Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: A szökés 1x21 - A nagy nap

2007. január 24. 22:20 - sixx

Elérkeztünk tehát a szökéshez, 21x42 perc után a Vidám Fijjug végre elhagyják a Fox River falait - de persze nem megy ez annyira könnyen, mint a merev tekintetű tetovált faszi elképzelte. Először is ott van a gúzsba kötött Bellik a csatornában, aztán a vagy bezárt vagy nyitva hagyott ajtó kérdése, Abrúzi repülője, és kismillió egyéb, előre nem látható bonyodalom. Persze tudjuk, hogy meg fognak szökni, ez a címe is a sorozatnak, meg egyébként is: minek forgatnának 22 részt arról, hogy a végén megszívják?

Pope székhez kötözve izmoskodik Májküllel, pedig annál még kés is van, nem értem az öreget. Közben kiderül, hogy az őrök megtalálták Bellik kocsiját a parkolóban, de Pope Májkül ráhatására (a szokásosnál még jobban összeszorított száj, Clint Eastwood nézés) elmismásolja a dolgot. És odaszól az egyik őrnek, hogy vigye Linket a rendelőbe. Májkül hálából jól fejbevágja, beteszi a szekrénybe, machinál a telefonnal, majd jobbra el.

Szukre ideges, DíBíKúper meg véres, az a hasi seb nagyon randán néz ki szerintem. Tíbeg Abrúzival szemez, és azon tűnődik, hogy mikor kéne kinyírni a zsíros hajú olaszt, Tvíner fehérít ezerrel, Színót pedig halálos fenyegetést kap a fején fehér alsógatyát hordó nagydarab tesótól. Ja, és egy órájuk van a szökésre, szal mozogni kellene. Májkül cellája úgy néz ki, mint egy buszpályaudvar, jönnek, egyre csak jönnek a népek, és tűnnek el a budi mögött, Tvíner és Mancse is befut, meg a véres DíBíKúper.

Bellik MAJDNEM kiszabadítja magát, de amikor elkezdene segítségért kajabálni, megjelenik Tíbeg, és befogja a száját. Májkül lerabolja róla a gönceit, hiszen ő őrt fog alakítani az elmegyógy és intézet előtt, mely a terv szerves része. Bellik majdnem beköpi Tvínert, de a kis nyikhaj jól szájbavágja, ki nem néztem volna belőle. Májkül beindítja a tűzjelzőt az elmegyógy és intézetben, így a csatornából kimászó csapat elvegyülhet a bolondok között. Irány az orvosi rendelő.

Eközben a külvilágban is zajlanak az események, Nikk elengedi Verát, és Montana államba küldi, hazatérve egy gonoszember várja, aki először a kedves papát lövi fejbe, majd Júdást is. Megérdemelte. ElDzséről egy szó nem esik, ezt mi érdemeljük meg. Nem lehetne kinyírni, mittudomén, üzemi balesetben? Akkor Link még idegesebb lenne. Az alelnöknővel közlik, hogy annyi volt a támogatásnak, mert egy megbízhatatlan picsa, erre berúg mint Shilton a videó presszóban péntek esténkét, de Kellerman barátunk megnyugtatja, hogy majd ő megoldja. A faszi teljesen bele van zúgva a nőbe, ez nyilvánvaló.

Szexi vörös dokinőnk nyitva hagyta a rendelőt, mindenki a helyén, sőt, befut Héjvájör is, aki ismét tiszta, és szökni akar. Májkül számításai szerint ugye nem lesz elég idejük arra, hogy mindenki átmásszon az ablakot a fallal összekötő kábelen, de a bolondember kezében lévő rádió mindekit meggyőz. Indul a mászás, közben DíBíKúper sebe halálosnak bizonyul, de annyira nem, hogy el ne mesélje a pénz hollétét Májkülnek, Cínótnak és a hallgatózó Tíbegnek. Ja, és nem egy miska, hanem öt vár a szerencsés megtalálóra.

Az utolsó előtti mászó egyébként Májkül, de mire a falhoz ér, két dolog történik: a Pópot kiszabadító őrök riadót fújnak, és Mancse is felhúzza magát a kábelre, ami persze kiszakad a falból jól. Májkült Link felhúzza, Mancse a földön. Jövő héten folytatjuk.

10 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Napiframe · http://napiframe.blogspot.com 2007.01.24. 22:56:17

Úgy terelgette végig Micheal a többieket, mint tyúkanyó a kis megrettent csibéit, azzal a különbséggel, hogy ők nem szarhattak bárhová.

Kicsit szájbarágós volt a történet izgalma.

SzilviBarack 2007.01.25. 00:12:28

Ez majndem olyan, mint egy számítógépes játék végigjátszása.

kimi 2007.01.25. 00:26:16

Persze ne számítsatok rá, hogy 22 rész után majd jól vége lesz. Amerókában már a következő sorozat felénél tartanak.

Toymao 2007.01.25. 09:20:26

sixx, ez megint egy Rejtő-díjas írás volt. :)

freddyD 2007.01.25. 09:53:36

Veszettül izgalmas volt.A szerdáim nagyon jók az utóbbi időben.Németen adják a 24-et, rögtön három reszt egymás után,pont akkor amiker a szökést.Azt felveszem,azt a 24 reklámjainál már apránként megnézem

SzilviBarack 2007.01.25. 10:51:25

A sorozatjunkie-n azt írták, hogy a LOST-ból február második hetében darálás lesz.

archer 2007.01.25. 23:03:52

Darálás alatt mit értesz?

apuska · http://kocsma.blog.hu 2007.01.26. 17:39:24

szerintem majdnem megszöknek?

sixx · http://comment.blog.hu 2007.01.26. 18:18:56

archer: zsinórban 3 részt adnak le, de itt a link: www.sorozatjunkie.hu/2007/01/24/lost-maraton-az-rtl-klubon/

fasza, írhatok 3 hogyvótot...
süti beállítások módosítása