Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Grace Klinika 2x15 - Ne szólj, szám...

2007. március 13. 23:07 - sixx

Ismét itt vagyunk, sírhatnak a nők, káromkodhatnak a férfiak a hisztispicsák láttán, nyitva a Grace klinika kapuja, minden megy a régi kerékvágásban, még jó. Az epizód úgy indul, hogy akár még érdekes is lehet, sztárjkolnak a nővérek, és George a lelkiismeretére hallgatva beáll közéjük, pedig túl sok értelme nincs a dolognak. Christina persze legszívesebben agyonvágná mindet, őt pontosan ezért szeretjük.

Bailey (a Náci) terhessége miatt igazoltan van távol, ez egy új főrezidenst vagy mit sodor a kis csapat elé, a csaj mosolyog, kedves és rohadt idegesítő, ezért mindeni kapásból utálja, kivéve Alexet, mert az ő egydimenziós arcán érzelemnek eddig sem nagyon volt nyoma, és ezek után sem lesz - ez vagy a szerep, vagy a színész miatt van, három évad alatt még nem sikerült rájönni.

Az eheti betegadagban kapunk húsevő baktériummal lábon támadott szimpatikus fiatal lányt, akinek Christina azonnal amputálni akarja a lábát, mert  szerinte csak így lehet az életét megmenteni - Burke pedig asszisztál a dologhoz, mert fél, hogy este nem lesz kufirc, ejnye-bejnye. Izzie és az iszonyú dögös Addison egy terhes és csóró tinit kapnak, akin egy elég komplikált műtétet kell elvégezni. A biztosítás persze nem fedezi a témát, de Addison megígéri, hogy elintézi - teszi ezt olyan hangon, hogy a kislány anyja kapásból hozzá akarja vágni az első ágytálat, de Izzie megnyugtatja, hogy szó sincs jótékonykodásról.

George a nővérek unszolására csak bemegy megnézni a betegeket (mert ebben a sorozatban az aranyszívű nővérek mind odáig meg vissza vannak az összes betegért, de sztárjkolni is kell), Meredith pedig egy idős néni életét menti meg, de csak időlegesen, mert a havernői bejönnek, és kérik, hogy húzza ki a csövet. Na ez persze sírógörcshöz vezet, Sheperd érkezik nyugtatni és majdnem smárolni, ömlik a nyál a tévéből vagy tíz percen keresztül. Meredith rádöbben, hogy az anyját látogató főnök tulajdonképpen jó dolog, mert ez ad értelmet az életének, és (magában) megint sír egy kicsit, minek hatására mi is.

A végére a maratonfutó csajnak nem kell levágni a lábát, Burke belátja, hogy egy kicsit paraszt volt, Izzie-ről megtudjuk, hogy szült egy gyereket valami lakókocsiparkban 16 évesen, és Meredith társaságában George ágyában kötnek ki, de nem dugnak. Megint egy szar epizód.

8 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

asdf 2007.03.13. 23:10:11

Vki!
Mi volt az utso elotti zene? (Csaj enek, vonossal). Ugy erzem kene meg olyanbol nekem :)

cozumel 2007.03.14. 00:53:45

Oszinten kerdezem, ez az Addison tenyleg annyira dogos no?

kalapocska 2007.03.14. 02:00:16

ja consumel egy az egyben nekem is ez az orok kerdesem!!

Nadine · http://nadinevilaga.blogspot.com 2007.03.14. 07:44:44

Kedves Sixx (először Sicc!-et írtam, hehe)!
A nekem új sorozatoknál hetek telnek el, mire képes vagyok megjegyezni a szereplők nevét, így az írásodnál is bajban vagyok kicsit, mivel többnyire jelzőmentesen, egyszerűen néven szólítod őket. Georges már megvan, Meredith a náthás kismacska szemű csaj, Izzie a szép szőke, de kik a többiek? Ki az az "iszonyú dögös Addison"? A vörös nőimitátor? (Az „iszonyú”-ból következtetek, de nem biztos.) Christina lenne az állandóan grimaszolónak tűnő ázsiai (mondjuk, kínai) nő? Ő a kedvencem. Ha igen, akkor Burke biztos a jóképű pasija.
Megköszönném, ha eloszlatnád a ködöt!

toi 2007.03.14. 07:54:30

miért nem dugtak. volt a promóban valami négyesben zuhanyozós rész, arra vártam:) vagy george-nak volt flesse? esetleg koksz, gonzi?

RichieHN 2007.03.14. 08:34:11

toi: Az a következő részben lesz, ami mellesleg a sorozat eddigi csúcsa, a hírhedt superbowl-os duplarész első fele. Mindenkinek ajánlom, mert tényleg király lesz. ;)

sixx · http://comment.blog.hu 2007.03.14. 08:34:20

Igen, Kate Walsh alakítja, és szerintem dögös. A promó elég csalóka, a zuhanyzós téma nem ebben az epizódban van, de lesz, nyugi. És nem, nem mondom el, hogy mit jelent.

Noz 2007.03.15. 14:44:56

asdf: A zene amire gondolsz (ha jól emlékszem ez volt az utolsó előtti) Kate Earltől a Someone To Love.
Egy albuma van eddig, a Fate Is The Hunter.
süti beállítások módosítása