Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Alias 3x03 - Azonosítás

2007. január 25. 07:35 - sixx

Egyszerű kis epizód volt ez, leginkább arról szólt, hogy Syd szeretné Vaughn nejének a szemit kikaparni, és viszont, a közös jelenetekben éppen csak a kurvaanyázás hiányzott. Sark valami orosz generális kérésére csapást intéz egy moszkvai tó ellen, sakkozó nyugdíjasokat és kisgyermekes apákat zargatva. És ez még csak az első fázis volt, vagy mi.

Jack apu rossz hírt közöl Syddel, van egy másik videófelvétel is az ÁlSyd gyilkosságáról, ami annyira nem jó hír, mert az NSC pont Vaughnnét bízta meg a feladattal, nem kellemesek a kilátások. Sebaj, Syd és Weiss balra el, Mexikóba, ahol Sarkot követik majd (még jó, hogy pont ők ketten, akiket KURVÁRA NEM FOG FELISMERNI), miközben Jack megpróbálja megakadályozni a nyomozást. Persze Marshall az időközben hozzákerült videó homályos pixeleiből majd jól ki tudja szedni a gyilkos képét, Jack aggódik, jajmostmilesz.

Mexikó, Syd beöltözve izé, nem is tudom minek, talán idióta turistának? Mindenki felismeri, könyörgöm. Megy Sark után, aki a kopasz generálissal tárgyal, és szerintem rohadtul felismerte a kémcsajt. Syd egy tükörből fotóz, és csíp el a beszélgetésből valami nevet. A generális utolsóként rájön végre, hogy figyelik, Syd menekül, az otthoniaknak pedig máris ott a monitoron a mexikói piac teljes képe, a jókat zöld, a gonoszokat piros pöttyök jelölik, vagy fordítva, hát a helyiek??? Mindegy, ezen az Alias esetében nem szabad fennakadni, van nekik ilyen kütyüjük, és kész.

Az ellen egy kislányt ejt túszul, NAGYON GONOSZ, kicsalja Sydet, és minden arra mutat, hogy most nagyon el fogja látni a baját, de Vaugh és Marshall kitalál valamit, az oroszember fülébe nagy-nagy zajt csinálnak hirtelen, Syd lekaratéjozik mindenkit, de a főgeci meglép. Weiss ügynök megsem izzadt a kis kaland alatt, Vaughnné pedig a férje faszagyerek viselkedése láttán ott helyben meg akarja dugni. Marshall egyre közelebb az igazsághoz, mi az elalváshoz, tényleg történhetne már valami, a 20. percben vagyunk, jóember. Eligazitás, Syd képei nagyon faszák lettek, valami impulzusfegyverrel kereskedik Sark, kilőhet vele műholdakat, kisebb planétákat, esetleg a birodalmi csillagrombolókat is, a lehetőségek tárháza kimeríthetetlen. Aha! Nem ennyire eccerű a dolog, az egész valami bunker lefotózásáról szólt, most oda kell menni, és ellopni valamit.

Jack apu egy furcsa homlokú órásmestert akar rávenni, hogy csináljon valamit a képpel, amin Marshall Syd fejit lassan megjeleníti, Dixon pedig Sydet Vaughnné társaságában küldi Sloane után, mert majd az öreg segít bejutni a bunkerbe. Itt már félálomban voltam, szóval lehet, hogy nem így van, hanem leszbikus pornót fognak forgatni Venezuela partjainál. Sloane nem tud segíteni, de mégis, kapnak stage passt a nagykövetségre, alatta bunker, benne Medúza, ami vagy valaki, vagy valami, vagy csinál valamit, de el kell lopni.

Mostkva, követség, Vaughn öltözik, Vaughné boldog, rajta vannak a listán, szép az élet, sej! Megjelenik Syd, kicsit széles a válla, nem? A ruha mondjuk jól áll rajta, haja feltűzve, meg van csinálva nőnek. Kémfater megszerzi a Kép Tönkretételére Alkalmas Izét, ami a hálózaton keresztül majd csinál valamit, és Marshall kiborul. Unalmas fogadás, Vaughn perfekt orosz, Syd is, kézfogások, jelentőségteljes pillantások, Vaughn mint Stirlitz, TUDJA, hogy mikor van őrségváltás, hogyne tudná, csinál gyors áramszünetet. A kézfogás arra kellett, hogy ujjlenyomatok legyenek, indulás a bunkerbe le. A másik szálon Jack olyan terminált keres, amin admin joggal is be lehet lépni a renccerbe, hogy a Kép Tönkretételére Alkalmas Izét eljuttathassa Marhsall gépére. Moszkvában Syd és Vaughn farsangosat játszik, orosz katonának öltözve hatolnak be a bunkerbe, és egy hordozható kütyün végignézik, ahogy Sark kinyír mindenkit odalent.

Marshall majdnem kész a képpel, MINDENKI LÁTJA, HOGY SYD AZ, csak ők nem. Sydék közben lőnek mindenre ami mozog, nem biztos, hogy jó ötlet. Sark csapdába csalja a kis csapatot, liftet kikapcsol, és ezt elmondja nekik, mert minden gonoszembernek el kell pofáznia az összes tervét, előre, csak tudnám miért gondolják az írók, hogy ez hiteles. Sydék persze megakadályozzák a gonosz tervet, robbantanak, aztán egy csőben menekülnek, nagyon zavaros a dolog.

A robbanásban a Medúza elpusztul, Jack terve sikerrel jár, a képnek csak egy részét látja Dix, minden oké, igaz? A Vaugh házaspár könnyek között, puszi, ölelés, Weiss könyvet vesz Sydnek, ilyen egy igazi barát. Ha nagyon kéri, talán még meg is dugja a konyhaasztalon. Remélem a jövő heti rész jobb lesz.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dennis Moore 2007.01.25. 08:14:07

"Mexikó, Syd beöltözve izé, nem is tudom minek, talán idióta turistának? Mindenki felismeri, könyörgöm."

Miért, az egész Superman-es bagázs nem ismeri fel, hogy Superman=Clark Kent.

És még sorolhatnám....

jamesz 2007.01.25. 08:47:11

Sydnek se tetszett a ruha!
:-)

toi 2007.01.25. 10:13:59

bakker sixx! nem és kellene néznem az aliast, olyan jól meséled el. bár, hogy megértsem az ilyen kifejezéseket, hogy "Kép Tönkretételére Alkalmas Izé", "Medúza, ami vagy valaki, vagy valami, vagy csinál valamit, de el kell lopni" csak érdemes nézni:)

toi 2007.01.25. 10:30:30

a kingdom hospital-ról miért nincs hogyvolt? vagy csak én nem találom?
alias után beájultam:S

sixx · http://comment.blog.hu 2007.01.25. 12:15:35

azér nincs, mert néha aludnom is kell. egyébként jó sorozat.

Sitrep 2007.01.25. 15:36:35

fú, a Kingdom Hospital sztem halálgáz, kurva unalmas, alig birtam végigszenvedni azt a nemtudomhány részt.
Tessék inkább az eredeti von Trieres verziót megnézni!

sixx · http://comment.blog.hu 2007.01.25. 18:07:14

sitrep: én az eredetin kaptam hülyét.

Sitrep 2007.01.25. 20:10:49

Hát akkor legalább mindketten boldogak lehetünk :)

(vmikor jópáréve adta még amúgy az m2 talán, ráadásul eredetibe, felirattal! Dansk Jävlarna!!)

jamesz 2007.01.26. 11:11:47

heh, az eredeti Kingdom..hehe. Többször is próbáltam odakapcsolni, hogy majd most!De mindig ilyen öltönyös öregemberek veszekedtek benne valami alagsorban, skandinávul (dán?) és felirattal.Na neeeee:-)))
süti beállítások módosítása