Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Az elnök emberei 7x16 - A nagy nap I.

2007. április 25. 00:45 - sixx

Hogy az epizód eredeti címe (Election Day) miért nem felelt meg a fordítóknak, rejtély, a sorozatot nem annyira ismerők akár valami szalagavatóra, esküvőre, barmicvóra vagy kivégzésre is gondolhatnak a cím alapján, mert mind jelentős nap, ugyebár. Választunk tehát, két napban, vége a feszültségnek, jövő hétre kiderül, hogy az utolsó 6 részben Santos, vagy Vinick áll-e a középpontban.

A látszólag nyugodt Santos stábbal nyitunk, hét óra múlva nyitnak az urnák, addig már nem nagyon lehet mit csinálni, isznak hát egy szálloda bárjában, és csak remélni tudom, hogy dugás lesz a vége, mert nagyon rájuk férne. Mármint Joshra és Donnára, de lehet Lou-ra is. Szépen párokba rendeződik a kis csapat, csak pont ez a két bolond marad lent a bárban? NE MÁR!!!

Van Isten, egymás mellett ébrednek, ennek így kellett történnie. Donna hajnali háromkor kilógna a szobából, de Josh felébred, és jön egy meglehetősen kínos beszélgetés, a két színész kiváló a jelenetben mellesleg. Josh romantikázna, de Donna azonnal választás reggeli üzemmódba vált, mint ahogyan a többiek is, akik még a reggeli fitnesszedzés közben is csak a választással foglalkoznak.

Los Angeles, hajnal 4, Bruno is dugással foglalkozna a Vinick-főhadiszálláson egy random jócsajjal, ha nem csörögne a telefon, mert így előkerül az új kampánystratéga, és egy kissé kellemetlenné válik a helyzet. Donnáék úgy viselkednek, mint két gimis a szalagavató utáni reggelen, nagyon vicces a dolog. Josh tart egy nagyon elbaszott lelkesítő beszédet, de nem is vártunk tőle semmi egyebet.

Reggel 7 óra, megkezdődik a szavazás, és a tévék Santost mutatják, Josh-Bruno 1:0. A Santos-kampányt a bostoni eső zavarja egy kicsit, félelmetes, hogy mi mindenre kell figyelni a választás napján, azon a napon, amikor is Joshnak tulajdonképpen már nincs is dolga, és kezd szépen lasan becsavarodni, és lemegy az estére tervezett buli színhelyére, meghallgatni a Foo Fighters beállását, cool.

A Fehér Házban Charlie egy rakás állásajánlattal bombázza CJ-t, első hallásra milliókat kínálnak neki mindenütt, csak menjen oda dolgozni, de mi tudjuk, hogy Claudia-Jane a Fehér Házból akar nyugdíjba menni. Kate Harper lehet, hogy Vinickre szavazott, kis geci. Santos leszavaz, és hazamegy, vesszek meg, ha Santosné nem dugni akar. Az első exit poll eredmények után nem lehet mit mondani, de első blikkre jól áll a dolog. Ja, Donna is dugni akar, hátha ezzel rendbehozza Josh fejét, muhaha, kis naiv.

Vinickék ugyanazt csinálják, mint Santosék, azaz idegesek, és nem tudják, hogy mi van Minnesotában, ahol az exit poll adatok nagyon furcsa képet mutatnak. Vinick az utolsó percben is Kaliforniában turnézik, Josh pedig aggódik, hogy  ez nem jó hír. Az új exit poll adatok alapján Santos így is vezet Kaliforniában, és Santosné nem akarja felkelteni az új adatokkal.

Az exit poll adatok alapján Santos 201 elektori szavazattal rendelkezik, de Josh és Bruno sem érti, hogy mi van Minnesotában - az írók ennél átlátszóbban nem is utalhattak volna arra, hogy ott valami nagy gáz lesz az egyik tábor szempontjából. Josh egy blogon megjelent adatok miatt idegbeteg, mert attól tart, hogy az emberek nem fognak elmenni szavazni, ha azt olvassák, hogy vezet Santos - mert minek, ha máris nyert? Josh teljesen kikészül, és ki kell mennie a teraszra, hogy lehiggadjon.

A keleti parton bezártak a szavazóhelyiségek, és kezdenek csordogálni a hivatalos adatok is, melyek alapján Vinick jól áll, sőt, West-Virginiát is megny eri, amire pedig senki nem számított. Santos is egyre idegesebb, de jól leplezi. Egy dolog biztos: az epizód végére semmi nem derül ki, bárki nyerhet, és ekkor jön az a jelenet, amitől szégyen vagy nem szégyen, de ismét elsírtam magam: Annabeth rátalál az eszméletlen Leora, akit sajnos mi már nem láthatunk, hiszen a karaktert akakító John Spencer ekkorra már szívelégtelenségben elhunyt.

RIP John, nagyon fogsz hiányozni.

7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szinkrobi · http://iszdb.hu 2007.04.25. 10:33:56

Ez egy nagyon jó rész volt!

Amúgy én láttam minden részt, de nem emlékszem hogy ennyi ágyjelenet, vagy erre való utalás, magyarul dugás, volt-e valaha az elmúlt összes részben...
Szóval ilyen direkt szexre utaló jelenetekre nem emlékszem, pedig mondjuk Tobi ikrei sem "csak úgy" lettek, vagy együtt járt Csárli meg a Bartlet-lány... ez meglepett...

Nos igen, nagyon hiányzik majd Leo.
Én a Leo és Anabesz jeleneteket szerettem nagyon.

Patrik 2007.04.25. 12:22:53

Ugyanaz ugrott be nekem is a rész nézése közben, mint commentrobinak.
- Josh-Donna
- Santos-Santosné
- Bruno-Jócsaj
- Will-Kate állandóan flörtölnek
- még Loun is látszott, hogy nem tudna jobb időtöltést
Amúgy teljesen igazuk van.

Még elnézném a következő elnök teljes ciklusát is szívesen.

Gabba 2007.04.25. 12:57:17

Pontosabban Josh-Donna 2x.
És ne felejtsük a leszbi párost sem ;-)

silaris (törölt) 2007.04.25. 19:21:14

szerintem meg ez egy rossz rész volt, főleg úgy, hogy a választás napján játszódott. szerintem semmi feszültség nem volt benne, pedig prezidentet választottak! a cnn sokkal izgalmasabb pl egy választási napon. ez az állandó dugás meg kifejezetten irritáló volt, tekintettel arra, hogy engem kivételesen a választási eredmények érdekeltek. :)
a szókincsem alapján akár szövegíró is lehetnék (választási).

Picard 2007.04.25. 19:25:02

Basszus!
....és én lemaradtam róla.

Vártam nagyon a filmet, aztán valahogy bealudtam.
Hajnal fél kettőkor arra ébredtem a kanapén, hogy fáj a nyakam.....
:((

Vader nagyúr 2007.04.25. 20:00:31

Freudnak igaza volt - minden csak a szexről szól, még a pénz meg a hatalom is. Azaz ezek csak arra jók, hogy többet szexelhess...

Konrad · http://onlinemarketing.blog.hu 2007.04.26. 19:13:17

Ezek az ágyjelenetek szerintem pont azért voltak érdekesek, mert ezen keresztül mutatták meg a feszültséget, és nem mindenféle kamu számokon való izgulással :-)
süti beállítások módosítása