Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Hősök 1x14 - Zavaró tényezők

2007. május 30. 23:00 - sixx

Az előző részben Hiro apára, Clairemackó anyára, Emó saját Jedi-mesterre, a Szemüveges Ember pedig éber Sylarra lelt - ő járt a legszarabul, az biztos. Emóval, és a hajléktalan stílbe némi eleganciát vivő Láthatatlan Emberrel nyitunk, az utcákat róják és perecet lopnak, ami nem szép dolog, de legalább nem maradnak éhen. Kiderül, hogy a Láthatatlan Ember tudja, milyen szar Emónak, és amolyan kis Yodás haikukkal baszogatja, tanuld meg erőidet kontrollálni, te ifjú, meg ilyenek. Meg kell tanulni a megfelelő képességet a megfelelő pillanatban előhúzni, és következhet is az első teszt: Emó utcai rablást kénytelen elkövetni, nem láthatatlanul. Hogy ezzel mit tanul, az sose derül ki, ugorgyunk.

Niki a pszichiáterrel társalog, akinek feltehetően szuicid hajlamai vannak, hiszen az űber-erőszakos Jessicát akarja látni, vagy különben. Előjön, legyakja, mehetünk tovább. Néha olyan érzésem van, mintha nem tudnának istenigazából mit kezdeni Ali Larterrel, de jócsaj, oszt ha már beleírták a sorozatba, akkor kapjon szöveget is. A SZE közben megtanulja milyen is az, amikor valaki egy kézmodulattal a betonfalhoz vágja, hát szar, olyan. Sylar nem az a megbocsátós típus, elveszi a belépőkártyáját, bezárja a cellába, és elindul Clairemackó után, hátha talál valamit az agyában.

Izsák fest, dö disztreksön of nújorkszity is lehetne az új mű képe, igazán csak egy kicsit giccses, bármely nyugdíjasház várójábam ki lehetne akasztani a Jimmy-portrék közé. A vastagszájú ex-csaja is elborzad rajta, bazmeg te ezekkel házalsz, ne nyivákolj. A nő persze akar valamit, Emót keresi kétségbeesetten, de Izsák PONT ezt nem tudja lerajzolni, nagyon szar duma szerintem.

Clairemackó a többszörösen agytörölt anyjától kérezkedik valami akváriumba, de persze nem oda megy, hanem az igazi mutert keresni, aki tűzet tud gyújtani kovakő és öngyújtó nélkül is, tehát nagy  varázsló (és most nyugodtan pereljen be engem is Eric Idle). Hiro az orodzsinál Enterprise hídjáról szalajtott faterral vitázik, aki azt szeretné, hogy a gyerek hazamenjen vállalatot igazgatni, de Hiróban buzog a tettvágy, és a küldetéstudat, így nem megy, inkább rábízza a dolgot a manga-rajongók legvadabb álmaiból előlépő tesójára, akit egy nagyon helyes csaj alakít, csak nevét nem tudom, de majd megkommenteli valaki, jól.

Jessica kis kalandja meglehetősen negatív kihatással van Nikire, hiszen kényszerzubbony vár rá (ha ránk hallgatnak: villamosszék). Emó és a Ben Kenobi tekergő korszakára hajazó Láthatatlan Ember továbbra is abban élik ki magukat, hogy nekimennek mindenkinek az utcán. Ez kissé gyerekes, és az asszem Bittersweet Symphony című szám videójában az a nyikhaj énekes jobban is csinálta. A LE próbálja magyarázni, hogy Nathan egy geciláda, és sokat fingik (wtf?) emiatt nem is bízik benne. Irány Emó csaja, biztos az is bablevest vacsorált, és geci. Izsák közben Guiness-rekordot akar dönteni gyorsfestésben, hajrá Izsák, veled vagyunk!

Clairemackó megtalálja anyut egy lakókocsiparkban, hejj de szép vagy, te is mama, oszt mér nem kerestél eddig? Jól van, beszélgessetek csak, a magát papírgyári alkalmazottnak kiadó Sylar már a spájzban van - de otthon, és a borzalmas ölebet méregeti, most akkor nyissam fel a fejit, vagy se? Clairemackó áldott tudatlanságban lelezdő muterja hótt rendes vele, még teát is ad neki, de biztos a barackos Rauchból, mert ez a rohadék odavágja a műantik bútorzathoz. Nem volt gyerekszobája, akár sajnálhatnánk is.

Clairemackó ismerkedik, és vérszerinti apjáról faggatózik, na ja, majd biztos a 22. percben árulják el a kilétét. A mama azt hitte, hogy Claire odaveszett a tűzben - amit minden bizonnyal ő gyújtott, de ezt nem mondja el, mert szarul jönne ki - és mexikói kalandokról mesél neki. Clairemackó erre belevág a kezébe, és megmutatja, hogy milyen fasza csaj. A mama tüzet pattint cserébe, kedves kis jelenet ez, olyan meghitt, karácsonyi mesélős. Mire Sylar a SZE feleségének az agyában turkálhatna, megjő a felmentő sereg a férj és a Néma (aki nem is az) képében, most vigéckedj, te rohadék! Meglóg, persze, hogy meglóg, ős a főgeci, nem lehet csak úgy kinyírni, katarzis kell a 23. epizódban. A néma (aki nem is az) nekilát anyu emlékeinek kivakarásához, agyő csúf világ, holnap tiszta lappal kezdesz mindent. Clairemackó nem szakad le a fater témáról, ki volt, valami rocker? Anyuban mellesleg simán látom az egykori gruppie-t.

Simone Izsákot vegzálja, megfestetted már Emót? Nem, nem, inkább egymással háztetőn csókolózósat, szépet csinált, csak azt nem tudják, hogy Ben Kenobi és Emó láthatatlanná válva hallgatják a társalgást, és néznek végig egy apróbb smárt. Emó arca azt hiszem  csalódottságot tükröz, de lehet, hogy ez a másik arckifejezése volt. Lindermannak jó kapcsolatai vannak, mert elintézte, hogy Nikit kiengedjék. Szüksége van rá, illetve Jessicára, na vajon miért.

Emó és Ben közben annyit dumált a tetőn, hogy rájuk esteledett, és mivel már a szakállas is unja Emót, így lehajítja a francba, király. Próbatétel ez is, mint a petrencésrúd emelgetése a Toldi-bajnokságon, ha valóban tud repülni a gyerek, akkor nem hal bele, de ha nem, az sem baj, mert átvette Clairemackó regenerációs izéjét, szóval nyugi van. Emó a földreérve kissé megkattan, Ben meg leüti. Taps.

Izsák csak megfesti a volt csaja mostani manusát, csak éppen félig láthatatlannak, amit közöl is a Szemüveges Emberrel, képzelje mit festettem! Ki nem szarja le, kisfiam, elbasztam a Sylar dolgot, ne idegesítsél. De hát én láthatatlan Emót rajzoltam. Na erre összeborulnak a SZE makulátlan ráncai, és megjegyzi, hogy nocsak, valaki csak nem halt meg, pedig. Tehát ösmeri a Láthatatlan Embert.

Micah szeretne Nikivel társasjátékozni, de Jessica van műszakban, és ő nem olyan erős a Játék a betűkkel amcsi verziójában, inkább emberek fejét tépi le puszta kézzel, ha már muszáj választani. Clairemackó hazatér az ál-kirándulásról, és az anyját a szokásosnál is lököttebb állapotban találja, csak nem lehet büntetlenül villantózni az agyát az embernek. Az epizód vége azért odabasz egy alaposat: Clairemackó anyja (a piromán, nem a bolond) felhívja az apját (az igazit), aki nem más, mint Nathan, a repülő ember. Nabazmeg.

69 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

linduc (törölt) 2007.05.30. 23:13:13

sixx, ez megint nagyon jóra sikeredett, gratu :-)
(kéredzkedik)

Kedvenc részem az volt, amikor LE ledobta Petert, az meg miután összeszedte magát: "Son of a bitch!" :D

zolij 2007.05.30. 23:17:10

NCC-1701, mint rendszám ahahah

Vader nagyúr 2007.05.30. 23:20:15

sixx, sirály a cikk!
Komolyan, nem is kell nézni a sorozatot!

linduc (törölt) 2007.05.30. 23:23:25

zolij: biztos hozta magával az öreg! :-)

RCH 2007.05.30. 23:34:32

Star Trek rajongok figyelmebe ajanlom Hiro faterjanak limuzinjat. Klassz a rendszama ;-)

imgfrm.index.hu/imgfrm/9/7/7/0/BIG_0002909770.jpg

Marla Singer 2007.05.30. 23:37:57

Syler igazán "cool"volt ebben a részben, ha nem tudnám, hogy Ő a főgonosz(?) még megkedvelném...
egyébként a Láthatatlan ember mióta ilyen tájékozott 'világvége-ügy'-ben?! ha jól emlékszem az előző részben még igencsak bambán bámult Peter-re!!

RCH 2007.05.30. 23:41:29

Bocs zolij, nem vettem eszre, hogy beeloztel :-)

ando-san 2007.05.30. 23:46:01

nemtom melyik részben talán a következőben lesz kicsit neos ez a ben-kenobi emó történet... mikor hasznája a telekynetic superpowert a gyerek, azt eltörik a fénykard.

ando-san 2007.05.30. 23:46:45

na akkor néz nagyot az alkalmi morpheus hogy ez most a mátrix?

ando-san 2007.05.30. 23:48:12

a clairebear anyja meg miyen egy köcsög hippi már tuti anyagra kell neki a pénz...csak tudnám melyik szezonban jön majd vissza...ha addig nem lövi túl magát:)

Fülig Jimmy_1 2007.05.30. 23:52:40

Magyarul nem követem a sorozatot,úgyh vki legyen szíves írja ide,h a "son of a bitch"-et h magyarították most,+ amikor az első részek vmelyikében Peter lenyomott 1 sallert Nathen-nek.Köszi :)

stonedraider · http://1sor.blog.hu/ 2007.05.31. 00:01:07

de h a pitvarba került eccercsak haza mika?

Slugger 2007.05.31. 00:40:58

No, legalább a Láthatatlan Csöves megemlítette Emónak a hülye frizuráját.

ashnur · http://blog.elni.hu/ 2007.05.31. 03:32:11

ha belegondolok a kedvenc karakterem sylar. eloszoris: tok logikus, masodszor sosem gondolkozik hasznalni a tulajdonsagait, harmadszor pedig: hihetoen alakitja ezt a szerepet. foleg kesobb van egy par jelenet amiben csak neztem, hogy waaa, ez kesz, nemhiszem. tudjatok, amikor a frizurajat visszacsinalja regiesre...(csak hogy ne spoilerezzek)

Sol 2007.05.31. 07:19:48

én elaludtam tegnap mint a szél:-l de a lényeget megtudtam innen is:)

Denisa Wry (törölt) 2007.05.31. 07:52:49

Ez volt az első rész amit újra megnéztem, immár szinkronosan. Kár volt, az egyik leggyengébb rész volt a 23 közül.

2007.05.31. 08:22:38

Hurrá! Piszomókus nénit kicsináltatták! Tényelg ezt érdemelte.
Viszont, Sylarmaci nem egy nagy IQfighter, hogy ennyit kérdezősködött Clairemackóról. Minke, ha csak ki akarta nyírta, és nem életrajot írni róla (netán a többieknél is volt családlátogatáson a konzervnyitás előtt?) Másról nem tudott volna konverzálni?
Az egész nem szolgált másra, csak, hogy jól demonstrálják, milyen csúnya bácsi is, hogy még idióta Clairemamát is bántani akarja.
SZE meg ugye időben érkezett,(Clairemackónak meg lottóznia kellene, akkorja mákja van mostanság, hogy folyton elkerüli Sylart) csak azt mondja meg valaki, hogy hogy tünt el Sylar? Láthatatlanná ugye, még aligha tud válni, lévén homeless Claude feje egyben. Olyan gyorsan mozog, hogy nem látták eltünni? Amúgy, milyen gagyi képességet szedett már össze valakitől, hogy csettintésre le tudja kapcsolni a villanyt (még a papírgyárban, SZE-vel) Szegény, akit EZÉRT meglékelt....

linduc (törölt) 2007.05.31. 08:25:30

Jimmy: 'A rohadék!'-ra fordították... a garázs jelenetesre nem emlékszem magyarul.

linduc (törölt) 2007.05.31. 08:28:08

Jó gyorsan elhúzott SZE konyhájából, főleg hogy még meg is lőtték, valamit tudhat. :) Viszont az, hogy a gondolataival mozgatni tud dolgokat, nem olyan szar képesség, szvsz.

2007.05.31. 08:28:31

megen, Sylarről nekem is az jutott tegnap eszembe, hogy a legjobb arc: ezzel a megértő, melebarna nézéssel akár a legnagyobb pozitív hős is lehetne ;-)

2007.05.31. 08:43:07

Engem a Peter- Claude páros továbbra is a Ghostos oktatásra emlékeztet: a csúnya, metróban kísértő bácsi szintén azt tanította Swayzenek, hogy dühösek kell lennie, leszorítani azt a gyomrába vagy mi.
De, aztán ment az Swayzenek a szerelemtől is ;-)
Peter is egy valóságos kis HArry Potter, aki a szeretet ereje által is tudja kezelni a képességeit.
Mondjuk, ha valóra válik az álma, és ő robban, akkor nem sokat tanult addigra Claude-tól ;-)
Bár, most is sugározni kezdett, amit nem is értettem, mert Claire után miért kellett neki rögtön Tedre gondolnia? Gondolhatott volna Isaacra, Nathanre, Hirora? Valami látens homovonzalom? ;-))))

linduc (törölt) 2007.05.31. 08:52:12

Gondolt ő LE-re, Parkmanre, Isaacre közben, csak aztán kezdett el túlpörögni. :)

Angie24 2007.05.31. 09:00:55

Ez jó kis összefoglaló volt, nagyon nevettünk rajta:-)))))). De hogy engem a Micah/Niki-Jessica/DL szál mennyire idegesít. Ember (ill. pszichológus) minek hívsz elő egy fejletépős skizót? Rossz vége is lett. A részből nekem egy kedvencem volt (az az eredeti verzióban "jobban átjött"): mikor Sylar odavágja Claire anyuját a szekrényhez, majd odalép hozzá és bájosan odamondja: "Hy"...

huligánpalánta 2007.05.31. 09:18:55

Hi!

Jimmy, linduc: Nekem a Kennys feliratban "A köcsög!" volt a fordítás!

Megint király az összefoglaló sixx, köszi! :))

2007.05.31. 09:19:02

Hiro királyfi voltát is elég jól titkolták eddig ;-)
Hiropapa jól adta a hagyományos (vagy, inkább a fejeinkben élő?) japánt, de az azért nekem nem nagyon jött össze, hogy egy annyira merev ember, akit ő itten megjácc (a búcsúzkodásnál különösen), tényleg vette Hiro gyerekkorában a fáradtságot SK, és maga mesélt neki?
A nővérke helyzetbe hoása is elég sztereotip volt, de, hát nem szánhatták rá az egész részt a bizonyításra, hogy a csaj az alkalmasabb ;-)

linduc (törölt) 2007.05.31. 09:27:28

huliganpalanta: a szinkron biztos annak a függvénye, hány órakor adják a tévében.. :)
feliratban szabadabb az ember..
sztaki szótár első találatra gazembert adott.. :) a kibővített szótár már pontosabb. :)

Angie24: valóban óriási különbség volt az eredeti és a szinkronos Sylar hang között, szerintem ezt is elrontották, mint a Stargateben a goa'uldok, tok'rak hangját. Aki ezeket a hangokat készíti, szerintem valami robotos beütéssel bír, mert elegendő lenne csak mélyebbre venni a hangot, nem kell hogy gépies hangzása legyen. Márpedig ennek az is volt..

Mocsár 2007.05.31. 09:31:08

A vége tényleg odab.sz. Igencsak kihúzta a sorozatot a bajból, mert már pár rész óta igencsak ellaposodtak az események...

Azon én is röhögtem egy jót, amikot a LH beszólt Peternek a haja miatt. Tud valamit. :))

zadir · http://ulloi129.wordpress.com 2007.05.31. 09:53:07

ez egy kifejezetten jó rész volt, az ezután következő öt-hat a legjobb az egész szezonban, érdemes megnézni őket.

2007.05.31. 10:03:19

Hát, aki eddig nézte, az amúgy is nézni fogja, még, ha netán fanyalgott is egy-egy gyengébb részen, aki meg nem, az meg már úgy is elveszítette a fonalat ;-)

Azért, nekem konkrét félelmem, hogy a TV2 majd jól leveszi a műsorról a múlt héten közzétett "sokan kapcsolnak el a House uán" mérés miatt....

sleepless40 2007.05.31. 10:35:14

hat, vegre tortent is valami, nem csak a bonyolitas.
a tetorol ledobos, pipasan meggyogyulos resz nagyon rendben volt, a LH ember eddig a kedvencem a sorozatbol. :D

drn 2007.05.31. 10:43:27

A LE és Emo jelenete tényleg okés volt,a tv2 reakciójától meg én is tartok, hajlamosak ilyen esetben átrakni vmi totál ratyi időpontba a sorozatokat. Amúgy meg mi a fenét várnak? 10 milliós nézettséget?

Kyntea 2007.05.31. 10:46:47

Valaki mondja meg legyen olyan kedves, hogy a Radioaktív ember és Clairemackó mamája akkor most testvérek?

huligánpalánta 2007.05.31. 11:00:29

Nem tom, feltűnt e vkinek, hogy a végén a jövőheti beharangozó elég sejtelmesre és rövidre sikeredett. Vajh miért? Lehet, hogy megnézték a múltheti HV kommenteket? :)

BK 2007.05.31. 11:05:40

Annak most genetikai alapja vannak, hogy egy repülőnek meg egy öngyújtónak sebezhetetlen lesz az édes gyermeke?:P Na, dr. Suresh?

2007.05.31. 11:27:35

BK, nem tudom, de az nekem is eszembe jutott, hogy nagyon családiasra kezd fordulni a dolog.
Petrelliék, DL-ék...Lehet, a haitiről kiderül, hogy DL testvére ;-) (jó, olvastam a legfrissebb képregényt az nbc-n)
Kilóg persze Hiro hacsak, apuciról ki nem derül, hogy ő is attól hatalmas, hogy "kUlOnleges", meg Isaac, Eden, Ted, Parkman.
Azaz, most jól meg is cáfoltam magam, vagy náluk csak nem ismerjük a családi hátteret?

Llew 2007.05.31. 11:38:03

Rájöttem, miért nem kell a népnek itthon sitcom. Mert a Hősök Hogy voltja sokkal szórakoztatóbb. Időnként majdnem sírva röhögős. Nekem eddig az volt az érzésem, hogy a hero képességek, csak mostanában jelentek meg. Erre jön az SZE, hogy az LE-talán mégse halott. Plusz Nathanről is kiderült, hogy bukik a különleges nőkre. Ha évek óta ilyen fasza gyerekek szaladgálnak a világban akkor miért most kezdenek el világot váltani? Azért SZE nem sietett annyira haza, hogy előtte ne mossa le magáról a vért, meg szedje rendbe magát. Végül is elég macerás lehet folyton anyu fejét töröltetni. Időnként biztos minuszba megy egy-egy süti recept is. Az LE tudja, hogy Peter regenerálódni is tud? És akkor a srác most már örökre rendelkezik a lopott képességekkel? Clairemaci anyuja (a piromán, nem a bolond) a legszimpibb az öngyújtós kezével. A hülye Ando meg a gyogyi Nikit nézegette a neten, mikor ilyen helyes kis Hiro nővér szaladgál az épületben. Kimiko Nakamurat az életben mellesleg Saemi Nakamuranak hívják.

zolij 2007.05.31. 11:38:56

emo most nem kezdett el pörkölni, csak túlpörgött, mutatták is, hogy a jövőt látja és nem a jelenben készül felrobbanni (nincs is még meg az a képessége)

Halvány Görény 2007.05.31. 11:41:21

szerencsétlen sylar, azért melós ez a képesség összeszedés, sokkal melósabb mint pitöré, ha tudná, hogy elég lenne csak őt megölni aztán kézfogással is meg tudná szerezni a többit, biztos nem nyűglődne ennyit.
egyébként ha mondjuk szétkapna egy halat akkor víz alatt is tudná nyomni, vagy nem mert az itt külön szervet jelentene?

Kobaljov 2007.05.31. 11:49:52

"A nő persze akar valamit, Emót keresi kétségbeesetten, de Izsák PONT ezt nem tudja lerajzolni, nagyon szar duma szerintem."

mármint próbálta, csak éppen Emo nem látszik rajtuk (mert éppen láthatatlan)

A Hiro és a nővér részben gondolom az lehetett még nagyobb dolog, hogy Japánban emlékeim szerint nem sok női vezető van, még élnek a korábbi hagyományok

"A LE próbálja magyarázni, hogy Nathan egy geciláda, és sokat fingik (wtf?)"

na, rossz a szinkron? :-)

"Nem, nem, inkább egymással háztetőn csókolózósat, szépet csinált, csak azt nem tudják, hogy Ben Kenobi és Emó láthatatlanná válva hallgatják a társalgást, és néznek végig egy apróbb smárt."

annyira apróbb, hogy csak ölelkeztek emlékeim szerint..

2007.05.31. 12:01:19

Ja, azt én sem értettem, minek kellett Peternek a vastagszájú vs Isaac jeleneten kibuknia. Tudja, hogy a csaj nem utálja a volt hapiját, csak épp már nem járnak.
Ez a jelenet meg potn az volt, aminek látszott: baráti ölelés, vígasztalás. Smár semmi, sőt, még egy puszi sem csattant! Ennél még a Hiro - Hironővér búcsúölelése is kekcuálisabb volt.
Sőt, mivel a képen még nem volt egyértelmű, hogy csak ennyi lesz belőle, csak Isaacérezhetné becsapva magát.
Peter meg a fejéhez kaphatna, ha ebből arra következtet, hogy itten most csalják...

[HEJ] 2007.05.31. 12:33:12

Mafla úr fejébe miért nem nézett be Syler? - ő (az?) sokkal idegesitőbb mint a Niki meg a Majka.
Egyébkén nem értelek titeket, szerintem az Emó -sixx által szellemesen megfogalmazott "vagy ez a másik arca?" - szineszi kelléktára sokkal szűkösebb, mint Nikié. Neki ott van az anyukás kedves nézés, a kacsintós (távcső miatt) Jessicás, meg a leszedált bamba, mikor nem tudni hogy még Niki-e vagy már Ikin. Szóval 3. Emó meg 2.
Q.E.D.

2007.05.31. 12:44:52

HEJ, kutyát nem bántunk!!! ;-) Gondoltam is, hogy, ha bántani fogja az ebet, akkor hagyom a csába a sorozatot (az állatbarátság hátránya, hogy azt sem bírom, ha egérnek kinéző, elkényeztetett kutyákat bántanak)
Amúgy, Mafla úr messze jobb fej, mint a Bennett család, kivéve SZE, akit én még mindig bírok. Pláne, hogy nem sietett annyira haza anyu és mackómentőbe, hogy ne lett volna ideje a csúnya vérfoltokat lemosni és tiszta inget húzni, hisz, amikor megérkeztek haza NH-val, aki nem is N (néma haiti, aki nem is néma), akkor úgy nézett ki, mint, akit a skatulyából húztak elő. ;-)))
Ja, és különösebb kifogásom nekem sem volt, mikor LE leb..ta Petert a tetőről, csak kár, hogy nem jött be. Egy csomó problémát kilőtt volna.

linduc (törölt) 2007.05.31. 12:47:35

Halvány Görény: ki tudja, lehet hogy Sylar csak ember agyakkal kompatibilis. :)
Egyébként meg folyton azt mondogatta Sylar Mohinder faterjának, hogy ő az evolúció következő lépése, aztán majd kiderül, hogy nem.

Kobaljov: jah, nem volt csók. Csak a homlokukat érintették össze, ez valami szokás lehet különleges képességeknél, Niki is folyton ezt csinálja Micah-val.
(Meg az őrökkel is, csak velük picit hevesebben.)

[HEJ] 2007.05.31. 12:52:16

Halvány Görény, szerintem ha Sylar egy halat is megspékelne, mármint skalpolna, akkor utána még többet megtud6nánk a kedves kis vizi tehenek, a lamantinok életéről...
Alamuszi, az nem zavar, ha védtelen emberek titkait fürkészi ki Sl. (pl. Hiró pincérnőcskéje), csak ha 1 kutyát? Amúgy itt sok netguru van, imdb mit ir, ki játsza Mafla úrfit? :)

linduc (törölt) 2007.05.31. 12:59:19

Mr. Muggles Fan site
www.heroesfans.de/
Codes menüben bannerek! :-)

Wikiben meg vannak alul jó linkek:)
heroeswiki.com/Mr._Muggles

[HEJ] 2007.05.31. 13:03:15

Na azért ez már súlyos deviancia... Memorable Quotes bekezdés a házikedvencnek szentelt wiki oldalon. ezért maflás járna...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2007.05.31. 13:19:38

"ezért maflás járna..."

Talán Mafla úr! :-)

huligánpalánta 2007.05.31. 13:25:27

Nekem tetszik Mafla úr, sztem tök cuki. Ja! És okos is! Naná, hogy nem ugatta meg Syler főgonoszt, nehogy má megnézze, mi van a kis fejiben! :DD

Kyntea 2007.05.31. 13:34:24

És akkor most Maffla úr, vagy Harry Potter után szabadon Mugli?

Kobaljov 2007.05.31. 13:36:54

Oké, de a paplanszájú csaj nem híró, vele hiába ütik össze a kobakjukat.

Mafla úrral vigyázni, lehet ő a legtrükösebb híró, csak nagyon jól álcázza magát (pl. már beépült a Benett családba), csak egyszer megunja a dolgot, aztán akkor lesz nemulass, haha! Világuralomra fog törni.

Kyntea 2007.05.31. 13:41:56

Koblajov, nem lehet varázsképessége... erre utal a neve is!

2007.05.31. 13:49:49

HEJ!
HUmor volt.
Amúgy zavar és nem zavar.
Sylar arra van, hogy gyűjtse a képességeket, ez meg némi agyi konzervnyitással párosul.
Erről (is) szól a sorozat.
De, mintha Sylar eddig nem is bántott volna másokat, csak különlegeseket (meg, persze, Bennett emberét, de, ugye, annak is oka volt)
Ráadásul, az meg még a legrégebbi horror filmekben is úgy játszik, hogy a végén csak a macska éli túl az egész kalandot ;-)
A végén meg még kiderül, hogy Mafla úr = Lindermann, és valóban ő keveri itt a szálakat, aztán én meg csak nézhetek ;-)))

Angie24 2007.05.31. 14:22:07

Örülök, hogy más is "észrevette" (Linduc), hogy mennyivel jobb az eredeti hang, pl. Sylar hangja sokkal mélyebb, nem ez a mostani "szívtiprós-James Bond-os" szépfiús:-)). Olyan ciki megkérdezni azután, hogy az összes részt láttam, de most akkor Sylar megeszi a megölt különlegesek agyát (úgy nyersen, mikor lekapja a fejüket magába tömi, mint egy átlag amcsi a hamburgert)? Vagy csak egy részét? Komolyan nem tudom, és már sokat gondolkodtam rajta:-). (hát, igen, én már csak ilyeneken gondolkodom - most akkor volt agyevés, vagy nem?).;-))))

linduc (törölt) 2007.05.31. 15:34:35

Azt vettem észre a szinkronoknál, hogy megpróbálnak minél többet beletenni a színészek, holott elég lenne csak úgy mondani, ahogy eredetileg volt..

Ha mutatnák, mi történik az agyakkal, akkor éjfél utánra tennék a sorozatot az ORTT miatt :P

2007.05.31. 15:56:32

angie, nem lehet, hogy ennyir enem horrorisztikus? Én arra tippelnék abból a részből, amiben mutatták az első lékelését, hogy csak tanulmányozza a felbontott fejben, hogy mi van "másképp". (az volt a jelszava, hogy majd ő megjavítja, mint az órát)
Perzse, hogy ettől hogyan megy őbelé a képesség???
Naffene, lehet, csak magamat védtem a horror ellen ezel a képzettel?
De, Sylar tehetségesebb, mint Peter, hiszen edig nem láttuk szenvedni, hogy éppen milyen képességét szedje elő, hasnálja, amit kell ;-)

Kyntea 2007.05.31. 16:00:41

És az hogy van, hogy Clairemaci gruppie mamája nem vette észre kicsi lánya képességeit? És a tűz után nem is sejtette, hogy a lánya él? Vagy ha tudta, akkor ő miért nem kereste? Vagy itt olyan titok lappang, amit ha most megtudok, akkor innentől nem is lenne érdekes az egész? ;-)

nadivereb 2007.05.31. 16:37:20

Nekem speciel nagyon tetszett, amikor a Láthatatlan Csöves kiosztotta az ímókat úgy kollektíve, majd leb*szta Petikét a tetőről:D Asszem megvan a saját kiskedvencem a sorozatban.

Fülig Jimmy_1 2007.05.31. 16:39:33

"linduc · linduc.extra.hu 2007.05.31. 08:25:30
Jimmy: 'A rohadék!'-ra fordították... a garázs jelenetesre nem emlékszem magyarul."

Köszi!

"huligánpalánta 2007.05.31. 09:18:55
Hi!

Jimmy, linduc: Nekem a Kennys feliratban "A köcsög!" volt a fordítás!"
Neked is kösz,a kennys fordításban nálam is ez volt :),azért voltam kíváncsi a magyar verzióra :)

heki 2007.05.31. 20:20:31

Én bírom ezt a Jessicát, vessetek meg érte (megvetik) köpjetek le (leköpik).
Aztat nem is mondtátok, hogy bezárta tükörországba Nikit pedig milyen szép, Pilinszky tollára méltó gondolat ez így.
Még azt nem tudom, hogy az öngyújtókezű deRealMother mit tud még csinálni?
Meggyújtja a gázt a tűzhelyen? Lepörköli hónaljszőrét?
rendben, de még valamit biztos, ugyeugye?

vadász2 · http://kariblog.blog.hu 2007.05.31. 21:06:16

Hát hogyne, például rágyújtani a gyermekére a házat.

J.B.Styler 2007.06.01. 07:51:27

Sziasztok!

"Perzse, hogy ettől hogyan megy őbelé a képesség???"

E rész alatt jöttem rá, hogy Emó Syler ellentétje. Ugyanazzal a képességgel bír mindkettő, azaz magába szívja mások képességei (igaz, mennyire újat mondtam? :) ), tehát ugyanúgy megy Sylerbe a képesség, mint ahogy Emó összeszedi azokat.

linduc (törölt) 2007.06.01. 08:23:25

Ühüm, kis különbséggel: akivel Peter összefut, az túléli. Általában. :-)

J.B.Styler 2007.06.01. 10:52:53

Valóban. :) Nem elhanyagolható különbség.

Én azon töröm a törnivalómat, hogy mit is jelent ez a "Mentsd meg a pompomlányt, mentsd meg a világot!" szöveg. Miért kellett megmenteni Clairmackót? Lesz valami későbbi szerepe a világ megmentésében, vagy csupán annyi volt, hogy Emó és az ő találkozásakor a srác átvette a képességét?

ando-san 2007.06.01. 13:36:32

azt mondom hogy a flájing máán sem kisebb köcsög az öcsikéjénél...még szerencse hogy...hopp majdnem kikottyintottam a slusszpojént :P

linduc (törölt) 2007.06.01. 13:40:09

J.B.Styler: nem véletlenül lett ez ám amolyan szállóige, pár rész, és kiderül :)

Tartaruen (törölt) 2007.06.01. 14:03:41

Őőő, tulajdonképpen Jövöbéli Hiro nem mondta hogy melyik pompom lányt, nem?

linduc (törölt) 2007.06.04. 10:20:11

Konkrétságot vélek felfedezni a határozott névelő használatában.. :)
süti beállítások módosítása