Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Hősök 1x11 - Felismerés

2007. május 10. 07:52 - sixx

Onnan folytatjuk, ahol az előző rész végén abbahagytuk: Sylar a Szemüveges Ember fogságában, Emo megmentette Clairemackót, Hiro visszatért múltbeli küldetéséből, Niki/Jessica tudathasad és férjére lő. Clairemackó hótt véresen ér haza apu társaságában, és itt az ideje egy kis beszélgetésnek, mert hát ezek a dolgok nem normálisak. Kiderül, hogy a Szemüveges Ember már régen tudott mindenről, és csak azért nem mondta el Clairemackónak, hogy megvédje a világtól meg úgy egyébként mindenkitől. Izé, minek is? A csaj sebezhetetlen, vagy nem? Eh, mindegy.

Matt kinevezett FBI-ügynök a szőke igazi ügynökkel nyomoz az iskolai vérengzés után, és úgy sejti, hogy Sylar a füves dombon járt, vérnyom van arra, stb. Mattnek kurvára fájhat a feje, met úgy kapkodja a gyógyszert, mint én szoktam egy-egy győztes Liverpool meccs hajnalán. Irány Emo, majd ő megmondja.

Emo sitten, még jó, csuromvéresen találták egy szétszedett pomponlány közelében, ez a minimum. Nathan jő, a politikus tesó, aki nem sajnálja az időt öccsére, ölelkeznek, Naqthan majd jól elkeni a dolgokat, nekem is kéne egy ilyen tesó. Nathan kissé lelombozza a csálészájú Emót azzal, hogy ez a világmegváltás nem neki való, maradjon inkább az elfekvő betegek mellett. Erre megjelenik Sylar! Kajakra ott ül Emo mellett! Ja, nem is, csak képzelte. Majdnem infarktust kaptam bazmeg. Jessica szépem komótosan nekilát kivégezni hites urát, csak azt nem értem, hogy ez milyen címen szerepel a családterápia nagykönyvében. DL-t azonban kemény fából faragták, és a golyókat frankón hagyja magán átmenni, szóval hiábavaló a dolog - annyi derül csak ki, hogy Jessica egy állat. És nem szidtam Ali Lartert sem, pedig.

A Szemüveges Ember és Éden Sylarre vigyáznak, akit bezárnak egy betonketrecbe, van neki ágya, kényelmetlen meg takarója, vékony, oszt jónapot. Mellesleg a képpel illusztrált jelenet olyan, mintha egy képregényből szedték volna ki egy az egyben, nagyon bejövős. A SZE közli Gabriel Sylarrel, hogy ad egy, innen sehová, ad kettő, nem működnek a képességei. Kiderül, hogy Sylar képessége a többi képesség megtanulása, és egyre nagyon vágyik, mégpedig Clairemackó regenerálódós cuccára, hát igen. A háttérben hallható óraketyegés nekem azt sugallja, hogy Sylar nagyon is képességei birtokában van, lesz még itt szívás. A SZE főnökei életben akarják tartani Sylart, Éden nem, de ezt per pillanat mindenki leszarja.

DL/Micah/Jessica történetszál jön, DL-t csak eltalálta egy lövés, eh, csak a fején megy keresztül csont nélkül a golyó? Az apa-fiú páros valami erdei kunyhóig menekül, ahol DL elájul, jajistenem most mi lesz? Vissza Texasba! Emó gúnyos mosollyal konstatálja, hogy az FBI vért hugyozott, mire nathan ügyvédein keresztül eljutotottak  odáig, hogy kihallgasák, ügyes ez a Nathan. Neki is fáj a feje, helló! Matt elkezdi olvasgatni a gondolatait, erre nagyon vicces dolog történik: Peter átveszi a képességét, és ő meg Matt gondolatait kezdi el olvasni, hehe.

Mohinder ismét New Yorkban, és telefonoz az FBI-nak, hogy ha már egyszer elfaxolta nekik a listáját, akkor miért nem tesznek valamit, de a hivatal fölényeskedik. Ismét Texas, most az ál-papírgyár, ahol Izsák elkezdett festeni cucc nélkül, de olyan tempóban, hogy öröm nézni. Még szerencse, hogy egy papírgyárban tartják. Éden közli vele, hogy megy, és megküzd Sylarrel, nem jó ötlet ez, te lyány. Hiro és Ando Clairemackó gimijénél konstatálják, hogy bebukott a Mentsd meg a lányt, stb. kampány. Telefon csörög, Izsák az, aki kapott egy Motorola mobilt Édentől, és találkozót akar.

Clairemackót kihallgatja az FBI, és Matt hiába akarja kifürkészni a csaj gondolatait, nem megy a dolog. A Néma biztos itt van a közelben valahol. Ott hát, ezért nem hallott semmit Matt. Ugrunk Jessicáékhoz, de nem szívesen, mert az összes történetszál közül ez a leggyengébb. Niki egyszer csak visszajön, és úgy tűnik, mintha Jessica külön manifesztálódna, most nem tükörképben látják egymást, hanem csak úgy, a mezőn.

Emót meglátogatja Clairemackó és a SZE, aki nem kis aggodalommal nézi, hogy 17 éves lányának mennyire megörül egy meglett ápoló ember, na mindegy. Clairemackó és Emó elcsevegnek a képességeikről, én gyógyulok, te mit tudsz, furcsa frizurás ember? Én meg mindenfélét, világot megmenteni, meg ilyenek. A SZE közbelép, mielőtt a dolgok elfajulnának, nagyon jó a ritmusérzéke a palinak. Ha lányom lesz, soha nem fogom megengedni neki, hogy ápolókkal beszélgessen.

Jessica rálel DL-re és Micahra, először a faszit gyakja le, utána a fiát vágja oda a földhöz, nem komplett, na. Niki előgyön, krízishelyzetben ő kell ezek szerint. Kár, hogy a színészek játéka olyan, mintha az ohatpusztakócsi nyugdíjas színjátszókör szombati matinéját nézném, valahogy kizökken az ember a hangulatból, és elmegy sörért. Mire visszajöttem a sörrel, Clairemackó Converse-be bújtatott tappancsai összezúzzák Zach barátja felvételeit, és azt hiszi szegényke, hogy ennyivel el lesz intézve a dolog. Na ja.

Izsák összefut Hiróval, aki megmutatja neki azt a képregényt, amit még meg sem festett. Hiro elmeséli, hogy látta a bombát, amint szétveti a várost, és Izsákor agy és fejtető nélkül, nesze neked jóslat, most biztos jobban érzi magát. Izsák közli, hogy Sylart elkapták, és el lesz intézve, és most ideje a bomba megállítására koncentrálni, mert festett egy olyan képet, amin egy manus felrobban. Jessica/Niki belátja, hogy közveszélyes állat, és feladja magát a rendőröknek. Ez jó hír, mert egy ideig nem fogjuk látni. Látjuk viszont Matt Parkman közrendőrt, aki elkezd flörtölni a furcsa arcú FBI-ügynök csajjal, úgysem lesz belőle semmi, ne tessék felizgulni. Az ál-papírgyár előtt várakoznak, hogy elkapják a Szemüveges Embert, illetve a gondolatait, de ott a Néma is, szóval baszhatja. Matt orra vére elered a koncentrálástól, de egy szót kiszed a zűrzavarból: Sylar.

Clairemackó szépen lassan szembesül azzal a ténnyel, hogy a családja memóriájával valami nem stimmel, sőt, Zach sem emlékszik semmire, még arra sem, higy ők most már legjobb barátok, meg minden. Tragédia, kérem szépen, de Zach biciklije igazán király. A Szemüveges Emberrel közli Sylar, hogy ők tulajdonképpen ugyanolyanok, amire a másik megjegyzi, hogy ja, majd én is szétszedlek, mint bolond a hógolyót, és megnézem az agyad hogy van összerakva. Hazafele menet Clairemackó felhívja, hogy elpanaszolja neki a memóriazavaros családi és baráti hátteret, erre megjelenik a Néma! A lakásban! És beszél! Aztakurva! De Clairemackónak nem törli az agyát, mert csak, viszont úgy kell tennie, mint aki nem tud semmit.

Izsák tovább fest bolond módra, ezúttal Hiro és Ando társaságában, mégpedig egy baszott nagy T-Rexet, és azt azt támadó Hirót, akinél kard is van. Királyság, Hirónak most már kardra van szüksége. Mohinder hívást kap Éden kisasszonytól, aki elindul Sylart ölni, hiszen van neki ez a jó kis rábeszélő képessége. A csajnál fegyver van, amivel egészen pontosan az a szándéka, hogy beadja Sylar ketrecébe, majd rábeszéli, hgy lője magát fejbe. Jó terv, mi? Nem, nem jó, mert Sylarnak csak működnek a képességei, és Éden kisasszony nagy szarban van, aminek az a vége, hogy inkább szétloccsantja a saját fejét, nehogy Sylar átvegye a képességét. Viszlát Éden, jó volt veled.

Az epizód utolsó jelenete nagyon király, Nathan eljön Peterért, aki elmagyarázza neki, hogy az ő képessége az, hogy másokét átveszi, de kezd a dolog kissé az agyára menni, mert kajakra összeesik, és álmot lát, amiben minden szereplő ott van New Yorkban, Peter áll egy helyben, mindenki menekül előle, aztán elkezd izzani az egész teste, és FELROBBAN, tehát ő lesz a bomba! How do you stop an exploding man?

44 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

James 'suli' Bond 2007.05.10. 08:37:50

Tegnap nem láttam ezt a csodát, esetleg valaki nem tud valami elérhetőséget, hogy honnan tudnám megszerezni?
Köszi előre is!

Az a Pasas 2007.05.10. 08:45:50

Na bammeg, te sem szoktál ilyen hosszút írni...
Bejön, mi? :)))

Az emos fiú, meg a skizocsirke haljon meg. Izibe!

saco · http://saco.freeblog.hu 2007.05.10. 08:51:06

az emos fiú ne haljon meg, egyre coolabb arc lesz ;)

tüske · http://ketertelmu.blog.hu 2007.05.10. 09:16:12

Éden halálán kiakadtam, kár érte.
De az az irány, amerre Peter tart, tetszik, semmi nem olyan egyszerű :-)

tüske · http://ketertelmu.blog.hu 2007.05.10. 09:17:28

Ja, és a Clair-Zack kapcsolat (eddig/most/ezután) is nagyon eltalált.

2007.05.10. 09:25:56

Nagyon nem értettem ezt a Sylar kinyírja suttogólyány szálat....
SZE-ék ismerik a hősket, feltehetően, azt is tudják, kiket csinált ki Sylar közülük, tehát, momentán milyen képességei vannak.
SZE tök nyugodtan tereferél Sylarrel, többször is, az üveg másik oldaláról, még a Haiti sincs bent vele: Sőt el is hangzik, hogy ITT nem működnek a képességei, mire, mikor a kiscsaj megy be Sylarhez, akkor az hirtelen úgy töri be azt az eddig ellenálló üveget, mintha Jessica bunyózna, vagy, mintha egy koponyatető lenne. Tehát az ő, valamiféle képessége működik, de Eden hiába akart fülbesusogni, mert az övé meg nem???

Másik kérdés: kitől kapta Peter hirtelenjében azt a képességet, hogy látta magát felrobbanni? Eddig, ugye ő sem látott ilyen dolgokat max. Issac mellett festett). Talán valaki a rendőrőrsről sintén hero? És mi volt a jelentősége annak az állandó köhögésnek?
Vagy, a válasz már csúnyán spoiler? ;o)

primula27 2007.05.10. 09:33:33

Szerintem a Peter-arc amolyan központi, kulcsfigura lesz... Bár az elején ő tűnt a legjelentéktelenebbnek.
A Niki karakter pedig valszeg úgy lesz "pozitív" figura, ha megtanulja kordában tartani, és csak szükség esetén előhívni a bikaerős skizoénjét.

2007.05.10. 09:37:19

Ja, tényleg: Niki vs Jessica. Miért védi meg Micahékat az, ha Niki börtönbe vonul? Jessica már többször is szépen elkóborolt messze tőle. Vagy, csak annyiban, hogy, ha egy Niki-szerű képződményt látnak, akkor nem fog kelleni találgatniuk, hogy vajon ő a jó anyu-e vagy a rossz? ;o)

ravaluf 2007.05.10. 09:54:39

Kérdésem: mikor látható majd Clairebear a pomponos cuccánál is kevesebb ruhában? Gyakorlatilag már csak ezért nézem a sorozatot.

Mocsár 2007.05.10. 09:57:05

Sajnáltam a Zach-szálat, tetszett a barátságuk Claire-rel. :((
Eden meg... WTF, most komolyan kimúlt, vagy mi? Ne már... Nem kedveltem, de azért na... :/

Emo!Peter pedig királyság. Szeretem a haját, az baj? :)) Viszont én se értem, mirefel ez a véres szem meg köhögés...

Slugger 2007.05.10. 10:09:34

Álljunk meg egy szóra! Azt nem mutatták, hogy Éden kisasszony buksiját leviszi egy golyó, csak azt, hogy vér fröccsent az üvegre! Tehát bármelyikük vére lehetett! Kösz a spoilert...

sixx · http://comment.blog.hu 2007.05.10. 10:12:34

lehet reménykedni, de Eden is dead, my friends. "Dead" dead.

2007.05.10. 10:21:49

Slugger, mesék idejéből való kinövés meg Csehov bon motja óta a kikészített puskáról, ugye, a ember azért tudja sixx összefoglalója nélkül is, hogy nem Sylar fejét csapta szét a dumdumgolyó ;o)))
A kevésbé naiv nézők meg már akkor sem kötöttek volna életbiztosítást Edennek, amikor kiderült, hogy SZE parancsnoksága ellenében is ki akarja csinálni Sylart. ;o)))

Kobaljov 2007.05.10. 10:26:37

Sylar cellájánál lehet Eden képessége is működött volna (ha nem akkor minek ment volna oda?), csak nem volt ideje használni mert Sylar meglepte és gyorsabb volt. Ha megsérült valaki akkor az Eden volt, nem véletlenül mutatták, hogy a pisztoly csöve Sylarről elmozdul és Edenre mutat a lövés előtt.

Kobaljov 2007.05.10. 10:32:16

Niki vs Jessica továbbra is ugyanaz a test, csak időnként már kívülről is látja egyik a másikat. pl. amikor Micah-t odavágta akkor is testen belül változott át, pedig előtte még elvileg külön voltak. Ha lesittelik akkor Jessicát is.

Mondjuk ahhoz képest, hogy még tök sötétben lőtte meg DL-t Jessica, utána már verőfényes délelőtt kergetőztek az erdőben, mikor eszükbe jutott, hogy be kéne már kötni azt a sebet.

A kocsiban nem Parkman csajozott, hanem az FBI-s nő gondolta, hogy egész édes, aztán ő meg meghallotta.

Kobaljov 2007.05.10. 10:36:32

"Másik kérdés: kitől kapta Peter hirtelenjében azt a képességet, hogy látta magát felrobbanni? Eddig, ugye ő sem látott ilyen dolgokat max. Issac mellett festett). Talán valaki a rendőrőrsről sintén hero? És mi volt a jelentősége annak az állandó köhögésnek?"

Az a jövőben játszódott (már ment a választás a testvéréről), addig még megkaphatja azt a képességet. A köhögés esetleg betudható annak, hogy előtte néhány órával még halott volt, élettel össze nem egyeztethető sérülésekkel, és még nem teljesen gyógyult ki.

Kobaljov 2007.05.10. 10:37:37

"mikor látható majd Clairebear a pomponos cuccánál is kevesebb ruhában?"

pl. múltkor amikor boncolták..

banza 2007.05.10. 10:38:46

Angoltanár, ha adsz egy emilt privátban küldök linket. Sajan nekem nem megy a privátüzenet.

banza

banza 2007.05.10. 10:40:41

na ez így nem lett teljesen egyértelmű. Szóval 1 db e-mail cím kell privátban, vagy akár ide is kiirhatod, és én küldök egy levelet a linkkel ahol meg tudod nézni egy csomó sorozat epizódjait.

Kobaljov 2007.05.10. 10:46:38

A legjobb rész tényleg az volt amikor Peter és Parkman gondolatolvasása összegerjedt kihallgatáskor :-)

Issac egyébként magyarosan hangzik Hiro szerint: "Iszák"

Most nézem itt, hogy a Haiti nyaklánca és Niki háttetoválása ugyanaz a szimbólum (az előzetes szerint Hiro is ilyet lát a szamuráj páncélon a következőben). Gondolom már sok helyen kapható ajándéktárgyakon, szerepel a bizniszben.

2007.05.10. 10:48:12

Mikor két résszel ezelőtt elkapta a Haiti meg Eden Sylart, akkor is elég pikkpakk rá tudta beszélni, hogy nem akarja bántani, meg, hogy aludni akar... Jó, ott volt a Haiti, de talán most is kezdhette volna előbb a suttogást ;o)

Jessi - Niki meg mintha most már két test lett volna (mikor Jesica közölte, hogy annál már tovább tartanak), mert, mintha a patak két oldalán álltak volna, nem?

Peter meg nem igazán szerezhetett a jövőből működő képességet, mert ez a jelen Peter volt. (úgy értem, hogy Hiroból is van future Hiro, meg mostani, de a mostani nem tudja, amit MAJD tudni fog)

madmind 2007.05.10. 10:59:19

Peter a jövőbelátást, már a második vagy harmadik részben megkapta.
A pálcikaemberek a tetőn! Emlékezzetek.

Charlie Drop 2007.05.10. 11:09:00

Felvetném azt a paradoxont miszerin KlerMacit az elején sebezhetetlennek írtad
"Izé, minek is? A csaj sebezhetetlen, vagy nem?"

Később már nem annyira

Kobaljov 2007.05.10. 11:09:21

Eden itt a B kategóriás akciófilmeknek megfelelően először erkölcsi hegyibeszédet akart tartani, mielőtt áttért volna meggyőző módban a hangjával (milyen telemarketinges lehetne..), csak utóbbira már nem volt lehetősége.

Jessica-Niki szerintem csak magukat látják külön, különben akkor már a pataktól a házba is ketten mentek volna a többiek számára is láthatóan. + ők sem tudnak hirtelen előrántani egy plusz testet a semmiből, ha előtte nem volt ott (pl. ha külön lennének és Jessica autózott oda, akkor Niki hogy tudna ugyanott lenni)

Peter csak a jövőt látta most, még nem birtokolja a robbanós képességet.

Ja igen a másik kicsit rész az elején volt amikor Clairemackó és a papa kedélyesen kakaóznak, miközben Claire még csurom vér. Úgy tűnik már annyira megszokta a sérüléseket, hogy nem zavarta különösebben otthon sem..

sirtomi 2007.05.10. 11:21:48

Peter már korábban is álmodott a jövőről. Arról is álmodott, hogy repülni tud.

Niki-Jessica szál nem nagyon tetszik, egyenlőre nem sok értelmét látom. Az viszont jól nézett ki mikor DL fején átment a golyó :)

kcu 2007.05.10. 11:27:13

Nem lehetne indítani egy külön hogyvolt blogot?
Ha valakit érdekel, megnézi, vagy elhúz az epguides-ra.

(mit fogok én kapni ezért...)

Kobaljov 2007.05.10. 11:31:45

Ha valakit nem érdekel nem olvassa el..

2007.05.10. 11:44:17

Nem tudom, nekem Peter mostani jövőbe látása akkor is "más", mint az eddigiek. A pálcika emberkék, az ugye Isaac képeségének az átvevéve volt, azaz, FESTVE / RAJZOLVA jött elő neki. Isaac sem tudja elmondani, mi lesz, csak befehéredik a szeme, és rajzol.
Az álom már közelebb van, de most egyértelműen ébren volt... Lehet, hogy esetleg ez a képesség erősebb lett benne, ezért már nem csak álmában lát, de ez akkor is egy külön képesség, valakitől akkor el kellett tanulnia...

DL képessége óriási! ;o) Ha áthatol rajta a golyó, ő meg akadálytalanl nyúl át az ajtón, akkor hogy tud enni, napszemüveget, sapkát hordani, illetve, hogy tudja megtartani mondjuk egy autó ülése a testét? ;o)))
Olyan ez, mint az ismert találóskérdés: miben lehet tartani egy mindent feloldó folyadékot? ;o))))
(na, jó, persze csak kekeckedek, tudom, ha nem fogadom el, hogy akaratlagosan tudja befolyásolni, mi megy át rajta, és mi nem, akkor nem nekem való a sorozat ;o))))

2007.05.10. 11:49:34

Ja, még egy dolog, bár, sejtem, hogy egy egyértelműen spoilert vonna maga után.
Nekem a legütősebb dolog az volt a tegnapiban, mikor Peter cellájában Nathan Sylarré változott.
Na, akkor tényleg félrenyeltem a késői esti mézes tejet ;o)))
Mivel, a sorozatban eddig viszonylag kevés dolog volt cél nélkül, valahogy az a sejtésem van (megint csak Csehov bácsira hivatkozva), hogy ez a jelenet nem véletlenül került ide, és így ide.
Bár, olyan hős eddig még nem volt, aki más alakját fel tudja venni, de egyértelmű, hogy Peter és Sylar a két "legerősebb" hero, mert nekik lehet több kéességük is, azaz, biztos lesz majd valamiféle alakváltó, akit Sylr kicsinál és megszerezve a képességét Peterre támad???
Na, jó, nem Tv2-őt nézők, ne válaszoljatok ;o)))

Sol 2007.05.10. 11:51:39

DL írányítja ezt a képesség, rákoncentrál és akkor megy át rajta valami vagy ő megy át valamin

2007.05.10. 11:56:40

Sol, megint csak a kekeckedés miatt ;o))), szóval, ne vegyél komolyan.
De, mondjuk, egy gyorsan becsapó golyóra nehéz koncentrálnia Dl-nek vagy olyan reflexei vannak, mint tíz párbajtőrvívónak egyszerre.
Persze, az első golyót "bekapta", azaz, lehet, erre még nem tudott koncentrálni, mert nem tudta, hogy Jessie lőni fog rá, de, utána, mikor már azt akarta, hogy átmenjen rajta, akkor pl. át kellett volna esnie a Föld túloldalára ;o))))
Vagy, azt is tudja szabályozni, hogy mi haladjon át rajta és mi nem. Akkor meg tanácsolom Jessicanak, hogy először egy nyíllal lőjön, és utána gyorsan meg jöhet a dumdum ;o)))

sirtomi 2007.05.10. 11:57:44

Los Alamuszi: Peter nem volt ébren mikor magát látta felrobbanni, elájult előtte.

Charlie Drop 2007.05.10. 12:00:29

Alamuszi:

Én nem alakváltást vélek felfedezni benne csupán azt, hogy Szájler kicsit érdekesebb figura... bár attól még lehet

különben a figyelmesek már tudhatták, hogy Édenke meg fog halni, mivel Péter álmában mikor hirtelen mellette termett használta a néni képességét...

linduc (törölt) 2007.05.10. 12:51:43

Nehéz úgy írni ide, hogy ne legyen spoiler, ha már többet láttál, mint amit a tv2 leadott...

DL-ről:
A képességét be tudja kapcsolni, nem mindig olyan. Ezért volt, hogy Jessica eltalálta az első lövéskor, de a második már átment rajt'.

Niki-Jessica meg azért kettő néha, hogy jobban megértse az egyszeri néző, hogy ő mostan télleg magával küzd, mert belül ketten vannak. (Folyóparton, amikor Jessica kerekedett felül, Niki hiába válaszolt Micah-nak, nem hallatszott a hangja.)

Peterről meg egy csomó minden ki fog derülni később, ami megmagyarázza a most felmerült kérdéseket, de ezt érthető okokból inkább nem írom le. :)

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2007.05.10. 13:11:02

Az nem lehet, hogy Niki egyszerűen skizofrén, és a szuperereje ettől független?

Péter I. Pápics · http://papics.blog.hu/ 2007.05.10. 13:41:06

Vááá! Ez volt az iddigi legjobb rész, szerintem :-) Ugye ma már megint szerda van???

kalapocska 2007.05.10. 18:13:06

na igen ha erdekel a jovobelatas kerdese keress angol nyelvu spoileres oldalakat. eddig nem derult ki es meg nem is fog egy darabig, aki eddig latta a sorozatot az nem hiszem hogy tud valaszolni.

mininyul 2007.05.10. 18:19:08

hát annyira jóóó volt h áá! :) nekem nagyon teccet, főleg a vége, pítörpetrelli flesselése. meg a néma belendülése. plusz anyum fan lett és apa is most adott elő egy kiselőadást h miért kell este 10kor kezdődnie ennek a sorozatnak? (ez nála a totális addikció jele, dallas óta nem nézett 2 résznél többet egy sorozatból...). amúgy Sylarnek brutál feje van, nem? v csak nekem tűnik ien rémisztűen deformáltnak? talán az orra? vagy a bociszemei? vagy az eleinte látott horrorisztikus hajválasztéka tette olyanná, akitől a hideg fut a hátamon..? remélem marad ien pörgős a téma :D

TexasRanger · http://www.cadillacdesert.blogspot.com 2007.05.11. 00:56:45

sixx, CharlieDrop: Claire nem sebezhetetlen, hanem regenerálódik (hipergyorsan), ez két külön dolog... ezért lehetett pl boncasztalon, és ezért is lehet akár veszélyben is. Más szóval csak "szinte" sebezhetetlen (különben nem lenne sorozat :)), mert ugye a regenerálódáshoz idő kell (persze ez másodpercek kérdése, de akkor is), no meg az, hogy ne legyen pl egy bazi nagy fémrúd átfúródva az agyán...

Fedor: de.

Charlie Drop 2007.05.11. 10:57:35

TexasRanger: úgy próbáltam én is megfogalmazni...

koh 2007.05.14. 21:42:08

Nem kell hozza jövőbelátás, korábban már találkozott Izsákkal, szóval volt lehetősége az ő képességét is átvenni. ennyi a nyitja szerintem.
süti beállítások módosítása