Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Ments meg 2x02 - Harmónia

2007. június 23. 10:19 - sixx

Az előző részben Tommy ivott, depressziós volt, a családját hiányolta, öngyilkosság szélére került és vissza akar menni a kis csapatához. Most azzal kezdünk, hogy éppen megbüntetik, és nem is először - amikor közli, hogy ő tűzoltó és neki JÁR a tilosban parkolás, a rendőr kiröhögi, hol van már 9/11, haver, nincs különleges bánásmód. Jerry és Lou próbálja rádumálni a főnököt, hogy vegye vissza Tommyt, de annak esze ágában sincs, az kéne még csak, hogy megint itt legyen az az alkoholista. Már nem iszik, mondja Jerry, két napja. Muhaha.

Tommy közben az unalom tűzoltóállomásán szunyókál, mi van itt, miért nem ég már valami? Egy ilyen tűzoltónak a tétlenség a legrosszabb, erre mivel próbálják felrázni? Az új csapatának van egy férfikórusa, és azt akarják, hogy énekeljen. Komolyan. Tommy válasza: felmegyek aludni egy kicsit, ti meg szopjátok körbe egymást. Janetékről semmi hír, Tommy az ideösszeomlás szélén. Sully közben beilleszkedett, mindent megfőz, mindenkivel rendes, és nem sodorja életveszélybe Francót.

Mike elmegy az ex-nőjéhez, ami végzetes hiba, mert a csaj nem nagyon akarja látni - az újonc nem nagyon tudja feldolgozni, hogy ki van rúgva. Nem az eszéért szeretjük, az tuti. Jóképű vagyok! Tűzoltó vagyok! Te meg kidobsz? Fetrengtem a röhögéstől. Teddy telefonoz Tommynak, apád Kínában flangál valami nővel, aki tele van lóvéval. A beszélgetés közben Teddy kissé paranoiás lesz, mert tartozik egy csomó embernek, 26 000 dollárral, és attól fél, hogy valaki követi.

Franco hazaér, és bepróbálkozik a gyerekre vigyázó Lauránál, aki erre elmagyarázza neki, hogy nagyon jó lenne a dugás, mert már jó ideje nem volt faszival. Mivel nagyon jól dug, Franco nem akar majd más nővel lenni, és emiatt megutálja magát, és látni sem akarja majd, szóval házinyúlra nem lövünk, és kész. Tommy Sheliához megy bocsánatkérésre, és kiejti a száján a "bébi" szót, ami nagy lépés, hiszen, eddig csak "az"-nak szólította a gyereket. Shelia nincs valami jól, ezért szexről szó sem lehet, de Tommy nem hagyja annyiban, és bejelenti, hogy már nem iszik (két napja) és akkor egy szopás azért belefér?

Szegény Jerrynek sincs jó éjszakája, mert a felesége Alzheimer kórja már odáig fajul, hogy meg sem ismeri, nem tudom hogyan lehet így élni. Vágunk Tommyra, aki Sheliánál alszik, és éjjel felkelve tölt magának egy nagy adag krémlikőrt (ha már vodka nincs a házban), de mielőtt megihatná, Jézust vizionál a plafonra, csöpög a vér a pohárba, így inkább kihajítja az üveget a francba. Francót mutatják, úgy zabálja a fájdalomcsillapítót, mint más az M&M drazsét, ÉRTJÜK, függő lett. Újfiú telefonon zaklatja a molett csajt, és közli vele, hogy Ő rúgja ki, mert tűzoltó, és jóképű, őt nem dobhatja csak úgy egy köver csaj!

Tommy alkoholvágya nem nagyon csillapodik, így Micket hívja, mi legyen? Ne igyál, az. Felhívja Colleen, a lánya is, és elkotyogja, hogy hol vannak: Londonban. Nem Angliában, hanem Ohio államban, Tommy szabadságot akar kivenni, de nem kap - na itt jön majd a képbe a dalárdás szál, mert amikor kiderül, hogy kórusverseny Ohio államban van, Tommy hirtelen érdeklődést mutat iránta, habár botfüle van, és inkább ne énekeljen, ha lehet. A többiek meg akarják hallgatni, beszarás, de még Csendes éj szövegét sem tudja, és mégis bekerül a kvartettbe.

Jerry arcán hatalmas karmolás nyoma, a felesége állapota egyre rosszabb, mert egy harminc évvel ezelőtti félrelépés jutott eszébe, és emiatt esett neki. Franco jön, és kijelenti, hogy nem fog beszélni Tommyval. Garrity is megjelenik végre, és a másik észkombájnnal, az újonccal kezd el beszélgetni, leírhatatlan. Dumb és dumber együtt mennek majd randira, biztos érdekes lesz. Tommyék indulnak a dalversenyre, és mintha nem lenne elég baja, Sheila hívja, és gügyög neki egy kicsit, amitől kiakad, és pofánvágást helyez kilátásba.

Ohio, a verseny helyszíne, a kvartett gyakorol, Tommy pedig a lányával beszél telefonon, és máris indul érte, de előtte még egy kis lelket önt a többiekbe. Nem lenne jó motivátor belőle, az tuti. Közben otthon tűz van, a 62-es kocsi teljes számban felvonul, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy Jerry végre megtudott valamit a főnökről, amivel zsarolni tudják: van egy lánya, de nem a feleségétől. Ugrunk vissza Ohioba, ahol hó fed mindent, és Tommy a családját figyeli a kocsiból. A gyerekek megörülnek neki, Janet már nem annyira.

A neje egy olyan echte cseszlovák teremfutballista frizurás tűzoltóval randizik, amilyet eddig csak karikatúrán láttunk. Tommy a kocsiban vitázik Janettel, aki látszólag beleegyezik a hazaköltözésbe, de a hátsó ajtón keresztül távozik - Tommy meg nekieseik a manusnak, a verekedés végén a faszi egy baseballütővel veri szét a kocsit, ami persze nem Tommyé, így lesz majd mit magyarázni. 

Jerry terve a következő: elmondja a főnöknek, hogy mit tudtak meg, és megfenyegeti, hogy ha nem veszi vissza Tommyt, akkor elmondják a feleségének is. Lou és Sean eközben a főnök háza előtt várakozik majd, és ha Jerry nem hívja őket egy félórán belül, akkor bemennek a feleséghez. Na kérem szépen, ez úgy sül el, hogy kiderül: nem a főnöknek van gyereke balkézről, hanem az unokatesójának. Jerry telefonál Seannak, de a vonal szar, így félreértik az egészet, és közlik az asszonyal, hogy mi a helyzet. Az utolsó jelenetben persze kiderül, hogy amilyen hülyék, még a címet sem jegyezték meg rendesen, és a szomszédba csöngettek be. Az ott lakónak lesz majd mit kimagyarázni.

3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. derelye vágó · http://www.freeworldgroup.com/games6/gameindex/castlewars.htm 2007.06.23. 10:52:08

Geci volt Tommy-val nagyon ez a cseszlovák teremfutballista frizurás tűzoltó egy kicsit bealázta ezzel a bácsizásal.

Sajtpajti 2008.04.26. 20:04:06

Hali

Nem tudja valaki, hogy az a fostalicska rtl miért vette le a műsorról a Ments Meg!-et? Nem volt elég nézett, vagy mi?
Még le sem ment a 2.évad, úgy ahogy volt, elvágták, és berakták a Bűnös Utcákat , vagy mit:(

eperlekvár 2008.06.05. 14:09:55

Szerintem leadták a második évadot végig, de én is hiányoltam a folytatást.
süti beállítások módosítása