Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Deadwood 2x08 - Childish Things

2006. december 27. 09:31 - sixx

Karácsony második napján mi lenne jobb móka, mint a Deadwood? Az HBO-nak köszönjük, hogy nem valami karácsonyi témájú filmet adott, hanem cocksuckereket ezerrel. Rövidek leszünk, hat még a bejgli.

Al azt javasolja Bullocknak, hogy tábor javát szolgálandó lépjen kapcsolatba montanai ismerőseivel, így hátha leszáll Yankton a magas lóról. Wolcott végezni akar (?) Joanie-val, de nem jön neki össze, mert a prosti fejbevágja egy üveggel, így távozni kényszerül. A kis geci azért levélben megírja Hearstnek, (aki maga az ördög, tessék szépen elhinni nekünk) hogy a bányajogok ügye jól áll, meg minden, sőt, egy kissé idióta testvérpár bányáját is megszerezték.

Alma és Mrs. Bullock beszélget egy kicsit, amiből a seriff neje rádöbben, hogy mégis ki, mikor, hogyan és miért, az arckifejezés magáért beszél. Ellsworth megkéri Alma kezét, az özvegy gondolkodási időt kér, pedig Bullock nem fogja megdugni, hiába akarja. Távírdász érkezik a telepre, Blazanov, az orosz, aki Merrick nagy cimborája lesz azonnal.

Végül két momentum még: Al továbbra is az első szezonban kapott indián fejjel társalog, a szagát el tudjuk képzelni, Tom Nuttal pedig kapott egy biciklit, amit mindenki legnagyobb örömére a főutcán fog kipróbálni.

10 komment
süti beállítások módosítása