Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Lost 2x15 - Szülési szabadság

2006. december 23. 10:13 - sixx

A port.hu szerint tegnap a 17. epizódot vetítette az RTL, szerintem ez a 15., de ezen nem veszünk össze. Mint a múlt héten említettem, girl power a rész témája, a flessbekkek a szigetről vannak, de persze ezzel egyenesen arányos a frissen belengetett, és majd egyszer, egy távoli galaxisban elvarrt új szálak száma is.

Áron, a kisember sír, Kler (aki ismét csak állat jól néz ki, pedig a szigeten sehol egy sminkkészlet) Dzsekket akar és megoldást a problémára - szerintem a kölöknek hiányzik a kábszeres játszótársa, de persze ezzel meg is oldódna az epizód konfliktusa, így valamit ki kell találni. Megjelenik Russzó, a franciatyúk, és síri hangon bejelenti, hogy a kölök fertőzött, mire Kler rögvest elkezd visszaemlékezni az első szezonban oly prominens szerepet kapott elrablására, ÍtenRomra, orvosi bunkerre, tűkre, szikékre satöbbi.

Tovább
10 komment

Hogy volt: A szökés 1x17 - Őrültek háza

2006. december 21. 05:58 - sixx

A finisbe fordult börtönös sorozatunk tegnap este végre megindult a tudatos történetvezetés útján, habár az ElDzsé szál még mindig csak időhúzásnak tűnik, de ne legyen igazam. Májkül szarul van, mert az istennek nem sikerül összerakni a hátából kiégetett darabka csőrendszert, papíron próbálkozik, nem megy. Aztán jön a megvilágosulás: ott van Héjvájör, az egykori csendes őrült rabtárs, akinek fotómemóriájába beleégett a teljes rajz - majd ő összerakja nekünk. Egy bibi van csak: a kolléga a börtön elmeosztályán van, valahogy be kell kerülni.

Tovább
6 komment

Hogy volt: Deadwood 2x07 - E.B. Was Left Out

2006. december 20. 13:57 - sixx

A televíziózás történetének egyik legjobb sorozata ott folytatta, ahol múlt héten abbahagyta, jó, nem pont a Bullock lovát dugó Steve-vel, hanem az ágyból felkelő Swearingennel, aki végre kézbe veszi a tábor sorsát, mert ha így megy tovább, a Tolliver-Wolcott-Hearst trió kicsinál mindenkit.

Tolliver az új kínai szakmunkés segítségével szabadul meg a kurvák tetemétől, Joanie pedig elmeséli Charlie-nak, hogy mi is történt. Utter úgy felháborodik a gyilkosságok hallatán, hogy verekedést provokál Wolcottal, aminek során úgy megveri, mint szódás a lovát. Ha Bullock nem lép közbe, Utter valószínűleg agyonveri a kis görényt, amit annyira nem bántam volna, de ez van.

Tovább
Szólj hozzá!

Hogy volt: Grace Klinika 2x14 - Ebcsont beforr

2006. december 20. 06:29 - sixx

Nagyon vicces a cím, egyem meg a kis szívét a kollegának, miért nem lehetett mondjuk az eredetit megtartani (Tell Me Sweet Little Lies) ami speciel az epizód tartalmára is utal? Na mindegy, sárga is, meg savanyú is, tudják.

Szóval hazudoztak tegnap este, éjjel-nappal, mi pedig Dr. House-t vizionáltunk a Grace klinikába, bottal és fitymálló arckifejezéssel, hamar rendet vágott volna a díszes kompániában. Mere azt hazudja Christinának, hogy nincs beleesve Shepbe, pedig de is, Yang doktornő cserében azt állítja, hogy beköltözött Burke-höz, pedig nem is. A kínai medika egyébként jól lehordja Mindenki Kedvenc Sebészét, miért hitegeti Meredith-et, stb.

Tovább
3 komment
süti beállítások módosítása