Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Grace Klinika 2x11 - Magányos szívek klubja

2006. november 29. 09:35 - sixx

Az előző rész után vagyunk egy nappal, az ikreket (egyenesen ötöt) világra hozó hölgy természetesen továbbra is a kórházban, de nem jók a hírek, hiszen csak egyikük van jól, a másik négy állapota már korántsem kielégítő. A mama a sorozatokban jól bevált szokás szerint saját magát hibáztatja, így Izzie dolga cseppet sem könnyű, mert miközben a gyerekek és az anya jóléte felett őrködik, az előző részben félrekúró Alexre is idegesnek kell lennie, és nekimennie Meredith-nek, mert beszédbe elegyedett a páriával.

Addison érdemli ki a rész leggenyóbb szereplője díjat, mivel Izzie gondjaira bíz egy olyan gyereket, akiről eleve tudja, hogy meg fog halni, ettől persze Izzie kiborul, de kutyavásárlás következik, ami szintén kedvelt forgatókönyvírói fogás, ha baj van, ha valaki sír, akkor vegyen egy kutyát, olyan idétlen fajtát, és ettől nagyon jókedvre derül, hol élnek ezek, vazze?

Eheti vendégszereplőnk Rosanna Arquette, egy sittes csaj, aki a magánzárka helyett inkább a kórházat választja, és lenyel egy rakás zsilettpengét, majd egy törött villamykörtét, ezzel Cristina legjobb havernője lesz, hiszen minél több szart nyel le, annál inkább műteni kell, és a szike vonzásában élő medikának ennél semmi nem lehet fontosabb. Arquette egyébként rohadt jó az epizódban, a többiek meglehetősen limitált eszköztára (párás nézés - Meredith, vigyor - Shepherd) ilyenkor kínosan előtérbe kerül, és fészkelődünk egy kicsit.

A többiekről röviden: Gerorge piócáckkal gyógyít, és Olivia nővért baszlatja a szifilisz miatt, Alex pedig tulajdonképpen kinyírja első paciensét, majd sírunk bele a zsebkendőba, amikor lelkiismeretfurdalása támad.

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mókus 2006.11.30. 00:50:45

Voltam olyan perverz, hogy megnéztem anno ezeket a részeket amcsi verzióban :-s

Meg az ER-t is. Kovac és Abby, hm..

mókus 2006.12.01. 20:04:13

NEW YORK - “Grey’s Anatomy” star Ellen Pompeo and her boyfriend, record producer Chris Ivery, are engaged, Pompeo’s publicist confirmed Monday.

Ivery, 38, proposed to the actress on Friday, her 37th birthday, after breakfast at home, publicist Jennifer Allen told The Associated Press. The Boston-area natives, who have been dating for three years, have not yet set a wedding date, Allen said.

Pompeo juggles work and a dramatic love life as Dr. Meredith Grey on the ABC show. Her movie credits include “Old School,” “Daredevil” and “Catch Me If You Can.”
süti beállítások módosítása