Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Lost 2x24 - Élj másokkal, halj meg egyedül! 2/2

2007. február 10. 22:40 - sixx

Evidens, hogy onnan folytatjuk ahol abbahagytuk, hiszen eredetileg ez egy duplarész volt, csak az RTL kifürkészhetetlen szándékainak köszönhetően lett belőle két különálló epizód. Szájid imádkozik a hajón, vagy rendes napi ima ideje ez, vagy a szobor lába késztette erre - nem lehet tudni. Csárli és Ekó dinamitot keres az erdőben és talál, majd indulnak a heccsbe ajtót robbantani, Csárli próbál a szabotőrökkel tárgyalni, de mindhiába. Csárlinak elege van a terrorizmusból, és elindul a part felé, de Ekó inkább rájuk robbantja a heccset, jó ötlet, nem? Dezmond megjegyzi, hogy azt az ajtót talán még tankkal sem lehetne beszakítani, és ideje egy flessbekknek - továbbra is az ő főszereplésével.

Kiderül, hogy a Lokkbácsi által látott rajz Kelvin műve, öblitővel viszi fel a falra a sziget térképét, a hat heccsel, meg az érthetetlen szövegekkel együtt, de nyúlta az ötletet, valami Radzinszki nevű alaktól, aki a társa volt a nyomogatásban, míg főbe nem lőtte magát. Szép kilátátások, nem mondhatom. Két év telt már el a hajótörés óta, Dez kezd egy kicsit becsavarodni, és ki akar menni a fertőzött szigetre, de Kelvin beint neki.

Flessbekk, Dezmond nyomogat, Kelvin a bunker alatt holtrészegen, a Dharma viszki ütős kis cucc lehet. Kiderül, hogy a pincében egy biztonsági rendszer lapul, és megtudjuk végre a gombnyomogatás lényegét is: a heccs egy elektromágneses anomália fölé épült, 108 percenként ki kell sütni, mert egyébként gáz van. Választ kapunk az első évadban látott fénycsóvára is, Dezmond kapcsolta fel a villanyt, miközben Lokkbácsi ezt valami jelnek hitte.

Kelvin kimegy felderíteni, de ezúttal valami nem stimmel, hiszen az állítólagosan fertőzött szigetre szakadt védőruhában megy ki, Dezmond utána ered, kamu az egész karantén dolog kérem szépen, Kelvin titokban hajót javított, és le akart lépni. Dezmond kicsit ideges lesz, és beveri a fejét egy sziklába, majd rohan vissza nyomogatni, de elkésik, lejárt az idő, megjelentek a hieroglifák a kijelzőn, de aztán a világ csak nem semmisül meg.

Szájid becserkészi az ádörök potemkin faluját, persze semmit nem talál a jurtákban, és a heccs ajtaja mögött is csak puszta sziklafal rejlik, átbaszás van folymatban, nem is kicsi.A kommandó eközben rálel egy nagy halom tubusra az erdőben, ezeket a Göngy heccs csőpostája továbbította - a semmibe, akkor most ki figyel meg kit, és melyik heccsben folyik az igazi kísérlet? Csak van értelme a gombnyomogatásnak? Mielőtt erre választ kaphatnánk, megjelennek az ádörök, és kábító nyilakkal az egész bagázst ártalmatlanítják.

A jelenben Dezmond gyanakodni kezd, a Lokkbácsi által kinyomtatott papíron böngészi a számokat, és megtalálja azt a napot, amikor lezuhant a repülő, szeptember 22, pont aznap, amikor ő nem nyomogatott gombot - ez tehát az oka a balesetnek, még egy kérdésünkre választ kaptunk. Az ajtót közben Ekó megpróbálja berobbantani, amivel csak azt éri el, hogy rászakad a plafon. Csárli a robbanástól kicsit süketen tántorog a heccsben, Ekó látszólag halálán van, és ekkor megszólal a számláló. Dezmond most már rohadtul nyomogatna, de Lokkbácsi hajthatalan, és szétveri a gépet. A skót elindul a pincébe, a biztonsági rendszer felé, menteni a menthetőt.

A kommandót egy mólóra hurcolja egy csapat ádör, és megjelenik a vezetőjük, a mezítlábas NemHenriGél, akit Bennek hívnak, és jó nagy paraszt. Májkül homályos ígéretet kap arra vonatkozóan, hogy Ben betartja a szavát, Vólttal egy hajóra szállhat, és irány az ismeretlen, ahol majd egyszer csak megmenekül, vagy nem, ezt szerintem soha nem fogjuk megtudni. Ágyő Májkül, jó volt veled. Hörlit Ben visszaküldi a partra, és közli vele, hogy ide ne merjen jönni senki ettől fogva. Katinka, SzójerDzsémszFord és Dzsekk viszont velük megy, a kuckójukba, hogy minek, azt nem lehet tudni.

A számláló lejár, iszonyú káosz uralkodik el  a heccsen, az elektromágnesesség, mint őrült, ki letépte láncát, vágtat a bunkeren át, minden ami fém, elindul a falak felé, Lokkbácsi most már végképp nem tudja mi az ábra, Csárli Ekót vonszolja ki a pandemóniumból, de az inkább visszaindul Lokkbácsit pofán vágni. Dezmond ekkor elforgatja a kulcsot, nagy fényesség támad, és zaj is hozzá, amitől szigetszerte mindenki majd megsüketül. Ja, és az ég lilává változik, ezt később Kler árulja el, lehet fontos lesz még.

A slusszpoén csak most következik, sarki kutatólaborban sakkozó portugál tudósokat látunk, akik valami műszerrel érzékelik a szigeten történt kisülést, és telefonálnak, hogy incidens történt. Dezmond nőjének. Aztakurva.

Ha valaki nem bírja ki szeptemberig, vasárnap este kapcsoljon az AXN-re, mert folytatódik tovább a kaland, jön a harmadik évad, válaszokkal és újabb kérdésekkel. Köszönjük a figyelmet, Lost hogyvolttal majd szeptemberben jelentkezünk, amikor az RTL is vetíteni kezdi a következő évfolyamot.

86 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

OnixTitan 2007.02.10. 22:46:50

Nincs AXN-em, basszus má' :'(

panoz (törölt) 2007.02.10. 22:47:13

Aztakurva! A falat lekeparom a folytatásig!

csadag 2007.02.10. 22:47:45

És tényleg: A JÓ KURVA ANYJUKAT!

OnixTitan 2007.02.10. 22:50:34

Bizony... az AXN Lost oldalából egy kevés információt meg lehet tudni a 3. évad 1-6 részéről, meg a többi bunkerről valamit, de hát ez akkor is kibaszás... most nézhetem a fótifóhándre-t vagy az eurékát ha vmi rejétlyeset akarok... basszus

Garott 2007.02.10. 23:02:15

Hát a végén eza pluszjelenet, nem tudom mit hoznak ki belőle az alkotók, de remélem valami értelmeset.
Nem tudom feltűnt-e valakinek, de a hieroglifák, amik a számlálón jelennek meg, azok nem a bunkerek nevei?

SzilviBarack 2007.02.10. 23:02:56

Szerintem a néger gyereket azért írták ki a sorozatból, mert kicsit feltűnő lett volna, ha hatvan-egynéhány nap alatt hirtelen sokat nő.

csadag 2007.02.10. 23:04:11

Egyébként ott kezd bűzleni ez az egész, minden apró részletig kidolgozott sorozat, h az eddig igazi ravaszdiként megismert Locke-nak, annyi nem jutott az eszébe, h talán rá kéne kukkantani arra a jelentésre, vagy mi a csöcsre, és akkor talán megtudná, h Nemhenrigél megnyomta e gombot vagy nem. És akkor ezt a nagy erkölcsi vitát Mr.T-vel le is lehetne tudni. Nem hinném, h az alkotóknak, akik ennyi baromságot megirtak, és azok nagy részét valahogy csak megoldották, nem jutott ez eszükbe. Ja vagy igy ki lehetett végre iktatni a gombnyomogatós témát (ugye Desmond Tutu-t is ezért kellett újra látnunk csak ugy a semmiből, egy hajóval, ami szintén csak ugy lett). Mondom kezd bűzleni ez az egész, pedig tényleg kurva jó sorozatként indult, de ha még tovább keverik a kakit, végleg elcseszik az egészet.

sarasvati / sütifej (törölt) 2007.02.10. 23:05:51

Ehh... szomorú vagyok:((
Szájid...Dzsémszford....
És nincs AXN...

Sixx!
Köszönöm, jó volt olvasni!!!

csadag 2007.02.10. 23:06:16

Garott. Igen, azok tényleg a bunkerek jelei. Kíváncsi vagyok lesz e ennek vmi jelentősége.

SzilviBarack 2007.02.10. 23:08:12

Sarasvati, ha akarod, felveszem az AXN-ről a következő évadot (most már van a kábelcsomagban ez is), az öcsémmel betömöríttetem, aztán elküldöm.

Slugger 2007.02.10. 23:53:55

Szerintem amikor a számláló lenullázódott, akkor nem a többi bunker jelét mutatta, (amelyekből a Nyíl, a Gyöngy, a Pálca és a Hattyú már ismert) hanem tök mást, amire talán lesz válasz a 26. évadban.
Aztán ott van a félkezű ázsiai faszi az "Orientation" videókról, aki mindig más néven mutatkozott be, ha jól megfigyeltétek. A 35. évadban megtudjuk, hogy valójában hogyan hívják, a 42. évadban pedig azt, hogy miért is használt két különböző nevet.
Az meg teljesen egyértelmű, hogy a Gyöngy állomáson folytatták a pszichológiai kutatást az ott lévő emberszabásúak felhasználásával és nem a Hattyún. De ezt persze csak az 51. évadban fogják megerősíteni, ahol már az összes színész olyan öreg lesz, hogy a jeleneteket félhomályban vagy ködben kell felvenni.

Szkítör 2007.02.11. 00:16:46

Üdv Lost-osok! Először is gratulálok annak aki retekes szinkronnal heti bontásban végigszenvedte a season 2-t, nem semmi teljesítmény. én az igen gyenge és idegesítő 1 széria fináléja után mondtam azt a fotelból felállva hogy a K.ANYÁTOK,VELEM NEM Bsztok ki hetente!!!
Szóval nem tetszett az 1. de izgatott. szeptemberre meglett a teljes S02 és lenyomtam feliratosan 1 hét alatt.. nagyon nagy élmény volt, a feliratos verzió gépne klasszisokal jobb mint tv-n szenvedni szinkronnal, sokat dobott az egészen. és az egész nagyon relytélyes volt, bár soka hülyeség, de nem volt még 1 sorozat ami ennyi kérdést vetett fel, minden rész után rengeteg MIÉÉÉRT??? fogalmazódott meg bennem. Szóval ez a 2. széria gépen leadrálva nagyon jó volt, de ekkor megint 1 NA VELEM NEM BSZTOK KI! felkiáltás következett és bár töltögettem a 3.szériát hétről hétre, de nem néztem meg (jobb is mert a 6. rész után benyomtak 3 hónap szünetet), szóval most úgy álok hogy 1 igen gyenge első széria és 1 igen csask jó, ám sok kérdést felvető 2. sz. után itt van a gépemen a 3. sz. 1-6 része, most mutatták be a héten a 07-st, de nem tudom elkezdjem e nézni mert mondom, ennek a sorozatnak szerintem az élvezhetőségének egyik követelmenyé hogy a 24 rész ott figyeljen a gépen, hogy bármikor tudd nézni, és 1 pisztolyráfogást ne tudjanak három hétig húzni. egyébként a világ legszemetebb sorozata, nézőkkel ilyet nem lehet csinálni mint ahogy ezek húzzák, emellett a legösszetettebb is, bár a hírek szerint 5-6 széria van tervbe, szal tényleg valami kib. átgondolt és összetett, mindenre választ adó gigantikusan elementáris fináléra lesz szükség a teljes kárpótláshoz és befejezéshez. egyébként a sok természetfeletti hüjeség nem kéne bel (álmok, élőlények, fekete füst, látomások), ezek picit rontanak rajta, de mégis 1 nagyon zsír sorozat, cask hát játszanak a nézők idegeivel.
na hát kb ennyi, 1 jó torrentoldal és 1 torrentkliens program megelőzi a körömlerágást és 7 napi kétségekbe vergődést, ajánlom mindenkinek, én ezt már vagy fél éve láttam, eredeti nyelven, és ezt javaslom mindenkinek.

a blog amúgy nagyon jó, tetszik...csask így tovább majd. riszpekta!

Szkítör 2007.02.11. 00:20:55

ezt az indapasst meg hogy kell aktiválni?

mindig ezt írja ki Hiba: érvénytelen regisztrációs kód!

sarasvati / sütifej (törölt) 2007.02.11. 00:33:13

csak működik, ha tudtál írni:))

Slugger 2007.02.11. 00:34:19

Szkítör

Hát jobb, mintha azt írná, hogy: "System FailureSystem FailureSystem FailureSystem FailureSystem FailureSystem FailureSystem FailureSystem FailureSystem FailureSystem FailureSystem FailureSystem FailureSystem FailureSystem FailureSystem FailureSystem FailureSystem FailureSystem FailureSystem FailureSystem FailureSystem FailureSystem FailureSystem FailureSystem FailureSystem FailureSystem FailureSystem FailureSystem FailureSystem FailureSystem FailureSystem FailureSystem FailureSystem Failure"
;)

Szkítör 2007.02.11. 00:34:41

kösz, de azt írja 24 órán belül aktiválni kell különben törlik.

Szkítör 2007.02.11. 00:37:13

egyébként ha reálisa nézzük a dolgot azt abszolút nem értem hogy látoott pl locke a múltba? vagy a fekete ló vagy a jegesmedve? az mi volt, nem kamu mert hozzá értek, de akkor hogy került oda?

sarasvati / sütifej (törölt) 2007.02.11. 00:39:17

Reálisan a Lost-ot? Ember! Mit nézel?

Szkítör 2007.02.11. 00:39:28

haver nem nézi, de mondott 1 jót: mi van ha ez nem is sziget? lehet csak 1 félsziget. körbejárták már egyáltalán? egyébként vanak olyan fanok, kajak kimerevíttették a heccsből a hieroglifákat és kajak elkezdték számolni rajta az egyenleteket, meg térképeket rajzolgaznak, kemény,függők......

Slugger 2007.02.11. 00:40:51

Szkítör

Mikor látott Lokk a múltba? Különben múltba látni nem nagy dolog, én is meg tudom csinálni...
Ha meg az állatoknál tartunk, akkor azok meglétét lehet sejteni a 3. évadból, de nem fogok szpojlerezni.

Szkítör 2007.02.11. 00:41:11

sarasvati: én materialista vagyok, mindennek a reális és valós dolgok szerint állok hozzá, a lost is lehetett volna 2 valós dolog, de nem lett. bár a sok véletlen találkozás is durva, de akkor is, ha az álmokat meg a szörnyeket kihgynák akor tök vállalható lenne az egész..

Szkítör 2007.02.11. 00:41:45

lock látta hova zuhant évekkel ezelőtt a gép. ezt hogy csinálta?

Slugger 2007.02.11. 00:42:58

sarasvati 2007.02.11. 00:37:55
":D:D:D
Slugger! Te itt!"

Én mindig hívatlanul és váratlanul bukkanok fel, kivéve amikor nem.

Szkítör 2007.02.11. 00:44:32

meg ez a számok dolog is komoly.....mik is a számok már elfelejtettem? 4 8 1envalamennyi 25 3valamenyi 4valamenyi?

sarasvati / sütifej (törölt) 2007.02.11. 00:44:51

Aha... értem.
Kivéve, hogy miért nézel ilyen sorozatot.
A Lost a szörnyek, álmok nélkül sem lenne valós. Ilyen nincs.
Nézz focit. Na, az valós.

sarasvati / sütifej (törölt) 2007.02.11. 00:46:08

Slugger!
Régi kedves ismerős:) Min is marakodtunk?

Szkítör 2007.02.11. 00:46:15

ja megvan. 4815162342 van is ilyen oldal www.lost4815162342.com

Szkítör 2007.02.11. 00:47:22

persze hogy azok nélkül se. ez egyértelmű, de akkor is, jobb lenne anélkül. a Mátrix is jobb lenne ha neo nem repkedne.....

Szkítör 2007.02.11. 00:48:56

sok a bukkanó benne, írták már sokan, kiváncsi vagyok hogy jönnek ki belőle az alkotók ugy hogy ne gyalázza őket az összes néző....

sarasvati / sütifej (törölt) 2007.02.11. 00:49:21

Neo csak repkedjen!!!
A számokra megkapjuk a választ előbb-utóbb, türelem!

Slugger!
Eszembe jutott: Lekszike...:))

Slugger 2007.02.11. 00:50:33

Szkítör 2007.02.11. 00:41:45
"lock látta hova zuhant évekkel ezelőtt a gép. ezt hogy csinálta?"

Ja, akkor be volt szívva.
Ezek azok a részek, melyeket logikusan nem lehet megmagyarázni, de a készítők azt állítják, hogy a sztorinak nem misztikus meg természetfeletti befejezése lesz. Na persze.
Majd bizti azt fogják mondani, hogy a pszichológiai meg egyéb kísérletek eredménye a jelenség, meg az a fekete szekuritis füst is valamilyen gömbvillám, meg villanyáram, meg istennyila.

Szkítör 2007.02.11. 00:53:13

Slugger: szereted te ezt a sorozatot egyáltalán??? vagy csak dühből nézed?


Lekszike rulez!

Szkítör 2007.02.11. 00:54:32

olyat szívnék én is amitől a múltba látok XD egyébként ez az elektromágnese dolog valós jelenség, na nem a kisütésre gondolok hanem a rezgésre....

Szkítör 2007.02.11. 00:55:21

egyébként ez az elektromágnese dolog valós jelenség? ez kérdés.

sarasvati / sütifej (törölt) 2007.02.11. 00:57:16

Szkítör!

keress egy fizikust, matematikust, informatikust és talán kapsz válaszokat.
Én nem tudok felelni ezekre a kérdésekre.
Tehát: nézzük a következő évadot.

Slugger 2007.02.11. 00:58:20

sarasvati 2007.02.11. 00:49:21

Most nem szívesen mennék bele Lekszikébe... :D

A számok jelentését leírta valamelyik srác valamilyen másik fórumon, amit abból a Lost Experience-dologból szedett. Ha ismered a számok mibenlétét, akkor már lehet is következtetni a miértekre és a hogyanokra, és összeáll a nagy kép!

sarasvati / sütifej (törölt) 2007.02.11. 01:00:25

Slugger
szerintem egyszer elég volt:))))

Szkítör 2007.02.11. 01:00:32

jessz

akkor essünk neki a 3 évadnak.
csak sajna azt már nem igazán leet itt kitárgyalni.......
és éljen a Prison Break, nézitek?

sarasvati / sütifej (törölt) 2007.02.11. 01:01:59

Néztük...egy darabig. Inkább Sixx-et olvastam. Szerintem jobb volt:))

Szkítör 2007.02.11. 01:02:57

jaj, jó ez az olvasás, de a PBs02 überkirály, job mint az 1nél is, pedig az is jó nagyon...

Garott 2007.02.11. 01:03:13

Az állatokhoz nem kell várni a 3. évadig. A másoik évad egyik korai epizódjában, amikor Szójer még a tutajnál van, és az egyikről átúszik a másikra, akkor ott úszkál egy cápa, aminek a hátsó úszóján egy jól látható Dharma jel van.

Slugger 2007.02.11. 01:03:18

Dühből nézni, ez LOL!

Szkítör 2007.02.11. 01:04:10

na peace love and harmony, go sleep. majd elavás előtt számolk magamba hogy 4 8 15 16 23 42...

sarasvati / sütifej (törölt) 2007.02.11. 01:04:31

Nekem csak kertévém van. Kivárom a soromat.
Megyek aludni Szkítör. Vasárnap van, háziasszonyt játszom:)))
Jó éjt!

Szkítör 2007.02.11. 01:05:08

én az 1 szériát már kajk azér néztem végig mer felbaszottt......

Szkítör 2007.02.11. 01:06:07

hát inkább tőcssss ha már van neted

bye

Slugger 2007.02.11. 01:10:27

A BörtönBrék nem jön be nálam. Nem úgy, mint a The Shield (Kemény Zsaruk).

Kwisach Haderach 2007.02.11. 08:13:41

Nagyon jók voltak a leírások!:-)
Szójer azt mondta az egyik ádörnek, hogy ZiziTop:-)Kicsit keveslem a 60-65 napot amit a kopaszember mondott, csak ennyi ideje lennének a szigeten?

cézé 2007.02.11. 09:32:03

Én csak azt nem értem, hogy a csőposta hajlított végén hogy a picsába tudtak kijönni az üzenetek? Simán bele kellett volna szorulniuk...

panoz (törölt) 2007.02.11. 09:51:50

cézé, te igazán boldog ember lehetsz, ha számodra csak az a csőposta az egyetlen furcsa dolog a szigeten :)

OnixTitan 2007.02.11. 11:07:02

Azért a sokféle állatból, főleg a dharma-jeles cápából ki lehet következtetni, hogy mi a franc folyik még ott... mellesleg pár lényeges kapcsolat: A Többiek, pedig vagy valamien kísérlet, vagy a régen ott dolgozó személyzet tagja, ott dolgozó tudósok, akik Mikulásnak illetve miegyébenk sminkelik magukat vagy ők is lezuhantak 'a balestenél' amiről Mr. Dharma beszélt nekünk az egyik okosításban. Az egyértelmű, hogy a Gyöngyben lévőket vizsgálják pszichológiailag, van is ott egy kamera Lokkbá látja is. Én mellesleg Lokkbá és Eko helyében megnéztem volna az összes ilyen bunkert ami a térképen van. Ebből következik egy másik kérdés... Inman, illetve az elődje honnan tudták hol vannak a bunkerek, és mi a faszért rajzolták fel láthatatlanul az egyik olyan 'ajtóra' ami csak vészhelyzetben gördül le. Mellesleg nekem ne mesélje be senki, hogy ennyire tud rajzolni h nem látja, de látja. Inman meg lehetett volna annyira jófej, h lemossa a haverja agyát a plafonról. A lábikó engem nagyon érdekel, de lehet hogy semmi jelentőssége nincs. A másik dolog a lukas szikal, amit ha jól megnétünk inkább egy darab fal, ablakkal, tehát lehetséges h volt már itt vmilyen civilizáció (erre jön az Atlantisz-elméletem). A számokkal nem tudok mit kezdeni, elég rejtélyes, de azt mindenesetre baromságnak találom, hogy a nagy elekrtomágnesesizé kisütéséhez be kell írni őket. Talán csak azért, hogy a többiek a gyöngyben örüljenek. Még egy kérdés: Inman honnan a francból tudja hogy Desmond kint van a parton? be van kamerázva minden? Akkor ez má Szörvájvör, a stiget. Az, hogy minek kell Dzsekk-Szójer-Katinka trio a többieknek (talán tenyészállatoknak és ezért:), viszont azt megértem hogy a dagi nem kell nekik, kevés aktív dologra hasznosítható. Mellesleg a Trio nagyjából a NemTöbbiek vezetői, ha lehet ilyet mondani, kivéve Lokkbá-t, de őérte NemHenriGél már megpróbál eljutni, igaz kudarcbafulladt az emberrabálás, hála Russzónak, akit talán jobb lenne majd a szigeten hagyni, meglehetősen paranoiás... ja, meg az is kérdés honnan van annyi ócska játékbabája. Én a NemTöbbiek helyében felültem volna a hajóra egy halom kajával aztán irány USA. Mellesleg nem értem h a tömeg miért nem rohamozta meg a hajót h elhúzzon, már gondolom a tökük televolt a szigettel, aztán a részeg Desmond meg úggyis hazudik, mer részeg. Egyébként a hieroglifák NEM a bunkerek jelei, azokat megtaláljátok az AXN oldalán, van ott hattyú, Hidra, Nyíl, Bot és kb ennyi, ezeket mellesleg az UV érképen is meg lehetett nézni. Viszont az első évadból még az is kérdés h a hajó, amin a dinamit van hogy a francba kerül a szigetre, SEGGEL előre, tahát a sziget belseje felé mutatva... talán tolatot, talán már akkor is vmi szar volt a mágnesességgel, mindenestre egy fahajót nem kéne szivatnia. Arra nem emléxem, hogy hívják Hugo számmondogató barátját, de lehet h ő is a projekt része... mellesleg a diliházban, ahol Libbi és Hörli is vannak Hugo Dévidről álmodik és mint kiderült Libbi halott férjét is Dévidnek hítták, nabazmeg! A havas-bázisról: Lehet h a BerényiMiki típusú machinátor, aki a börtönnél várja Desmondot az az ember aki pénzeli a dharmát, annak a nevére már nem emléxem, és a jó Desmond miatta került vhogy a szigetre. A kislánya, Pennysop ezt megtudta, rájött h mi folyik a dharmanál felbérelt pár portugál sakkbajnokot, h ugyan figyeljék már vmi kurva hideg helyen, hogy hol lesz mágneses kisülés, ott van a férjemuram is, és akkor dejó! Kler aszongya bíbor lett az ég, mi azt látjuk h fehér, no nembaj, biztosan a néző a hülye. De az is lehget h az elektromágneses mező összhangolja a szigetlakók agyhullámait, ezért látják ugyan azokat a képzelődéseket, amik vagy képzelődések vagy nem! MOndjuk azon se csodálkoznék ha Májkül hajója felrobbanna, amilyen ez a NemHEnriGél. Nabazmeg. Mostanra ennyi, még gyártok néhány paranoid elméletet...

OnixTitan 2007.02.11. 11:11:56

mellesleg sixx a stílusod igazán egyedi, és én nagyon mókásnak találom.

Bruti* 2007.02.11. 11:37:19

nagy rohadékok.. attól félek, hogy a fele kérdésre se fogunk választ kapni.. egy része elfelejtődik, egy részét, meg már túl nehéz lenne megmagyarázni, 10 évad se lenne elég hozzá.

Bruti* 2007.02.11. 11:58:54

Amúgy ha már ennyire sokan szeretitek Sixx írásait, akkor tudom ajánlani a FOTELPATKÁNYOK c. leginkább sorozatokkal foglalkozó rádióműsort, ahol Sixx és jómagam próbáljuk kicsit népszerűsíteni ezt a műfajt.
A műsort minden csütörtökön 18-órától (ismétlés minden kedd 17 óra) a debreceni Frissrádióban lehet elkapni.
Természetesen a neten is szórjuk, katt ide:

www.frissradio.hu/live.php

Egy sima winamp elég hozzá.
Most csütörtökön csak és kizárólag LOST!

OnixTitan 2007.02.11. 12:03:58

hohoó erre kiváncsi vok, kösz a tippet

mukuru 2007.02.11. 12:48:02

de sixx, még nem tudtuk meg, hogy nemhenrigélt bennek hívják, azt majd csak a 3x01 legvégén. :)

Szkítör 2007.02.11. 13:57:31

azt hogy a p-be vettétek észrre hogy dharma jel van a cápán? én erre egyáltalán nem figyeltem....

sarasvati / sütifej (törölt) 2007.02.11. 14:20:02

öööööööööö... és mikor volt a cápa?

mukuru 2007.02.11. 14:50:00

2x02 adrift
mikor májkül és szójerdzsémszford hánykolódnak a tutaj roncsain, miután a többiek ferobbantották és elrabolták vóltot

Netizen 2007.02.11. 14:50:28

"A másoik évad egyik korai epizódjában, amikor Szójer még a tutajnál van, és az egyikről átúszik a másikra, akkor ott úszkál egy cápa, aminek a hátsó úszóján egy jól látható Dharma jel van."

Szkítör akkor (sem) figyelt. ;o)

csadag 2007.02.11. 15:02:08

Na most néztem meg újra, kicsit lenyugodva. Hát asszem én is benevezek erre a letöltősdire, mert elegem van ebből a szivatásból. Nem azt mondom, h szar ez a sorozat, csak azért a nézők szopatásának is van egy határa. Nem lehet folyton különféle rejtélyeket feldobni, anélkül, h még az 5 résszel ezelőttit sem oldották fel. Egyébként tudna nekem válaszolni vki a legszembetűnőbb hülyeségre, vagyis, h Locke mért nem nézte meg a kinyomtatott jelentésen, h a köcsög Nemhenrigél megnyomta e a gombot vagy nem. Ennyire egyszerű lett volna az egész. Legalábbis szerintem, de irjátok meg ha én vagyok a hülye:).

OnixTitan 2007.02.11. 15:10:49

harper!

1. nem jutott eszébe (má szenilis szegény)
2. rohadt sok számsor van rajta, lsuta volt végigböngészni
3. Nem tud számolni, nem találta ki hogy NHG beütötte e.

hüjehalyó · http://www.aldi.hu 2007.02.11. 15:39:26

Én ugyan nem ismerem az eredeti hangokat, de Ekó szinkronhangja szerintem nagyon el van találva. (Remélem nem halt meg). :)
Dzsek új hangját viszont csak mostanra szoktam meg. (Tudja esetleg valaki, hogy miért váltottak szezon közben szinkronszinészt?)

Tényelg a sorozatot az AXN, vagy RTL Klub szinkronizáltatja?

OnixTitan 2007.02.11. 15:45:33

hát szerintem a magyar szinkron egy kalap szar, az az angol változatban Sayindan iraki, sawyernek déli, akcentusa van mindenkinek ami kell, nálunk meg mindenki tökéletesen beszéli a nyelvet :S

Szkítör 2007.02.11. 15:50:40

harper: "csak azért a nézők szopatásának is van egy határa"

teljes mértékben egyetértek, azért ilyet nem illik csinálni a nézőkkel. a 3 évadba kiváncsi vagyok mennyi visszamlékzés lesz

OnixTitan 2007.02.11. 15:52:45

Főleg hogy a flesbekkek fele szart nem ér (pl: csárli)

Szkítör 2007.02.11. 15:56:53

hüjehajó: "Ekó szinkronhangja szerintem nagyon el van találva" hát ha meghallanád az eredetit sírva fakadnál, full szara magyar a eredetihez képest, és tényleg, a sayid meg a ekó akcentusából semmi nencs mega szinkronba, és jack és lock hagja is gyenge. egyébként a rtl szinkronizál, az axn-en feliratosan megy. a PB szinkronja viszont nagyon is jó lett, akárki akármit mond...ja és 1 másik dolog: ha hörlinek tetszik a libi, akkor az elmegyógyintézetbe nem tűnt fel neki?? meg azt bírom hogy nem az hogy valaki odaáll a másik elé és elmondaná amit megtudott, nem basszus, ezek csak félszavakba vagy még azokba se kommunikálnak a megtudott dolgokról, meg ekó is csask akkor beszél amikor nagyon kell.

egyébként ekó rajta van a season3 plakátján....

Szkítör 2007.02.11. 15:58:38

jaja, lostba kevesebb flashback lenne azért joban haladna a történet. egyébként furcsa lesz ráhangolódni a 3-ra. az 1-re már nem nagyon emlékszem, a 2ből is sok minden kiesett....még jó hogy van a z 0.rész

mukuru 2007.02.11. 16:19:50

szkítör,
- harmadik évadban kicsit rövidebbek a flessbekkek
- eko rajta van a plakáton
- az axn-en szinkronosan megy

Szkítör 2007.02.11. 16:40:38

Prison Break, merthogy annak a szinkronját is sok kritika érte, azért írtam ide, hogy annak szerintem jó

PaperBoi 2007.02.11. 16:43:51

Lehet, hogy csak én néztem be, de a csávó aki a végén felhívja Dezmond nőjét az nem Dzsekk véletlenül. Szakálasan, sapiban és szemüvegben. Ha valakinek meg van az uccsó rész nézze már meg legyen szíves. Köcce

sarasvati / sütifej (törölt) 2007.02.11. 16:47:43

Dzsekk nem lehet egyszerre két helyen. Vagy igen?

mukuru 2007.02.11. 16:57:24

az nem dzsekk, csak hasonlít.

Slugger 2007.02.11. 17:12:00

A NemHenri bemutatkozott Ben-ként a mólónál, nem?
A 3. évad 1. részének az eleje nagyon tetszett nekem, ki ne hagyjátok!

mukuru 2007.02.11. 17:22:32

Slugger,
SPOILER
nem, pont az a poén, hogy a könyvklubban végig benről van szó, és te nem tudod ki az. csak az utolsó jelenetben szólítja így dzsuliet nemhenrigélt.

Slugger 2007.02.11. 17:26:43

mukuru

Na, ilyen apróságokra már nem is emlékszem.

r.crusoe 2007.02.11. 20:34:49

Én nem emlékszem, hogy bemutatkozott volna NemHenriGél, de a hajósember annyira hasonlított Dzsekkre, hogy szerintem a titkos ikertestvére, de választ majd csak az 5. évadban kapunk.

tygger 2007.02.11. 22:39:39

nah, itten már megvolt az s03e07 is, töccsétek csak, de sok minden nem fog kiderülni. spoilerkedés csúnya dolog, úgyh az nem lesz, de annyit mondhatok, h az új széria inkább a többiekre koncentrál. csúnyák azok nagyon. és gonoszak.

amúgy az s02 végét én is feliratosan nyomtam, most szinkronosan újranézve nagyon rossz érzésem volt. az eredetiben a system failure olyan sejtelmesen szól a hangszórókból, az rtlen meg volt rendszerhiba tök béna effekttel. feliratosan nézni, úgy a jó.

freddyD 2007.02.11. 22:40:57

Én csak azt tudom mondani, a 3. évad nagyon csalódástkeltő...Nagyon nem halad semmi,helyben totyogás ami a második évadban nem volt így

tygger 2007.02.11. 22:45:24

freddy, ez csak a felvezetés... :)

moshi (törölt) 2007.02.12. 13:15:38

micsoda fordulatok, aztakéremszépen!
süti beállítások módosítása