Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Az elnök emberei 7x08 - Döntő fejlemény

2007. február 28. 01:51 - sixx

Furcsa volt ez az epizód, főleg azért, mert a főszál kiszámítható volt és kissé unalmas, de Toby és Josh közös jelenetei ezt valamelyest ellensúlyozták, és akkor még nem is beszéltünk az esküvőszervezővé előlépett Will Bailey ámokfutásáról, vagy az egyre központibb szerepet játszó orosz-kínai-kazah konfliktusról.

A lekutyázott főszál arról szól, hogy a vita után négy pontot nyerő, és ezért elégedett Santos stáb próbálna utánamenni a fekete szavazatoknak, és leszerveznek egy vidéki haknit valami templomban, de persze szar kerül a palacsintába, mert egy latino származású rendőr lelő egy fekete kölyköt, aki éppen autót lop, műanyag fegyverrel ugyan, de csak ellopta, kurvaélet.

Santos ellátogat a családhoz (szar ötlet), találkozunk az ideges apával, aki persze a bőrszín miatt is rühelli Santost, stb. Jelöltünk kiakad, és végre kimondja, mit kimondja, kiüvölti magából az iszonyú jó lábakkal bíró felesége előtt, hogy ő bizony nem akar minden latino jelöltje lenni, meg egyébként is, majd beszél ő magától, mert tud, és menjen a stábja a náthás picsába. Így is történik, az epizód végén egy kizárólag feketék által látogatott templomban tart beszédet, 7 perceset, elmond mindent ami szívét nyomja, és ezért nagyon szeretik.

A Fehér ház hétvégéjét két dolog teszi tönkre: a Bartlet esküvő, melynek szervezésével CJ, majd Will foglalkozik, és sikeresen kikészítik az egyébként terhes arát és kissé nyomi vőlegényét, hiába no, egy sima bulit sem egyszerű összehozni, itt sokkal több szempontot kell figyelembe venni. A másik probléma a kazah olaj felett veszekedő, és feltehetően hadba szállni is hajlandó kíniai-orosz dzsembori, ami vissza fog még térni, és ennek örülünk, mert Kate Harper jócsaj.

A harmadik, talán legjobb szálban Josh elmegy Tobyhoz, kétszer is, mégpedig azért, mert az első látogatás az előre megtippelhető üvöltözéssel végződik, emlékezzük csak vissza, ez a két faszi tavaly ökölharcig meg sem állt. Toby ideges, mert Josh nem látja be: Santos nem jó jelölt, hiszen nem igazá akarja ezt a tisztséget, és így semmi értelme az egésznek. Josh pedig azért ideges, mert Tobynak igaza van, és nem nagyon tud mit kezdeni a dologgal.

4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Agent T 2007.02.28. 08:45:27

Egy a kérdés: ez a Donnalány mikor került vissza a sorozatba?
Melyik részt hagytam ki, amikor előkerült a hölgyemény?

dzsii 2007.02.28. 08:55:46

Egy kicsit sántít Toby gondolatmenete, mert Bartlet ugyanígy nem magától akarta jelöltséget, őt Leo-nak kellett "felfedeznie". Az előválasztás éjszakáján volt csak a beszélgetése Joshsal, hogy na akkor most úgy érzi felnőtt a feladathoz.

dzsii 2007.02.28. 09:00:19

Tschöppy: 2 vagy 3 epizóddal ezelőtt, amikor az abortusz volt a téma vették fel "vidéken", hogy milyen jó lesz nyilatkozni, mint nő. Aztán amikor kiderült, hogy ő ő, akkor Josh már belement, hogy maradhasson, mert milyen jól lenyomta a sajtótájékoztatót.

vasszűz 2007.02.28. 12:00:45

Remélem, nálunk nem jön divatba, hogy templomban tartanak beszédeket.
süti beállítások módosítása