Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Alias 3x05 - Mestercsapda

2007. február 08. 09:49 - sixx

Klasszikus Alias epizód ismét, bónusznak kapunk Marshallt álbajuszban, ami nagyon cool, és Sarkot, ami méginkább, Sloane kavarja és Kémfater majdnem megszívja azt a bizonyost. Mozgalmas kis rész volt, na.

Múlt héten Syd ugye leszúrta exfasziját, de persze nem halt meg, csak fáj neki egy kicsit, meg ilyesmi. Szar az élet, de minek hagyta ott? Syd kétségebeesetten telefonál, hiszen nyomkövetőt rejtett el rajta, tessék küldeni a felmentő sereget. Közben a gonosz bandavezér és nyomorult segédei Sarkkal találkoznak, átadják a vírust, kapnak érte pénzt, mindenki jól járt. Syd persze ezt nem tudja, és szállodai szobában keresi a fiolát vagy mit, és majdnem le is bukik, de mire a faszi benyit, ő már zuhany alatt van, képünk illusztrálja a megérkezést, nem retusáltuk le a zuhanyfüggönyt, tessék odaképzelni a csöcsöket.

Vaughnra rálel a felmentő sereg, nagyon szar állapotban van, de mire felocsúdunk már snitt, és kórház, sírós nej, ideges nej, lapozzunk. Syd is megjelenik, és elmondja, hogy bizony ő szúrta le Vaughn havert, a szőke fúria kiborul, ha ez olasz sorozat lene, már régen egymásnak esnének, és vaffankúló kiáltásokkal tépnének hajat. De ez nem az, remegő ajkak vannak és táguló orrcimpák.

Az eligazitáson kiderül, hogy Sark kieresztette a vírust valahol az oroszok fölött, egy börtön teljes állománya bele is halt, kivéve egy embert, ami fura, de Marsahll elmagyarázza, hogy a Covenant képes volt úgy megbuherálni a vírust, hogy őt pont ne ölje meg. Na ja. Vaughnné közli, hogy Sloane Mexikóban lesz, és ez azért fontos, mert a túlélőt az öreg adta fel a CIA-nak vagy NSA-nak, de mindegy, és hátha tud valamit. Természetesen Syddel megy együtt, miért is ne. Közben Kémfater kitalálja, hogy valami nemzetközi gazembernek adja ki magát, és így próbálja meg csőbe húzni Syd előző munkaadóját, hiszen az milyen jól ismeri ezt a Julia nevű ál-Sydet.

Mexikóban persze semmi nem megy simán, Sloane-t elkapja az ellen (Sark és a néger menekült vírustámadott) Sydék hiába üldözik, nem tudják elkapni. Kémfater felveszi a kapcsolatot Walkerrel, egy szemüveg és németes akcentus segítségével álcázza magát, de a kubai nyikhaj lefotózza, így biztos, hogy bukta lesz belőle. Lesz is, mert Sark a kubainak elmondja, hogy Kémfater Bristow névre hallgat, kedves lányával együtt, kész a klasszikus átverés-ellenátverés, ami a jó Alias epizódok sajátossága.

Sloane-nak Sarkék majdnem levágják a kezét, a néger érthetően ideges, hogy feladta Arvin bácsi, ez már csak ilyen geci, meg kell szokni. Azonnal felajánlja, hogy van neki valami infója, így nem csonkítják meg, hanem elengedik. A CIA lecsap rá, így kiderül, hogy valami japán embernek van egy intelligens számítógép vírusa, amit egy kaszóban tart (naná, hol máshol) és ezt ajánlotta fel cserébe az életéért, de most a CIA is megkaphatja, mert hát ő egy ilyen rendes ember, meg minden. Marshall gépe szerint nem hazudik, irány Osaka - és itt jön a képbe Marshall Finkman bajuszban, cowboy kalapban, mert naccerű pókerjátékos.

Syd is álruhát ölt, tépett fekete haj és pornósztár napszemüveg, súlyosbítva valami koktélruhával és stólával, teljesen felismerhetetlen. Marshall bankot robbant, elnyeri a japán nemzeti össztermék háromszorosát, de csalással vádolják (számolja a lapokat, mint Dustin Hoffman az Esőemberben), Syd agyonvágja a szamurájkarddal támadó ellent, és voila, máris lehet letölteni a vírust. Sark is befut persze, néger emberrel a sarkában, de hőseink pont az utolsó pillanatban bemásznak egy asztal alá, és így elhárul a veszély.

Kémfater találkozik Walkerrel, és pézt utal neki egy kafa kis laptopon, de a kubai telefonál, és közli, hogy mi az ábra. Walker erre ahelyett, hogy befogná a pofáját, vagy esetleg mellbe lőné Kémfatert, elkezd hőzöngeni, meg ilyeneket szólni, hogy "jól dug ez a Julia". Persze, hogy mellbe lövik. Meg is érdemelte. A baj csak az, hogy információt halottakból nem nagyon lehet kiszedni, így a kis kaland 3 millió dollárba belekerült ugyan (tényleg, ezt hogy számolják el???), de semmi értelme nem volt.

Vaughn a végére magához tér, viccelődik és sörözik (nekem innentől kezdve senki ne hozon a kórházba narancslevet, mert kivágom, mint macskát szarni) majd nejjel smárol, ami Sydnek nem esik annyira jól, és mi együttérzünk vele. A szőke nőnek pusztulnia kell.

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Abigél esetleg Abigélecske · http://www.ingyen-ingyen.hu 2007.02.08. 10:13:51

Ez annyira jó film lehet, hogy ilyen nincs is!

sarasvati / sütifej (törölt) 2007.02.08. 12:57:03

Marshall...Marshall... hát ez állat volt!
Szőke feleség nem akar eltűnni?
Borzasztóan idegesít:(((
süti beállítások módosítása