Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Lost 2x11 - A vadászat

2006. november 18. 08:52 - sixx

A múlt heti Eko flessbekk után most egy Dzsekk-centrikus rész jön, tudjuk le gyorsan, mert annyira nem fontos: milliomos olasz nagy bajban van, csak Dzsekk segíthet, aki a neje rendbetétele után afféle szentemberként van elkönyvelve gerincbetegek körében, olasz embernek szép lánya van, Dzsekknek vágyai meg bűntudata és egy romokban heverő házassága, bevallja, hogy elcsattant egy csók az olasz macával, de anyu tromfolja, mert ő meg eleve félrekúr. Dzsekk romokban, olaszember meghal műtét közben.

Közben a szigeten: Májkül fegyvert ragad és fia után ered, de előtte még jól bezárja Lokk bácsit meg Dzsekket a fegyverraktárba, nagy büntetés ez mindkét alfahímnek. Katinka és Szójer pont jókor érkezik a bunkerbe, rögvest terv születik: menni kell Májkül után, mert az vesztébe rohan, és egyébként is, itt ha expedícióról van szó, azt vagy Dzsekk vagy Lokk bácsi vezetheti, mit képzel magáról Májkül. Katinkát ezúttal kihagyják a buliból, de nőből van, tehát nem hallgat az emberre, ennek következménye lesz még.

Útközben Lokk bácsi James Ford néven szólítja Szójert, de jó, hogy ezt is megtudtuk. A vadászat akkor ér véget, amikor az első évad végén gyermeket rabló szakállas rohadék megjelenik az erdőben, és közli a kis csapattal, hogy eddig és ne tovább, innentől kezdve ez már az ő területük, a túlélők meg örüljenek, hogy lyuk van seggükön, és húzzanak vissza a partra. Mielőtt Dzsekk fejbelőhetné, elővezetik Katinkát, aki persze utánuk ment, és milyen jól tette, így van túsza a drámai fogásokat annyira kedvelő ellentábornak, parancsszóra fáklyák gyúlnak, hú de sokan vannak ezek az ádörök. Vagy nem is ők az ádörok? Katinkáért cserébe oda kell adni az összes fegyvert, Rumcájsz elégedett, Szójer és Dzsekk bosszút forral, Lokk bácsi sztoikus nyugalommal szemléli az eseményeket, ha a sziget így akarja, akkor így van jól, mondja a tekintete.

Mindeközben Hörli tovább udvarol Libbinek, Szajidot a kutya sem hívta az erdőbe, ezért csak néz mereven maga elé, (Mellesleg nem kellett volna az egyetlen képzett katonát magukkal vinni? Csak kérdezem.) Szán és Dzsinn kicsit vitáznak, de csak azért, hogy képernyőn legyenek, Csárli pedig ki van borulva, hogy Kler ennyire odavan a kis drogproblémája miatt, faszér' szól bele, hogy mit szippant, kurvaélet? A végén pedig elhangzik az a mondat, amitől sírtam a röhögéstől, hiszen Dzsekk azt kérdezi Annalúszijától, hogy milyen hamar tudna kiképezni egy hadsereget. Komolyan.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása