Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Deadwood 2x10 - Advances, None Miraculous

2007. január 10. 06:50 - sixx

A múlt héten belengetett feszültség, ha lehet még jobban fokozódik, hiába no, már csak két epizód, és vége az évadnak (sajnos), tessék szépen elhinni, hogy nem semmi, ami a hátralévő két órában következik.

A rész egy gyönyörűen megkomponált tragikus képpel kezdődik, Bullock az ölében viszi az eszméletlen Williamet a dokihoz, miközben Hostetler és a Nigger tábornok a lelépést fontolgatja még azelőtt, hogy Steve magához nem tér állandósult alkoholmámorából, és meglincseli mindkettőjüket. Tollivernek ráadásul a haldokló Manuel is gondot okoz, akinek kövérsége menti meg az életét: a golyó megállt a szívét övező hájrétegben, ugye, hogy jót tesz a töltött káposzta hajnal kettőkor?

Al nem ér rá a Bullock gyerek sorsa felett szomorkodni, mert Miss Istringhausen csak nem akarja aláírni a dolumentumot, és ez, kiegészítve a távírdásztól kapott infóval, miszerint Jarry tanácsos visszatér Yanktonból, kezdi egy kicsit idegesíteni. A nő végül aláír - habár egy hamis aláírást azért csak bevet előtte - így Al nem a bicskát, hanem az 5000 dollárt veszi elő a zsebéből. Szerencsés nő.

A doki közli Bullockékkal, hogy William koponyasérülést szenvedett, és nem sok jót sejt, ez Marthából az azonnali montanai költözés gondolatát váltja ki, mi pedig kapunk még egy remegő bajuszú Bullock közelit, köszönjük szépen. Montana a tábor másik végén is fontos szerepet játszik, ugyanis Al és Adams elhiteti a kissé idegesen üldögélő Jarryvel, hogy 50,000 dollárt kínáltak a csatlakozás fejében, és itt az ideje esetleg valamit csengetni a yanktoni faszszopóknak is (csak idéztem).

Trixie nekitámad Almának, és meg akarja tudni, hogy mégis mit akar tenni az Ellsworth féle házassági ajánlattal, erre az özvegy egy kissé pikírten közli, hogy nem akar mág egy szerelem nélküli házasságot, márpedig Bullockhoz nem tud hozzámenni, szóval elég limitált a választási lehetőség. Will állapota romlik, és miközben szépen lassan egyre közelebb érünk az elkerülhetetlenhez, megjelenik Andy Cramed, az első évad megrögzött szerencsejátékosa és a tbc (majdnem) első áldozata, aki közben lelkipásztor lett, és feladja a srácnak az utolsó kenetet.

6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

str 2007.01.10. 08:11:35

ha jól emlékszem, ez egy csöppet laposabb rész volt - bár a deadwood esetében ez is faszajót jelent.
tegnap néztem meg a 3x12-őt, elfogytak a részek, szomorú vagyok. az HBO pedig bassza meg, jól.

marisell · http://kifozde.blog.hu 2007.01.10. 08:35:58

Ja, meg Carnivále se lesz már soha többé.off topic, de nem találom sehola Jack Bauer-es commentet, tegnap volt a Larry King-ben a stáb, és itt lehet olvasni a műsor szöbegét
transcripts.cnn.com/TRANSCRIPTS/0701/09/lkl.01.html

sixx · http://comment.blog.hu 2007.01.10. 08:48:14

marisell: erről mit írjunk?

marisell · http://kifozde.blog.hu 2007.01.10. 10:46:57

Mi ez a királyi többes? ne írjatok semmit, gondoltam, ha akarja valaki elolvashatja.

sixx · http://comment.blog.hu 2007.01.10. 11:12:44

ja, oké, csak valami dzsekkes kommentet hiányoltál.
süti beállítások módosítása