Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Lost 2x23 - Élj másokkal, halj meg egyedül! 2/1

2007. február 10. 21:40 - sixx

A finálé egy duplarész tulajdonképpen, de sebaj, majd két részletben hogyvoltozunk, nincs is jobb dolga az embernek szombat este. Ott tartunk, hogy Libbi és Analúcija eltemettetett; Dzsekk, Hörli, Májkül, Katinka és Szójer ádörpogromra indul elméletileg; Szájid titokban akarja őket követni; Ekó őrült módjára nyomogatja tovább a haszontalan (?) gombokat; Lokkbácsi meg le van szarva, a többiekkel együtt. Ja, és hajó érkezett a szigetre. 

Az alfahímek pólót tépnek izmos felsőtestről (Dzsekk csak a zoknit veszi le, biztos sörhasa van), és úszva indulnak  a hajó felé, ami istenigazából csak egy jacht, ilyennel nyert versenyt Ötvös csöpi is a Balatonon. A hajón a holtrészeg Dezmond várja őket valami áriával és némi puskagolyóval, kedves faszi. Kiderül, hogy esze ágában nem volt pont a parton barbecue partit tartó nyomorultakhoz visszatérni, ő leginkább a külvilágot célozta meg, de nem nem jött össze a dolog. Részegen ezek szerint nem lehet navigálni, ezt tessék eltenni későbbre, talán hasznos lehet.

Höjj, Dezmond flessbekket kapunk, köszönet érte, sokkal érdekesebb figura, mint az összes többi. Sittről szabadul éppen, Dickens könyvet és csajos képet kap vissza az őrtől, a könyvet nem olvasta még el, mert majd csak halála előtt, vagy mi. Dezmond családneve Hume, eh, Locke, Russeau és Hume egy szigeten, ki gondolta volna. Odakint egy konszolidát úriember várja, Mr. Widmore, akinek a lányával Dezmond kavart, de apu nem nézte jó szemmel, így a sittről írt leveleket elcsaklizta, dráma van. Dezmond lehetőséget kap egy új életre egy szakajtónyi lóvé képében, de persze nem fogadja el, csak a nőre tud gondolni, aki éppen házasodni készül, blablabla.

Várható volt, hogy a flessbekk odabasz, Libbi tűnik fel benne, és hajót ad Dezmondnak, hogy az egy világkörüli versenyen legyőzze a csaja faterját. Ahhoz képest, hogy Libbit legutóljára egy elmegyógy és intézetben láttuk szétcsúszva, nem rossz. Dezmond végre összefut a csajával (abban a stadionban, ahol Dzsekkel is annak idején), és jön a dráma megint, miért nem írtál nekem te gazember, te meg miért akarsz házasodni, meg egyébként is. Egy évre akar elhajózni Dezmond, Fa Nándor asszem rövidebb idő alatt teljesítette a távot. A verseny elindul, Dezmond viharba kerül, és a szigeten ébred, ahol sárga vegyvédelmi ruhás emberek mentik meg, és hurcolják a heccsbe, hát persze, hogy ismerős az egyik, Kurgan a Hegylakóból, azaz Szájid kiképzője Irakból. Valami nagyon nem stimmel.

Eközben a szigeten Szájid végre katonaként gondolkodik, Dezmond hajóját elkötve megelőzi a Májkül féle csapatot és felderít - legalább is ez a terv, az áruló apát nem avatják bele persze. Némi vita után beszervezi a koreai párost, egy halászember csak jobban vitorlázik, mint egy iraki katona, a terhes feleség pedig minden ilyen kaland nélkülözhetetlen tartozéka.

Katinka felveti, hogy ha már az orvosi heccsből kiderült, hogy az ádörök színtársulata a Nyomorultakat a partinépség kedvéért adta elő, akkor lehet, hogy ez csak egy csapda, de Májkül lehurrogja, kussnepofázz, a fiamról van szó! Lokkbácsi az üdvözült mosollyal az arcán gombnyomogató Ekóval csap össze a a számokon, 108 perc után azt akarja, hogy hagyják a picsába az egészet. Erősködni kezd, de megszívja, Ekó kihajítja, mint macskát szarni. Mindeközben a kommandó már javában úton van, és egy bagollyal futnak össze, amit Májkül le akar lőni, de töltetlen fegyverrel ez nem nagyon megy. Ja, a bagoly Hörli nevét hörögte a levegőbe, az ilyen baromságokat a készítők biztos csak azért tették bele a sorozatba, hogy idegbetegek legyünk tőle.

Szájidék szépen lassan átérnek a sziget másik oldalára, és menetközen a parton egy szobor lábát látják, melyen négy lábujj van, majd biztos kiderül ez is egyszer, de lehet, hogy csak be voltak szakadva az írók, és úgy született meg a nagy ötlet.
A heccsben Lokkbácsi és Dezmond szabotázsakcióra készül, buherálnak egy kicsit a villannyal, mire Ekó kirohan a számítógép mellől, így be lehet indítani a biztonsági rendszert. Az óra istenbizony le fog járni, nem lesz ki nyomogassa a gombokat.
Ekó Csárli segítségét kéri Lokkbácsiék ellen, robbantásról hablatyol és küldetésről, pont úgy viselkedik, mint a nagy fehér vadász az elején.

A kommandó konfrontálja Májkült, miután egy ádört lepuffantottak, mit tettél te aljas gazember? Hova vezetsz minket, az anyád istenit? És itt ér véget az első része a finálénak, tíz perc reklám, és jövünk.

15 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csadag 2007.02.10. 22:17:53

Desmond újra köztünk, egy hajóval, amiről kurvára elfelejtett szólni, halál felesleges flessbeckben meg ott a Libi. Na egyre biztosabb vagyok benne, h az első mondat, ami megfogalmazódik majd bennem a maraton után ez lesz: A JÓ KURVA ANYJUKAT!

OnixTitan 2007.02.10. 22:22:15

Ez a láb tök poén... egy k nagy négyujjú láb a semmi közepén... a végén még kiderül hogy a sziget nem más mint: ATLANTISZ, a kutyaúristen!

Slugger 2007.02.10. 22:31:38

Ignatius

Atlantisz? Dehát az a Pegazus-galaxisban van!

Már rájöttem mindenre. A Libbi azért került be a sárgaházba mert tudatosult benne, hogy a kurva drága lukszusjachtot odaajándékozta egy csövesnek!

OnixTitan 2007.02.10. 22:42:44

Hoppá, télleg... mekkora poén crossover lenne ha megjelennének a a Lidércek a lostban :D... a többiek igazából lidércek... húha... a lábikó meg egy Ős szobrának maradéke :P

SzilviBarack 2007.02.10. 22:46:54

Rusnya Betti leendő apósa az OC-ből... Mindig kimért alak :)
Egyébként van egy névrokonom, Barack amerikai szenátor...

mókus 2007.02.11. 00:52:00

Igen, viszont neki Barak a neve kiejtve.

mókus 2007.02.11. 01:02:47

Igen, viszont neki Barak a neve kiejtve.

mókus 2007.02.11. 03:05:56

Igen, viszont neki Barak a neve kiejtve.

mókus 2007.02.11. 03:06:46

Igen, viszont neki Barak a neve kiejtve.

mókus 2007.02.11. 04:12:06

Igen, viszont neki Barak a neve kiejtve.

mókus 2007.02.11. 04:14:28

Igen, viszont neki Barak a neve kiejtve.

mókus 2007.02.11. 04:15:23

Igen, viszont neki Barak a neve kiejtve.

mókus 2007.02.11. 04:25:04

Igen, viszont neki Barak a neve kiejtve.

mókus 2007.02.11. 04:34:01

Igen, viszont neki Barak a neve kiejtve.

mókus 2007.02.11. 04:36:16

Úh, mitől lett ilyen sok post, nem tudom, mindenesetre elnézést kérek :-s
süti beállítások módosítása