Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Grace Klinika 2x13 - Egy új kezdet

2006. december 13. 06:39 - sixx

A Grace klinikát akkor szeretem igazán, amikor nem a sírós-picsogós magánéleti ömlengés nyomja rá a bélyegét a részekre, hanem az írók veszik a fáradtságot, és ezeket a bajokat a kórház és annak betegei segítségével manifesztálják - a tegnapi rész pedig pontosan ilyenre sikeredett.

Új év, új kezdet, új kutya, új Izzie. Szőke tündérünk végleg szakít azzal az elképzelésével, hogy Alexből rendes embert (értsd: nem félrekúró társ) faragjon, és lám, a kórház segítségére siet egy szívátültetésre váró szimpatikus (nem annyira)fiatalember személyében, aki innentől kezdve nagyon is fontos szerepet fog játszani a sorozatban, majd meg tetszenek látni. Az ágy mellett folytatott párbeszédek jók, a színészek között sokkal jobb a kapcsolat első látásra is, mint a tuskó Alex és Izzie között.

Dannynek új szív kell, Christina a Náci társaságában repül érte Idahoba, de nem jön össze a dolog, mert a szív nem a legegészségesebb. Az út mindenesetre elég Christinának ahhoz, hogy eldöntse: nem is igazán baj, hogy elveszítette Burke gyerekét. Mindeközben a kórházban egy vicces eset és egy szívszorító eset váltja egymást, a viccesben egy író megeszi a kéziratát, mert szarnak tartja, én is éreztem már így, de a notebook méretei elriasztottak a dologtól. A műtét sikerül, blablabla.

A nem túl vicces eset főszereplője egy Bex nevű kislány, aki nem teljesen az, hiszen hermafrodita, csak éppen nem tud róla sem ő, sem a szülei. George a vizsgálat után a szülők kifejezett utasítása ellenére is elmondja a zavart tininek, hogy mi az ábra, a végére döntés születik, Bex-ből fiú lesz, ezt nyálas zene és hajvágás közben tudjuk meg, miközben a kamera lassan távolodik, művészet, oh.

A rész igazán vicces történetszála a kutyához kapcsolódik, mindent megzabál és megrág, rátámad a házban random megjelenő lakókra, akik így a fürdőszobába kényszerülnek pizzát zabálni, miközben a ház igazi ura odakint dúl. Hajrá kutya!

10 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dennis Moore 2006.12.13. 08:02:53

"Az út mindenesetre elég Christinának ahhoz, hogy eldöntse: nem tartja meg Burke gyerekét."

??????????????

Ő nem eldönti, hogy nem tartja meg, hanem méhen kívűli terhesség miatt elveszíti a gyereket.

sixx · http://comment.blog.hu 2006.12.13. 08:43:06

igen, elbasztam, kimaradt belőle egy félmondat.

Az a Csávó 2006.12.13. 09:03:11

Én még mindig azt mondom, hogy ez a legjobb sorozat, amit eddig néztem, pedig nem rajongok a csöpögésért. Nem tudom mi a magyar TV időbeosztása - másfél éve nincs tv-m, sorozatfüggő létemre, hoho - de nemsokára jön a tavalyi Super Bowl után bemutatott duplarész, ami előtt térdre borultam és áhítattal susogtam: "This is Televison".

szikra 2006.12.13. 13:09:43

Csávó-val mélységesen egyetértek. De azért minden héten izgulok, vajon mikor veszi le a műsorról a retek klub valami förtelmes reality show miatt. Mert ugye ilyenek sűrűn fordulnak náluk elő.

Anak 2006.12.13. 13:45:19

Idézet Joey Tribbianitól:
-Nincs tvje? Akkor merre néznek a bútorai?

sixx · http://comment.blog.hu 2006.12.13. 13:51:50

csávó, a duplarész nagyott ott van, de a második évad sztem elég sok filler résszel bírt - lásd ez előző 2 pl.

Az a Csávó 2006.12.13. 14:25:50

Anak: hogy-hogy merre? A számítógép felé!:)

Sixx ha az előző kettőben a From A Whisper to a Scream benne van, akkor sajna heveny módón tiltakoznom kell, minden szakmai tiszteletem mellet.

NAH az zseniális volt. Kitérnék rá, hogy miért, de nem spoilerkedem, mert az nem kedves az Úrnak. Zse-ni-á-lis.

sixx · http://comment.blog.hu 2006.12.13. 15:08:35

nem volt benne, csávó, az a harmadik évad, én a hálaadásos és a karácsonyos második évados részektől borultam ki - az említett epizódot pedig még nem láttam, NE SPOILEREZZ, szpassziba előre is.

mókus 2006.12.13. 21:01:00

Pedig jók is azok a részek.
Én az Amcsiban legutóbb futott részt leszámítva láttam őket.
süti beállítások módosítása