Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Harmadik műszak 6x04 - Megszállottan

2007. június 27. 10:29 - sixx

Az előző részekből kiderült, hogy Sasha egy besúgó és az, hogy az újonc pont úgy néz ki, mint a fiatal Sean Penn, csak szomorúbb kiadásban. Melankolikus muzsika, videókamera, a falon felirat: "kurva", hol vagyunk? Ja, ez egy ilyen montázs, amiben a főszereplőket mutatjuk, és bereklámozzuk az éppen menő előadó új nótáját. Látjuk a lelkiismeretével viaskodó Sashát, az öltözködő Yokast, régi cuccokban kutató Sullyt, és egy öngyilkosságra készülő faszit, akinek a lakásában a kurva felirat mellett a "miért?" is megtalálható. Bumm, mellbe lőtte magát. Főcím. Yokas immáron civilben (nyomozó lett, höjj) a suli előtt, hiányzik neki a lánya, ezt eddig is tudtuk. Bosco hogy van, kérdezi a kölyök, jól, csak meglőtték egy kicsit. Vitáznak, hiányzol, de sose vagy ott, na ja, ti sem jöttetek el a ceremóniára, szar volt neked is, mi? Szokásos Elválófélben Lévő Anya És Lánya Közötti Beszélgetés.

A bubifrizurás Sashát immáron otthon zargatja a százados, muhaha, kellett neked besúgni, most lőttek a reggeli egyszálbugyiban flangálásnak, ki tudja mikor tör rád a főnök. Sasha meggondolni látszik magát, nem ilyen lovat akartam, mondja, én korrupció ellen súgnék be, ha lehet. Lófaszt lehet, Cruz az korrupt, mondja erre a faszi, és befenyít, maga önként jelentkezett a feladatra, de ha nem tetszik, én kiszivárogtatom Cruzéknak. Az szép lenne. Ultimátum szicsuésön van: vagy kiszedi Yokasból, hogy mi történt Gene Simmons meggyilkolásakor, vagy az egész 55-ös körzet letöltheti a személyi anyagát a netről. Király.

Yokas első napja új munkakörében, a kliséknek megfelelően rideg fogadtatással, ne igyál a többiek bögréjéből, welcome to the squad. Úgy látszik ez ilyen újonc-szopatós nap, mert az öltözőben Sully éppen készül szétverni a Sean Penn-klón fejét, mert Yokas szekrényébe pakolt. Ugrojunk, ez unalmas, hol van Cruz és összeálló bociszeme? Yokas továbbra is apja az ívet, Jelly a társa, aki kiselőadást tart neki a helyes reggeli ismérveiről (ne legyen benne mikrózott szalonna, és gyorskaja), de Yokas leszarja, mert a férje új macáját hesszeli a kocsiból. Sasha és Sully egy családi veszekedéshez érkezik, apu üvöltözik anyuval, miafaszvan? Az üvöltözés oka, hogy a faszi szeret női ruhába öltözni és felkészerezni magát, de kiakad, amikor lebuzizzák. Sully lerendezi a dolgot, volt ütésváltás? Nem. Akkor ne üvöltözzenek, oszt jónapot. Hah, a faszi alsóneműjén vérfoltok, mi már tudjuk, amit Sully nem: a plafonról csöpög a vér, mert a bevezetőben látott Öngyilkos Ember pont az emeleti lakásban lőtte mellbe magát.

A lakásajtót berúgva szembesülünk azzal, hogy sötét és büdös van, Sully ablakot nyit, kamerát és hullát lel, és hozzányúl mindenhez, majd Grissom kollégái jól szétrúgják a seggét. Nnna, megérkezik mindenki, Carlos és Grace a menőségtől, az újonc és Davis a rendőrségtől, már csak Cruz és Yokas hiányzik. Ez a rész eddig nem egy nagy kaland, kérem szépen. Sully ráveri a hullát az újoncra és tessék, megjön Yokas is. Ne már. Ráadásul az Újonc Behányt A Hulla Láttán jelenetet is megkapjuk, ez már nevetséges. A hulla neve is megvan, a lakás tiszta kosz és vér, ja, és BÜDÖS. Jelly visszatekeri a kazettát, és belenéznek  a faszi vallomásába, és öngyilkosságába, nem egy kellemes dolog, különösen úgy, hogy a fickó feje feketére van festve, valószínűleg  bebokszolta, vagy mittudomén. Yokas elviszi magával a lakásban talált videókazettákat, vagy lelkes, vagy csak szereti a horrort. Grace mentősnő bele van zúgva az újonc rendőrbe, ez is mennyire új és friss ötlet.

Yokas az őrsön videókat nézeget, hehe, a hulla Ethan Suplee, azaz Earl tesója a My Name Is Earl című sitcomból, vicces fickó. Kicsit problémásnak tűnik, blogot vezet videóilag, rátalált élete szerelmére, stb. Jelly jő, és máris menne enni, még egy klisé (Az Állandóan Zabáló Rendőr), és ismét az elején hallott nóta, amit nem tudom ki énekel, de nem is érdekel, mert szar. Yokas továbbra is videózik. Ugrunk, a videós ember a várható összeomlás szélén, nem véletlenül festette tele a lakást a "kurva" szóval. Melege van, és kikészült a csaj miatt, akibe szerelmes, de az nem vesz róla tudomást (klasszikus klisé #3: A Szerelmes Kövérember És A Róla Nem Is Tudó Nő), és képes egy másik faszival járni. Aha, ez ki akar nyírni valakit (valakiket) és Yokas majd jól kinyomozza. A csajt fogja legyakni, és ezt be is jelenti. A következő jelenetben már Jelly is nézi a videót, amiben egy vöröshajú, Cindy vagy Sandy nevű csaj meggyilkolását tervezi a súlyos elkövető. Egy kazetta hiányzik, azon lehet a vallomás, Yokas visszamenne a lakásba érte.

Davis lassan kezdi összerakni a képet, már ami a faterja meggyilkolását illeti: az apja együtt melózott Sullyval és az újonc faterjával, de mielőtt ebbe mélyebben belemennénk, jön az atlétás-kisgatyás videós ember, és újabb faszságokat ont a képünkbe, Yokas, Yokas, te nem unod bazmeg? Mert mi igen, nem is kicsit. Ugrunk a lakásra, Yokas és Jelly is kutat, hol van már a hiányzó kazetta, és ki lehet a nő, akibe szerelmes az ember? A házkutatás nem megy túl jól, de Yokas előbb-utóbb rá fog találni valamire. Haha, nemis, Jelly az, aki rájön a megoldásra: A KAMERÁBAN LÉVŐ KAZETTÁN VAN A LÉNYEG, CSAK VISSZA KELL TEKERNI. Elmebetegünk bombát gyártott házilag, majd cipősdobozba rejtette, és elpostázta a nőnek. Kiváló ötlet, most mehetnek Yokasék vöröshajú nőt keresni, akinek elsőbbségi küldeményben bombát küldtek. Az összes egyenruhást az ügyre állítják, tessék mutogatni a képüket, hátha ráismer valaki a környéken. Videózunk, az ember éppen festi magát, és aszongya, hogy ő normális, na persze. Montázs, amiben rendőrök vöröshajú, gyerekeket tologató nőket keresnek - Yokas pedig a videókon hallott infókat rakja össze. Vajh mikor és hol láthatta a nőt ez az állat? Az iskolánál, ahol a gyerekekért megy. Irány a suli.

Hat járőrkocsi érkezik, nem tom miért, a gyilkos már halott, kettő elég lenne. Nem, hozzuk a frászt a kölykökre. Yokas egyszer csak megpillantja a nőt, aki nem is szülő, hanem tanár, és NÁLA VAN A CSOMAG, nem mintha ezt nem sejtettük volna. Yokas a frászt hozza rá, ne mozduljon, mert nem lesz jó vége, a csomagban bomba van. A nő persze nagyon ideges, Yokas is, Jelly is, mi is, hogy egy ennyire vékony sztorira pazaroltunk 42 percet. A csomag nem robban az istennek sem, Jelly megdicséri Yokast, mindenki boldog, lehet menni kajálni.

Davis a szolgálat végén Sullyt faggatja Finney kapitányról, de az nem áll kötélnek, nem mondok én neked semmit, hesspicsába. Az epizód végén Davis megvárja Sashát, akiről nem tudja, hogy besúgó, ezért dugná, de feltételek vannak, be kell tartani a törvényt, és akkor van szex, ha nem, akkor meg nincs. És amikor már azt gondolnánk, hogy vége a dalnak, Sasha egy szemétkukában hullára lel, nyaka körül táblával, rajta üzenet: Miller hadnagy, nem mentem sehová. Délután folytatjuk a következő epizóddal.

16 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spamdog · http://www.szorfdeszka.hu 2007.06.27. 10:41:47

Nem Grissomék hanem Mac Taylor és Stella Bonasera fogja a farban a rúgást elhelyezni! :) (Ez NYC nem Las Vegas)

sixx · http://comment.blog.hu 2007.06.27. 10:55:23

direkt grissomot írtam, ő az űberkirály helyszínelő, és odaírtam, hogy "...kollégái"

Denisa Wry (törölt) 2007.06.27. 11:06:36

Szóval nem csak én untam ezt a tegnapi első részt. Be is aludtam rajta.

Dr. derelye vágó · http://www.freeworldgroup.com/games6/gameindex/castlewars.htm 2007.06.27. 11:22:07

Jó volt ez nem lehet benne mindig végnélküli gyilkolászás kell egy kis pihi is.

Desmond Wallace 2007.06.27. 12:25:11

Szerintem jó rész volt. Az elején pedig a következő szám volt hallható: Ana Johnson-We are, ami a Pókember 2. főcímdala volt.

Nadine · http://nadinevilaga.blogspot.com 2007.06.27. 13:10:18

Nekem is tetszett, nem jó minden héten infarktussal végezni a tévé előtt:)

mickeyknox 2007.06.27. 13:27:47

Ethan Suplee nagyon király a my name's earl-ben. azt nem hozzák el nekünk? végre lenne valami vicces a tv-ben

Angie24 2007.06.27. 14:25:24

Nem volt ez annyira vészes:-) (azért az azt követő rész keményebb volt). Nem tudom miért, de csak tegnap este ugrott be, hogy Yokas férje az a színész, aki Masinát játszotta a 8MM-ben. Azóta nem is tudok rá másképp gondolni, egye meg a fene:-)...

Dr. derelye vágó · http://www.freeworldgroup.com/games6/gameindex/castlewars.htm 2007.06.27. 15:12:51

Angie24 2007.06.27. 14:25:24

Bezony ő volt a főellenség 8MM-ben

Dorkapa 2007.06.27. 15:23:45

Ez a rész most sajna kimaradt, későn értem haza. A köv. részben meg már úgy adták elő Carlosék a mentőállomáson, mint akik túl vannak egy korhatáros produkción. Ez a köv. rész elején volt vagy még ebben?
Az meg tény, hogy a Yokasembernek sorozatgyilkos/pszichopata/stb. karakterfeje van, teccikneki vagy sem...

Desmond Wallace 2007.06.27. 15:24:11

Yokas férje (Cris Bauer) volt már a Gyilkos elmékben és a Lost Room-ban is.

Angie24 2007.06.27. 16:13:36

Dorkapa: egyetértek:-). Más filmekben is láttam már, de róla mindig az a kép ugrik be, ahogy bőrszerkóban adja a brutált, nem tehetek róla. Van valami a kisugárzásában, ami nagyon jó sorozatgyilkossá tenné. (ezért elnézést a színésztől, de tényleg). Ellentétben Sylar-el, akinek a külseje egy "kicsit" modelles, de sebaj, ő legalább jó fodrász lenne, az tuti...:-))))) (ld. olyan egyenes vonalat vágna elől a rakoncátlankodó tincsekbe, hogy hajh)

Agent T 2007.06.27. 17:23:16

Én azt nem értettem, hogy mit keresett a büdösnél a Főnök. Az kimegy minden öngyilkossághoz? Ki posztol a portán addig?

mókus 2007.06.27. 20:32:39

Elég klisés rész volt. Túlságosan gyorsan peregtek az egyébként is kiszámítható jelenetek.. Plusz mindenki össze is jött rögtön mindenkivel.. unalmas volt..

Andika21 2007.07.02. 19:20:49

Tudja valaki h honnan tudhatnam meg a resz alatt hallhatott szamokat,zeneket??? Koszi :)
süti beállítások módosítása