Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Deadwood 2x05 - Complications

2006. december 06. 10:02 - sixx

A részek magyar címét továbbra sem közlik sehol, ez van, ezért szerepel az angol cím. A köpködős-káromkodós western műfaj egyetlen képviselője továbbra is halad előre a milchi úton, "Remélem nem dugott meg senki, míg aludtam" ébred meg Al, így mindeni tudja, hogy redben van, habár az epizód végére a doki agyvérzéstől tart, bevérzett szemeket és hasonlókat lát, Al persze leszarja ("A végtagjaimat akarom használni, ki nem szarja le a vért a szememben?"), nyugi, a főhős, bármilyen negatív is legyen, nem fog elpatkolni ilyen hamar.

Al egy másik történetszálban is részt vesz, Bullock bátyánkkal együtt kell kitalálni valamit, mert mindössze 5 rész elteltével a tábor sorsa kezd kicsúszni a kezükből, a Tolliver-Wolcott-Hearts vonal pedig még geccibb, mint a Gem tulaja. Egy kissé homályosan megfogalmazott közlemény (most komolyan, mi van ebben a sorozatban, ami teljesen érthető nyelven íródott???) miatt felhorgad a nép, senki nem akarja veszni látni a bányajogokat, a legjobb megoldás ilyenkor a lincselés persze, Jarry tanácsos élete egy hajszálon múlik, de a tábor közös lelkiismerete (Bullock) közbelép, és egyelőre nyugi van.

Bullocknak köszönheti a Nigger tábornok (az eredetiben így nevezik) is, hogy nem loccsantják szét a fejét, ami azért lenne nagy kár, mert rezidens alkoholistánkkal, Jane kisasszonnyal már olyan jól összemelegedtek, és igazán kár lenne mélyen szántó beszélgetéseik elvesztéséért. Alma terhes, és a dokihoz nem nagyon akar elmenni (az első szezonban szólt be neki valamit Cochran a drog miatt), így marad Trixie, az érző szívű kurva, aki persze mindent tud a házilagos magzatelhajtásról (foglalkozási ártalom), de inkább a dokit baszlatja, mert hát ugye a naccsága az csak a naccsága. Alma beadja a derekát, a doki vizsgál, és milyen jól teszi: csak lehet gyereke özv. Garrettnének, Bullosck, Bullock, micsináltál????

A nemrég eltanácsolt tanítónő Adamsszel dug mostanában, és kavarja a málnaszőrt, Tolliver kapja a sápot rendesen a Chez Ami bevételéből, de nem elégedett semmivel (mintha a lekiismerete kezdené baszkurálni, de lehet, hogy tévedek), Wolcott pedig továbbra is csak veszi, veszi a bányajogokat - ha így folytatódik, Hearst-é lesz az egész telep.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása