Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Deadwood 2x08 - Childish Things

2006. december 27. 09:31 - sixx

Karácsony második napján mi lenne jobb móka, mint a Deadwood? Az HBO-nak köszönjük, hogy nem valami karácsonyi témájú filmet adott, hanem cocksuckereket ezerrel. Rövidek leszünk, hat még a bejgli.

Al azt javasolja Bullocknak, hogy tábor javát szolgálandó lépjen kapcsolatba montanai ismerőseivel, így hátha leszáll Yankton a magas lóról. Wolcott végezni akar (?) Joanie-val, de nem jön neki össze, mert a prosti fejbevágja egy üveggel, így távozni kényszerül. A kis geci azért levélben megírja Hearstnek, (aki maga az ördög, tessék szépen elhinni nekünk) hogy a bányajogok ügye jól áll, meg minden, sőt, egy kissé idióta testvérpár bányáját is megszerezték.

Alma és Mrs. Bullock beszélget egy kicsit, amiből a seriff neje rádöbben, hogy mégis ki, mikor, hogyan és miért, az arckifejezés magáért beszél. Ellsworth megkéri Alma kezét, az özvegy gondolkodási időt kér, pedig Bullock nem fogja megdugni, hiába akarja. Távírdász érkezik a telepre, Blazanov, az orosz, aki Merrick nagy cimborája lesz azonnal.

Végül két momentum még: Al továbbra is az első szezonban kapott indián fejjel társalog, a szagát el tudjuk képzelni, Tom Nuttal pedig kapott egy biciklit, amit mindenki legnagyobb örömére a főutcán fog kipróbálni.

10 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

molaris 2006.12.27. 10:35:28

Azért idegrendszer kell,hogy kövesse az ember ezt a sodró lendületű sorozatot.Mind útálom amelyiknek részei egymásra épülnek.Lehet,hogy ezért nem figyelem? A tegnap véletlen volt.

sixx · http://comment.blog.hu 2006.12.27. 11:29:57

molaris, nem tudod mit veszítesz vele...szedd le az első évadot, és nem fogod abbahagyni.

bakfitty · http://ismerosvalahonnan.blog.hu 2006.12.27. 11:35:36

tény. én folyamatosan tudom nézni, 4-5-6 részt megállás nélkül. aztán két nap múlva elfogy egy évad, és akkor nagyon búslakodom.

Nadine · http://nadinevilaga.blogspot.com 2006.12.27. 13:06:45

sixx: Mit jelent a "Szedd le..."? Én is szívesen nézném, de olyan régen elkezdődött, hogy semmi értelmét nem látom a közepén becsatolódni.

*** Krisztián főnöke 2006.12.27. 18:40:27

off!
sixx!
dexter kapott-e megrendelést köv. évadra?

molaris 2006.12.27. 21:40:42

"sixx"-bocs,de ezt inkább nem.

one nation under-dog 2006.12.27. 22:52:33

Én "leszedtem" az első évadot. Kiírtam annak rendje s módja szerint VCD-re, hogy rendesen ágyból nézhessem DVD-n. :)
Aztán eddig 1 részt néztem meg. :D
Nem mondom, hogy nem jó, de azért a pilot nem szögezett a TV elé. Mindegy, jó lesz ínséges időkre.

marisell · http://kifozde.blog.hu 2006.12.28. 08:52:01

Nem tudom, hogy az hbo.hu-n is van-e olyan oldal, ahol a sorozatokról bővebben írnak, de az hbo.com-nak ezek az oldalai nagyon hasznosak - figyelem nyelvtanulók, ez az amikor szórakozva tanulásról lehet beszélni - én sokszor felmegyek és tanulmányozom a Deadwood esetében, mert már annyian vannak, és mindig mindenki másnak a szekerét tolja,vagy már rég meghalt csak én nem vettem észre stb.
A sorozat nekem nagyon tetszik.Egyszer nagyon régen vettem a fiamnak egy könyvet vadnyugati történetek vannak benne, nagyon kifejező illusztrációkkal és elég durva történetekkel, a film engem arra a kiadványra emlékeztet, vér verejték, intrika, dirty language(vagy manapság stron-nak nevezik? szóval realizmus(persze ki tudhatja).

sixx · http://comment.blog.hu 2006.12.28. 10:13:53

black: megkapta, örülünk.
süti beállítások módosítása