Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Alias 3x14 - Váratlan támadás

2007. április 12. 14:45 - sixx

Az előző részben Arvin bácsi valami titkot emlegetett, lehet reménykedni, hogy fény derül a dologra (muhaha, én kis naiv). A Vaughn házaspárral nyitunk, Michael rálelt az apuka órájára, és azt nézegeti, finom hegedűfutamok a háttérben, biztos lesz valami jelentősége a vekkernek. Mashall a gyerek képét mutogatja a kollégáknak, az Alias az ilyen békés jelenetekből szokott 3 mp alatt totál eszeveszett eksönbe átalakulni, mi lesz már? 

Eligazítunk, egy radikális terrorista szervezet valami plazma izét szerzett magának, ami nem jó, sőt. Ha felrobban, akkor minden összedől, Armaggedon, tömeghalál, stb. Hálistennek megvan a cucc, valahol Vancouverben nyomára is lehet bukkanni, de Marshall nem tud betörni a rendszerbe (van még ilyen a világon?), így menni kell, személyesen. Syd és Vaughn balra el, Vaughnné - aki ugye Tarantino nője - meg féltékenykedik, ki kéne verni a műfogsorát hamar, mert kiégeti a szemem. Hoppácsak, Dix bejelenti, hogy áruló van az ügynökségben, KémFater majd kideríti, muhaha, szarban vagy, szőkecsaj!

Arvinbácsi telefonon flörtöl a pszichológussal, bor, vacsora, romatika, ami belefér. Nagy zsivány az öreg. Syd geeknek öltözve a kanadai szerverparkba látogat, és Marshall tanácsára rádióamatőrnek adja ki magukat (ja, Vaughn is ott van), technoblabla jön, érdektelen, Syd viszont ennivaló ebben a ruhában. A letöltés közben szar kerül a levesbe, a Társaság vírust juttat a rendszerbe, de ennél nagyobb gáz, hogy kitör a lövöldözés is. Üldözünk egy sort, de az ellen eliszkol, egy Ford reklám azért belefért a jelenetbe. Los Angelesbe visszatérve kiderül, hogy a letöltött cucc nem teljes, és Marshallnak 12 óra kell ahhoz, hogy a lyukakat betömögesse (hogyan??? eh, mindegy), ami nem jó, viszont szar hír.

Arvinbácsi tényleg romantikázik, ez a pszichológusnő nem egy nagy ász, ha így befolyásolhatja egy betege, de mindegy. A vacsi annyira nem sül jól el, mert Arvin elküldi a nőt a halál faszára, amikor konkrétan hazugnak nevezi. Persze utánamegy, és bocsánatot kér, MANUPULÁLJA MINT ÁLLAT, zseniális ez a karakter, na. Arvin nagy titka: megdugta Syd anyját, így lehet, hogy Syd Arvin lánya! Aztakurva!

Syd és Vaughn Lisszabonba utaznak a plazmahogyishívják után, mert hogy ott van, Marshall csak megfejtette a dolgot a végén. Mire odaérnek, már várják őket a Társaság ügynökei, Vaughnt jól mellbelövi az egyik, és erre, hoppá - vissza az első jelenetre, mindent megnézünk megint, csak most Vaughnné szemszögéből. Ő volt ott Vancouverben, őt kergették kocsival és ő az, aki mellbelövi hites urát is, nesze neked jó házasélet. Vaughnné mellesleg rohadt dögös vörös parókában, amit álcázás végett öltött magára, és még arra is kerít időt, hogy dugjon egy embereset Sark barátunkkal.

A két szál a 33. perc környékén ér össze, Vaughnon golyóáll mellény van (jóhogy), a kémpáros és ellenkémpáros egy hajó rakterében keresi ugyanazt a cuccot, a végén még le fog bukni Vaughnné, bárcsak igazam lenne. Syd rátalál a plazmamicsodára, Vaughn meg kedves feleségére, maszkban. Mire a maszk lekerülhetne, Sark elkapja Sydet, így patthelyzet alakul ki, mi a fontosabb, Syd, vagy a maszkos gaz kiléte? A választ tudjuk, Vaughn leteszi a fegyvert, mire cserébe a neje jól pofánvágja, Syd viszont Sarktól szabdul el, aki a bombát is magával sodorja a biztonság kedvéért. Üldözünk megint, a végén Sarkot elkapja Vaughn, de a kis geci bekapcsolja az eszközt. Vaughn 2 másodperccel a robbanás előtt hatástalanítja az eszközt, fellélegezhetünk.

8 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabba 2007.04.12. 15:08:49

Jaj de utálom, amikor kiírják, hogy Vancouver, Zurich, stb., és a magyar alámondó is bemondja: Venkúvör, Cürih.
A magyar tévénézők már ennyire se tudnak olvasni?

bedovera 2007.04.12. 16:17:03

annyira hülye megoldás volt ez a dupla szál..halálra untam magam!de már jól megrugdalnám a kis szőkét...

asdf 2007.04.12. 16:38:43

Hat eleg hulye megoldas volt szerintem is. Ez mondjuk az elso snittek utan 2 percig arra vartam, hogy mikor huzzak le, es jonnek ra az rtl-esek, hogy valami rossz cucc van adasban :)

bedovera 2007.04.12. 16:42:43

detto ezt gondoltam először:)

sarasvati / sütifej (törölt) 2007.04.12. 16:46:57

én is. azt hittem elcseszték és újra kezdik:P

KékFény6 2007.04.13. 02:45:02

Akkor már legalább 4-en vagyunk, akik RTL-es hiára gyanakodtak... :)

Elgondolkozott már valaki azon, hogy a küldetéseken miért csak a női kollégának kell álcáznia magát parókával/szemüveggel? (Lásd mostani részben Syd és Vónné?)

Ez a nem-ő-az-apja-hanem-én szál elég brazil szappanoperásra sikerült.

asdf 2007.04.13. 08:46:28

En arra lennek kivancsi, hogy vajon az rtl-es vezerloben mi volt? ;) Fejvesztve rohangalas, es WTF, vagy valaki figyelmeztette oket elore, h ne lepodjenek majd meg ;)

Gabba 2007.04.13. 09:40:09

Én az AXN-en követem (mert ott nincs sárga karika), ők egy résszel előbbre járnak, de szintén csak néztem, hogy mijaf…? Merthogy ők nem szokták összekeverni, felcserélni, idő előtt lekeverni stb. a sorozatok epizódjait, mint időnként a RTL meg soxor a Viasat.
süti beállítások módosítása