Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Az elnök emberei 7x19 - Transition

2007. május 28. 15:30 - sixx

Megkezdődik az igazi munka a Fehér házban, jönnek az újak, mehetnek a régiek, mindenki ideges egy kicsit, különösen úgy, hogy Josh ezer fokon ég, és mindenkinek az agyára megy - üvöltözés, vitustánc, amit csak el lehet képzelni. Az egyik korábbi évadban látott visszaemlékezős epizódra hajazó jelenetben elmegy Samért, hogy legyen a kabinetfőnök-helyettese, mert Santos az az ember, akinek érdemes dolgozni.

Sam persze azonnal ugrik a lehetőségre, de mivel ez egy tévésorozat, egyszer csak megjelenik Washingtonban, pont akkor, amikor Josh tulajdonképpen meg akarja gyilkolni az össze neki dolgozó inkompetensnek tartott beosztottját. Sam feltételt szab ahhoz, hogy egyáltalán megfontolja dolgot: Josh elhúz szabadságra és kikapcsolja a telefonját, mert így vagy ő döglik bele a dologba, vagy mindenki más. Josh fogja magát, és meghívja Donnát is magával, és ennek örülünk.

Ha már Donnánál tartunk, Santosné napját igazgatja, és közben "asszonyomnak" szólítja, ami aranyos, de a nő nem találja annak. A First Lady egy hirtelen vezérelt ötlettől fogva megkéri arra, hogy legyen az ő kabinetfőnöke, és ennek nem csak ő, hanem mi, nézők is örülünk, mert kikerülne végre Joshua árnyékából. Ami még ide tartozik az, hogy Donna kissé kiakad lovagjára, és közli vele, hogy 4 hete van arra, hogy eldöntse mi a frászt is akar vele mint nővel, és kész. Az utazás erre tökéletes válasz.

A kazahsztáni helyzet fokozódik, különösen annak fényében, hogy Santos partizánakcióba kezd, és azt hiszi, hogy két telefonnal majd megold mindent, mert ő olyan faszagyerek. Hát nem az, és mivel az NSA lehallgatja a telefonjét, Bartlet is megtudja, hogy a háta mögött tevékenykedik, de a végén kiderül, hogy milyen jó kis ötlet volt a santosé, megnyugodhatunk, megfelelő kezekbe kerül a demokrácia Jed távozása után is.

4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

thenx 2007.05.28. 16:07:35

Hű, a jó életbe sixx, a szívbajt hoztad rám. Aszittem volt tegnap epizód amiről lemaradtam :D Nem volt azért rossz epizód ez se. Donna kiakadásáról valahogy eszembe jut az a vicc hogy Kohn-tól kérdezi a nője a kapcsolatukat illetően:
-Most akkor maga engem feleségül akar venni, vagy mit?
-...vagy mit.

silaris (törölt) 2007.05.29. 14:14:17

nékem úgy jött le, hogy Mr President és Mr President-elect előre megegyeztek, mit is fog mondani Mr President-elect Mr President-Chinának.

Civitas Fidelissima 2007.05.30. 21:36:32

Az eheti összefoglalóját már kiéhezve várom, mivel (szánom-bánom) bealudtam az első 20 percet, de rendesen :-(

Llew 2007.05.31. 11:41:28

Kösz az összefoglalót. Sajnos csak az elmúlt 3-4 részben kezdtem el nézni a sorozatot, meg a régi évadokből láttam 5-10 részt. Egyszer muszáj lesz pótolni, mert ez piszok jó, csak ne lenne olyan későn. Azért Mr. President nekem mindig csak Organa szenátor marad.
süti beállítások módosítása