változnia (vagy akármi), legyen csak önmaga, mongyuk strandszerkóban! ...hja, az jó lesz... :D

Emónak meg helyreáll a haja, mint Klermacinak az atomvihar után (lásd. előző rész!), ugye-ugye!? Muhaha...

Jacknikolzon 2007.06.28. 15:21:37

a kommentekre reagálva: Naná hogy a fejesek mindent tudnak! Ők már jóideje ezzel szórakoznak. Mint kiderült egy elég komoly szervezet foglalkozik legalább 20-30 éve ezzel. A mi Hőseink csak friss nokedlik Linderman borsólevesében:D Akik a TV2-t követik azok még fognak hanyattesni a következő 2-3 rész alatt:D

Jacknikolzon 2007.06.28. 15:23:24

Dorkapa 2007.06.28. 15:20:31

Dorkapa! Az első évadban nem derül ki mi az igazi alakja:D szal inkább ebbe az alakjába nudizzon a jelenlegi álláspont szerint:D

Sol 2007.06.28. 15:27:13

remélem nem kék lesz a végén:-I

Sol 2007.06.28. 15:27:45

amúgy meg én fekve nézem, tehát sok meglepetés nem érhet:D

Dorkapa 2007.06.28. 15:45:53

Oké, Jack, maraggyon ez az alak, velem lehet alkudozni, irány a nudi! :D
És ha le akarnám tölteni, mert nem akarom (bírom?) már kivárni az évad végét, hol keressem a neten (feliratozva vagy szinkronosan, mert hát én sokakkal ellentétben nem tartom olyan szarnak a magyar szinkront, amit olykor valóban nagyon el tudnak cseszni, na)?

Sol meg vigyázz, mert ha hirtelen felülsz +lepetésedben, beleáll(hat) a derekadba az isiász... vagy lekoccolod a fejed feletti polcot. :)

Sol 2007.06.28. 15:47:46

Dorkpapa engem nehéz meglepni;) na meg félig csukott szemmel nézem, ezért másnap mindig el kell olvasnom a hogy voltot hogy összerakjam miről is volt szó:D

Gestas 2007.06.28. 15:48:26

Hogy a faszba tudta /Slyer/Sylar elzárni az infúziót miközben Mohi tompította az agyát a híres,nevezetes nyílméreggel?
Egyébként a retkes TV2 összes programszerkesztője bekaphassa!
Csak nekem tűnt fel,hogy szépen,lassan de biztosan tízórás kezdés féltízenegyre lett csúsztatva?

OnixTitan 2007.06.28. 16:11:28

Annika: erősen kétlem hogy így lenne.

Egyébként a szélessávú csajjal mi van? Gondolom ő fogja kiszabadítani a 3 testőr 2 bezárt tagját a papírgyárból

Hírónak azért kellet a festmény után a kard, mert rágyütt, hogy bizonyos jövőbeli cslekedeteihez kell majd a kard, és ebből azt a téves konklúziót vonta le, hogy kard = erő, ami pedig nem igaz, gondoljunk csak a Ronda Nagy Nőre Pisztollyal. SZóval ez ilyen pszichológiagi baromság, mint hogy egy múltkori részben house lábsajgása elmúlt, pedig nem is morfiumot kapott hanem placebot. Teccikérteni?

tionion 2007.06.28. 16:22:24

Amúgy a tévékettő tényleg bekaphassan, hogy a tetves keze esne le a promókészítőnek úgy ahogy van. Mi a f@szért kellett lelőni a cliffhangert a rész végén? Komolyan, én már úgy nézem a Hősőket, hogy a végén ott a kezemben a távkapcs, de sajna néha így is beszívom.
na...

OnixTitan 2007.06.28. 16:32:41

És aggyák vissza nyárr a doktor houset mert mérges leszek. AZ első évadot fejből vágomn már

vadász2 · http://kariblog.blog.hu 2007.06.28. 17:00:14

Ez az átkozott csúsztatás, márminthogy már vagy egy félórával később kezdődik, engem is idegesít (viszont, már a műsorújsába is féltizenegyes kezdéssel van benne :(
De a tévékettő mással is csinálta már ezt, ilyen suttyomban... ezért jobb Viasat, ott ugyan sokszor szakítják meg reklámokkal, de rekllámblokkok rövidebbek, egyenhosszúak és halálpontosan kezdik a műsort.

Halvány Görény 2007.06.28. 17:27:10

szerintem ez az illúzionista lány nem fair húzás a készítők részéről, innen kezdve majdnem bármit visszacsinálhatnak.
szerencsére most tartok a 41. epizódnál, vigyázat, SZPOJLER!!!
szóval ebben a részben el is búcsúztunk tőle, a minden hájjal megkent párkmen fogadott vele 20 dollárba, hogy nem tud magából műholdat csinálni, természetesen tudott, viszont készen állt majka és a vezeték nélküli lány segítségével távirányítással elrontották.
aemberek,aki még szintén itt tart, mit szóltatok, hogy nathan anyja szuperman ruhát varrt nathannek? így befejezni a részt, ahogy ott repül piroskékben, az s betűvel, elszántan, hát én nagyon röhögtem.

macislum 2007.06.28. 17:28:58

Arra jól emlékszem, hogy Noah mintha a bal oldalába kapta volna a golyót, aztán mikor a főnök faggatta a gyengélkedőn, már a jobb oldalát fájlalta? :-)

Gestas 2007.06.28. 17:38:20

Hú bazzeg!Halvány Görény ,ilyenek lesznek a jövőben,akkor már a 19.-et se fogom megnézni:))
vadász2:az én újságomban,22:15 van feltűntetve kezdésnek,de már az is határeset.Meg különben se ezt ígérték!!

dr. Eminens 2007.06.28. 18:38:32

dzsoltike: a bal oldalába kapta a golyót; csak azért láthattad, hogy a jobb oldalát fájlalja, mert tükörből mutatták:)

Halvány Görény 2007.06.28. 18:42:29

de ha tükörből mutatták akkor nem a jobb oldalát fájlalta, nem?
vagy őneki is van a tükörben egy másik énje?
:)

OnixTitan 2007.06.28. 18:57:15

Ne tessék spoilerezni plz

Köcc

Sztem tökmindegy hogy melyik oldala fájt. Biztos ez az ő ereje, felváltva fáj a jobb és a bal oldala

Annika 2007.06.28. 18:59:24

Ignatius: Azért gondoltam, mert Sylernek alapjában nagyon szimpatikus feje van... Csak amikor begőzől az agya, akkor lesz sorozatgyilkos feje. :-)
Pedig milyen érdekes befejezése lenne a történetnek...

A késői kezdés engem is nagyon zavar. Persze, hogy csökken a nézettsége, vannak sokan akik reggel 5-6-kor kellnek. :-(
Az hogy vannak benne horrorba illő részek, nem magyarázat rá. Akkor pl. az Alient, a Terminátort meg hasonló "rémsztorikat" miért vetitették 20 órás kezdettel?
A gyerekeknek meg ilyenkor már ágyban a helyük...

dr. Eminens 2007.06.28. 19:07:46

Ejj, a bal oldalát fájlalta, de a tükörben fordítva látszanak a dolgok, mindegy :)

Halvány Görény 2007.06.28. 19:11:04

igen, de ami a valóságban a bal oldala az a tükörben is bal oldala, ez amolyan kötekedés persze de jól esik, na.

linduc (törölt) 2007.06.28. 19:34:45

Mint már többen is említettük, nem változtat alakot Candice, csak elhiteti az emberekkel, hogy azt látják, amit ő mutatni akar.
Ezért nem látják Simone-t sem a rendőrök.

SZE sebét meg jó helyütt fogja, csak tükörben mutatják

Screenshotok:
linduc.extra.hu/heroes.htm


A spoilerkedésről annyit, hogy 23 része van az első évadnak, a második meg még seholsincs.

Halvány Görény: megkockáztatom, nem vagy Galaxis Útikalauz rajongó. :)

mándruc 2007.06.28. 19:47:23

SZE mennyivel jóképűbb ám szemüveg nélkül!!!

Penge™ (törölt) 2007.06.28. 23:29:27

De Emó hogy szerez sebhelyet, amikor már megvan neki a regenerálódás képessége?

Denisa Wry (törölt) 2007.06.29. 08:15:05

Penge: 2 hét múlva megtudod

Charlie Drop 2007.06.29. 12:41:03

Denisa: 2 hét múlva? olyan soká?

Denisa Wry (törölt) 2007.06.29. 13:12:28

Ha a tv-ben nézitek akkor 11-én lesz az a rész. :-)

Charlie Drop 2007.06.29. 13:19:02

Denisa: miért? a következő részben nem derül ki? nem ott lesz az összecsapás?

LeelooBaba 2007.06.29. 16:32:07

Én azt nem értem, hogy a SkizoNő énjei minek akarnak állandóan kijönni a SzekrényTükörből. Megfigyeltem, hogy mindig az fingja kettejük közül a PasszátSzelet aki éppen be van oda zárva. :)

Mohinder meg akkor ásta meg a saját plafonsírját, amikor azt hitte, hogy egy korty mérges tea majd jól elintézi a Főgonoszt, hát a helyében belenyomtam volna még vagy 20 adag csodalöttyöt.

Tilcsák Bea (törölt) 2007.06.29. 17:55:27

doktorhauz hogyvolt mikor lesz? sajnos azt SEM láttam most.

EasyFriend 2007.06.29. 19:37:44

:-) Ez is jó volt... Azért ne sírj nagyon, sixx, őemósága megcsonkítását ha nem is mutatták premier plánban, azért gondolom, a lepottyanó hajtincs szexuális élményt jelentett.

EasyFriend 2007.06.29. 19:40:17

Számomra az volt a várható fordulat egyébként, hogy a legöregebb karakterek (Linderman és a Petrelli mama, meg persze Híró papa) mozgatják a szálakat a háttérből. Az ilyen egyszerűbb dolgokkal viszont, mint hogy Candice = Mrs. SZE, mindig le tudnak döbbenteni.

papugaja 2007.07.02. 09:37:51

Az milyen már, hogy a plafonhoz szögezve vérezve haldoklok, de csak akkor kezdek nyökögni valami figyelmeztetésfélét, amikor az egyébként percek óta szólingató csóka alám ér, és felnéz amikor összevérezem?
Ez rohadtul nem életszerű ám.
süti beállítások módosítása