Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Lost 2x12 - Tűz és víz

2006. december 02. 06:54 - sixx

Hát igen, ismét egy olyan epizód, aminek semmi, de semmi értelme nem volt, fillernek is csak a legnagyobb jóindulattal lehet nevezni, mert még annak is gyenge. A Charlie flesbekkek eleve hulladákok, de ez a tegnapi esti produkció mindent felülmúlt. Nem is nagyon látom értelmét egy hosszabb összefoglalónak, lássuk mi történt az epizódban, de csak nagyon röviden.

Charlie-nak szar gyermekkora volt, de kapott egy zongorát. Charlie-nak volt egy barom kábszeres tesója, aki eladta fent nevezett zongorát. Charile ettől szarul lett, és pelenkát öltve forgatott reklámfilmet. Charlie a szigeten látomásokkal küszködik, és gyermeket rabol, térdig gázol sós tengervízben és hablatyol össze-vissza mindenféle szarságokról. Charlie-ról Lokk bácsi azt feltételezi, hogy rajta van a hernyón megint, és ezért pofán bassza mindenki legnagyobb megelégedésére. Kler (aki kurva jól néz ki ebben a részben) megkeresztelteti Aaront Ekóval, a drogcsempész álpappal. Ennyi.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása