Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Harmadik műszak 6x03 - Átkozott egy nap

2007. június 20. 10:34 - sixx

Mivel az RTL Klub heti két Harmadik Műszak epizódban gondolkodik, mi is két hogyvolttal jelentkezünk. Na, innentől kezdve ez az egyik kedvenc sorozatom, hiszen a Running Blind című akusztikus nótával nyitnak a Godsmacktől, aki ezt meglépi, azt szeretni kell. A képen közben Yokas meglehetősen nagy feje látszik, amint véres habokat vizionálva mereng az Élet Nagy Kérdésein, Cruz őrmesteren, késen, gonosz basszusgitároson. A kellemes muzsika mellé egy nyomozás részleteibe beavató jegyzőkönyv oldalait montírozzák a véres képek elé, Cruz ellen eljárás folyik, stb.

Ismét Yokas, a lakásban pityereg, és a gyerekek cuccait nézegeti szomorú bociszemekkel, ezek szerint a férje nem viccel, hanem elköltözött. Telefon csöng, Sasha az, a besúgó, és szeretne Yokasszal találkozni "csajok együtt pletykálnak és közben kiteregetik a szennyest" jelleggel, de Yokas nemet mond, mert elfogadta az előléptetést, és arra készül, vagy mi. Szar kifogás. Sasha kissé csalódott, mert nem jött össze a kis információgyűjtő expedíció, nem szimpatikus nekem ez a besúgólány, akármilyen szép is mosolya. Újabb telefon, ezúttal a százados: vigyázzon Sasha Cruzzal, mert veszélyes, még agyonvágja ha nem figyel.

Eligazítunk az őrsön (55-ös körzet), legfontosabb közlendő az, hogy Bosco különszobába került, és az, hogy Tyrone Davis közrendőr új partner kap, aki újonc, és emiatt azonnal halálesetre gyanakszom, de nem lesz az, mert az újoncot (Finney) az a Josh Stewart alakítja, aki a Dirtben azóta főszereplő, gondolom nem egy epizód alapján hívták a castingra. Sully szerint az újfiú apja egy rohadt állat (ő az a rendőr, akinek Sasha súg be, összeáll a kép szépen), és egyébként is, kiafasz ez a lófaszjóska? Hát, ő, ott a hátad mögött, Sully. Főcím.

Sully nem hagyja annyiban a dolgot, szerinte szar ötlet Davis közrendőrt és Finney újoncot összerakni, mert valami van a múltban, gondolom egyszer megtudjuk azt is, hogy mi. Davis nekilát az újonc trenírozásának, kihajítja a tankönyvét, ad neki egy sapkát, és nem engedi vezetni. Bah, kliséhalmok ezerrel. Finney szeretné megtudni, hogy az apja valóban egy gennyzsák-e, mert csak miatta szállt be a rendőrösdibe, muhaha kisfiam, ez nagy szívás. Davis MEGSAJNÁLJA és megendedi, hogy vezessen, erre Finney elvigyorodik, mert a sírás-rívás csak álca volt, neki a kulcs kellett a kocsihoz. Josh Stewart jó arc.

Hejj, mentőségre váltunk vagy tűzoltóságosmentőségre, nem tudom, hogy van ez most ebben a sorozatban, mert két csaj dumál FDNY pólóban, de ők az előző részben mentősök voltak. Mindegy, jócsaj mindkettő, az egyik egy gyökér, mert ő tapasztalt, meg minden, és neki itt ne ugassanak, a másik próbál kedves lenni, és van egy faszi is, aki az első csöcseit bámulja, és nem szól egy szót sem, gondolom a szájából szépen lassan szivárgó nyálcsík miatt. Aztán megszólal, de kár volt, mert nagyon szar dumája van. A faszit Ruivivarnak hívják, a csöcsöst Carlának, a harmadikról nincs még infónk. Hívás jön, menni kell életet menteni. Cruz és Mallory hadnagy tovább folytatják a násztáncnak is beillő veszekedést a kocsiban, nem rossz egyébként a két színész közötti feszültség, szerintem Aidan Quinnek bejön Tia Texada. Várnak valakit, és közben osztják egymást a kocsiban, végül kiderül, hogy Yoshira várnak, a bilincsből kiszabadult rendőrre, akit meg kéne kérdezni az első részben látott lövöldözéssel kapcsolatban.

A mentősök egy médiumhoz érkeznek, ahol egy ügyfél a halott nejével dumálgatott, és infarktus szélére került. Mivel a kuncsaft nem fizetett, a médium megátkozza a mentősöket. Kellemes meló ez. Vágunk, Sully és Sasha a kocsiban, a faszi rühelli ezt a Finney kapitányt, geciember az, hidd el, Sasha. Irány egy lövöldözés, de útközben majdnem összeütköznek az újonccal, akinek nem lesz egyszerű dolga ebben a sorozatban. Finney egy kínai esküvőt zavar meg a kis pisztolyával, a klasszikus "petárdákról azt hittük fegyverropogás" történetszálban, megjön Sully is, és majd' egymásnak mennek, oké, értjük: Sully nem szereti Finney-t, lépjünk már túl rajta.

Yokas vs. Mr. Yokas. Ha nem egyenruhában van ez a nő, egész jól néz ki. Elújságolja apunak, hogy detektív lett, és ma este van az ünnepség, hozd már el a gyerekeket kiöltözve. Majd látjuk, mondja Mr. Yokas, és elhúz, dühös ember ez, és van neki egy csaja is, aha, ez a válás másik oka. Yokas helyében a belét kitaposnám. A mentősök az átokról beszélgetnek, nem nagyon érdekes, ugorjunk. Sasha és Sully dumálgatnak Chinatownban, mi bajod neked a Finney faterrel, bazmeg? Hát, majd egyszer elmondom, de geciember. Hoppá, lövöldöznek, de most már tényleg. Lelőttek egy ránézésre ünneplőbe öltözött nőt, akár még a menyasszony is lehet, nem ismerem a kínai szokásokat.

Sasha és Sully kerget, az ellen lő, Sasha erősítést kér, feszültség van. Cruzék indulnak is, a zsiványok motoron menekülnek, Finneyék egy baleset szemtanúi lesznek, és mindez nettó 1 perc alatt, ez a sorozat mindig így pörög??? Aztakurva, a balesetes csajt egy másik kocsi is leamortizálja. Látványos. A nő orvos, így pontosan tudja mi történik vele, kellemetlen lehet. Cruzék megérkeznek a kínai lövöldözéshez, hogyvolt jön, kapucnis elkövető, angolul nem beszélő tanúk, lövés, menekülés, mentősök, és most maguk is itt vannak.

Finney és a balesetes nő, az eddig seggfejként viselkedő rendőr teljesen normálisnak tűnik. A dokinő tudja, hogy haldoklik, és írni akar valamit. Cruz és Sasha Chinatownban, a kis geci pont most akar infót kiszedni??? Ez kemény. Aidan Quinnek van egy kis hasa, edzeni kéne szerintem. Cruz továbbra is vitázik, az orvosnő közben a kerület másik oldalán a végrendeletét diktálja Finneynek, és elárulja, hogy van egy titkos számlája, amit a férjére hagy 10 000 dollárral, stb. Nem szeretem én az ilyen jeleneteket, a nőnek lánya is van, megjönnek a tűzoltók, és szabadítanának, de a muzsikából már tudjuk, hogy mindhiába.

A drámát Ruivivar kalandjai törik meg kissé, akin valóban átok ül: majdnem elüti egy taxi, leöntik forró kávéval és ráesik egy villanyszerelő. Kér egy százast a kolleginától, és irány a médium/jósnő, hogy levegye az átkot. Cruz és Malloy vitáznak, de most Cruznak van igaza, mert megfejtette a Nagy Kínai Ügyet, sőt, el is kapta a lövöldöző tinit, de inkább nyal egy kicsit, és hagyja, hogy a főnök hallgassa ki. Ezek. Dugni. Fognak. Finney és Davis halálhírt közölni megy az orvosnő családjához.

Yokas a kinevezési ünnepségen, várja a gyerekeket és Mr. Yokast, de hiába. A zene ennek megfelelően szívszorító. Ruivivar mégsem a jósnőhöz megy rontást levetetni, hanem a Névtelen Kolleginához fordul, ez kifejezetten vicces megint, az meg pláne, hogy a rontást levevő csaj úgy esik a faszinak, hogy csak na, csók, taper, hülledezés. Sasha és Yokas az ünnepség után, a besúgó meghívja az újdonsült nyomozót egy pohár borra, miközben a kollégái odakint lehallgatják az egészet. Ez nagyon geci. Ismét jön a Godsmack a Running Blinddal, ha valakinek bejött a nóta, keresse a The Other Side című EP-n, nem fogja megbánni.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dallas 2007.06.20. 10:42:59

Ide is beírom, annyira jó lett :)

Sixx, télleg nem túl jó ötlet úgy írni egy sorozatról, h 5 évad(!) kimaradt belőle.. :) Vagy inkább, "nem vak az csak bátor"?

A sorozat egyébként nagyon erősen bekezdett, az első rész nagyon erős volt. Kicsit emlékeztet a Vészhelyzet utolsó részére, amit ugyancsak megnyomtak és k jó volt. (pedig a sorozat már-már érdektelenségbe fulladt..) Szóval, sajnos a rengeteg szereotípia erősen rontja az összhatását a sorozatnak (józsar-rosszzsaru, Angelina J.-s kemény rendőrcsaj, bevállalós tűzoltócsaj, belső ellenőrzés-szemét munka, stb), de ettől még én nagyon szeretem, mert nagyon jól meg van csinálva, nem sajnálták rá a pénzt és a szereplők hitelesek, ami ritkaság!

Közben esetleg vélemény a Vészhelyzet utcsó részéről? Az hogy tetszett?

Ebben a Műszak részben idegesítő volt ez a megátkozás sztori, meg a csókjelenet. Ezt elk.ták. Meg az uj kis gyökér fiú/szemét rendőr fia elsírja magát és bénázik? Nemá..

De ezen kívül ez a rész se volt gyenge..

Prior Prophet 2007.06.20. 10:48:46

A nyálcsorgató meg a két csaj mentősök, csak a tűzoltókkal vannak egy őrsön. A pasit Carlos Nieto-nak hívják, a csöcsös Grace, a rontás levevő pedig Holly. Egyébként Ő a való életben a Carlost alakító Anthony Ruivivar felesége.

Prior Prophet 2007.06.20. 10:54:54

Ja, és Sixx szeretnék valamit kérdezni, teljesen off. A Brothers and Sisters című soriról tettél már említést? Érdekelne a véleményed.

toi 2007.06.20. 10:55:32

kruzék biztos dugni fognak.
boscoval is dugott nem is egyszer az ötödik évadban, vele se jöttek ki.
még mindig nem ugrik be a főcím.

toi 2007.06.20. 10:56:50

háhá!
ez gyors volt, beugrott:
the crystal method - keep hope alive

Dallas 2007.06.20. 10:58:03

ez a csengőhangom.. Bocsesz... :)

2007.06.20. 12:09:32

thx sixx! Godsmack nagyon brutál, bejövős!

Mme du Tancin 2007.06.20. 12:25:07

Cruz és Bosco csak azért dugtak, mert Cruznak kellett egy ember, aki mellette áll és a crack-es - húgos ügyben benne van. és azért nem jöttek ki, mert Bosco erre viszonylag gyorsan ráébredt + Yokas gerincenlövése is ennek az ügynek volt a végkifejlete.

Sixx, szerintem nézd végig azért az első négy évadot, abban aztán van mentős meg tűzoltó dögivel, fasza igaziamcsi kis szept11-es duplarésszel. Éshát a negyedik évad végi cliffhangert okítani kéne...

Azt mondja meg valaki, hogy Mr. Yokas mér' van ennyire berágva a folyvást depressziós Yokasra? Mert ere nem emlékszem.

sarasvati / sütifej (törölt) 2007.06.20. 12:35:38

szept11-es duplarészt kétszer hagytam ki.
pedig akartam

Yokas apu idegbeteg volt talán, mert anyu folyton melózott, meg Yokas talán egyszer terhes is volt és aztán nem. ha jól emlékszem. apu meg nem örült neki, vgy nem is tudta?

Prior Prophet 2007.06.20. 12:39:51

Asszem azért van berágva rá, mert Fred Boscot okolta Faith lelövéséért, és nem tetszett neki, hogy az asszony visszamegy melózni, ráadásul Faith kimondottan kérte, hogy ismét Bosco-val járőrözhessen. A gyerekeit teljesen elhanyagolta, későn járt haza, a családverő ügyvéd kislányának az ügyében is szinte mániákusan nyomozott. Fred meg ez idő alatt összeszedett egy csajt.

Prior Prophet 2007.06.20. 12:46:42

Tényleg! Terhes volt, de titokban elvetette (persze Yokas apunak nem szólt erről)aztán - ha jól emléxem - az aluljáróban üldöztek egy hapsit, aki egy vascsővel hasba vágta Yokast, ez persze kapóra jött Neki és azt mondta Frednek, hogy elvetélt. De asszem ezen Bosco jobban kiakadt, mint Mr. Yokas.
Ez persze nem az előző évadban volt.

Nadine · http://nadinevilaga.blogspot.com 2007.06.20. 12:54:35

Sixx, a fülemben cseng, ahogy a Grace Klinika évadzáró részeinél mondod, hogy "na, ezekért a részekért nézzük az egész sorozatot". A Harmadik műszak végig ILYEN részekből áll. Csak az változik, hogy éppen a tűzoltókra, a mentősökre vagy a rendőrökre fókuszálnak jobban.
Még mindig Kim - ezek szerint én még nem tartok ott a 24-ben, ahol ez a nő J. B. csaja, úgyhogy... SPOILEREZTÉL!!!!:)

Mme du Tancin 2007.06.20. 12:59:16

jajaja, tényleg.

sarasvati, szept11-es részért nem kár, meghallották a hírt, mentettek egy kicsit, jöttekmentek mocskos arccal hős-zenére, a végén meg nagyon sajnálták és még nagyobb tiszeteletüket fejezték ki azok iránt, akik még náluk is elhivatottabban mentettek és jól ottmaradtak. közben végig alaposan meg voltak döbbenve.

sarasvati / sütifej (törölt) 2007.06.20. 13:04:24

azért akkor elég sokan meg voltunk döbbenve asszem.
függetlenül a tetű politikától.

timbuk 2007.06.20. 13:34:26

Tényleg nagyon jók ezek az új részek is!
Az Aidan Quinnt meg alig ismertem meg!!! Nem áll jól neki az öregedés aszem, fiatalon jobban csíptem! De marha jól alakít!

Régen a Bosco miatt néztem, jó figura volt, és most már akkor nem lesz???? Hüphüp...
Hiányolom!

A kis belsős csaj azért nem semmi, mi minden lehet egy csinos pofi mögött..?

sélli 2007.06.20. 13:46:15

Carlossal egy baj van: még az első évad első részében kitaláltak neki egy ilyen hüjelúzerálmacsó-vagyok karaktert amit azóta sem tudtak továbbfejleszteni..nem túl változatos, de leginkább unalmas. Talán egy vele kapcsolatos vonulat volt, mikor megszületett a kislánya meg mikor megtalálta a tesója. De előtte-utána hosszú hosszú szünet.
Boscó-o-t tuti nem nyírják ki!!! A legjobb arc az egész sorozatban (különben is, miután szuperadonisz-ájlávjú Jimmy elment azóta sztem Ő az ügyeletes szépfiút)
Még mindig azon agyalok, hogy honnan a francból szedék ezt a Sasha 'áruló' vonalat... nem értem!!!

Prior Prophet 2007.06.20. 13:46:31

Timbuk, nyugi!
Bosco lesz még!

sélli 2007.06.20. 13:50:45

Ja, sixx! Ha nem is az összes eddigi évadot, de a mostani szezonnyitót mindenképp nézd meg, mert az Alias záró+Grace Klinika robbantós része szorozva hárommal sincs még a kanyarban sem ehhez képest!!! :)

Prior Prophet 2007.06.20. 14:03:35

Sasha karakterét alaposan megváltoztatták, aki látta már a 6. évadot tudja mi fog történni vele, aki még nem, hát... nem akarok spoilerezni, legyen elég annyi, hogy szegénykének lesznek még nehéz percei...

sixx · http://comment.blog.hu 2007.06.20. 14:25:10

sélli, léttam, király volt.
prior: ne is.

timbuk 2007.06.20. 15:22:30

Köszi, Prior! Megnyugodtam!:)))

KékFény6 2007.06.20. 23:31:35

A mentők meg a tűzoltók azért vannak egy őrsön, mert (ha jól tudom), az USA-ban egy szervezethez, a tűzoltósághoz tartoznak a mentők is (gondolom azért, mert a legtöbb tűzesetnél szükség van rájuk). Ezért is van mindegyiken FDNY póló/kabát.
süti beállítások módosítása