Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Deadwood 2x04 - Requiem for a Gleet

2006. november 29. 06:14 - sixx

Egy hét technikai szünet után ismét itt, az előző részről röviden: a táborba megérkezik Francis Wolcott, aki nagyon geci, és a későbbiekben durva dolgokat művel majd; EB meg akarja szívatni, de nem jön össze, W pedig elkezdi beszervezni Cy mestert, hogy szolgálja a sorozat gonosz császárát, George Hearst-öt. Bullock kibékül Sollal, Charlie pedig Jane-el, Al bezárkózik a szobájába, amitől kiborul az egész Gem stáb, a doki pedig feldug egy fémcsövet Al farkába, ilyetén remélve a vesekővek eltávolítását. Al kiabál egy kicsit.

A Bullock házban látszólag minden oké, a seriff összeszorított fogakkal igent mond neje csábításának, és házaséletet élnek, persze bajuszos hősünk közben Almára gondol, de ezt minden bizonnyal Martha is tudja. Alma mindeközben egyre idegesebb, és hisztisebb, EB-vel pl. közli, hogy meg akarja venni tőle a szállót, és kirúgja Sophia magántanárnőjét, Miss Isringhausent, aki erre Adams vállán keres vigaszt, csak idő kérdése, hogy az ágyában is megtaláljuk. 

A városba két fontos szereplő is érkezik, Wolcott kedvenc kurvája, Carrie, aki rohadt idegesítő egy kis dögnek tűnik, valamint Jerry tanácsos, aki pedig egy korrupt politikusnak. Az aranybányák ügye egyre nagyobb szarban van, hiszen Jerry Hearst embere, és Wolcott és Cy társaságában csak azon munkálkodik, hogy a zsírosabb lelőhelyeket gazdájának kikaparja: az új rendeletek szerint ugyanis a sziúkkal aláírt egyezmény után megkaparintott jogok érvényüket vesztik, és "tiszta" sorsolással fognak gazdára lelni, azaz Hearst kezébe kerülni.

Al mindeközben tovább szenved, a doki már-már műtétben gondolkodik, mire végre sikerül kipisálni a köveket, így mindenki fellélegezhet, különösen a főnökért őrülten aggódó Dan, aki még egy random csavargónak is elvágja a torkát idegességében. A hullát szokás szerint Wu disznajai elé vetik, de a kínai sem túl nyugodt mostanában, hiszen új kínai banda érkezett a városba, ami nem túl fényes jövőt ígér számára. Wolcottról kiderül, hogy egy perverz disznó, de sebaj, lesz ez még rosszabb is.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bulcsu 2006.11.29. 13:43:01

Miutan vegigneztem a masodik szezont, dobbentem ra, hogy a Francis Wolcott-ot jatszo szinesz (Garret Dillahunt, imdb.com/name/nm0226813/ ) jatszotta a Wild Bill Hickok-ot lelovo Jack McCall-t az elso szezonban. zakath-nath.joueb.com/images/deadwood19.jpg
Jo, mi?

bakfitty · http://ismerosvalahonnan.blog.hu 2006.11.29. 15:13:35

akkor most:
"I will shove this metal rod up your penis!" vááááááááá!

sixx · http://comment.blog.hu 2006.11.29. 17:21:57

Bulcsu: ja, amikor megláttam, felröhögtem hangosan. Milch nyilatkozta, hogy túl jó színész, hogy csak úgy ott hagyja. Igaza van, a faszi állat.
süti beállítások módosítása