Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Hősök 1x16 - Váratlan

2007. június 14. 13:44 - sixx

Az előző részben oly sok minden nem történt, csapjunk rögvest a lecsóba! Teddel nyitunk, a Radioaktív Emberrel, aki a sivatagban bujdokol, egy kafa kis házban, laptoppal az asztalon, ami ugyan nem csatlakozik a netre, de mégis csetel valakivel. Újabb hírót lengetnek be nekünk, csaj, és olyan képessége van, hogy csak úgy tud netezni, az agyával. Ez nagyon király, ha lehet, akkor én egy ilyet kérek a láthatatlansággal kombinálva, és esetleg  jöhet Clairemackó regenerációs hogyishívjákja is. Ted annyira nincs lenyűgözve, de a csaj valami bigyula tervrajzát küldte el CSAK ÚGY, AGYBÓL, amin az a pisztoly látható, amivel belőtték a hírókat. WiFiLány a nyakát mutogatja (szép), és az a terve, hogy megkeresse a gazokat, Ted meg szétrobbantja őket. Jó terv.

Parkman közrendőr a zoknik között tárolja a gyémántokat, mert ott BIZTOS nem találja meg a neje, nohát. A neje terhes, és mosna, de gyűrűt lel, amit úgy reagál le, hogy micsináltál te szerencsétlen? Parkman hazudik egyet, a gyűrű szűk a terhes asszony ujjára. Vágunk, Montana állam havas stúdióhátterére, tessék kikockázni, nagyon gáz a díszlet. Mohinder és új barátja, Sylar mennek hírókat begyűjteni, itt pl. egy autószerelő nő van, akinek kurva jó a hallása.

A hölgy (Dale) szuperképessége a hallás, mint mondtuk, szívdobbanástól a légyzümmögésig mindent iszonyú jól hall, és csak a rap zene tudja elnyomni a dolgot, hahaha, Motörheaddel kopphangerőn teccett már próbálkozni? Na ugye! Sylar megolvaszt egy franciakulcsot, tessék, én is tudok valamit. Mohinder meg csak áll, és néz, ő nem tud semmit. A nőnek elég nagy trauma volt a képesség, de már nem, mert tudja irányítani. Sylar szíve egyre gyorsabban ver, Dale meghallja, feszült nézés következik, és egy vallomás: a hölgy nem akar meggyógyulni, sőt. El ne merje venni tőlem senki ezt, mondja, de Sylar majd jól leszakítja a fejét, és kész.

Hiro a szekrényben, az előző részben megismert langaléta nő által átvert ügynök szabadítja ki, nyomás Ando után. Tedet látjuk, a neje sírjára tesz virágot, és teszi tönkre az egész temetőt, mert ugye sugárzik mint állat. Ugrunk Izsák lakásába, aki a Szemüveges Embertől kapott pisztolyt szorongatja, értjük a célzást, valaki le lesz lőve az epizód vége előtt. Ha lehetne, Emót választanánk, de kvázi főszereplőként esélytelen a dolog. Az emlegetett szamár a Láthatatlan Emberrel verekszik láthatatlan üzemódban, welcome to the Matrix, motherfucker. Emó a felé lesújtó seprűnyelet meg tudja állítani a levegőben, ez tényleg mindent tud már lassan.

Izsák azzal traktálja a Vastagszájú Nőt, hogy Emó elutazott, és minden hiába, tartsd meg a kulcsomat bébi, bármit megteszek érted. És megint mutogatják a pisztolyt. Hiro és az ügynök kocsikázik, japán barátunk a küldetéséről beszél, ugorjunk. Ando és Hope egy benzinkútnál, Hope táskája csurig van zsetonokkal, Ando rájön, hogy nem kóser a dolog, különösen akkor, amikor fegyvert fognak rá. Megint ugrunk, Mohinderék elteszik magukat éjszakára, KÜLÖN SZOBÁBAN, nyugi. Sylar úgy tesz, mint aki kedveli Mohindert, de mi tudjuk, hogy ilyen ember nincs is. Amikor Sylarral közli, hogy mást sem akar jobban, mint megtalálni a híró-gén kikapcsolásának lehetőségét, Sylar kissé bekattan, de uralkodik magán.

Clairemackó úgy dönt, hogy ideje kitálalni anyunak a fejfájásokról, van egy ilyen fekete ember, oszt az szedegeti szét az agyad anyu, akarja mondani, de ehelyett csak homályosan célozgat, míg az anyja össze nem esik, irány a kórház. Emó és a LE a tetőn  galamboznak, Darwin is előjön, és a maximális potenciál, ami Emó. Hoppácsak, valaki figyeli őket hőérzékelős miskulanciával, a SZE és a képességkioltós Néma (aki nem az), most végre elkaplak, te hajléktalan, mondja SZE. Hah, a LE nyakba lőve elektromos sokkolóval, Emón azonban nem fognak ki, mert megállítja a lövedéket a levegőben, és elrepül a LE-el együtt.

A SZE telefont kap Clairemackótól, anyám nagyon beteg, vinni kéne a kórházba. Megyek, mondja amaz, és indul is. Parkman közrendőr szarban van, a neje rájön, hogy 40 000 dolláros gyűrűje van, namostmilesz. Van itt még, kicsim, mondja Matt, meghalt a gazdája a zacskónak, nekünk van vagy kétmilliónk gyémántban, halleluja. Mrs. Parkman továbbra sincs kibékülve a dologgal, Parkman azt teszi, amit ilyenkor kell, elhúz a francba Teddel találkozni. Emó felkelti a LE-t, aki cserébe leüti, és üvölt egy kicsit, faszér' hoztad a nyakamra ezeket, te gyökér, ezért voltam láthatatlan 23 évig? A LE bepánikol, és Izsákra keni az egészet, az köpött, a szeme sem áll jól sose neki, eridj Emó, és csapd le a fejét.

Nathan Petrelli a Vastagszájú Nőnek meséli, hogy Emó kirepült az ablakon, ezen elröhögcsélnek egy kicsit, mondok én jobbat, felrobbantja a világot is! MUHAHA. A kacagás után a VN benyögi, hogy ad egy, nem szavaz Petrellire, ad kettő, elköp mindent a sajtónak, MERT AZT BIZTOS ELHISZIK MAJD. Nathan aggodalmasan néz. Ugrunk a Hiro-Ando sztoriba, lövöldözés, kocsirobbanás, halálos veszély, de Hiro megállítja az időt akkor, amikor Hope pont fejbe lőné, sőt, a golyót visszakényszeríti a csőbe.

Sylar jön, szó szerint, és ez nagyon rossz hír Dale szempontjából, mert levágják a fejének tetejét. Kórház, Clairemackó anyja, és egy orvos, akinek a kis hölgy kitálal, van egy ilyen fekete gyerek, na az villantózta az agyát, el tetszik hinni, na ja, kicsim, apád nem kezeltet valahol? Mégis, mit képzelt Clairemackó? Parkman közrendőr Teddel és WiFiLánnyal randizik a temetőben, immáron ő is megtudja, hogy egy izotóp van beléjük fecskendezve, és így követik őket nyomon. A csaj összeköti Parkman agyában a papírgyárat Benettel és az izotóppal, Ted javaslatára pedig indulnak bosszút állni.

A SZE megjelenik a kórházban, ahol Clairemackó leüvölti a haját, de nagy geci vagy te fater, miért csinálsz ilyeneket? Ne villantózza a néger barátod az én anyámat! Clairemackó nem hiszi a SZE ígéreteit, pedig asszem a világbéke és az ingyensör is elhangzott, de a "minden rendben lesz" tutira. Másnap reggel van, Mohinder megy az autószerelőnőhöz, Sylar meg kivan, mint Huszti Szabolcs a kispad láttán, mert nem tudja kontrollálni az új képességét, és mindent hall. Ettől fejfájása lesz, és idegesen néz. Az autószerelő halott, Mohinder kidobja a taccsot, mehetünk.

Hiro közli Andóval, hogy kész, vége a kalandnak, ideje hazamenni - mármint Andónak. Busz jön, a sofőr nem más, mint Stan Lee, a Pókember kiötlője, agya, rajzolója, stb. Király kis cameo. A SZE és családja hazaérkezik, de vár rájuk egy kellemetlen meglepetés Ted és Parkman közrendőr képében, akik idegesek, és válaszokat akarnak. Na, most mi lesz?

Vágás, az lesz, Izsákig, aki fest, Emót a lakásában, és tessék, már ott is áll mögötte. Verekedés lesz, majd Emó láthatatlanná válik, mert Izsák előkapja a pisztolyát, és lőni kezd rá. Ezt leginkább a pont akkor arra kóválygó Vastagszájú Nő szívja meg, mert szépen mellbe lövik. A jövő heti nagyon állat rész lesz, vétek kihagyni!

69 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Charlie Drop 2007.06.14. 13:53:54

Baxus, már tűkön ültem :D

villa 2007.06.14. 13:56:54

moheindertől meghalok, annyira idegesít. azt mondja már meg valaki, hogy ha többször is hallotta a hangját apja üzenetrögzítőjén, meg szalagjain, akkor hogy a francba nem ismeri fel?

a másik meg, amit nem értek, hogy mikor syler gyilkoni kezd, akkor miért lesz torz a hangja?

és a harmadik, hogy akkor valójában, ugye jól értem, hogy syler képessége az, hogy el tudja venni a képességeket gyilokkal. tehát ez az ő alap képessége, hm? eh, mindegy is.

viszont csúcs volt a vége az epizódnak, végre egy ütős izgalmas rész!:)

linduc (törölt) 2007.06.14. 14:00:05

Köszi sixx, ez megint jó volt. :)

Hiro azt amit csinált, vajh' hogy csinálta?

Charlie Drop 2007.06.14. 14:02:00

villa: egyetértés uralkodik.

Jaja, gyilokkal másol képességet, az Emo meg ugyanez csak gyilok nélkül...

ford? 2007.06.14. 14:02:50

nem tudod, a jövő heti már az évadzáró rész lesz?

2007.06.14. 14:03:30

Kár, hogy Mohinak nincs valami szuper képessége, és így nem célpontja Sylarnek.
Netán, ő léphetett volna be Isaachoz, mikor az a pisztollyal lőddözött (bár, a vastagsájú csaj kiiktatását sem bánom)
Autószerelő néni tök szimpi volt, csak nem értem, mekkora business lehet OTT autót szerelni.
Nem vagyok egy szerencsejáték tudor, ezért nem értettem, hogy miért gáz, hogy a langaléta nő cukirózsaszín tasijában zsetonok voltak?

linduc (törölt) 2007.06.14. 14:04:06

villa: Sylar alapképessége, hogy "megérti a dolgok működését". Az agy is azért kell neki, hogy azzal csinál valami titkosat (:D), és megérti, hogy képesek arra, amit csinálnak, és ő így tanulja meg.
A torz hang meg szutyok szinkron eredménye, eredetiben mély lesz a hangja, és szerintem az nagyon hatásos. Talán ez a válasz a miértre is. :)

ford?: dehogyis! 23 része van.

villa 2007.06.14. 14:04:50

linduc:
ilyet csinált már hiro egyszer, mikor megállította időt, és elvette mikah-t vagy ki a picsát a kocsi elől. vagy az csak sima gyerekekkel volt? nem emlékszem. a lényeg, hogy megállítja időt és változtat álló helyzeten, csak most már egy fokkal jobb, mert érintés nélkül, gondolattal is képes erre. idő és tér machinátor:)

sélli 2007.06.14. 14:04:52

Klafa kis ÖF, köszi sixx! Már nagyon vártam, hogy VN-t írják ki! Mellesleg, ha nem Izsák öli meg, akkor Nathan tette volna. Tekintve,hogy majd biztos a választása előtti 2 hétben kiengedett volna egy ilyen 'légbőlkapottnak tűnő' infót magáról + az öccséről... na ja!

linduc (törölt) 2007.06.14. 14:11:55

légbőlkapottnak tűnő, ez jó :-)

villa: Igen, megállítja az időt.. de itt most nem megállította, hanem mintha visszapergette volna :)És nem simán csak visszajátszás volt, a golyó visszarepült és még a csaj kezét is kimozdította... nem csak az idővel játszott.. hanem.. a fene se tudja.

Charlie Drop 2007.06.14. 14:22:31

Skacok: mi volt a baj a VNnel? Miért jó, hogy kiíródott?

[HEJ] 2007.06.14. 14:27:30

Azert ez a W-LAN-Lany nagyon gyenge eresztes volt, lassuk be, a sorozat ilyenfoku elorehaladottsaganal mar kar behozni uj szereplo(ke)t. A T3 terminator-nocije is kommunikalt a vilag osszes gsm/3g/stb. frekvenciajan, szoval akkor ez most nyulas?

Meg nem tudtuk meg mi Mafla urfi specialis kepessege... Viszont hol van az ikiNiki? Veluk nem tortent semmi erdekes az elmult 1 hetben? :) LOL

Hero ha vissza tudja forditani az ido kereket, es valamint idoben elore is tud repulni (future-Hiro), akkor nem az lenne a legegyszerubb finale, ha ismet elorerobogna New York felrobbantasa napjara, es a robbanas pillanataban hunyorogva bar, de visszakuldene a rettenetes eneregiakat az Emoba?

u.i. vajon hany vacak nemet vigjatekot tudnak beinzertalni a tv2 kreativ-programigazgato-managerei szerda estere? Az a "valami" a House elott, nna az is megerdemelne 1 kulon posztot.

Angie24 2007.06.14. 14:27:59

Köszi sixx, ez nagyon jó volt:-)))).

linduc (törölt) 2007.06.14. 14:35:50

[HEJ]: nézegesd meg a képregényeket, abban van történet a lányról is. :)

2007.06.14. 14:43:42

HEJ, konkrét perverzió, ha valakinek hiányzik Niki ;-))))

A képregényekben azért ennél jobban elő van vezetve a Wireless csajszi, akit nem zavar, hogy esetleg némi spoilerbe is belefut, szerintem azokat érdemes olvasni, mert egy csomó olyan dolog megvan benne részletesen, ami a filmbe nem is kerül (pl. hogy került Clairemaci apucihoz, a legújabb, meg, hogy hogyan lett a Néma Haiti,a ki nem is néma, hero)

MÁS
Ami nem rémlik, hogy annyi idő telt volna el a kezdetektől, hogy Parkmann feleségének már jól látható pocakja van, szerintem legalább 4-5 hónapos terhes.

2007.06.14. 14:44:33

linduc, na, ezt a képregényes dolgot majdnem egyszerre sikerült ;-)))

sélli 2007.06.14. 14:50:10

Charlie, nekem személyszerint semmi bajom nem volt VN-nel... egészen a második rész végéig. Addigra telítődtem ezzel a könnybelábadószemű-picsogó-Ájszekénszeretlek, gyere le a drogról majd én segítek-bühühhüüüü karaktertől. Azóta vágom a centit, hogy valaki vagy verje fejbe egy féltéglával vagy írják ki de villámgyorsan :)

Los: való igaz, hogy Parkman felesége hirtelen egyik részről a másikra hejdekikerekedett. Bár lehet, hogy egy kis Alien 'növekszik' rohamos gyorsasággal :)

Mocsár 2007.06.14. 14:56:55

Human genom project. Végre értem, honnan tud Mohinder a hősökről... Mert így valóban van értelme, de már ideje volt megmagyarázni...

A Vastagszájú Nőt én egyébként nem sajnálom különösebben, hisz sose kedveltem. Viszont a Wireless-lány szimpi!

2007.06.14. 15:02:44

sélli, igen, valahol azért is fogott meg ez az idő dolog, mert az előző részekben valamikor valami olyasmi hangzott el, hogy 2 hét van NY felrobbantásáig, és, mintha a legején sem lett volna pár hétnél több...
Úgy látszik, ez is BK universum, ahol a hörcsögokvemhességi idejében szülnek a nők ;-))))

linduc (törölt) 2007.06.14. 15:02:56

Los Alamuszi, pont ezt akartam írni én is :-)))

Parkman gyereke meg lehet olyan, mint Isabelle a 4400ból. :)

[HEJ] 2007.06.14. 15:03:18

A radioaktiv ember-t is izotoppal jeloltek meg? A wlanlany a kodolt halozatokhoz is hozzafer, vagy csak a titkositatlan reszhez? Ha ez utobbi, akkor nekem nem is kene.

linduc (törölt) 2007.06.14. 15:06:08

A történet 5 hét, legalábbis Hiro annyit utazik előre az elején november 8-ára.
Bár az is igaz, hogy ott fényes nappal van a robbanás, aztán meg... De ezt inkább most hagyjuk.
Nathan is azt mondja, két hét van hátra a választásból, és a robbanás meg a választás estéjére van megjósolva.

Denisa Wry (törölt) 2007.06.14. 15:06:30

"Sylar meg kivan, mint Huszti Szabolcs a kispad láttán.." :)
Nagyon klassz HV.

vasszűz 2007.06.14. 15:06:53

Á, szóval zsetonok voltak a táskában! Olyan gyorsan elkapták.

2007.06.14. 15:08:19

Clairemaciapuci meg sem lepődött azon, hogy az édes kis lehánykája nem veszítette el az emlékezetét, és nem is vonta felelősségre a Néma Haitit, aki nem is néma?
Meg, eddig nem volt olyasmiről szó, hogy NH kezelésenek kockázatok és mellékhatások tekintetében is meg kellene kérdezni orvosát, gyógyszerészét... Jó, amit láttunk, még nem kezelt olyan sok embert, de egyiknél sem volt némi fejfájásnál több.
Vagy őt már túl sokszor kezelte? De, miért? Mi történt abban a családban korábban?
Egyébként, én azt hittem, hogy:
1. Clairemami attól lett süsü, hogy Sylar odacsapta
2. mikor Mafla Úr fel nem ismerése után hirtelen normális lett, sok hipernormális, azt hittem, ő a legtutibb hiro, és mindenkit megvezetett ezzel a hülyeháziasszonyvagyokcsakakutyaérdekel álarccal ;-)))


MAFLA ÚR FOR PRESIDENT! ;-))) Nem nagyon érdekelte a kis dögöt, hogy gazdiasszony épp beájult, csak a kiömlött tejcsi érdekelte!

RCH 2007.06.14. 15:15:51

Az alapverzios Syler honnan tudta, hogy ha agyat mut, akkor kepesseget tud szerezni?
Hogyan lekelt koponyat egyeb kepesseg nelkul?
A Szemuvegesek meg miert nem koroztetik Sylert valami kamu vaddal? Ha minden utcasarkon ki lenne a feje plakatolva, akkor talan nehezebb dolga lenne oldokolni.

A paplanszaju csaj nekem kedvencem. Remelem Emo vissza megy az idoben es megmenti.

vrasand 2007.06.14. 15:19:21

A leírások jobbak, mint a sorozat :))))

"Sylar úgy tesz, mint aki kedveli Mohindert, de mi tudjuk, hogy ilyen ember nincs is. "

Penge™ (törölt) 2007.06.14. 15:22:30

Én azt nem értem, hogy ha a Haiti semlegesít minden képességet, akkor hogy tudott Emo elrepülni meg megállítani a lövedéket?

RCH: Úgy, hogy ellopta Mohinder apjától az egyik hero telefonszámát, felhívta, majd fejbevágta hátulról egy vázával és valami olyat mondott, hogy megnézi mitől ketyeg. Majd visszament Mohinder apjához megmutatni neki higgadtan, hogy mégis van neki képessége (a telekinetikus erő).

linduc (törölt) 2007.06.14. 15:29:02

Los Alamuszi: SZE múltjáról majd jövőhéten :)
Mafla úr az elején meg Claire vérét nyalogatta a padlóról, mikor azt ledarálta magát a konyhamalaccal. Szóval az a kutya nagyon tud valamit!:)

[HEJ] 2007.06.14. 15:30:00

Ha Peter osszefutna Wifikével, akkor fejben p2p networkölnének, és mi csak azt látnánk, hogy némán nézik egymást? Kb. olyan arckészlettel, mint eddig?

Ha Peter NH-val kerul erintkezesbe, akkor P atveszi NH (aki nem is N) blokkolos kepesseget, tehat blokkolja a NH-t abban, hogy az blokkolja P-t, tehat egymast kilockoljak az univerzumbol.

ugyhogy 2007.06.14. 15:37:07

Köszönöm [HEJ], pont ezt akartam írni. Blokkolja, hogy blokkolja, hogy blokkolja.

sélli 2007.06.14. 15:37:52

1ébként mit kezdett volna a langaléta csaj azzal a temérdek zsetonnal? Nem úgy van, hogy a zseton minden hotelben más és más, és CSAK és kizárólag annak a hotelnek a pénztárjában lehet kp-ra váltani, ahol játszanak vele??? Passzoltam, hogy egy rakás műanyaggal mit akart kezdeni...

Hun van már Linderman??

2007.06.14. 15:39:20

Penge, már Nathan is elrepült az NH (aki nem is N) jelenlétében, mert NH-nak akarnia kell blokkolni a herot, és Nathant is, meg Petert is csak el akarták kapni.
Persze, logikusan, semmibe sem kerülne, ha elkapás közbe is blokkolni akarna, de akkor már biztos kizárnák unfair játékért ;-)))

Jól értem, hogy Peter lemásolt mindent Syalr akkori wincijéről magába is? (mert, ugye teleknézist eddig nem nagyon tudott)

Ja, és Sugárzó Ted tegap azért elég jól kontrollálta magát, igazán, csak pár nm fű döglött ki, a halottaknak meg úgyis mindegy volt. De eddig a legkisebb ellentmondásra is olyan ideges lett, hogy már világított is, mint a bányászlányka.
(jó, jó, láttam a rész végén a következő beharangozóját)

ugyhogy 2007.06.14. 15:39:57

Mint a "Capitulato" a Harry Potterben. Ki tud előbb blokkolni :)

Charlie Drop 2007.06.14. 15:41:09

[Hej] kivéver ha valamelyikük nem rendelkezik egy klafa tűzfallal, és akkor csak azt látnánk, hogy az egyik grnyedezik mint állat, hogy meghekkelje a másikat.

BTW a csaj agyába milyen jó kis warezszervert lehetne nyomni, senki sem tudná lenyomozni. Az is eszembe jutott, ha nincs hálózat és nincs Access point, akkor honnan kap IP címet, vagy Ap van a fejében, ami DHCP képes... hümcsike


séllinek meg kösz, így már értem :D

t error 2007.06.14. 15:41:12

Igen, ezt akartam én is kérdezni, hogy emó és némaakinemnéma végtelen ciklusba bonyolódtak egymással, vagy mi? és abban a pillanatban amikor felrepült, éppen emó blokkolta a némát? elég nagy mázli :)

ugyhogy 2007.06.14. 15:41:15

Aztán EMO kitörli a NH (aki NN) emlékezetét, és nem fog emlékezni, hogy hogy kell blokkolni. Na jó, abbahagyom.

2007.06.14. 15:45:17

sélli, na, ez az, valak okosítson már ki lasvegasiából.
Ráaádsul, az ürge, ugye vm ügynöknek mondta magát, azaz, akkor az meg korrupt is volt?

By the way: hogy lehetséges, hogy pont az az ürge találta meg Hirot az öltözőknél(???) bezárva, akitől Ando meg ellopta a táskát? Miért nem eredt az ürge a langaléta nőci nyomába egyenest? Mi dolga volt arra, és miért nem ment el, egy számára vélhetően rohadtul indifferens dörömbölés, férfihangon üvöltözés mellett?
És, honnan tudta később, hogy hová, merre kell mennie, hogy ráleljen langalétáékra?

Amúgy Nissan reklám rulez.

2007.06.14. 15:46:57

Az Emo vs NH blokk fight kb. akkora paradoxon, mint az, hogy vajon Claire el tudja-e veszíteni a szüzességét, vagy mindig visszanő neki...

Charlie Drop 2007.06.14. 15:49:57

Alamuszi: és az amikor a LE eltűnt Emo elől, pedig nem tudna, nem?

Halvány Görény 2007.06.14. 16:13:19

ez a láthatatlanság amúgy is furcsa (ha valami félreértés van, bocs, nem figyelem feszülten, kb mindegyik rész felét látom).szóval egyikben valami olyasmi volt, hogy senki nem látta őket, de ők egymást látták. akkor lehet "még jobban láthatatlan"? vagy a láthatatlanok látják egymást?
a képességek szerintem két csoportra oszthatók, aktívra és passzívra. a passzívak permanensek, az aktívakat viszont "akarni" kell.
aktív képesség pl a hiróé meg szájleré, passzív mondjuk kleré (nem tudja akarni, hogy melyik pillanatban regenerálódjon, folyamatos a dolog és amikor sérülés történik már indul is a hatás akaratától függetlenül) mondjuk nem tudom, hogy van-e még ilyen passzív képesség...parkman mindig hallja a gondolatokat vagy csak amikor akarja?
szóval, a blokkolás (ha képesség) szerintem aktív, szóval a néger csávónak akarni kell, szerintem eleve nem akart blokkolni, mert különben nem hőérzékelőssel mentek volna a láthatatlanra, hanem a néger jelenléte elég lett volna a passzív képesség miatt. de ez aktív, és nem blokkcsata volt, szerintem nincs igazolva, hogy a blokkolás képesség és pitör átvette, egyszerűen csak hirtelen történt minden és mire a néger blokkolni akart volna, már repültek, megölni meg nem akarták őket, gondolom.

[HEJ] 2007.06.14. 16:30:36

Lehetne ilyen valamelyi hero vs. masik-valamelyik hero kombinacios tablazatot csinalni (heroesfight.com stipistop), es tippeket irni, kettejuk csataja hogy vegzodne :)

Tippek:
Majka vs. Wifi /2 fejben hacker/

FireStarter vs. LE /aki nem latszik, nem is éghet meg? kiderulne/

Los, a clair szuzessege engem is erdekelne...

ugyhogy 2007.06.14. 16:57:43

Ha Emo átveszi Niki képességét, akkor tudathasad, vagy mi?

Halvány Görény 2007.06.14. 17:11:58

hát ha pitör találkozna májkáhval meg wifilánnyal, akkor csúcsnézettséget csinálhatna a hősöknek az összes vetélytárs műholdas adás kiiktatásával.
nemtom baki-e (biológia :( ), de klernél köldökzsinórcsökevényt se láttam. vajon a plasztikai műtétek nagy része (orrátszabás pl) is kidobott pénz lenne nála?
a hártyája meg aktus közben ránő a pöcsre. ezért nincs neki baráttya.

mukuru 2007.06.14. 17:45:37

az új képregényben az van, hogy NH már a jelenlétével blokkolja a képességet.
még egy rúgás a kontinuitásba...

2007.06.14. 17:52:33

mukuru, cáfolj meg nyugodtan, de a képregényben viszonylag nehéz megjeleníteni, hogy mikor nem csak a jelenlétével blokkol a NH. Tkp. a filmen sem látszik, hogy mikor aktivizálja magát.
Azaz, mintha a képregényben is lett volna az a jelenet, mikor Edennel elkapják Slyarcicát, és ott is hátraszól neki Eden, hogy nem kell blokkolni.
Megpróbálom megkeresni.

Dallas 2007.06.14. 19:32:42

Minden respekt ellenére, a repkedés, meg a fejben netezés, meg a hasonló ökörségek nekem már nem férnek bele. De a többi képesség nagyonjó ötlet, meg úgy az egész is.. Nemtom ki hogy van vele..

OnixTitan 2007.06.14. 20:47:50

Hiro arc nem megállította az időt és visszadugat a golóbist, hanem egyből visszatekerte amazt mint Prince of persia:P
Mellesleg Pirnce Of Persia, állítólag Mohinder lesz a főfaszi a filmben ami szar dolog, ugyani őt én is utálom! Sylar hangja azért lesz mély mert így marha faszának érzi magát. Mint Vader. Emo meg lassan félisten lesz, jóvanmá, rosszab mint a Syler, pedig ő sem jó! Clairebear végre lebaszta a fater fejét, jótette, fater egy béna, még szuperereje sincsen csak szemüvege! Parkman béna, Wificsaj király, nekem is kéne ilyen, nem szarnék jővőre az érettségi miatt, gugli az agyban:D. Ja meg MSN órákon hehe. Csernobil képessége jó, csak vigyázni kell a vérnyomására. Mohinder mekkora gyökér h nem veszi észre h Sylarnak mi is a baja... professzor miiiii.... ez is csak az ecseri mellett találta a diplomáját. Ando remélem nem megy messzire mert arc. Sylar "megérti a dolgok működését" ereje meg magyar néve IQ. Az agyzabálás már nem az. Ja, és azért volt k jó ez a rész mert nem volt benne a skizofréncsaj.

OnixTitan 2007.06.14. 20:52:25

Mi ez a blokkolás dolog? Mikor blokkolt is a néma valakit? ő csak kitöröl, meg leárnyékolja az agyat, ilyenek, de amikor parkman nem hallja SZE-t az azé van, mert SZE van megbuherálva, nem Parky

ando-san 2007.06.14. 21:16:28

kékre röhögtem a fejem mikor vastagszájút lelőtteék. annyira kiszámíthatók... node nembaj, ettől még imádom őket. :D

ugyhogy 2007.06.14. 22:02:03

Ignatius! Amikor a Sylar meg volt fogva, akkor a NH (aki NN) is ott volt, és emiatt nem tudott kiszabadulni. Amikor kiszabadult, akkor csak a SZE volt ott.

heki 2007.06.14. 23:37:32

Mi van akkor ha NH -aki NN- kezébe temeti arcát véletlenül?

linduc (törölt) 2007.06.15. 02:02:31

Dallas: mi a gond azzal, hogy WifiLány kommunikál az elektronikus cuccokkal? Elméletileg Micah is ilyet tud, csak ő kézrátétellel.

heki xD

Ignatius: Néma (aki nem is az) olyasmit tud, hogy blokkolja a herok képességét, meg memóriát töröl.

SZE meg csak azé' nem vette elő a Némát (aki nem is az), hogy mért nem vakuzta meg Clairemacit is, mert a fentiek miatt úgy véli, jobb barátságban lenni vele. :)

linduc (törölt) 2007.06.15. 09:28:26

Reggel kapcsolgattam a tévét, és ezt láttam benne.
Vajon kit kell felismerni?
youtube.com/watch?v=pZnWxzFMCHg

sixx · http://comment.blog.hu 2007.06.15. 09:36:17

emó, a kőkemény metallista. kacagnom kell.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2007.06.15. 09:40:56

"a másik meg, amit nem értek, hogy mikor syler gyilkoni kezd, akkor miért lesz torz a hangja?"

Edennek volt olyan képesége, hogy mindenkinek be tudott magyarázni mindent, és amikor ezt a képességét használta, neki változott meg így a hangja. Eden képessége úgye a már ismert körülmények között lenyúlva, így szerintem Syler ezt most arra használja, hogy jó aneszteziológusként elaltassa az agyműtét előtt a pácienst...

sélli 2007.06.15. 10:22:28

lindus, ez így a reggeli kávé előtt kicsit sokkoló volt. 1 szót mondok (nem, nem a diszkóexpressz-t): ÉGŐ!!!
Nekem nem metalllllikus beütést okozott, hanem mintha Antonio Banderast keresztezném Justin Timberlékkel, meg egy mehikói Jose fedőnevű vendégmunkással, + még egy kis túlzásba vitt Tommy Lee tetkók tökelege... szal SOKk.

moli 2007.06.15. 10:31:55

sixx: azt mondjak pszimicsodak, hogy valassz egy szuperhost, megmondom ki vagy. ha lathatatlansag, akkor felenk, bujdoso, visszahuzodo. en akartam idoutazast, ez a multbeli hibak javitasara utal, aztan meg telekinezist, ez meg valoszinu agresszivitasra.

moli 2007.06.15. 10:33:36

hogy lehet, hogy a Nema (aki nem is az) valamikor blokkolja a kepesseget, valamikor meg nem tudja? en mar vegigneztem a 23 reszt, de meg lesznek ilyen hibak a Nemaval (aki nem is az)

Dallas 2007.06.15. 10:34:16

Linduc, nemtom nekem egy kicsit sok. Bár engem már a Mártixban is zavart a repkedés, meg a Terminátorban is, h a rendőrautókat irányította K Loken.. Valahogy az ember és gép, ill gép és gép kapcsolata ilyen módon, orbitális baromságnak hat. Bár itt látom az absolut fan club van jelen, szóval vegyük úgy h nem szóltam.. A Star Wars-ban én sem találok kivetni valót.. :))

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2007.06.15. 11:04:11

OFF TOPIC

Szerkesztő urak, a dr. House Hogy volt... csak egy részt élt meg? Túl alacsony volt a nézettsége, és levettétek a műsorról? :-)

sixx · http://comment.blog.hu 2007.06.15. 11:18:26

már szerkesztlés alatt van, ha minden igaz.

Fandi 2007.06.15. 13:31:03

Fedor: Eden pont agyvacsorát megelőlegezendő tette tönkre az agyalapját, pisztolyos segítséggel.

MissBabun 2007.06.15. 17:30:05

Sziasztok!
Azt meg tudja nekem mondani vki, hogy ha a Vastagszájú Nőci meghalt, akkor két hét múlva (mármint amikor NY bumm lesz), minek rohangál emógyerek álmában?

Halvány Görény 2007.06.15. 17:38:30

hát az most vagy egy alternatív jövő vagy képzelet szüleménye, de mindenképpen még akkori, amikor az illető még élt. ha ezután is ott fog futosgálni és nem lesz (látható) lyuk rajta, akkor fizetek egy sportszelet.

Penge™ (törölt) 2007.06.15. 23:13:12

moli: De az is lehet, hogy a láthatatlanság agresszivitásra (könnyebben agyonversz valakit, kirabolsz egy bankot) és a telekinézis a lustaságra. :D

MissBabun: Mert Emo már megváltoztatta a jövőt azzal, hogy Yoda megtanította uralni a képességét. Másképp nem igazán repkedett volna, meg szaladgált volna láthatatlanul Isaac előtt.

linduc (törölt) 2007.06.17. 22:30:01

sixx: örülök, hogy tetszett xD

sélli, azért egy napfogyatkozás tetkó komoly lett volna.. :)

Dallas, szerintem nem olyan elképzelhetetlen, az agynak van elektromos tevékenysége (lásd eeg), ő meg annyira jó ebben, hogy rádióhullámokat bocsát ki.. :) kész csomagokat küld a gépnek, vagy egy átjárónak, és annyi. :)

usb 2007.06.25. 13:38:12

Peter siman visszamehetne az idoben mondjuk Jezus koraba (Hiro kepessegevel) es trukkozhetne egy csomot a lathatatlansagaval az eltunesevel stb stb stb.
Mekkora lenne mar......?!
süti beállítások módosítása