Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Az elnök emberei 7x14 - Zsarolni, vagy nem zsarolni?

2007. április 12. 11:38 - sixx

Hogy ez a magyar cím kinek a fejéből pattant ki, meg nem mondhatom, eredetileg "Még két hét" volt a cím, ez miért nem volt jó? Vinickkel kezdünk, a folyamatos kampány kezdi kikészíteni, nem is lehet könnyű naponta 500 emberrel kezet fogni. A szenátornak eltört az ujja, de a sajtó miatt nem akar elmenni orvoshoz, a stáb egy levehető gipszet javasol neki.

Josh pörög, mint a búgócsiga, és Tobyval egyeztet, aki "Bob" álnéven telefonál neki, ezt én nagyon viccesnek tartom. Toby azt javasolja a kialvatlan kapmányfőnöknek, hogy menjenek Kaliforniába, mert csak így nyerhetik meg a választást. Vinick új kampánystratégája belefingott a nulláslisztbe a tévében, amikor bejelentette, hogy a republikánus jelölt ellenzi az azonos neműek házasságát - nem mintha nem ellenezné, csak éppen kimondani nem szeretné, mert ezzel szavazatokat veszít.

Mivel Santos Kaliforniába tart, a republikánus karaván is útirányt változtat, sőt, Vinnick a San Andreo atomerőmű előtt tart egy sajtótájáékoztatót, aminek értelmét mindenki megkérdőjelezi, de kiderül, hogy az öregben csak van spiritusz: bevallja, hogy hibázott, és a sajtó azonnal elkezdi simogatni a buksiját. Így kell ezt, kérem szépen, elkúrtuk, oszt jónapot.

Az epizód magyar címe akkor nyer értelmet, amikor Bruno rátalál Santos aktatáskájára, és abban egy olyan információra, ami tönkreteheti a demokratákat: Santos egy asszonynak havonta küld pénzt, jajistenem, tán csak nem megdugta, vagy valami? Nem, a tesója volt a tettes, lelépett egy gyereket hátrahagyva, és ehhez valóban senkinek semmi köze.

Vinick nem hajlandó ez infót felhasználni Santos ellen, sőt, visszaadja neki a táskát (Clint Eastwoodos pillantások közepette), de közli Santosszal, hogy jó lenne, ha nyilvánosságra hozná az infót, mert a nagyközönségnek joga van tudni, stb. Santos elküldi a búsba, nem fogja a családi szennyest teregetni, kabbe. Ennyi, jövő héten találkozunk.

4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabba 2007.04.12. 12:12:53

Lou azán szépen ki van dekorálva, ezt eddig nem is láttuk. Mindkét karján színes tetkók, ilyet lehet egy kampánymanager asszisztencsnek?

Gabba 2007.04.12. 12:57:24

Akkor jó. Megint tanultam valamit :-)

vasszűz 2007.04.12. 15:33:42

Micsoda tiszta jellemek ezek a politikusok, sehol egy zsarolás vagy egy eltitkolt gyerek.
süti beállítások módosítása