Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Alias 3x12 - Ellenséges területen

2007. március 29. 00:35 - sixx

A múlt héten kiderült, hogy Vaughnnénál nagyobb geci a földön nincs, az ellenséggel kokettál és nekik bérgyilkol, halál a ribancra! Koreában kezdünk, északon, ahol kommunista ifjak harcolnak, és ahol Syd és Vaughn szvetterben smárol egy koszos cellában, cool. Miközben a kivégzésükre vezetik őket, Syd nagyon megnéz magának valamit, lényeges lehet még ez a csávó. Amikor eldördülnek a gépfegyverek, kiírják: 72 órával ezelőtt, flesbekkelünk.

Eligazitunk, Dix közli, hogy egy főember a Társaság kötelékéből át akar állni, és valami bankszámlaszámba rejtett titkos üzenettel jelezte mindezt, Vaughnné meg csak néz immáron gyanúsan, Melissa George, kedvesen, ki kéne rúgni a fogtechnikusodat, mert ez a fogsor mindenre alkalmas, csak arra nem, amire eredetileg szánták. A dezertőrrel Észak-koreában kell találkozni, Syd és Vaughn tehát így került szarba.

A Múmia, avagy a 24 Marwanja is eligazít, csak ő egy kocsiban, és Vaughnnét, aki ellenkémkedik egy pöttyet. A szőke bestia magában tépelődik, most nyírassam ki a férjemet, vazze? Azt mindesetre kiszedi belőle, hogy honnan indulnak, így Marwan lelövetheti őket még mielőtt felszállnak. De nem, csak a pilótákat löveti meg valami kábítólövedékkel, utána meg osztja az észt Sarknak, aki szintén a beosztottja, és csicskája is egyben. Marwan sokra vitte.

Amikor a pilóták - már Észak-koreai légtéren - elkábulnak, Sydék vezetik tovább a gépet, de lőnek is rájuk, és majdnem lezuhannak, de aztán nem, aztán mégis. Elfogták őket, vagy sem - nem lesz mentőakció kérem szépen, legalábbis hivatalos semmiképpen nem, mert a kormány nem akar balhét. KémFater KémMuter segítségét kéri cseten, biztos, hogy jó ötlet?

Koreában Sydék gépet robbantanak, és menekülnek, KémFater pedig Isabella Rossellinivel randevúzik, aki nem KémMuter, hanem KémSógornő, és a segítségért cserébe azt kéri, hogy KémFater nyírja ki Arvin bácsit. Ezzel asszem nem lesz nagy gond. Syd és Vaughn továbbmenekül, kocsira lel, és sokat dumálnak a magánéletükről. Vaughnné persze leadja a drótot Marwannak, hogy Sydék még nem haltak meg.

KémFater és KémSógornő egy kínai csávóval randevúzik, aki el tudja intézni Sydék kihozatalát, mégpedig kéz nélkül is, mert arcoskodik, és a nő ellátja a baját. Nem kell pofázni, ennyi. Sark hamarabb ér a dezertőrhöz, mint az árkon-bokron száguldó Syd-Vaugh páros, és persze CIA-ügynöknek adja ki magát, ami  egy vallomásra készteti a kissé zakkantnak tűnő fazont: szereti Gloria Estefant. Fasza.

Syd és Vaughn ekkor közbelép, és a frászt hozza a faszira, most akkor ki kém, ki nem kém? Mire ez kiderülhetne megérkezik a koreai hadsereg, lövöldözés, üldözés, menekülés, foglyul ejtés - mindenki megszívja. Sydék a sitten, a kihallgatójuk Sun apja a Lostból, JJ tényleg szeret állandó szereplőkkel dolgozni a sorozataiban. Kínzás, pisztoly agyával verés jön, minden ami kell, már csak Jack Bauer hiányzik a mentőcsapattal.

KémFater elindul Arvin bácsit kinyírni, de mielőtt beléphetne az irodába,KémSógornő felhívja Sloane-t, és közli vele, hogy szálljon le KémMuterről, mert ha nem, akkor meg lesz ölve, akár most, KémFater által. Jó kis fenyegetés, én komolyan venném, ez a nő teljesen kattant. A végén visszatérünk a kivégzős jelenetre, az egyik katona lelövi az összeset (ez volt a fegyverropogás az elejéről), és ezzel Sydék mehetnek isten hírével, és vihetik magukkal az árulót is. Most nincs cliffhanger.

6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KékFény6 2007.03.29. 02:16:58

És megint láthattuk kétszer is az Astoriát Zürichként... :)

Gabba 2007.03.29. 09:47:48

A kémsógornő szerepében Anettka!
Ezt azér' nem hittem volna :-)

Gabba 2007.03.29. 11:54:27

Sixx, csak a PC kedvéért: „KémFater és KémSógornő egy kínai csávóval randevúzik” hát nem, mert ki is volt írva, hogy Koreatown a helyszín.

És akkor jól látom, hogy Sun apja ezexerint dezertált és dél-koreai üzletemberként tűnt fel a Lostban… megőrizve agresszív modorát :-)

Tartaruen (törölt) 2007.03.29. 16:05:08

Mért van az hogy minden jó sorozatból van Hogy volt, de Houseból nincs?

vasszűz 2007.03.29. 16:33:17

Hát, ezt mondjuk annyira nem fájlalom, belevesznénk az orvosi kifejezésekbe:)

KékFény6 2007.03.30. 01:57:06

Ház dokinak nincs olyan fő "mitológiai" szála, mint az Aliasnak vagy a Lostnak, ergó nem olyan fájó, ha kihagysz egy részt, és nem tudod, mi történt benne. Bár ez igaz Szürke dokinőre is, ott meg van hogyvolt, szóval nem tudom... :)

Öcsém is kérdezte, hogy mit keres Anettka az Aliasban! :)
süti beállítások módosítása