Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Lost 2x20 - Az útitárs

2007. február 02. 22:41 - sixx

A jövő heti maraton (péntek: du összefoglaló, utána 1 epizód, szombat: 3 epizód) előtti utolsó rész poénját jól lelőtték az RTL promókészítő szakemberei, eszem-faszom megáll az ilyen böszmeségen. Az eredetileg Two for the Road címre hallgató darab egyébként a következő tanulságot vonja le nekünk: aki dug a szigeten, azt lelövik.

A felssbekk Analúszija fiatalkori tévelygéseit, és a szigetre  kerülés rögös, de annál unalmasabb útját világosítja meg nekünk. Emlékszünk még Analúszija anyukájára? Ha nem, itt egy kép, ő az. Rachel Ticotin alakítja, aki az Emlékmásban Svarci mellett a Marson küzdött a szabadságjogokért, és Sharon Stone seggét rúgta szilánkokra, most csak annyira telik neki, hogy lecsessze a kislányát, mert az felelőtlenül lövöldöz mindenféle alakokra, ő meg erre kilép a rendőrség kötelékéből, mert csak.

Snitt, máris egy reptéren vagyunk, ahol a biztonsági őrként melózó Analúcija a bárban iszik, és találkozik DzsekkApuval, aki ezt már Szójerdzsémszforddal is eljátszotta korábban, vagy később, attól függ honnan nézzük. Isznak, majd beszélgetnek, a csaj beáll testőrnek Alkeszfater mellé, és irány Ausztrália. Ezt onnan tudjuk meg, hogy Analúszija széthúzza a függönyt a szállodában, és odakünn Sydney látképe villan be. Alkeszfater egyre többet vedel, és random szőke nőn keresi a lányát (Kler? Dzsekk tesója? Hehe.)

Másnap megérkeznek ahhoz a bárhoz, ahol Alkeszfater Szójerdzsémszforddal fog együtt inni, sírni, emlékezni. Analúszija ebben nem vesz részt, snitt. Már csak egy nyúlfaknyi flessbekk van, tessék kibírni: reptér, AZ a bizonyos, sorbanálló Dzsekk a pultossal üvöltözik, Analúszija az anyukájával telegráfol, majd jön az első évad utolsó epizódjának gazdaságos flessbekkje, az együtt piálás Dzsekkel, és kész.

A szigeten közben NemHenrigél majdnem megfojtja Analúciját, de Lokkbácsi és a mankója közbelép. NemHenrigél a biztonság kedvéért még odaveti a kopasz ex-mozgássérült játékbolti eladónak, hogy ő a jók közé tartozik, és ő pont érte jött, amikor a francia tyúk csapdába ejtette. Vaddöfákk? Májkült hazavonszolja a verhetetlen páros és Dzsekk orvos módba vált, miközben a parton a C-szálban Hörli Libbit akarja befűzni, mindenféle hátsó gondolattal terhelten (de igen, meg akarta dugni, nekem ne magyarázzon senki), a másik nagy romantikussal, Szájiddal tárgyal a mikéntről, mert ugye neki is milyen jól sült el a legutóbbi baszós kalandja.

A heccsben kicsit felgyorsulnak az események, a magához térő Májkül olyat flessel a feszült Dzsekk-Lokkbácsi párosnak, hogy ihaj, az ádörök nincsenek sokan, fegyverük sincs, ruhájuk se, öregek és nyomorultak, támadni kell, de izibe! Most jönne jól a sereg, amit korábban emlegettek Analúszijával, igaz? Oszt abból is mi lett, he? Analúszija mindeközben bosszút forral NemHenrigél ellen, és elmegy fegyvert kuncsorogni Szójerdzsémszfordtól, ami azt jelenti, hogy nekiesik, mint Szent Pál az oláhoknak, és dugnak egy rettentőt.

Az immáron fegyveres Analúszija pont akkor ér vissza a heccsbe, amikor Májkül egyedül van, de ettől nem nagyon zavartatja magát, és NemHenrigél meggyilkolására készül. Májkül lelkesen támogatja a tervet, sőt, felajánlja, hogy besegít, egészen pontosan a ravasz elsütésében mármint. (A parton ekkor döbben rá Szójerdzsémszford, hogy fegyver volt-nincs, és elkezdődik a rohanás a heccs irányába.)

A képzett rendőrből lett biztonsági őr azonnal átadja neki a fegyvert, erre Májkül szó nélkül mellbe lövi, aztakurva. Libbi is pont jókor tud a piknikhez szükséges takarókért jönni - rajtakapja a galád apát, aki persze őt is hasba lövi, csak a miheztartás végett (ugye-ugye, már az is elég, ha valaki a dugásra GONDOL ezen a szigeten, rögvest lelövik). Nabazdmeg. És akkor jön a poén: Májkül kiengedi NemHenrit, majd saját maga felé fordítja a fegyvert, és jövő héten megtudjuk, hogy ebből mi lesz.

A helyzet fokozódik, kedves olvasóink, és ami eztán következik, az feledteti velünk az egész évados kínlódást.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Garott 2007.02.02. 22:58:59

Hát erre a befejezésre abszolút nem számítottam, bár az is igaz, hogy az elúlt hetekben mindig a végén lévő pár perc volt igazán ütős, de itt aztán nagyon az volt. Viszont Libbi remélem nem hal meg, mert neki még van valami infója a diliházról, amire kiváncsi lennék.

mukuru 2007.02.02. 23:22:35

nincs gondom a fonetikus névleírással (sőt), de ezen a Kler-en mindig kiakadok :D:D

SzilviBarack 2007.02.02. 23:29:12

Garott, ne sok jóra számíts Libbivel kapcsolatban.
Szegény Analúszija, az egyik kedvencem (volt), de legalább dugott egy utolsó nagyot. Sixx meg ígért nekem valamit.

szucsitg 2007.02.02. 23:34:42

gondoltam belenézek ismét magyarul... de rájöttem, h ezt a trágya szinkront nem lehet elviselni... borzasztó.
de azt én sem értem, h ennek a retek klubnak miért kell minden jó cuccot lelőni a promóiban??? aki egy kicsit is oda figyel, az gyak megtudja a maradék négy rész sztoriját... me' az még ok, h mutatnak vmi új eligazató videót, bár sztem az is kib*szás, de h még az uccsó rész cliffhangeres záróképsorait is benyomják... jó, h az ádör hajót nem mutatták...

SzilviBarack 2007.02.02. 23:40:54

Szójer hasonmásversenyt hirdetek. A nyereményről később :) Kikkiikkikkiiiii :)

Garott 2007.02.02. 23:48:17

Én néztem, de nem jöttem rá, kivéve egy dologra, de azt már korábban tudtam. Úgyhogy csak óvatosan a Spoilerezéssel!
Én örültem, hogy Analúszija meghalt, mert mind a karaktert, de főleg a szinésznőt marhára utáltam. Annyira unszinpatikus, hogy már korábban vártam, hogy meghal, de ez a verzió eszembe se jutott volna.

dr66 2007.02.02. 23:55:44

Szóval én szeretem ezt a filmet,na.Egy kérdés,és ez akár vitainditó is lehetne.Tehát szerintetek mikortól változtak meg a tv-sorozatok?Úgy értem,hogy pl.engem 1-2 kivétellel nem nagyon kötöttek le de az utóbbi években történt valami és a sok szemét között meglepően igényes,szinte mozifilm szintű alkotások sorakoznak/lost,szökés,4400,stb./Emlékeztek olyan fordulópontra ahol ez feltűnt nektek?


Garott 2007.02.02. 23:58:49

Én ezt már sok embernek mondtam, hogy tényleg volt egy ilyen hirtelen stílusváltás, ami után egy új irányba mentek az alkotók. Szerintem ez a váltás a 24-ben következett be, ahol rájöttek, hogy mindegy, hogy az adott sorozatban mi a téma, de futnia kell egy rejtélyes szálnak is a sztoriban, mert most ez kell az embereknek.

sarasvati / sütifej (törölt) 2007.02.03. 01:39:18

Sixx!!
Ez megint pazar volt, köszi!!!
Egyébként nem láttam, de nem baj.
Olvasva jobb:)))

KékFény6 2007.02.05. 02:26:56

Na most hogy is lesz ez a Lost hétvége az RTL-en? Mi az a szombat délutáni rész? Valami összefoglaló-féle? Mert a promóban száma sem volt...
süti beállítások módosítása