Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Grace Klinika 2x12 - Ünnepi ramazuri

2006. december 06. 06:43 - sixx

Azaz "A nagyit elütötte egy rénszarvas", de a magyar cím sem rossz. A sorozatok ugye karácsony közeledtével karácsonyi részekkkel állnak elő, és nincs ez másként most sem, az eredetileg 2005 december 11-én sugárzott epizód az amerikai szokásoknak megfelelően a szünet előtti utolsó volt, és persze csöpögött is kellőképpen. (Nálunk nem szünetel sokat a sorozat, ezért került viszonylag távolra az ünneptől a rész.)

Izzie meg van veszve a karácsony közeledtével (kezd kissé egysíkú lenni a csaj, ünnep - kiborulás - villogó szemek - heves zihálás - keblek majd' kibuknak cicifixbűl), a többiek meg nyugtatnák, de nem nagyon megy, mert a gecik képesek Alexnek segíteni, hogy ugyan ne bukjon már meg - ez persze a szőke ex-modellcsajnak elfogathatatlan, hát MEGCSALTA az a rohadék, senki nem érti? Nem, nem értjük, de mindegy, ez egy szappanopera, így kell elfogadni. És az is hozzátartozik a dologhoz, hogy a végén ő is segít, hát persze, hogy segít, eszem azt a kis sírós száját.

Christina kapta a jobbik történetszálat, egy szívátültetésre váró fiúval van gond (nem hiszi, hogy lenne értelme a dolognak, és nincs senki aki jól pofán vágná, hogy kussoljon, és örüljön, hogy élhet), Burke persze így nem akar műteni (ha a lelke nem fogadja be a szívet, akkor a teste sem fogja, ÉDES JÓ ISTENEM, hol van House amikor igazán kellene???), de ez nem egyezik a szike vonzásában élő Yang doktőrnő elképzeléseivel, aki meggyőzi a gyereket, hogy nagyon is kell neki a szív (emlékszünk a Gyaloggalopra?)

Szokatlanul sok beteg akad az epizódban, látszik, hogy 4 hetes szünetre vonult a sorozat, egyikük nem jól jön ki az agyműtétből és igen paraszt személyiségi jegyeket vesz fel, de Shep megint megműti és persze meinden rendbe jön, mert ez már csak egy ilyen sorozat. Egy nő az egész pereputtyát behozta a betegszobába, én ha orvos lennék kb. 23 másodperc után vágnám szájba az összest egy szívlapáttal, de persze ilyen itt nem történik, a nőnek perforál a fekélye vagy mi, vérhányás és hasonló nyalánkságok, műtét és a várható reakció a családtagoktól, akiket azért most már (finoman) elküldenek a náthás picsába is.

Ja, a lényeg: Shep közli Addisonnal, hogy Meredith-et szereti, mert hát ezt eddig senki, de senki nem feltételezte róla, de most már minden tiszta, lehet örülni.

13 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2006.12.06. 08:26:31

akár az is lehetne a címe, hogy bő nyállal... :/

vasszűz 2006.12.06. 14:20:42

Mikor lesz már Dr. Ház?

:(

2006.12.06. 14:22:29

állítólag tavasszal

ratón 2006.12.06. 15:43:19

A második kép is a filmből van? Akkor ki olvas olyan elmélyülten a háttérben? :)

ratón 2006.12.06. 15:44:53

A második kép is a filmből van? Akkor ki olvas a háttérben olyan elmélyülten? :)

sixx · http://comment.blog.hu 2006.12.06. 15:45:19

dzsordzsi, odafekvés előtt.

Az a Csávó 2006.12.06. 15:56:52

Na már most elfogult vagyok, de a Grey's mint TV szerintem nagyon jó. Fasza zene, (Tessék figyelni néha a számok szöveg, mert odamegy)csudijó kamera, és valljuk meg jó színészek. Hát hogy most közben éppen bő nyállal kapjuk a szirupot, ha egye fene. Néha meg köll etetni a kisiskolást a sok cocksucker után.

Speciel szerintem a House 3. szezonja az, ami kifulladt. A Grey's csak egyre jobb lesz.

dzsuli 2006.12.06. 16:47:24

hát nem tudom, úgy tűnik nekem bejönnek ezek a korházas sorozatok, én megvagyok a vészhelyzettel Noah Wyle nélkül, és (még!..annyira)Izzie hisztijei sem zavarnak a Grace klinikában:)(és zene tényleg nagyon ott van) de akkoris dr. House-t tényleg nem lehet überelni, 3. évad kifulladt volna??? hááát,lehet mást néztünk...

mókus 2006.12.06. 23:03:50

Láttam a Grey's összes eddigi epizódját (lehet sajnálni is akár).
dzsuli: Noah még felbukkan asszem. Pratt doki elmegy majd Darfurba vagy hová (ahol a többiek is voltak korábban) és ott taliznak.
Van egy másik szál is, történtek már utalások erre, szóval lehet, hogy nem olyan nagy spoilerkedés leírni mi történik nemsokára.

Az a Csávó 2006.12.07. 08:49:16

Mindenféle spoiler nélkül:

Jómagam a House egy igen kiváló patológus haverommal nézem. Az elején még igen mókás volt, hogy Béla bátyám tippjei megközelítőleg 1 perccel előzték meg a tisztelt doktorok diagnózisait, és a realitás azért igencsak ott volt. Most éppen baromság van, baromság hátán. (Nem baj, mert TV és nem műtő, de azért cseszi az agyam, mert ez diagnosztikai röhögős gondolkodós sorozat.)

A Grey's nem orvosi esetekről szól, hanem a kiválóan tálalt nyál bő tengeréről.

Mókus kollegát nem szánom, mert szerintm a 2. szezon Superbowl duplarésze maga volt a zsenialitás.

/Persze lehet, hogy azért mondok ilyenek mert az asszony szerint Dr. House egy isten, úgyhogy dögöljön meg. :)/

marisell · http://kifozde.blog.hu 2006.12.07. 10:10:56

na és ki dögöljön meg?nagy kérdés!ezt jobb, ha mielőbb tisztázod, vagy eltiltod a feleségedet a comment.com-tól
(egy volt kétségbeestt feleség)

Az a Csávó 2006.12.07. 12:06:13

:) Természetesen a gonosz House térjen meg őseihez. Hugh Laurie-t csipázom, az asszony meg mindenek előtt való.

marisell · http://kifozde.blog.hu 2006.12.07. 15:16:10

milyen romantikus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
süti beállítások módosítása