Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Deadwood 2x09 - Amalgamation and Capital

2007. január 03. 08:42 - sixx

Akár a "Vég kezdete" alcímet is kaphatta volna az epizód, melyben kezdenek sűrüsödni az események, és Bullock barátunk a teljes idegösszeomlás szélére kerül szépen lassan - és ebben aztán kurvára nem segíti az Alma miatt benne mocorgó szexuális feszültség, a telep érdekeit saját kis pecsenyéjük sütögetésének alárendelő bordélytulajdonosok, a vérszomjas Utter és persze fogadott fia balesete sem.

William, aki tulajdonképpen Seth unokaöccse, egyre közelebb férkőzik a kérges szívű seriffhez, majd anyjának azt javasolja, hogy vigyenek neki ebédet, hiszen biztos éhes. Ennek később még elég keserves következményei lesznek, sajnos. Al kiakad EB-re, mert az mindenféle fogfájásra panaszkodva elmulasztotta a távírós ember érkezését; Merrick kissé hebehurgya módon az igazságot pletykákkal keverve jelenteti meg híreit a csatlakozásról, minek következtében Al elbeszélget vele.

Tollivernek elég szar napja van: egyrészt a cikk, másrészt a bányajog eladásából hirtelen gazdagemberré avanzsáló Mose Manuel miatt, aki nem költ eleget a Bellában, csak pofázik, és nagyon paraszt módon még az sem tetszik neki, ahogy az egyik kurva az asztal alatt a szájával nagyon szereti. Bullock hivatalból kénytelen Manuel úrral tárgyalni, hiszen testvére baleset áldozata lett: hasbalőtte saját magát. Bizonyíték nincs idegenkezűségre, de Bullock bajsza nagyon remeg, sejt valamit.

A bank megnyílik, míg megfelelő épület nem lesz, addig Sol és Seth boltjában fog üzemelni, ami további feszültséghez vezet a férjt látogató Mrs. Bullock, Alma, Bullock és immáron Ellsworth között, aki még mindig vár az özvegy válaszára. Trixie persze baszogatja szerencsétlen aranyásót, akinek ránézésre kezd már elege lenni az egész bohóckodásból. Még egy apróság: Al megoldja a Miss Istringhausen problémát, kár, mert jó karakter volt a csaj, elnézegettem volna még.

Az epizód végén két tragikus esemény is történik, Mose Manuel addig pofázik, illetve Wolcott annyit hergeli, hogy pofázzon, hogy pisztolyrántásig fajul a dolog, és a meglehetős hassal rendelkező úriembert jól lelövik Cy emberei. A másik sokkal fájdalmasabb, hiszen egy Hostetlertől elszabaduló vadló a főutcán kerekező Nuttalt kikerülve Steve-nek ront, aki éppen Williammel beszélget. Steve megússza egy lábtöréssel, de William ájultan marad a földön.

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

*** Krisztián főnöke 2007.01.03. 21:12:01

deadwood nagyon jó, de nincs hbo és a magyar felirat is csak lassan jön sajna, pedig nézném.
süti beállítások módosítása