Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Deadwood 2x06 - Something Very Expensive

2006. december 13. 18:41 - sixx

Swearingen nagyon jól van már, a doki nem is nagyon érti, hogy lehet ez, de túllépünk rajta, mert az események hogyismondjam, sűrűsödnek menten. A tábor dolgai nam állnak túl jól, a betegsége alatt kezéből gyeplőt engedő Al pedig most kell, hogy ezekkel a meglehetősen kellemetlen fejleményekkel szembesüljön.

Cy a korpa közé keveredve lassan a disznók martalékává lesz, a szociopata Wolcott utasítására tovább folytatja a bányajogok felvásárlását, és meglepve konstatálja, hogy újabb szállítmány kínai kurva érkezett ("Remélem nem az új alkalmazottaim"), minek hatására Wu kissé kiborul. Alma bankot akar alapítani Sol segítségével, aki elsőre nem nagyon áll kötélnek, a bolt minden idejét elveszi, no meg Trixie, a jólelkű kurva pátyolgatása.

Jerry biztos elmenekül a városból, mert nem akarja, hogy a múlt héten látott sajnálatos események az ő agyonverésében eszkalálódjanak, halott ember nem jelent Yankton felé, és milyen igaza van. Al mindeközben Trixie-vel egyeztet, és figyelmezteti, hogy nem dughat ingyen Sollal, érző lélek, na. Ellsworth is szóba elegyedik kedvenc ribancunkkal, de ő már korántsem örül ennek, mert megtudja, hogy Alma terhes, és azt is közlik vele, hogy jobb, ha felkészül arra, hogy helyesen cselekedjen. Szegény Ellsworth.

Miss Isringhausen kissé veszélyes játékba fog azzal, hogy kiteríti lapjait Al előtt: nem tanítónő, hanem nyomozóknak dolgozik, és szerinte Alma beszakadva elkotyogta, hogy Al tanácsára ölette meg a férjét. A Pinkertonoktól betegesen rettegő Al ajánlatot kap, miszerint 50.000 dollár ellenében a nő befogja a száját. "A pina ingyen van?" - kérdezi erre Al, akit humorérzéke még ilyenkor sem hagy el, tiszteljük is érte ezerrel.

Wolcott kissé kiborul, aminek három halott kurva az eredménye, a pali jól bánik a pengével, az hétszentség. Joanie Cyhoz fordul segítségért, aki persze örül a dolognak, hiszen végre van mivel zsarolni Wolcottot. Joanie a maradék kurváit Charlie segítségével menekíti el a városból, miközben Hostetler istállójában a korongrészeg Steve jól megdugja Bullock lovát. Így, ahogy mondom.

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Quentin 2006.12.13. 19:58:31

mosmegy a TvTAXI
ez is egy jó műsornak indult...
de a mai:
- pély+dorina
- som lajos...

az volt sztem a jó benne, hogy nem volt megrendezve,
na eddig tartott,
thx

q

Az a Csávó 2006.12.13. 23:04:24

Nem is emlékszem mikor röhögtem akkorát, amikor Hostetler megtalálja Steve-t az istállóban.

A "you need to die Steve!" és "I did not fuck no horse!" mondatoknál azt hittem menten becsunyizok.

NAH az is televíziózás kérem szépen.
süti beállítások módosítása